batraxomouris
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 5
- Like
- 4.231
- Πόντοι
- 606
έτσι μούρχεται να πάω Σαλόνικα για πάρτη της.
[/quotεγω ν δεις
έτσι μούρχεται να πάω Σαλόνικα για πάρτη της.
[/quotεγω ν δεις
βρες τηλέφωνο και φεύγουμε με τις μηχανές νεχτ weekend
Θεσσαλονίκη είναι ?Το εχει πάρει κανεις;
Αυτό. Το πράγμα δεν είναι τρανςΘεσσαλονίκη είναι ?
Αυτό. Το πράγμα δεν είναι τρανς
Άσχημος cross dresser είναι με παμορφωμενα χείλη
τι ψαχνεται ρε μαλακες
2 ειναι τα μουνια στην πολη
η νινα και η ρια
ολα τα αλλα σκατα και αποσκατα
και η ιωαννα ειναι μεταγραφη αλλα την γουσταρουμε....η ρια είναι μεταγραφη φιλε μην τ ξεχνας
ποια ειναι αυτη παοκτσακι μουκαι η ιωαννα ειναι μεταγραφη αλλα την γουσταρουμε....
και η ιωαννα ειναι μεταγραφη αλλα την γουσταρουμε....
εχεις υλικο μηπως;;καργα κ μεις
μπες στο mylist.gr η στο lovelist.gr στις ερωτικες υπηρεσιες και ψαξε για iwanna kavliara transεχεις υλικο μηπως;;
υπηρξαν και αλλες,τι ψαχνεται ρε μαλακες
2 ειναι τα μουνια στην πολη
η νινα και η ρια
ολα τα αλλα σκατα και αποσκατα
τελος 3η μια ξανθια θυληκοτατη που ανεβαζε πολλες σελφιες στο ιντερνετ και δεν απαντουσε στα μηνύματα ομως αλλα την πετυχαινες καμια φορα επισης αρχες 26ης οκτωβριου, ονομα δεν θυμαμαι.
σαν αυτη ''καμια''υπηρξαν και αλλες,
την ιωαννα πχ οταν την πετυχα στο τραβελομαγαζο να κανει πορτα χαλαρα την περνας για γυναικα και την εχω δει και μερα στην γιαννιτσων επισης γυναικαρα εδειχνε.
η φιονα επισης πρωτη φορα οταν την ειδα πριν 10φευγα χρονια και με την λεπτη φωνη που εχει για γυναικα την περασαμε με την παρεα μου.
τελος 3η μια ξανθια θυληκοτατη που ανεβαζε πολλες σελφιες στο ιντερνετ και δεν απαντουσε στα μηνύματα ομως αλλα την πετυχαινες καμια φορα επισης αρχες 26ης οκτωβριου, ονομα δεν θυμαμαι.
αυτες οι 3 και μερα στο δρομο τις περναγες σιγουρα για γυναικες. την ρια δεν την εχω δει απο κοντα αλλα φαινεται πολυ θηλυκή οπως και νινα που ειναι σεξοβομβα με τις βυζαρες και τις ματαρες ειδικα βραδυ.