ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΟΣΕΣ ΔΙΝΩ LINK, ΑΠΛΑ ΕΙΠΑ ΝΑ "ΜΑΖΕΨΩ" ολα τα "καλα" κομματια σε ενα ποστ
Καλησπερα μιστες μου. Εχει ανεβει πυροβολικο βλεπω Θεσσαλονικη.
KaneSex - Δημόσιο προφίλ του χρήστη Κατερινα
Μοιαζει με γυφτοκροσσακι,ειχα προσπαθησει να την παρω Αθηνα πριν πολλα φεγγαρια αλλα μου επεφτε λιγο μακρια και το αφησα,Αθηνα θυμαμαι ηταν αρκετα "φθηνη" , εδω δεν ξερω τι ζηταει γιατι εστειλα viber να ρωτησω και με αφησε στο διαβαστηκε (ασχολιαστο)
KaneSex - Δημόσιο προφίλ του χρήστη Maryna
Ντανιελα επισης ανεβηκε,δυνατο για μια δοκιμη αξιζει κατ'εμε.
KaneSex - Δημόσιο προφίλ του χρήστη Nantia
Ναντια επισης εδω,μου εχει εξαψει το ενδιαφερον και λογικα θα τιμηθει.
Παμε και στα Ισπανοφωνα/Πορτογαλοφωνα τωρα.
KaneSex - Δημόσιο προφίλ του χρήστη Vivi Carvalho
Χωρις σχολια,ειναι φωτια,οποιος προλαβει να παει με τα χιλια (εχει καρτελα και εδω για κριτικες)
KaneSex - Δημόσιο προφίλ του χρήστη Noslen la mulata lat
Amanda , δεν εχω καμια πληροφορια αλλα αυτο το παπαρι αν ξερει να το δουλευει οποιος παει για παθητικο (λεει κανει απολα) θα περασει καλα
KaneSex - Δημόσιο προφίλ του χρήστη Zofya
Petit Κολομβιανακι , δεν εχω καθολου εικονα και δεν λεει τι κανει. Για μια φορα φαινεται καλο παντως
KaneSex - Δημόσιο προφίλ του χρήστη Alexandra
Δυνατο Βραζιλιανικο με Ασιοφατσα,με μεγαλο παπαρο που λεει οτι το δουλευει.
KaneSex - Δημόσιο προφίλ του χρήστη TRANS DOMINA XXL
Τελος αν ψαχνετε παθητικο , look no further.20 ποντοι ,πιτσηρικα (για 22 που λεει δεν ξερω αλλα σιγουρα οχι πανω απο 25) και παιζει σε ολα τα σεναρια.
υγ. Η Ιωαννα δουλευει κανονικα (η τελος παντων οσο κανονικα μπορει) αποτι μου ειπε, το προφιλ που βαλανε οι συναδελφοι παραπανω ειναι οντως δικο της.
υγ2. Αν γνωριζει καποιος που εχει παει λεπτομερειες για αυτες τις 2, ας στειλει ενα μνμ pls
Καλησπερα στα ωραία παλληκαρια. Ειμαι 26 ετών, ψηλή, αδύνατη, μελαχροινη με ζουμερο στήθος και μονο παθητικη. Εχω ιδιαιτερη αδυναμία στους κυρίαρχους αντρες. Εχω δικό μου χώρο για τα παιχνιδια μας, αλλα και για ζέστη παρεουλα και ποτακι πριν και μετα. Για ραντεβουδακι, παρε με στο 6942081282...
kanesex.com
Νεαρή Τρανς αισθητικός σου παρέχει ένα ολοκληρωμενο και αποτελεσματικό Χαλαρωτικό Μασαζ για άμεση Ανακουφιση σε αυχένα, πλάτη, μέση και τα ακρα Δωράκι : 45 ευρω. 6982794212
kanesex.com