Νέα

Θεσσαλονίκη αυτή την περίοδο (τραβεστί/τρανς)

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (1 μέλη και 15 επισκέπτες)

DrVasco76

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2017
Like
57
Πόντοι
0

Επιστροφή από καταδρομική στην ως άνω συνοδό. Βαθμός 6/10. Ίσως και 5/10.
Είναι τραβεστί και όχι τρανσέξουαλ. Δεν έχει βάλει βυζί.
Χώρος: ερ Μπί εν μπι στο κέντρο, μικρός, καθαρός, δροσερός , λίαν σκοτεινός. Μπάνιο μικρό, καθαρό, δεν έχει αφρόλουτρο παρά μόνο σαπούνι?. Καθαρή πετσέτα.
εμφάνιση: ψηλή, απίστευτα σφιχτά, καλλίγραμμα πόδια, καθαρή. Χωρίς αρώματα για να μην εκτεθούμε και στις γυναίκες μας. Όπως είπα άβυζη, δεν έβγαλε το φόρεμα. Τραγικό. Ελάχιστη αλλά όχι ανύπαρκτη τρίχα στο στέρνο , τα πόδια σούπερ.
πολύ όμορφο πρόσωπο ωραία χείλια απολαυστικά γλωσσόφιλα. Μακριά ξανθά μαλλιά , δε βρήκα τίποτα στα ρούχα μου, επομένως κατά πάσα πιθανότητα δεν ήταν περούκα.
Πούτσα σκληρή , πίπα ακάποτη όλα τα άλλα με προφυλακτικό. 16 εκατοστά λεπτό καβλί, όχι κανένα θηρίο. Για παθητικούς ανθυπομέτρια πούτσα. Με πήρε αλλά ήθελε γρήγορα να χύσει. Γαμάει με καλό ρυθμό χωρίς να πονάει. Μικρά αρχιδάκια. Δεν έχει αρχίσει ακόμα ορμόνες, δεν ξέρω πώς θα εξελιχθεί στην πορεία όταν θα αρχίσει τις πλαστικές. Βραζιλιάνα δηλώνει. Κατανοητά αγγλικά. Κώλος 9/10 σφιχτός, δέχεται μέτριας δύναμης σφυροκόπημα. Σταμάτησε μόνη της μετά από κάνα επτάλεπτο που τη γαμούσα, έχω μεγάλη και χοντρή πούτσα, την ψιλόσυγχωρώ. Η Ελίζα πρότεινε στα πρώτα πέντε λεπτά να φέρει στο διαμέρισμα την Κέλλυ Μαζεράτι για 150€, αρνήθηκα. Μάλλον μένουν δίπλα δίπλα. Από περιέργεια θα έδινα ένα πενηντάρικο αλλά όχι παραπάνω. Δεν τα έδωσα. Η Ελίζα πήρε 200 € για περίπου 40’ μέτριας απόδοσης. Είναι VW Passat αλλά όχι Λαμποργκίνι.
θα πεινάσει στο μέλλον αν συνεχίσει έτσι. Έχω δοκιμάσει πολλές ΚΑΙ στο εξωτερικό, η εν λόγω πιάνει λόγω φιλιών και κώλου λίγο πάνω από τη βάση. Δεν τη συστήνω ούτε τη συνιστώ. 100€ θα ήταν πιο τίμια. Διεκπεραιωτική θα τη χαρακτήριζα. Κρίμα γιατί δεν είναι άσχημη στο πρόσωπο και η πούτσα της αν και μικρή για τα γούστα μου θα μπορούσε να πιάσει στην πιάτσα. Ελπίζω να σας κάλυψα.

Christw793

Μέλος
Εγγρ.
21 Νοε 2017
Like
12
Πόντοι
0
Είχα παει παλαιότερα. Πολύ όμορφη, συμπαθητική και με ωραίο σώμα όντως γυμνασμένη πολύ. Τότε ήταν και ενεργοπαθητική με καλό εργαλείο τώρα δεν το διαφημίζει πιά.
Δηλαδη αξιζει η επίσκεψή? Στο σώμα απο στήθος πως τα παει?

dimwhoo

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Κριτικές
18
Like
583
Πόντοι
6.060
Δηλαδη αξιζει η επίσκεψή? Στο σώμα απο στήθος πως τα παει?
Δεν θυμαμαι στήθος, κορμί όμως κολαση. Δεν ξέρω εάν αξίζει για σένα, γουστα ειναι αυτά, εγω παντως τώρα που ειναι εδώ δεν θα πάω.

Christw793

Μέλος
Εγγρ.
21 Νοε 2017
Like
12
Πόντοι
0
Και μια απορια.. Απο ποιο τηλ επικοινωνειτε?? Καθε φορα τρεμει το φυλοκαρδι μου μην απαντησει αργότερα καποια οπως μια φορα γνωστη του χωρου. .

monstercock greece

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2015
Κριτικές
6
Like
2.149
Πόντοι
481

Καλησπέρα συναγωνιστές! Αύριο πρωί έκλεισα ραντεβού με τη λεγάμενη παρακινούμενος από παρελθοντικές κριτικές...Οψόμεθα!

monstercock greece

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2015
Κριτικές
6
Like
2.149
Πόντοι
481

Καλησπέρα συναγωνιστές! Αύριο πρωί έκλεισα ραντεβού με τη λεγάμενη παρακινούμενος από παρελθοντικές κριτικές...Οψόμεθα!
Μόλις κατέθεσα κριτική!

Ράννια

Cross
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Κριτικές
2
Like
90
Πόντοι
1
στο bluevision ή στο Play ή στο Λαϊκον ολα στο Βαρδαρι στη Θεσσαλονικη.

Οποιος-α θελει να παμε να με ξεφτελισει δημοσια ή ομαδικα και ειδικα στο Play να με αλυσιδοδεσει με αλυσιδες που εχει το σταυρο Χ στο υπογειο του μαστιγωνοντας με ανελεητα. Ειμαι παθητικη μαζοχα pantyhosed sissy δουλα χωρις ορια και λεξη ασφαλειας για καθε διαστροφη ανωμαλια και βασανισμο μονος-η σας ή με παρεες σας.

{ Μπορω το πρωι απο τις 9 μεχρι τις 3 το μεσημερι και ΜΟΝΟ Δευτ - Παρ οχι ΣΚ }

Αλλα και στο εγκατελημενο γκρεμι στη Γιαννιτσων να με πατε για Σ/Μ οργια ομαδικα ή οχι ειμαι στη διαθεση σας.
574_1000.jpg

171_1000.jpg το 150εκ δερματινο με κομπους και στις εννια ουρες του μαστιγιο μου για ανελεητα πατοκορφα μαστιγωματα μπρος-πισω χωρις λεξη ασφαλειας

Συνημμένα

• 027_1000.jpg
    027_1000.jpg
    8,6 KB · Εμφανίσεις: 78
  • 137_1000.jpg
    137_1000.jpg
    107 KB · Εμφανίσεις: 104
  • μεταλλικο chastity cage με γυαλιστερο καλσον 3.jpg
    μεταλλικο chastity cage με γυαλιστερο καλσον 3.jpg
    289,1 KB · Εμφανίσεις: 68
Τελευταία τροποποίηση:

AXT

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2018
Like
18
Πόντοι
0
Εχει καποιος εμπειρια με αυτην;

Troublemaker_

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2017
Κριτικές
11
Like
3.390
Πόντοι
736

Πολύ καλή επιλογή...
Όμορφη χυμώδης και καλή συμπεριφορά.
Είχαμε βρεθεί και στην Αθήνα.
Ικανοποιεί όλα τα γούστα.
Εγώ την ήθελα παθητική και δεν είχε πρόβλημα.

Ειδικά στο θέμα τρανς τραβεστί όλα είναι υποκειμενικά απλά παραθέτω τη δική μου γνώμη

forza23

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Απρ 2009
Κριτικές
2
Like
6.029
Πόντοι
1.056
Ξέρουμε για Νάνσυ και Άννα τι τιμές παίζουν ?
Αν είναι κοντά στα οικονομικά σου δεδομένα μην σκεφτείς να το χάσεις για λίγα ευρώ. Είναι μια εμπειρία που πρέπει να ζήσεις

nikpap(2)

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2020
Like
6
Πόντοι
0

Ξέρουμε τίποτα για αυτήν?εάν κάποιος έχει εμπειρία ας μου στελει προσωπικό η ας απαντήσει εδώ.Ευχαριστω

vagabond

Μέλος
Εγγρ.
22 Σεπ 2005
Κριτικές
1
Like
109
Πόντοι
6

Πολύ καλή επιλογή...
Όμορφη χυμώδης και καλή συμπεριφορά.
Είχαμε βρεθεί και στην Αθήνα.
Ικανοποιεί όλα τα γούστα.
Εγώ την ήθελα παθητική και δεν είχε πρόβλημα.

Ειδικά στο θέμα τρανς τραβεστί όλα είναι υποκειμενικά απλά παραθέτω τη δική μου γνώμη
Δηλαδή εννοείς ότι η κοπέλα μπορεί να παίξει και τον ενεργητικό ρόλο ??

killaaah

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2014
Like
16
Πόντοι
0
Καλησπέρα συναγωνιστές. Βλέπω νέο αίμα και φαίνεται πολλά υποσχόμενο. Έχουμε εντυπώσεις από εδώ;

Hotmalethess

Νέο Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2021
Like
4
Πόντοι
0

Βλέπω να έχουν ξαναρωτήσει γι αυτήν χωρίς να έχει απαντήσει κάποιος. Έχει πάει κανείς;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom