You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Θεσσαλονίκη αυτή την περίοδο (τραβεστί/τρανς)
- Μέλος που άνοιξε το νήμα hardoul1
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 14K
- Εμφανίσεις 3M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 22 άτομα (0 μέλη και 22 επισκέπτες)
Σε θέμα εμφάνισης? Ή γενικής εμπειρίας?Ιωαννα την εχω παρει δεν με εντυπωσιασε παρολο π εχει καλα σχολια.Δεν ηταν κακη..Απλα οχι αυτο π περιμενα.Θελω να δοκιμασω Αμαντα!!
Babis_
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2012
- Κριτικές
- 1
- Like
- 173
- Πόντοι
- 0
Σε θέμα εμφάνισης? Ή γενικής εμπειρίας?
monstercock greece
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Αυγ 2015
- Κριτικές
- 6
- Like
- 2.149
- Πόντοι
- 481
Κοιταξε, και οι 2 ειναι πολυ όμορφες,προσεγμένες και καθαρές...Σε θέμα εμφάνισης ποια απο τις 2 υπερτερει ;
monstercock greece
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Αυγ 2015
- Κριτικές
- 6
- Like
- 2.149
- Πόντοι
- 481
Την έχω πάρει στο Ηράκλειο, εκεί έχει βάση νομίζω...Κροσσάκι θα το έλεγα, ψηλό, όμορφο και καθαρό, υπηρεσίες ούτε κρύο ούτε ζέστη...Μάγκες μια Μιράντα τι παίζει;; έχεις ωραίες φώτο...
salonikios86b
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 3 Σεπ 2011
- Κριτικές
- 5
- Like
- 702
- Πόντοι
- 1.525
επειδη και εγω την συναντησα 2,3 φορες η πρωτη ηταν μια μεγαλη αποτυχια... ηθελε να με καθαρισει στο δεκαλεπτο... στην αγγελια ελεγε 50 για 1 ωρα... και οταν εφτασα και ενω ξεκινησαμε και εδωσα τα χρηματα... πανω στην πιπα μου λεει...θα χυσεις? οχι της λεω θελω να σε παρω... ααα ειναι αλλα 50 ευρω για σεξ μου λεει... εκεινη τη στιγμη απο μεσα μου σκεφτηκα ποσο μαλακας πιαστηκα... τν δευτερη φορα της ειπα απτο τηλ...θα ερθω να σε γαμησω οσο πιο δυνατα μπορω ποσα θες.. παλι 50 μου ειπε... πηγα και ηταν διαφορετικη... και πιπα και 69 και σεξ.. βεβαια ολα με βιασυνη και οπως ειπε και ο φιλος πιο πανω..με το ρολοι στο χερι μη πιασουμε το μισαωρο...γενικα σαν εμφανιση την λες γυναικα και καυλιαρα γυναικα... απο προσοντα... νορμαλ και μπορει να καυλωσει μεχρι 70% θα ελεγα λογω ορμονων... γενικα αν μπορεσεις να κανονισεις απο πριν τα θελω σου και ποια απο αυτα δεχεται τοτε πιστευω θα ειναι καλη εμπειρια.Ιωαννα την εχω παρει δεν με εντυπωσιασε παρολο π εχει καλα σχολια.Δεν ηταν κακη..Απλα οχι αυτο π περιμενα.Θελω να δοκιμασω Αμαντα!!
Οπότε δΤην έχω πάρει στο Ηράκλειο, εκεί έχει βάση νομίζω...Κροσσάκι θα το έλεγα, ψηλό, όμορφο και καθαρό, υπηρεσίες ούτε κρύο ούτε ζέστη...
Ν την συστήνει;; να πάω η δεν αξίζει;; δίνει πόνο;;Την έχω πάρει στο Ηράκλειο, εκεί έχει βάση νομίζω...Κροσσάκι θα το έλεγα, ψηλό, όμορφο και καθαρό, υπηρεσίες ούτε κρύο ούτε ζέστη...
Έχει κανείς εμπειρία από τις παρακάτω
Αθήνα ....6946593582,,,,,,,,,ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΥΤΟ ΘΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ
τrans κοριτσι Περσοναλ στο παθος βρίσκομαι Αθήνα με πλουσια και καυτη φαντασια και μοναδικοτητα στο ειδος της....Για ενεργοπαθητικο παιχνιδι .. Παντα καθαρα και με πληρης εχεμυθεια σε ενα διακριτικο και προσεγμενο καθαρο χωρο ΄. H φωτο που διαθετω ειναι αληθινες ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙΣ ΣΤΗ ΦΩΤΟ ΑΥΤΟ ΘΑ...
kanesex.com
Ελα να σε τρελάνω το κορμί από καυλα6944594106
Καλησπέρα είμαι η Βερόνικα μία σέξι καυλιάρα τρανσέξουαλ παίζω ενεργητικά παθητικά και ότι άλλο γουστάρεις Αν θέλεις να περάσεις μία ξεχωριστή στιγμή Μη διστάζεις Πάρε με το 6944594106 και ρωτάμε ότι θέλεις
kanesex.com
6944594106❤ Έλα να σε❤ τρελάνω❤
Στη Θεσσαλονίκη ΓΙΑ ΛΙΓΕΣ ΗΜΕΡΕΣ!!!Είμαι η VERONIKA!!!!!Μία αληθινή TRANS που ξέρω πως να σε κάνω ευτυχισμένο.Ξέρω τι πραγματικά θέλει ένας άντρας για να περάσει καλά.Σε περιμένω σε έναν δικό μου πολύ καθαρό,διακιτικό και όμορφο χώρο.Ενεργοπαθητική που θα σε τελειώσω με όλους τους τρόπους.
kanesex.com
i valeriana kali fainetai apo thn aggeliaΈχει κανείς εμπειρία από τις παρακάτω
Αθήνα ....6946593582,,,,,,,,,ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΥΤΟ ΘΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ
τrans κοριτσι Περσοναλ στο παθος βρίσκομαι Αθήνα με πλουσια και καυτη φαντασια και μοναδικοτητα στο ειδος της....Για ενεργοπαθητικο παιχνιδι .. Παντα καθαρα και με πληρης εχεμυθεια σε ενα διακριτικο και προσεγμενο καθαρο χωρο ΄. H φωτο που διαθετω ειναι αληθινες ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙΣ ΣΤΗ ΦΩΤΟ ΑΥΤΟ ΘΑ...kanesex.com
Ελα να σε τρελάνω το κορμί από καυλα6944594106
Καλησπέρα είμαι η Βερόνικα μία σέξι καυλιάρα τρανσέξουαλ παίζω ενεργητικά παθητικά και ότι άλλο γουστάρεις Αν θέλεις να περάσεις μία ξεχωριστή στιγμή Μη διστάζεις Πάρε με το 6944594106 και ρωτάμε ότι θέλειςkanesex.com
6944594106❤ Έλα να σε❤ τρελάνω❤
Στη Θεσσαλονίκη ΓΙΑ ΛΙΓΕΣ ΗΜΕΡΕΣ!!!Είμαι η VERONIKA!!!!!Μία αληθινή TRANS που ξέρω πως να σε κάνω ευτυχισμένο.Ξέρω τι πραγματικά θέλει ένας άντρας για να περάσει καλά.Σε περιμένω σε έναν δικό μου πολύ καθαρό,διακιτικό και όμορφο χώρο.Ενεργοπαθητική που θα σε τελειώσω με όλους τους τρόπους.kanesex.com
Σωστός αλλά σκοπός είναι να δοκιμάζουμε και τίποτα νέο και αξιόλογο όχι συνέχεια τα ίδιαναι ρε μην ειστε μαλακες.. πηγαινετε εκει που ειναι σιγουρα!! δεν ειναι καιροι για πεταμενα λεφτα!!
Και τα σίγουρα ποια θεωρείς ότι ειναι?ναι ρε μην ειστε μαλακες.. πηγαινετε εκει που ειναι σιγουρα!! δεν ειναι καιροι για πεταμενα λεφτα!!
monstercock greece
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Αυγ 2015
- Κριτικές
- 6
- Like
- 2.149
- Πόντοι
- 481
Δοκίμασε φίλος, δεν μπορώ να ξέρω τη μετεξέλιξη της μετά από τόσο καιρό...Οπότε δ
Ν την συστήνει;; να πάω η δεν αξίζει;; δίνει πόνο;;
Θεμα εμφανισης!!Αλλα αν ειναι φολα αστο..Ετσι διαβαζω..Επισης θελω πολυ να δοκιμασω anna24..Φαινεται πολυ καλη!!Σε θέμα εμφάνισης? Ή γενικής εμπειρίας?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Αστο δεν πεταω λεφτα ξανα..Με την Anna24 εχεις δοκιμασει φιλε;;
Εγω αδελφε δεν την συστηνω..Δεν περασα καλα..Δεν θα την ξαναεπαιρνα..Τωρα καποιος αλλος μπορει να εχει χημεια και να την εχει στανταρακι..Σχετικα ειναι αυτα..επειδη και εγω την συναντησα 2,3 φορες η πρωτη ηταν μια μεγαλη αποτυχια... ηθελε να με καθαρισει στο δεκαλεπτο... στην αγγελια ελεγε 50 για 1 ωρα... και οταν εφτασα και ενω ξεκινησαμε και εδωσα τα χρηματα... πανω στην πιπα μου λεει...θα χυσεις? οχι της λεω θελω να σε παρω... ααα ειναι αλλα 50 ευρω για σεξ μου λεει... εκεινη τη στιγμη απο μεσα μου σκεφτηκα ποσο μαλακας πιαστηκα... τν δευτερη φορα της ειπα απτο τηλ...θα ερθω να σε γαμησω οσο πιο δυνατα μπορω ποσα θες.. παλι 50 μου ειπε... πηγα και ηταν διαφορετικη... και πιπα και 69 και σεξ.. βεβαια ολα με βιασυνη και οπως ειπε και ο φιλος πιο πανω..με το ρολοι στο χερι μη πιασουμε το μισαωρο...γενικα σαν εμφανιση την λες γυναικα και καυλιαρα γυναικα... απο προσοντα... νορμαλ και μπορει να καυλωσει μεχρι 70% θα ελεγα λογω ορμονων... γενικα αν μπορεσεις να κανονισεις απο πριν τα θελω σου και ποια απο αυτα δεχεται τοτε πιστευω θα ειναι καλη εμπειρια.
Trans latina
Νέο τραγούδι στο κορίτσι της Βόλος με κόκορα 18 εκατοστών πολύ σπέρμα και διαθέσιμο 24 ώρες 6970681331
kanesex.com
Οπότε ποια προτείνεις με βάση τη δική σου εμπειρια ;Θεμα εμφανισης!!Αλλα αν ειναι φολα αστο..Ετσι διαβαζω..Επισης θελω πολυ να δοκιμασω anna24..Φαινεται πολυ καλη!!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Αστο δεν πεταω λεφτα ξανα..Με την Anna24 εχεις δοκιμασει φιλε;;
ZORRO___
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Φεβ 2006
- Like
- 478
- Πόντοι
- 21
egw pistevw oti afti i iwanna kanei kalo sex mono se osous goustarei afti!! dld an eisai xontros se ksepetaei an eisai gymnasmenos sou kanei to teleio sex epeidi tis areseis! eee den einai etsi omws..... plirwnetai!!Εγω αδελφε δεν την συστηνω..Δεν περασα καλα..Δεν θα την ξαναεπαιρνα..Τωρα καποιος αλλος μπορει να εχει χημεια και να την εχει στανταρακι..Σχετικα ειναι αυτα..
Άρα εγώ αν θεωρώ τον εαυτό μου εμφανίσιμο λες να δώσω μια ευκαιρία με Ιωάννα?egw pistevw oti afti i iwanna kanei kalo sex mono se osous goustarei afti!! dld an eisai xontros se ksepetaei an eisai gymnasmenos sou kanei to teleio sex epeidi tis areseis! eee den einai etsi omws..... plirwnetai!!
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 166
- Εμφανίσεις
- 23K
- Απαντήσεις
- 192
- Εμφανίσεις
- 31K