Νέα

Θεσσαλονίκη αυτή την περίοδο (τραβεστί/τρανς)

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 17 άτομα (1 μέλη και 16 επισκέπτες)

n.aleftantos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
2
Like
337
Πόντοι
36
γκομεναρα ειπαμε...οχι παλαιστης μεσαιας κατηγοριας  :grin: :grin:
χεσε με ρε μαλακα μουναρα ειναι :rockon: :rockon: :grin: :grin: :grin:
αν την δεις απο κοντα τα λεμε :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
μηπως ηταν η ροζα που ψαχνει ο photiousg?? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
αντε ρε λεγε μας εσκασες :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.994
Πόντοι
13.755
χεσε με ρε μαλακα μουναρα ειναι :rockon: :rockon: :grin: :grin: :grin:
αν την δεις απο κοντα τα λεμε :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
μηπως ηταν η ροζα που ψαχνει ο photiousg?? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
αντε ρε λεγε μας εσκασες :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
αντε ας το παρει το ποταμι...τη Νανσυ απο 26ης Οκτωβριου ειδα...
ειναι γκομεναρα και με το φως της μερας και μου'κανε εντυπωση

n.aleftantos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
2
Like
337
Πόντοι
36
αντε ας το παρει το ποταμι...τη Νανσυ απο 26ης Οκτωβριου ειδα...
ειναι γκομεναρα και με το φως της μερας και μου'κανε εντυπωση
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
γιατι δεν της μιλησες που κολλησες? :grin: :grin:

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.994
Πόντοι
13.755
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
γιατι δεν της μιλησες που κολλησες? :grin: :grin:
ε τι να την ελεγα αυτη μιλουσε και στο τηλεφωνο...εγω ειχα το μυαλο μου να παω να βρω αυτα που ηθελα...παντως κοντοσταθηκε για να μιλησει και γυρισε με φατσα στην Τσιμισκη οποτε περνωντας πηρα ματι και την κωλαρα της απο πισω

n.aleftantos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
2
Like
337
Πόντοι
36
ε τι να την ελεγα αυτη μιλουσε και στο τηλεφωνο...εγω ειχα το μυαλο μου να παω να βρω αυτα που ηθελα...παντως κοντοσταθηκε για να μιλησει και γυρισε με φατσα στην Τσιμισκη οποτε περνωντας πηρα ματι και την κωλαρα της απο πισω
λεγε ρε τωρα που σε βρηκα φιονα η αυτη? :think:

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.994
Πόντοι
13.755
λεγε ρε τωρα που σε βρηκα φιονα η αυτη? :think:
Πελε ή Μαραντονα?....adidas ή Nike?....mercedes ή bmw?...Καζαντζιδης ή Διονυσιου?....
Θεωδορακης ή Χατζιδακης?...coca cola ή pepsi cola?...Real ή Barcelona?

αλυτα διλημματα της ανθρωποτητας  :grin: :grin: :grin:

n.aleftantos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
2
Like
337
Πόντοι
36
Πελε ή Μαραντονα?....adidas ή Nike?....mercedes ή bmw?...Καζαντζιδης ή Διονυσιου?....
Θεωδορακης ή Χατζιδακης?...coca cola ή pepsi cola?...Real ή Barcelona?

αλυτα διλημματα της ανθρωποτητας  :grin: :grin: :grin:
γιγαντας μ αποστομωσες δεν εχω να πω τπτ αλλο
ειπες μεγαλη κουβεντα :rockon: :rockon: :rockon:

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.994
Πόντοι
13.755
γιγαντας μ αποστομωσες δεν εχω να πω τπτ αλλο
ειπες μεγαλη κουβεντα :rockon: :rockon: :rockon:
εντελως θηλυκα και τα δυο,λαθη της φυσης θα λεγαμε...η Φιονα πιο ταγμενη στην πιατσα μεγαλυτερη πορνη...η αλλη πιο δυσευρετη στην πιατσα,προφανως δε ζει απ'αυτο αλλα η τρυπα της ηταν πηγαδι χωρις πατο...
Ηλικιακα απ'οσο ξερω στα ιδια περιπου,η Νανσυ μαλλον διατηρειται καπως καλυτερα αλλα οπωσδηποτε απο την εικονα που εχω η Φιονα ειναι μεγαλυτερη φιρμα σιγουρα αλλα και δυσκολοτερος χαρακτηρας...

Ε τι αλλο?

Centr1no_Duo

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Like
4
Πόντοι
1
κατεβαινω κατα τις 4 το απογευμα να παω στην αγορα να ψωνισω γιατι σχεδον ολοι εχουν εκπτωσεις πλεον....περπαταω την Τσιμισκη ωσπου ξαφνικα βλεπω μια ξανθια εκφυλη γκομεναρα να ερχεται.Οσο πλησιαζει μου φαινεται γνωστη...βρε που την ξερω που την ξερω??
Και ποια ηταν τελικα λετε?
al .. αυτο με τισ εκτπώσεις όντως αλήθειά ?

n.aleftantos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
2
Like
337
Πόντοι
36
α και να μην ξεχναμε αλ οτι αν την πετυχει κανεις κατω(καλυτερα ας παιξει τζοκερ για να κονομισει :grin:)μιλαμε για τιμη juboo για τα προσοντα της :rockon: :rockon: :rockon:

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.994
Πόντοι
13.755
al .. αυτο με τισ εκτπώσεις όντως αλήθειά ?
ναι ρε τωρα που γυρνουσα χαμος γινοταν στην Τσιμισκη να περπατησω δεν μπορουσα.Οι περισσοτεροι εχουν τουλαχιστον 30% και απο Δευτερα ξεκινανε και επισημα

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.994
Πόντοι
13.755
α και να μην ξεχναμε αλ οτι αν την πετυχει κανεις κατω(καλυτερα ας παιξει τζοκερ για να κονομισει :grin:)μιλαμε για τιμη juboo για τα προσοντα της :rockon: :rockon: :rockon:
ειχα γραψει προσφατα,πριν κανα μηνα δηλαδη,οτι την ειδα πολυ αργα στο ποστο της?...ή μηπως την ειδα και δεν εγραψα τιποτα?...δε θυμαμαι αλλα την ειχα δει παντως

n.aleftantos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
2
Like
337
Πόντοι
36
εντελως θηλυκα και τα δυο,λαθη της φυσης θα λεγαμε...η Φιονα πιο ταγμενη στην πιατσα μεγαλυτερη πορνη...η αλλη πιο δυσευρετη στην πιατσα,προφανως δε ζει απ'αυτο αλλα η τρυπα της ηταν πηγαδι χωρις πατο...
Ηλικιακα απ'οσο ξερω στα ιδια περιπου,η Νανσυ μαλλον διατηρειται καπως καλυτερα αλλα οπωσδηποτε απο την εικονα που εχω η Φιονα ειναι μεγαλυτερη φιρμα σιγουρα αλλα και δυσκολοτερος χαρακτηρας...

Ε τι αλλο?
ποιο πηγαδι και απ τη φιονα ρε συ? :think: :think:
ηλικιακα να ξερεις εχουν το λιγοτερο 5 χρονια διαφορα
φυσικα η φιονα ειναι το μεγαλυτερο ονομα τις πολης διαχρονικα και μιλαμε για μια επαγγελματια ταγμαινει σαν ασκητης σ αυτο που κανει
με τι φιονα δεν βγαζεις ακρη με τπτ,να σου δωσω να καταλαβεις οτι αν βλεπετε το ιδιο πραγμα μαυρο και η 2 αυτη σε ενα  δευτερο θα λεει οτι ειναι ασπρο ετσι για να διαφωνισει
αλλα και η αλλη με τρεις κουβεντες που ειπαμε μου φανηκε ζορικος χαρακτηρας με λιγο κωλομαγκια στο στυλ της

n.aleftantos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
2
Like
337
Πόντοι
36
ειχα γραψει προσφατα,πριν κανα μηνα δηλαδη,οτι την ειδα πολυ αργα στο ποστο της?...ή μηπως την ειδα και δεν εγραψα τιποτα?...δε θυμαμαι αλλα την ειχα δει παντως
το εγραψες
εγω την ειδα πριν τα χριστουγεννα να κατεβαινει απο το ταξι 4;20 ξημερωματα κυριακης, εκεινη την ωρα κατεβαινε για δουλεια :grin: :grin:

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.994
Πόντοι
13.755
το εγραψες
εγω την ειδα πριν τα χριστουγεννα να κατεβαινει απο το ταξι 4;20 ξημερωματα κυριακης, εκεινη την ωρα κατεβαινε για δουλεια :grin: :grin:
α μπραβο παντα κατι τετοιες ωρες εμφανιζεται αλλα μαλλον δεν καθεται και πολυ

n.aleftantos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
2
Like
337
Πόντοι
36
α μπραβο παντα κατι τετοιες ωρες εμφανιζεται αλλα μαλλον δεν καθεται και πολυ
και λεω ρε αλ οταν περναω απο κει και βλεπω τι φιονα μεσα στη βροχη,στο κρυο,χριστουγεννα,πασχα εκει στο ποστο
ο dimhoo που ειναι παλιος την θυμαται απο το 90 σε κατι πιατσες πανω στη λαγκαδα που (εγω ημουν παιδακι τοτε :grin:)και ενω οι αλλες επαρναν λεει 5 χιλιαρικα αυτη επερνε 15
και λεω με το φτωχο μου το μυαλο με τιμες 90 αυτη καθε μηνα διαμερισμα και καθε δευτερο ταξι,πρεπει να εχει μαζεψει 2 κοντεινερ λεφτα τι σκατα κανει και καθεται ακομη και παριστανει το σουπερ πουμα παντος καιρου? :grin:

maria sv

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Που ειναι το κράτος?? Επίδομα στη Φιόνα ΤΩΡΑ!

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.994
Πόντοι
13.755
και λεω ρε αλ οταν περναω απο κει και βλεπω τι φιονα μεσα στη βροχη,στο κρυο,χριστουγεννα,πασχα εκει στο ποστο
ο dimhoo που ειναι παλιος την θυμαται απο το 90 σε κατι πιατσες πανω στη λαγκαδα που (εγω ημουν παιδακι τοτε :grin:)και ενω οι αλλες επαρναν λεει 5 χιλιαρικα αυτη επερνε 15
και λεω με το φτωχο μου το μυαλο με τιμες 90 αυτη καθε μηνα διαμερισμα και καθε δευτερο ταξι,πρεπει να εχει μαζεψει 2 κοντεινερ λεφτα τι σκατα κανει και καθεται ακομη και παριστανει το σουπερ πουμα παντος καιρου? :grin:
το ατομο ειναι ταγμενο σ'αυτο που κανει...αν το σπιτι της ειναι δικο της παντως δε μου κανει καθολου εντυπωση

n.aleftantos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
2
Like
337
Πόντοι
36
το ατομο ειναι ταγμενο σ'αυτο που κανει...αν το σπιτι της ειναι δικο της παντως δε μου κανει καθολου εντυπωση
ρε λες να ειναι ιαπωνικης καταγωγης?? :2funny: :2funny: :2funny:
αν ειναι δυνατον να μην ειναι το σπιτι δικος της,ας παει να αυτομολησει αν ειναι στο ενοικιο :rockon: :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom