Νέα

Θεσσαλονίκη αυτή την περίοδο (τραβεστί/τρανς)

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 25 άτομα (0 μέλη και 25 επισκέπτες)

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.994
Πόντοι
13.755
Αυτά τα παιδιά στις δήθεν ερωτικές αγγελίες τους έγραφαν ξεκάθαρα για κοκορέτσια...
Έλα και πίνουμε αν θες κλπ... δηλαδη σου έλεγαν ξεκάθαρα ότι διαθέτουν και ναρκωτικά αν θέλεις.
Έχω παρατηρήσει άπειρες φορές ότι κατά τη διάρκεια της νύχτας διάφορα γύφτικα αυτοκίνητα σταματάνε στα πόστα των κρος, μιλάνε για ώρα, κάποιες φορές μπαίνουν αυτές στα αυτοκίνητα και μετά από λίγο βγαίνουν.
Έχει τύχει από διαστροφή να ακολουθήσω κάποιες φορές αυτά τα αυτοκίνητα και πάντα στο τελείωμα της Γιαννιτσών φεύγουν αριστερά κάτω προς Δενδροπόταμο προφανώς...

Επίσης από διαστροφή έχει τύχει να ξετρυπωσω τα fb αυτών των κρος και όλες δηλώνουν ότι έχουν σχέση με Πακιστανούς και φυσικά όλοι οι φίλοι τους στο fb είναι γύφτοι και Πακιστανοί.
Επίσης όλες τους δουλεύουν στη Durex,τη Nike και την Adidas :2funny:
Εδώ να σημειώσουμε ότι κατά τις ώρες που κάνουν πιάτσα πάντα σε όλο το τετράγωνο μετακινούνται διάφοροι Πακιστανοί, μιας και η καβάτζα είναι στη Σαπφούς δεξιά στην αλάνα, και φεύγουν όταν τελειώσουν αυτές την πιάτσα.
Πρόσφατα παρατήρησα ότι μία απ'αυτές ενώ ήταν στημένη με το αμάξι της απέναντι από την εθνική τράπεζα, κατέβαινε από το αμάξι της περνούσε απέναντι και κάτι αντάλλασε χέρι χέρι σε αυτοκίνητα που σταματούσαν εκείνη τη στιγμή και μάλιστα κοιτούσε και δεξιά αριστερά μη την δουν...

Που θέλω να καταλήξω??.... και νομίζω το έχω γράψει και παλιότερα ότι εγώ αδυνατώ να πιστέψω ότι τα συγκεκριμένα άτομα στήνονται στην πιάτσα με κύριο σκοπό να προσφέρουν ερωτικές υπηρεσίες σαν τραβεστί.
Μπορεί να είναι μικρά και χαριτωμένα, ζεσταίνει και ο καιρός άρχισαν να τα πετάνε, αλλά εδώ μιλάμε για επικίνδυνες αποστολές... άρα πόσο μάλλον το να πας και στο σπίτι τους

Βεβαίως από την άλλη έχω πετύχει αρκετές φορές και τα τζιπ της ΟΠΚΕ, και περιπολικό και αυτήν την κλούβα που παίρνει την Γιαννιτσών από την αρχή μέχρι το τέλος, να τους ελέγχει και όλα καλά...

gt13

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2009
Κριτικές
9
Like
460
Πόντοι
21
Κύπρο ακούω ...:2funny:
Βουλγαρία ακούω ....:2funny:
Δενδροποτάμος αγαπες φτάνει το γαμησατε ......
Κάτι τέτοια διαβάζουμε και φοβόμαστε ποιον να ακουμπήσουμε ....έλεος ....

Πάντα με αγάπη προσέχετε πού πάτε ....
Και το λίγοτερο είναι να φύγετε χωρίς λεφτά ....... Ξεβρακοτη και σακατεμενη μην φύγετε είναι το θέμα ...
βουλγαρογυφτακια νόμιζα ότι ηταν...μια που είχα πετύχει στον δρόμο ο μανάβης έσκασε ατάκα...πουστη γύφτο πρώτη φορά βλέπω

Tiger Ver.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2018
Κριτικές
12
Like
3.475
Πόντοι
746
Όχι τα κράτησε καβα και μπορώ να πάω οπότε θέλω λέει γιατι ακύρωσε δύο ραντεβού επειδή της άρεσεη φωνη μου...... !!! Δεν το τράβηξα γιατί δεν ήξερα αν είχε κι άλλο κόσμο το διπλανό δωμάτιο και που θα κατέληγε η ιστορία. Η καβα υπάρχει οποίος θέλει να εκδικηθεί των εαυτό του κερνάω!!!
Αλλο παλι αυτο. Ακουσαμε πολλα. Αλλα να τα κρατησει κ καβα!!!! Αυτη ειναι προοδος!!!

gynemimetoafto

Μέλος
Εγγρ.
27 Αυγ 2017
Κριτικές
1
Like
64
Πόντοι
0

Καλησπέρα παιδιά, αυτός φαίνεται ωραίος συνδυασμός...έχει κάποιος εμπειρία με κάποια(μιας και κυρίως είναι Αθήνα τα κορίτσια) να δώσει τα φώτα του;

karakapsouris

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2013
Κριτικές
2
Like
26
Πόντοι
1

Καλησπέρα παιδιά, αυτός φαίνεται ωραίος συνδυασμός...έχει κάποιος εμπειρία με κάποια(μιας και κυρίως είναι Αθήνα τα κορίτσια) να δώσει τα φώτα του;
Καλησπέρα φίλε.
Πήγα να δω και εγώ περί τίνος πρόκειται, μιας και όπως είπες τα κορίτσια κυρίως είναι στην Αθήνα. Βασικά την Κετυ ήθελα να δω, έχω δει από τις αγγελίες της φωτογραφίες όλα αυτά τα χρόνια και είχα μείνει έκπληκτος.
Απο κοντά και σε σχέση με τις φωτογραφίες καμία σχέση, εντελώς άβαφη και πολύ κάτω από αυτό που περίμενα να δω. Και στο σώμα δεν είναι αυτό το υπερτουμπανο των φωτογραφιών. Εν ολίγης με άριστα το 10, στις φωτογραφίες 9, από κοντά 5.
Για την Ντάνιελα δεν ξέρω, δεν την είδα

gynemimetoafto

Μέλος
Εγγρ.
27 Αυγ 2017
Κριτικές
1
Like
64
Πόντοι
0
Καλησπέρα φίλε.
Πήγα να δω και εγώ περί τίνος πρόκειται, μιας και όπως είπες τα κορίτσια κυρίως είναι στην Αθήνα. Βασικά την Κετυ ήθελα να δω, έχω δει από τις αγγελίες της φωτογραφίες όλα αυτά τα χρόνια και είχα μείνει έκπληκτος.
Απο κοντά και σε σχέση με τις φωτογραφίες καμία σχέση, εντελώς άβαφη και πολύ κάτω από αυτό που περίμενα να δω. Και στο σώμα δεν είναι αυτό το υπερτουμπανο των φωτογραφιών. Εν ολίγης με άριστα το 10, στις φωτογραφίες 9, από κοντά 5.
Για την Ντάνιελα δεν ξέρω, δεν την είδα
Σ'ευχαριστώ φίλε για την κατατοπιστική απάντηση, η αλήθεια είναι ότι για να μην πάω στα δοκιμασμένα, σκεφτόμουν ή αυτήν την περίπτωση ή την Konnie/Emma Emma Trans 6983348922
αλλά εκεί με προβληματίζει το τουπέ(που σχεδόν πάντα είναι αντιστρόφως ανάλογο των υπηρεσιών). Σε κάθε περίπτωση, αν κάνω επιλογή, θα ενημερώσω :thumbsup:

Ντόρα

Νέο Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουν 2023
Like
2
Πόντοι
0
Γειά σας, παίδες. Κανά κροσάκι που δεν είναι επαγγελματίας, παίζει Θεσ/νίκη;

ZORRO___

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2006
Like
478
Πόντοι
21
Εγω εχω δοκιμάσει την μια από τις δύο την πιο ψηλή και μικρότερη το έχω ξαναπει. Για ένα ξεκαυλωμα είναι μια χαρά και φαίνεται και καλό παιδί δεν σε πρήζει να χυσεις και τέτοιες μαλακίες,επισης κάνει και πλακιτσα.Φαντάζομαι και η φίλη της θα είναι το ίδιο απλα εμένα με χαλάει να φοράει περούκα κάποια για αυτό και δεν έχω δοκιμάσει.
οταν την δοκιμασες που λες εισουν ενεργητικος η παθητικος?? το καβλι της πως ηταν μεγαλο? μικρο?

Johnperkov26

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2023
Like
10
Πόντοι
0
οταν την δοκιμασες που λες εισουν ενεργητικος η παθητικος?? το καβλι της πως ηταν μεγαλο? μικρο?
Εγώ ήμουν ενεργητικός μαζί της, έχει ωραίο κωλο και στενή σχετικά τρυπουλα όπως είπα πριν με τον χρόνο δεν ήταν πιεστική μόνο όταν έχυσα και μετά είπε λίγο άργησες αλλά δεν πειράζει. Με το καβλι της δεν ασχολήθηκα πολύ λίγο το έπαιξα μου φάνηκε μεσαίο και χοντρό.

darkestt

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαΐ 2023
Like
12
Πόντοι
0
Καλησπερα. εχεις καποιος κριτικες/ εμπειριες απο τη συγκεκριμενη να συνεισφερει;

darkestt

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαΐ 2023
Like
12
Πόντοι
0
Γειά σας, παίδες. Κανά κροσάκι που δεν είναι επαγγελματίας, παίζει Θεσ/νίκη;
παιζουν γενικοτερα αλλα τα περισσοτερα που εχω δοκιμασει να επικοινωνησω,κοβουν ξαφνικα την επικοινωνια μετα απο ελαχιστη ανταλλαγη πληροφοριων/φωτο κτλ, δλδ χωρις συγκεκριμενο λογο να σε απορριψουν. γενικα, μαλλον ειναι περιζητητες και εχουν απειρα μηνυματα και επιλογες. για αυτο δεν ασχολουνται πολυ

Velop3

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2022
Like
47
Πόντοι
0
Πόσα λεφτά σου έφαγε το Βουλγαράκι;80?
Κάτι τέτοια βλέπει η Νίνα και θα θέλουμε ένα μισθό για να την γαμησουμε
Ρε μαλακές σας τρωνε τα λεφτά τραβελια κ φεύγετε έτσι? Μαζέψτε καμία 20αρια δικαβαλα κ κάντε μια επίσκεψη στο σπίτι

Velop3

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2022
Like
47
Πόντοι
0
Σου κρατησε τα λεφτα χωρις να γινει τιποτα;;;;
Συγχυστηκα μόνο που το διάβασα...στείλε μου pm να βρεθούμε το βράδυ κ σε δίνω το λόγο μου ότι θα τα πάρεις...θα πάρουμε και παραπάνω επειδή είμαστε μάγκες

Tiger Ver.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2018
Κριτικές
12
Like
3.475
Πόντοι
746
Συγχυστηκα μόνο που το διάβασα...στείλε μου pm να βρεθούμε το βράδυ κ σε δίνω το λόγο μου ότι θα τα πάρεις...θα πάρουμε και παραπάνω επειδή είμαστε μάγκες
Φιλε μου εγω απλα ρωτησα το παληκαρι που του συνεβη αυτο....Δεν εγινε σε μενα.

Trelos_ak

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουν 2021
Κριτικές
1
Like
60
Πόντοι
0
Ρε σεις , παιζει τπτ με Ιωάννα ?
Επειδή βλέπω πάλι κατέβασε τις αγγελίες της .

pyrosvestis14

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2021
Like
8
Πόντοι
0
Έχω σταμπάρει αυτό το κρος από insta εδώ και αρκετό καιρό αλλά κάπου χάνεται. Ξέρουμε τι παίζει ;

Το προφίλ:

Η αγγελία:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom