Νέα

Θεσσαλονίκη αυτή την περίοδο (τραβεστί/τρανς)

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (4 μέλη και 15 επισκέπτες)

Mikross

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2018
Like
0
Πόντοι
0
Αυτη η ρανια που λες ποιιο ειναι το τηλ της εγώ ψαχνω εδώ και καιρών κάποια γιαννα από καλαμάρι ατι πλαΤια σκρα...καποιος σας παρακαλω το τηλ της την ψάχνω να δεν την βρισκω είναι από καλαμαρια και εγώ εγω σκρα αν κάποιος ξερει ένα τηλ ας στείλει κάτι την έχω πάρει με ένα με ένα κοκκινο προς το μπορτντο αμάξης..

Salonikios_35

Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2017
Like
0
Πόντοι
0
Που να ξέρω φίλε το τηλ γς και εγώ τη ψάχνω αυτή που σου λέω εγώ είναι κάπου 70 πολύ κομψή κυρία χειρουργημενη εγώ τη θέλω για παρέα όχι κάτι άλλο.αλλα που να τη βρείτε αυτή εμένε κάπου στον Άγιο Νικόλαο Καλαμαριά Κρήνη κάπου γειτονιά .

mcleod79

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2018
Like
4
Πόντοι
0
Καλημέρα. Παιδιά ξέρετε κάποια τρανς Θεσσαλονίκη που να είναι καλή για κάποιον πρωτάρη;
Ευχαριστω

Castell

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2007
Like
58
Πόντοι
6
Στο πνέυμα και στο δρόμο που χάραξε ο Λάγνος απο τα ξένα και για να επισημάνουμε και τυχόν αμετροέπειες να αναφέρω και εγώ την ιστορία μου. Σάββατο βράδυ και καθώς ακόμη δεν ήρθε η σειρά μας για άδεια είπα να κάνω την τσάρκα μου με το καλό (ακριβό) αυτοκίνητο. Βρίσκω λοιπόν την Λάουρα και όπως συνηθίζει έχει το μισό κωλαράκι έξω απο το κολλητό φόρεμα και λέω εδώ είμαστε...    :fuck1: :fuck1:
  Σταματάω δίπλα, καλησπερίζω και ρωτάω πόσο (λες και δεν ξέρω αλλά για το τυπικό) και μου απαντάει - Για σέξ 40,00€ στο αυτοκινητάκι σου και 80,00€ στο σπίτι !!!! Σκέφτομαι απο μέσα μου τι στο διάολο double dot πέτυχα απόψε???? και φυσικά αντί να αρχίσω να τα χώνω :tickedoff: λέω δε γαμιέται και προτίμησα να δυναμώσω ξανά την ένταση της μουσικής και να την κάνω. Κοινώς επειδή είδε τη ρόδα σου λέει ωραία εδώ είμαστε και μου είπε 2πλες τιμές  :jerking: :jerking:
Επιπλέον να ενημερώσω τον συναγωνιστή που έγραψε ότι τη madmazel Φιόνα δε θα την ξαναδούμε στην πιάτσα ότι χτες το βράδυ ήταν κανονικά στο πόστο της και μιλούσε με την Λουίζα και μια ακόμη ήταν λίγο πιο πέρα που δε την είδα καλά. Στον ΟΠΑΠ η Τζούλι, η Αναστασία η οποία είχε πετάξει έξω το στήθος  :tits2: :tits2: και η Ευριδίκη. Τέλος, last but not least η Νιναρα μας θεά στο πόστο της η οποία πραγματικά είναι ότι καλύτερο υπάρχει αυτή τη στιγμή κάτω στη πιάτσα ! :pipa3: :pipa3:
  Να επισημάνω και εδώ ότι στη Βουτύρα το θέμα είναι σοβαρό.  :vomit: :vomit:

mcleod79

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2018
Like
4
Πόντοι
0
Παιδια,

Ιωαννα τρανς σταθμο. Πειτε γνωμες παρακαλω.

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.730
Πόντοι
3.870
Προφανως μιλας γι αυτην.. Εαν μιλας για την συγκεκρμενη ειναι πανεμορφη απο κοντα.Προτιμα ομως να ειναι ενεργητικη .Στο ενεργητικο κομματι ειναι σουπερ στο παθητικο δεν θα σου κανει το γαμησι του αιωνα.Διαβασε εδω κριτικη...

• Like
Αντιδράσεις: obunat

stallion88

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2017
Like
4
Πόντοι
0
Καλησπερα σε ολους, γνωριζουμε τιποτα για την συγκεκριμενη; Εχω βρει τις κριτικες της αλλα ειναι λιγο παλιες, οποτε αν εχει καποιος ποιο προσφατη εμπειρια ας με διαφωτισει

Εγγρ.
1 Μαΐ 2017
Like
60
Πόντοι
1
Καλησπερα σε ολους, γνωριζουμε τιποτα για την συγκεκριμενη; Εχω βρει τις κριτικες της αλλα ειναι λιγο παλιες, οποτε αν εχει καποιος ποιο προσφατη εμπειρια ας με διαφωτισει
Πανε χωρις σκεψη. Φιλοτιμη πλεον "κοπελα" καλα θα περασεις.

mcleod79

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2018
Like
4
Πόντοι
0
Προφανως μιλας γι αυτην.. Εαν μιλας για την συγκεκρμενη ειναι πανεμορφη απο κοντα.Προτιμα ομως να ειναι ενεργητικη .Στο ενεργητικο κομματι ειναι σουπερ στο παθητικο δεν θα σου κανει το γαμησι του αιωνα.Διαβασε εδω κριτικη...
Να παω σ αυτη η στην Helena SUnrise ?

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.730
Πόντοι
3.870
Η σανραιζ ειναι πιο ψυχρη επαγγελματιας..Ησανραιζ ειναι γνωστη περισοτερο για το ενεργητικο της παρα για το παθητικο.Προφανως σε ενδιαφερει να πας ως παθητικος.Εδω δεν μπορω να σε βοηθησω γιατι δεν ειμαι παθητικος για να μπορω να κανω συγκριση.

mcleod79

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2018
Like
4
Πόντοι
0
Η σανραιζ ειναι πιο ψυχρη επαγγελματιας..Ησανραιζ ειναι γνωστη περισοτερο για το ενεργητικο της παρα για το παθητικο.Προφανως σε ενδιαφερει να πας ως παθητικος.Εδω δεν μπορω να σε βοηθησω γιατι δεν ειμαι παθητικος για να μπορω να κανω συγκριση.

Για ενεργητικό θέλω φίλε. Και οι δύο που είπα είναι ενεργητικές;;; Έχεις να προτείνεις καμία άλλη; Αλεξία ροσσι;

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.730
Πόντοι
3.870
Ξεκινησες απο ιωαννα με πηγες στην σανραιζ και ρωτας για αλεξια.Ειμαι ενεργητικος και με ρωτας για ενεργητικες τρανς.Η Αλεξια εχει πολυ καλο ονομα στον χωρο.
Ξερεις αν δεν δοκιμασεις δεν θα μαθεις ποτε...

o salonikios

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2018
Like
8
Πόντοι
0
παω σοφια τον αλλο μηνα για σκ εχετε γνωμη για κατι καλο ???

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom