TZOYLI
Trans
- Εγγρ.
- 12 Ιουν 2011
- Like
- 5.249
κοντη...
Θα την δω αργά απόψε
κοντη...
Θα την δω αργά απόψε
ειναι πιο μανιτζέβελες οι κοντέςκοντη...
Το καταλαβαινω γιατι το ιδιο ισχυει και για σας ;)ειναι πιο μανιτζέβελες οι κοντές
Ειναι αυτο που σ ενδιαφερει πληρωνεις δεν πληρωνεις.Αστειακι εκανα με το ''κοντη''Οταν πληρωνεις για να κανεις σεξ το πρωτο πραγμα που σε ενδιαφερει ειναι το εκδιδομενο ατομο να γαμιεται καλα.Αν εχει και ωραια εμφανιση...ψηλη η κοντη στο αναστημα μικρη σημασια εχει...
καμια σχεση η πρωτη αγγελια με την δευτερη....διαφορετικα προσωπα...Καλησπέρα. Μήπως ξέρει κάποιος τι λέει αυτό (φαίνεται ενδιαφέρον) :
Και αυτό είναι άραγε το ίδιο ;;;;
Καλησπέρα κύριοι. Τσεκάρω το φόρουμ εδώ και ένα χρόνο για να συλλέγω πληροφορίες και πρώτη φορά γράφω κάτι. Θα ήθέλα βοήθεια για τα παρακάτω κορίτσια. Κατα κύριο λόγο ενδιαφέρομαι να είναι αυταριχκο-ενεργητικές (αν ξέρουμε και εύρος τιμής θα βοηθούσε ) :
Μου αρέσουν τα μελαχρινά όπως καταλαβαίνετε...
[/quote με διαφορά την ιωαννα ....αλλα οπως κ να χει δεν υπαρχει συγκριση
Δεν ξέρω για τις άλλες δύο, αλλά θα σου έλεγα και εγώ Ιωάννα.
εγω ξερω αλλα ειναι πολα σκαλια ποιο πανω ....ας πουμε η αννα ειναι κ αυτη πολυ καλη αλλα δεν εχει βυζακια αν βαλει ομως τοτε θα εχουμε θεμα τ ξεκαθαριζω
πραγματικα η αννα αν βαλει βυζια και γινει κανονικη τρανς θα ναι απο τις πιο μεγαλες καυλες!!!γνωμη μου...εγω ξερω αλλα ειναι πολα σκαλια ποιο πανω ....ας πουμε η αννα ειναι κ αυτη πολυ καλη αλλα δεν εχει βυζακια αν βαλει ομως τοτε θα εχουμε θεμα τ ξεκαθαριζω
εγω εχω διαφορετικη γνώμη, τη θεωρώ μια μετριότητα και σε εμφανιση και σε επιδόσεις... και για την εμφάνιση είμαι επιεικής..πραγματικα η αννα αν βαλει βυζια και γινει κανονικη τρανς θα ναι απο τις πιο μεγαλες καυλες!!!γνωμη μου...
οντως η αννα πολύ μετρια στις υπηρεσίες της, απαθεια και βαριεστημαρα μαζιεγω εχω διαφορετικη γνώμη, τη θεωρώ μια μετριότητα και σε εμφανιση και σε επιδόσεις... και για την εμφάνιση είμαι επιεικής..