Νέα

Θεσσαλονίκη αυτή την περίοδο (τραβεστί/τρανς)

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

pan85

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουν 2021
Like
106
Πόντοι
1
Μάγκες μια Μιράντα τι παίζει;; έχεις ωραίες φώτο...

Trelos_ak

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουν 2021
Κριτικές
1
Like
60
Πόντοι
0
Ιωαννα την εχω παρει δεν με εντυπωσιασε παρολο π εχει καλα σχολια.Δεν ηταν κακη..Απλα οχι αυτο π περιμενα.Θελω να δοκιμασω Αμαντα!!
Σε θέμα εμφάνισης? Ή γενικής εμπειρίας?

monstercock greece

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2015
Κριτικές
6
Like
2.149
Πόντοι
481
Μάγκες μια Μιράντα τι παίζει;; έχεις ωραίες φώτο...
Την έχω πάρει στο Ηράκλειο, εκεί έχει βάση νομίζω...Κροσσάκι θα το έλεγα, ψηλό, όμορφο και καθαρό, υπηρεσίες ούτε κρύο ούτε ζέστη...

salonikios86b

Σεβαστός
Εγγρ.
3 Σεπ 2011
Κριτικές
5
Like
702
Πόντοι
1.525
Ιωαννα την εχω παρει δεν με εντυπωσιασε παρολο π εχει καλα σχολια.Δεν ηταν κακη..Απλα οχι αυτο π περιμενα.Θελω να δοκιμασω Αμαντα!!
επειδη και εγω την συναντησα 2,3 φορες η πρωτη ηταν μια μεγαλη αποτυχια... ηθελε να με καθαρισει στο δεκαλεπτο... στην αγγελια ελεγε 50 για 1 ωρα... και οταν εφτασα και ενω ξεκινησαμε και εδωσα τα χρηματα... πανω στην πιπα μου λεει...θα χυσεις? οχι της λεω θελω να σε παρω... ααα ειναι αλλα 50 ευρω για σεξ μου λεει... εκεινη τη στιγμη απο μεσα μου σκεφτηκα ποσο μαλακας πιαστηκα... τν δευτερη φορα της ειπα απτο τηλ...θα ερθω να σε γαμησω οσο πιο δυνατα μπορω ποσα θες.. παλι 50 μου ειπε... πηγα και ηταν διαφορετικη... και πιπα και 69 και σεξ.. βεβαια ολα με βιασυνη και οπως ειπε και ο φιλος πιο πανω..με το ρολοι στο χερι μη πιασουμε το μισαωρο...γενικα σαν εμφανιση την λες γυναικα και καυλιαρα γυναικα... απο προσοντα... νορμαλ και μπορει να καυλωσει μεχρι 70% θα ελεγα λογω ορμονων... γενικα αν μπορεσεις να κανονισεις απο πριν τα θελω σου και ποια απο αυτα δεχεται τοτε πιστευω θα ειναι καλη εμπειρια.

pan85

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουν 2021
Like
106
Πόντοι
1
Την έχω πάρει στο Ηράκλειο, εκεί έχει βάση νομίζω...Κροσσάκι θα το έλεγα, ψηλό, όμορφο και καθαρό, υπηρεσίες ούτε κρύο ούτε ζέστη...
Οπότε δ
Ν την συστήνει;; να πάω η δεν αξίζει;; δίνει πόνο;;

forza23

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Απρ 2009
Κριτικές
2
Like
6.029
Πόντοι
1.056
Έχει κανείς εμπειρία από τις παρακάτω

talon11

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2019
Like
10
Πόντοι
0
Έχει κανείς εμπειρία από τις παρακάτω

i valeriana kali fainetai apo thn aggelia

dionst1

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Σεπ 2019
Κριτικές
21
Like
2.353
Πόντοι
1.196
Την πρώτη, Βαλεριάνα, απέφυγέ τη φίλε μου.
Είναι φόλα.
Για τις άλλες δεν ξέρω.

ZORRO___

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2006
Like
478
Πόντοι
21
ναι ρε μην ειστε μαλακες.. πηγαινετε εκει που ειναι σιγουρα!! δεν ειναι καιροι για πεταμενα λεφτα!!

forza23

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Απρ 2009
Κριτικές
2
Like
6.029
Πόντοι
1.056
ναι ρε μην ειστε μαλακες.. πηγαινετε εκει που ειναι σιγουρα!! δεν ειναι καιροι για πεταμενα λεφτα!!
Σωστός αλλά σκοπός είναι να δοκιμάζουμε και τίποτα νέο και αξιόλογο όχι συνέχεια τα ίδια

Nick8

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2021
Like
239
Πόντοι
21
Σε θέμα εμφάνισης? Ή γενικής εμπειρίας?
Θεμα εμφανισης!!Αλλα αν ειναι φολα αστο..Ετσι διαβαζω..Επισης θελω πολυ να δοκιμασω anna24..Φαινεται πολυ καλη!!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Αστο δεν πεταω λεφτα ξανα..Με την Anna24 εχεις δοκιμασει φιλε;;

Nick8

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2021
Like
239
Πόντοι
21
επειδη και εγω την συναντησα 2,3 φορες η πρωτη ηταν μια μεγαλη αποτυχια... ηθελε να με καθαρισει στο δεκαλεπτο... στην αγγελια ελεγε 50 για 1 ωρα... και οταν εφτασα και ενω ξεκινησαμε και εδωσα τα χρηματα... πανω στην πιπα μου λεει...θα χυσεις? οχι της λεω θελω να σε παρω... ααα ειναι αλλα 50 ευρω για σεξ μου λεει... εκεινη τη στιγμη απο μεσα μου σκεφτηκα ποσο μαλακας πιαστηκα... τν δευτερη φορα της ειπα απτο τηλ...θα ερθω να σε γαμησω οσο πιο δυνατα μπορω ποσα θες.. παλι 50 μου ειπε... πηγα και ηταν διαφορετικη... και πιπα και 69 και σεξ.. βεβαια ολα με βιασυνη και οπως ειπε και ο φιλος πιο πανω..με το ρολοι στο χερι μη πιασουμε το μισαωρο...γενικα σαν εμφανιση την λες γυναικα και καυλιαρα γυναικα... απο προσοντα... νορμαλ και μπορει να καυλωσει μεχρι 70% θα ελεγα λογω ορμονων... γενικα αν μπορεσεις να κανονισεις απο πριν τα θελω σου και ποια απο αυτα δεχεται τοτε πιστευω θα ειναι καλη εμπειρια.
Εγω αδελφε δεν την συστηνω..Δεν περασα καλα..Δεν θα την ξαναεπαιρνα..Τωρα καποιος αλλος μπορει να εχει χημεια και να την εχει στανταρακι..Σχετικα ειναι αυτα..

Nick8

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2021
Like
239
Πόντοι
21
Εχει καποιος συναγωνιστης δοκιμασει;;;

Trelos_ak

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουν 2021
Κριτικές
1
Like
60
Πόντοι
0
Θεμα εμφανισης!!Αλλα αν ειναι φολα αστο..Ετσι διαβαζω..Επισης θελω πολυ να δοκιμασω anna24..Φαινεται πολυ καλη!!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Αστο δεν πεταω λεφτα ξανα..Με την Anna24 εχεις δοκιμασει φιλε;;
Οπότε ποια προτείνεις με βάση τη δική σου εμπειρια ;

ZORRO___

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2006
Like
478
Πόντοι
21
Εγω αδελφε δεν την συστηνω..Δεν περασα καλα..Δεν θα την ξαναεπαιρνα..Τωρα καποιος αλλος μπορει να εχει χημεια και να την εχει στανταρακι..Σχετικα ειναι αυτα..
egw pistevw oti afti i iwanna kanei kalo sex mono se osous goustarei afti!! dld an eisai xontros se ksepetaei an eisai gymnasmenos sou kanei to teleio sex epeidi tis areseis! eee den einai etsi omws..... plirwnetai!!

Trelos_ak

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουν 2021
Κριτικές
1
Like
60
Πόντοι
0
egw pistevw oti afti i iwanna kanei kalo sex mono se osous goustarei afti!! dld an eisai xontros se ksepetaei an eisai gymnasmenos sou kanei to teleio sex epeidi tis areseis! eee den einai etsi omws..... plirwnetai!!
Άρα εγώ αν θεωρώ τον εαυτό μου εμφανίσιμο λες να δώσω μια ευκαιρία με Ιωάννα?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom