Νέα

Θεσσαλονίκη αυτή την περίοδο (τραβεστί/τρανς)

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (1 μέλη και 18 επισκέπτες)

junglejim4322

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2015
Κριτικές
1
Like
106
Πόντοι
16
βρες τηλέφωνο και φεύγουμε με τις μηχανές νεχτ weekend

antigregory

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2014
Like
0
Πόντοι
16
τι ψαχνεται ρε μαλακες
2 ειναι τα μουνια στην πολη
η νινα και η ρια
ολα τα αλλα σκατα και αποσκατα

gerg28

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
0
Ξέρει κανεις τιποτα?
cross gia gousta  (Σέρρες)

Ημερομηνία καταχώρησης: 16-03-2015 13:39:30 Κωδικός αγγελίας: 254856-6-30375
Απάντηση στο: nasiacross26@gmail.com ♥ Αφαίρεση από τις αγαπημένες

28 eton 1k76 68kil atrixi prostixi kai sexy...kano oti zitisis arki na eisai geneodoros...

bourdeliotis4

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2015
Κριτικές
11
Like
4
Πόντοι
11
τι ψαχνεται ρε μαλακες
2 ειναι τα μουνια στην πολη
η νινα και η ρια
ολα τα αλλα σκατα και αποσκατα
υπηρξαν και αλλες,
την ιωαννα πχ οταν την πετυχα στο τραβελομαγαζο να κανει πορτα χαλαρα την περνας για γυναικα και την εχω δει και μερα στην γιαννιτσων επισης γυναικαρα εδειχνε.
η φιονα επισης πρωτη φορα οταν την ειδα πριν 10φευγα χρονια και με την λεπτη φωνη που εχει για γυναικα την περασαμε με την παρεα μου.
τελος 3η μια ξανθια θυληκοτατη που ανεβαζε πολλες σελφιες στο ιντερνετ και δεν απαντουσε στα μηνύματα ομως αλλα την πετυχαινες καμια φορα επισης αρχες 26ης οκτωβριου, ονομα δεν θυμαμαι.
αυτες οι 3 και μερα στο δρομο τις περναγες σιγουρα για γυναικες. την ρια δεν την εχω δει απο κοντα αλλα φαινεται πολυ θηλυκή οπως και νινα που ειναι σεξοβομβα με τις βυζαρες και τις ματαρες ειδικα βραδυ.

TurTur

Μέλος
Εγγρ.
13 Αυγ 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
τελος 3η μια ξανθια θυληκοτατη που ανεβαζε πολλες σελφιες στο ιντερνετ και δεν απαντουσε στα μηνύματα ομως αλλα την πετυχαινες καμια φορα επισης αρχες 26ης οκτωβριου, ονομα δεν θυμαμαι.

Σόνια
:'(

antigregory

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2014
Like
0
Πόντοι
16
υπηρξαν και αλλες,
την ιωαννα πχ οταν την πετυχα στο τραβελομαγαζο να κανει πορτα χαλαρα την περνας για γυναικα και την εχω δει και μερα στην γιαννιτσων επισης γυναικαρα εδειχνε.
η φιονα επισης πρωτη φορα οταν την ειδα πριν 10φευγα χρονια και με την λεπτη φωνη που εχει για γυναικα την περασαμε με την παρεα μου.
αυτες οι 3 και μερα στο δρομο τις περναγες σιγουρα για γυναικες. την ρια δεν την εχω δει απο κοντα αλλα φαινεται πολυ θηλυκή οπως και νινα που ειναι σεξοβομβα με τις βυζαρες και τις ματαρες ειδικα βραδυ.
σαν αυτη ''καμια''
αλλα ειναι πολυ ακριβη
40 ευρα το τσιμπουκι

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom