ομορφη ειναι αλλα δεν εχει βυζια...ενεργοπαθητικη!
την ειχα γνωρισει εξω και δεν πληρωσα , δουλευε και σε κωλομπαρα!!!
ομορφη ειναι αλλα δεν εχει βυζια...ενεργοπαθητικη!
αν ψαχνεις για ενεργητικη, τοτε η Ρια δεν σε ενδιαφερει..συντροφοι τελευταια ερωτηση πριν κανονισουμε συναντηση(αντε γιατι χαρμανιασαμε...)
Ιωαννα ή Ρια? Ψαχνω για ενεργητικη τρανς και με ενδιαφερουν πολυ τα προσοντα.... ;)
Για προσωπικούς λόγους έχω επιλέξει την σιωπή. Κόσμος έρχεται στην Θεσσαλονίκη κόσμος φεύγει και βλέπω πολύ ησυχία Μάλλον ο κόσμος σταμάτησε να πηγαίνει με Κρος και τράβα Δεν βαριέσαι πρέπει να έρθω από το εξωτερικό για να γράφει κάτι και στο θέμα της Θεσσαλονίκης. Τα λέμε σε λίγες ημέρες
Χαιρεται..καλως σας βρηκα....ωρα για ρεπορταζ απο την πιατσα...
Καλημερα σας.Εκανα 2 εξορμησεις.Η πρωτη γυρω στις 12 το βραδυ.Γιανιτσων οπαππισω απο τον οπαπ.Κλασιακα τα ιδια.Η μονη διαφορα που ειδα ειναι οτι καποιες αλλαξαν τα ποστα τους.Ευριδικη αναστασια ζωη στο βενζιναδικο της shell η νανσυ με τηνφιλεναδα της..
Εξορμηση στις 2,,,το πρωι...λαουρα βικτωρια..στατικοτητα...Περασμα απο το ποστο της νινας...ΝΙΝΑ λειπεις απο την πιατσα αλλα εκανες σωστη επιλογη.
Συμπερασματικα...σφιξαμε...ας ελπισουμε τα νεα κρος που αρχισανε να βγαινουνε να κανουνε το επομενο βημα και να γινουν τρανς..
105 μερες ελειπα και παλι τα ιδια...
Όπως ξέρεις αυτό το "άθλημα" όπως και τα γούστα που λένε πληρώνονται.ειναι μια εποχή δύσκολη που πολλοί προτιμάνε να έχουν ένα 50ευρω στην τσέπη για ώρα ανάγκης παρά να το δώσουν για να κάνουν την καύλα τους.τουλαχιστον έτσι σκέφτομαι εγώ.Για προσωπικούς λόγους έχω επιλέξει την σιωπή. Κόσμος έρχεται στην Θεσσαλονίκη κόσμος φεύγει και βλέπω πολύ ησυχία Μάλλον ο κόσμος σταμάτησε να πηγαίνει με Κρος και τράβα Δεν βαριέσαι πρέπει να έρθω από το εξωτερικό για να γράφει κάτι και στο θέμα της Θεσσαλονίκης. Τα λέμε σε λίγες ημέρες