Νέα

Θεσσαλονίκη αυτή την περίοδο (τραβεστί/τρανς)

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 30 άτομα (0 μέλη και 30 επισκέπτες)

Glykomoutsounos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2005
Like
2.546
Πόντοι
456

laoura Bio

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2013
Like
0
Πόντοι
0
εισαι μεγαλος τσογλανος και δε μου κανει εντυπωση οτι καθεσαι μονη σου μεχρι το πρωι και οποτε να περασει κανεις εισαι παντα εκει που σημαινει οτι δεν εχεις πελατες...ενω εισαι  απο τις εμφανισιμες τρανς σε σχεση με τα μπαζα που κυκλοφορουν στη γειτονια σου

αυτο που μου κανει εντυπωση ειναι οτι μπαινετε με τη θεληση σας εδω μεσα για να αυτοδιαφημιστειτε αλλα μολις γραφτει κατι αρνητικο την εχετε ετοιμη την απαντηση σας.
Νομιζω πως και τα υπολοιπα μελη κακως ασχολουνται ακομα με αυτο το θρεντ
loipon me exheis dei polles fores na asxholoume me to SITE sas.....apla o typos-MPAGLAMAS me  evrise kai afto dn einai kritiki ok,,kai dn exhw dikaiwma na apantisw???dn katalava? kai ksafnika egina egw o tsoglanos? thes megalo vrisimo...... alla an eisai antras mprosta m na to peis......kai to an kathomai mexhri to prwi dikaiwma mou,poly  mialo exheis pou  evgales to symperasma afto, ti na s pw?????

thiseas

Ανώτερος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
42
Like
1.135
Πόντοι
6.835
loipon me exheis dei polles fores na asxholoume me to SITE sas.....apla o typos-MPAGLAMAS me  evrise kai afto dn einai kritiki ok,,kai dn exhw dikaiwma na apantisw???dn katalava? kai ksafnika egina egw o tsoglanos? thes megalo vrisimo...... alla an eisai antras mprosta m na to peis......kai to an kathomai mexhri to prwi dikaiwma mou,poly  mialo exheis pou  evgales to symperasma afto, ti na s pw?????
Προτεινω να λυσετε τη διαφορα με "ξιφομαχια"

TZOYLI

Trans
Εγγρ.
12 Ιουν 2011
Like
5.251
loipon me exheis dei polles fores na asxholoume me to SITE sas.....apla o typos-MPAGLAMAS me  evrise kai afto dn einai kritiki ok,,kai dn exhw dikaiwma na apantisw???dn katalava? kai ksafnika egina egw o tsoglanos? thes megalo vrisimo...... alla an eisai antras mprosta m na to peis......kai to an kathomai mexhri to prwi dikaiwma mou,poly  mialo exheis pou  evgales to symperasma afto, ti na s pw?????
κουκλα μου δεν γνωριζομαστε αλλα τα πες μια χαρα...δεν σου εκανε κριτικη ο typos-MPAGLAMAS αλλα προσπαθησε να σε απαξιωσει...μ αρεσεις που δεν μασας,καλα Χριστουγεννα :-*

n.aleftantos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
2
Like
337
Πόντοι
36
εισαι μεγαλος τσογλανος και δε μου κανει εντυπωση οτι καθεσαι μονη σου μεχρι το πρωι και οποτε να περασει κανεις εισαι παντα εκει που σημαινει οτι δεν εχεις πελατες...ενω εισαι  απο τις εμφανισιμες τρανς σε σχεση με τα μπαζα που κυκλοφορουν στη γειτονια σου

αυτο που μου κανει εντυπωση ειναι οτι μπαινετε με τη θεληση σας εδω μεσα για να αυτοδιαφημιστειτε αλλα μολις γραφτει κατι αρνητικο την εχετε ετοιμη την απαντηση σας.
Νομιζω πως και τα υπολοιπα μελη κακως ασχολουνται ακομα με αυτο το θρεντ
ρε αλ τι ασχολεισαι με το φυτο τωρα ρε δικε μου?? :think: :think:
η μονη επικοινωνια που εχει με το περιβαλλον ειναι με τα υγρα μαντηλακια
αστο το παιδι να παει να παιξει με τα μαντηλακια της αλλου :grin: :grin:

Castell

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2007
Like
58
Πόντοι
6
η υπογραφη πρεπει να αλλαξει σε: ο,τι να ναι   ;)
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Αλέφα κουφάλα βλέπω άλλαξες υπογραφή...αλλά εμένα δε με ψήνεις ότι για την επιστροφή της ASENOVAS καίγεσαι...άλλαξε το ξανά με το σωστό όνομα αυτή τη φορά  :rolleyes:

@ ofelia άλλαξε σε Ελληνικά πόνεσαν τα ματάκια μου...(και ο εγκέφαλος μαζί αλλά δε βαριέσαι)

n.aleftantos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
2
Like
337
Πόντοι
36
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Αλέφα κουφάλα βλέπω άλλαξες υπογραφή...αλλά εμένα δε με ψήνεις ότι για την επιστροφή της ASENOVAS καίγεσαι...άλλαξε το ξανά με το σωστό όνομα αυτή τη φορά  :rolleyes:

@ ofelia άλλαξε σε Ελληνικά πόνεσαν τα ματάκια μου...(και ο εγκέφαλος μαζί αλλά δε βαριέσαι)
εχουμε κοσμογονικα γεγονοτα φιλος ενεκα που εχουμε καιρο να τα πουμε :S :S

kosnits

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2013
Κριτικές
4
Like
157
Πόντοι
1
ξερουμε καμια που να ρχεται αυτη σε σπιτι????

n.aleftantos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
2
Like
337
Πόντοι
36
ξερουμε καμια που να ρχεται αυτη σε σπιτι????
παρε τηλ τι στελλα φοξ αυτη ερχεται
παρε βεβαια και υπογλωσσια να εχεις ετοιμα διπλα σου γιατι θα σου πει καμια 18 χιλιαδες ευρω :grin: :grin:

kosnits

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2013
Κριτικές
4
Like
157
Πόντοι
1

Stories

Νέο!