Glykomoutsounos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Δεκ 2005
- Like
- 2.546
- Πόντοι
- 456
καθόλου σκληρός δεν είναι.. αντε γιατι έχουμε γεμίσει αγαπούλες και καλησπεράκηδες εδω μέσα..Αααα...Πατσινο, θα σε μαλωσω....Γιατι γινεσαι σκληρος με τα παιδια ?
καθόλου σκληρός δεν είναι.. αντε γιατι έχουμε γεμίσει αγαπούλες και καλησπεράκηδες εδω μέσα..Αααα...Πατσινο, θα σε μαλωσω....Γιατι γινεσαι σκληρος με τα παιδια ?
loipon me exheis dei polles fores na asxholoume me to SITE sas.....apla o typos-MPAGLAMAS me evrise kai afto dn einai kritiki ok,,kai dn exhw dikaiwma na apantisw???dn katalava? kai ksafnika egina egw o tsoglanos? thes megalo vrisimo...... alla an eisai antras mprosta m na to peis......kai to an kathomai mexhri to prwi dikaiwma mou,poly mialo exheis pou evgales to symperasma afto, ti na s pw?????εισαι μεγαλος τσογλανος και δε μου κανει εντυπωση οτι καθεσαι μονη σου μεχρι το πρωι και οποτε να περασει κανεις εισαι παντα εκει που σημαινει οτι δεν εχεις πελατες...ενω εισαι απο τις εμφανισιμες τρανς σε σχεση με τα μπαζα που κυκλοφορουν στη γειτονια σου
αυτο που μου κανει εντυπωση ειναι οτι μπαινετε με τη θεληση σας εδω μεσα για να αυτοδιαφημιστειτε αλλα μολις γραφτει κατι αρνητικο την εχετε ετοιμη την απαντηση σας.
Νομιζω πως και τα υπολοιπα μελη κακως ασχολουνται ακομα με αυτο το θρεντ
Αναφερομαι μονο στην προταση που υπογραμμιζω....καθόλου σκληρός δεν είναι.. αντε γιατι έχουμε γεμίσει αγαπούλες και καλησπεράκηδες εδω μέσα..
ηταν απλά περιγραφικός... με μια δόση υπερβολης χάριν του λόγου..Αναφερομαι μονο στην προταση που υπογραμμιζω....
Προτεινω να λυσετε τη διαφορα με "ξιφομαχια"loipon me exheis dei polles fores na asxholoume me to SITE sas.....apla o typos-MPAGLAMAS me evrise kai afto dn einai kritiki ok,,kai dn exhw dikaiwma na apantisw???dn katalava? kai ksafnika egina egw o tsoglanos? thes megalo vrisimo...... alla an eisai antras mprosta m na to peis......kai to an kathomai mexhri to prwi dikaiwma mou,poly mialo exheis pou evgales to symperasma afto, ti na s pw?????
κουκλα μου δεν γνωριζομαστε αλλα τα πες μια χαρα...δεν σου εκανε κριτικη ο typos-MPAGLAMAS αλλα προσπαθησε να σε απαξιωσει...μ αρεσεις που δεν μασας,καλα Χριστουγεννα :-*loipon me exheis dei polles fores na asxholoume me to SITE sas.....apla o typos-MPAGLAMAS me evrise kai afto dn einai kritiki ok,,kai dn exhw dikaiwma na apantisw???dn katalava? kai ksafnika egina egw o tsoglanos? thes megalo vrisimo...... alla an eisai antras mprosta m na to peis......kai to an kathomai mexhri to prwi dikaiwma mou,poly mialo exheis pou evgales to symperasma afto, ti na s pw?????
ρε αλ τι ασχολεισαι με το φυτο τωρα ρε δικε μου??εισαι μεγαλος τσογλανος και δε μου κανει εντυπωση οτι καθεσαι μονη σου μεχρι το πρωι και οποτε να περασει κανεις εισαι παντα εκει που σημαινει οτι δεν εχεις πελατες...ενω εισαι απο τις εμφανισιμες τρανς σε σχεση με τα μπαζα που κυκλοφορουν στη γειτονια σου
αυτο που μου κανει εντυπωση ειναι οτι μπαινετε με τη θεληση σας εδω μεσα για να αυτοδιαφημιστειτε αλλα μολις γραφτει κατι αρνητικο την εχετε ετοιμη την απαντηση σας.
Νομιζω πως και τα υπολοιπα μελη κακως ασχολουνται ακομα με αυτο το θρεντ
η υπογραφη πρεπει να αλλαξει σε: ο,τι να ναι ;)
εχουμε κοσμογονικα γεγονοτα φιλος ενεκα που εχουμε καιρο να τα πουμε :S :S
Αλέφα κουφάλα βλέπω άλλαξες υπογραφή...αλλά εμένα δε με ψήνεις ότι για την επιστροφή της ASENOVAS καίγεσαι...άλλαξε το ξανά με το σωστό όνομα αυτή τη φορά
@ ofelia άλλαξε σε Ελληνικά πόνεσαν τα ματάκια μου...(και ο εγκέφαλος μαζί αλλά δε βαριέσαι)
η κπελα λεει την αληθεια το μονο που θελει ειναι να τα παρει ετσι ..........
παρε τηλ τι στελλα φοξ αυτη ερχεταιξερουμε καμια που να ρχεται αυτη σε σπιτι????
χαχαχαχαχα...ποσο λες να πει????παρε τηλ τι στελλα φοξ αυτη ερχεται
παρε βεβαια και υπογλωσσια να εχεις ετοιμα διπλα σου γιατι θα σου πει καμια 18 χιλιαδες ευρω
παρε ρε γιατρε τωρα τηλ και πες μας να γελασουμεχαχαχαχαχα...ποσο λες να πει????
δεν της δινω τζαμπα τον αριθμο μου αμα ειναι να πει υπερβολη....παρε ρε γιατρε τωρα τηλ και πες μας να γελασουμε
λες να ειναι συλλεκτης αριθμων γιατρε?δεν της δινω τζαμπα τον αριθμο μου αμα ειναι να πει υπερβολη....
ειναι το ξερω..λες να ειναι συλλεκτης αριθμων γιατρε?
ελα ρε για πες?ειναι το ξερω..