Νέα

Θεσσαλονίκη αυτή την περίοδο (τραβεστί/τρανς)

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (1 μέλη και 15 επισκέπτες)

anestis83

Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2009
Like
266
Πόντοι
21
Καλά τί επαγγελματισμό κ σαχλαμάρες...η τύπισσα παίζει σε επικινδυνα μονοπάτια κ δεν εννοω καταλάθος...πριν καμια 3ετία την πήρα και εκανε κινηση να της τον βάλω ακαποτα. Στο τσαφ ημουν κ αν δεν της ζητούσα καποτα ουτε που θα ελεγε τπτ...
Προσοχή με την συγκεκριμένη.
Επίσης μην ξεχνάμε οτι σε εποχές καραντίνας ήταν απο τις πολύ λίγες που εβγαιναν στην πιατσα κ δουλευαν κανονικα...

dimwhoo

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Κριτικές
18
Like
583
Πόντοι
6.060

Ξέρουμε κατι συναγωνιστές?

Ptzthess

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2019
Κριτικές
10
Like
367
Πόντοι
291

Ξέρουμε κατι συναγωνιστές?
Την είχα επισκεφθεί όταν ήταν την τελευταία φορά Θεσσαλονίκη πριν κάτι μήνες, αλλά δεν προχώρησα το ραντεβού γιατί ο χώρος ήταν για εμένα χάλι( από τα λίγα που είδα και μπόρεσα να καταλάβω ούτε κρεβάτι δεν είχε ).... Υπόγειο πίσσα σκοτάδι, σε σημείο να μην μπορώ να καταλάβω αν καν είναι η ίδια κοπέλα. Δεν μιλούσε γρι Ελληνικά ή αγγλικά και η συνεννόηση έγινε μέσω της "φίλης" της. Όταν ρώτησα να ανάψουμε κανένα φως μου απάντησε δεν έχει και σουξου μουξου μανταλάκια.. Μεταβολή και γεια σας.

dimwhoo

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Κριτικές
18
Like
583
Πόντοι
6.060
Την είχα επισκεφθεί όταν ήταν την τελευταία φορά Θεσσαλονίκη πριν κάτι μήνες, αλλά δεν προχώρησα το ραντεβού γιατί ο χώρος ήταν για εμένα χάλι( από τα λίγα που είδα και μπόρεσα να καταλάβω ούτε κρεβάτι δεν είχε ).... Υπόγειο πίσσα σκοτάδι, σε σημείο να μην μπορώ να καταλάβω αν καν είναι η ίδια κοπέλα. Δεν μιλούσε γρι Ελληνικά ή αγγλικά και η συνεννόηση έγινε μέσω της "φίλης" της. Όταν ρώτησα να ανάψουμε κανένα φως μου απάντησε δεν έχει και σουξου μουξου μανταλάκια.. Μεταβολή και γεια σας.
Ευχαριστώ αδελφέ.

salonikios86b

Σεβαστός
Εγγρ.
3 Σεπ 2011
Κριτικές
5
Like
702
Πόντοι
1.525
περιοχη που ηταν το σπιτι??

Babis_

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2012
Κριτικές
1
Like
173
Πόντοι
0
Ξαναεμφανίστηκε σε αγγελία ....από Ρούμπιο Καλιέντε έγινε καυτή ξανθιά xxl αλλά πουθενά δε βρίσκω πληροφορίες ...κανένας που να βρέθηκε με το κορμί μήπως μπορεί να δώσει τα φώτα του
Πρόκειται μάλλον για fake. Κοίτα: https://www.kinky.nl/shemales/prive-ontvangst/amstelveen/7630335-ninah-fox#photos

salonikios86b

Σεβαστός
Εγγρ.
3 Σεπ 2011
Κριτικές
5
Like
702
Πόντοι
1.525

ναι ειναι μουφα και επροκειται για μια αλλη μαυρη τρανς που μενει τσιμισκη πριν την ναυαρινου.

Ptzthess

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2019
Κριτικές
10
Like
367
Πόντοι
291
Έχουμε καμία πληροφορία για τις κοπέλες?

Chal1996

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Αυγ 2020
Κριτικές
1
Like
2.062
Πόντοι
201
Η Λία προτείνεται για πρώτη φορά ή όχι;
Καθαρά ενεργητικός εγώ

salonikios86b

Σεβαστός
Εγγρ.
3 Σεπ 2011
Κριτικές
5
Like
702
Πόντοι
1.525
μακρυα απτις φολες... χωρις ιχνος θηλυκότητας... εκπαιδευμενοι να τρωνε λεφτα απο ανυποψιαστους...

BOUGA

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
57
Πόντοι
1
Βλέπω ήρθε Θεσσαλονίκη η Κριστίνα

Ούτε 23 είναι, ούτε καινούργιες οι φωτό. +7 κιλά σίγουρα, φιλιά στο στόμα γυοκ και δε θέλει να της ακουμπάνε το στήθος.
Ωραίο πρόσωπο, μέτρια πίπα, ωραίος γεμάτος κώλος.
Συνολικά μέτρια εμπειρία.
Δε θα ξαναπηγαινα

monstercock greece

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2015
Κριτικές
6
Like
2.149
Πόντοι
481
Βλέπω ήρθε Θεσσαλονίκη η Κριστίνα

Ούτε 23 είναι, ούτε καινούργιες οι φωτό. +7 κιλά σίγουρα, φιλιά στο στόμα γυοκ και δε θέλει να της ακουμπάνε το στήθος.
Ωραίο πρόσωπο, μέτρια πίπα, ωραίος γεμάτος κώλος.
Συνολικά μέτρια εμπειρία.
Δε θα ξαναπηγαινα
Λάθος νήμα παίκτη!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom