Νέα

Θεσσαλονίκη αυτή την περίοδο (τραβεστί/τρανς)

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 17 άτομα (1 μέλη και 16 επισκέπτες)

ALEXIA ROSSI

Trans
Εγγρ.
22 Μαρ 2013
Like
278
Καλησπερα  σε  ολους....
Καλη  εβδομαδα  και  καλο  μηνα....
Απο  Λευκωσια,πολλα  φιλια...... :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :-* :-* :-* :-* :-* :-*

nmakis19868686

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2012
Like
2
Πόντοι
16
παιδια απο τις φωτο και τα βιντεο που εβλεπα η παμελα ειναι αρκετα αντρουα η κανω λαθος??

Castell

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2007
Like
58
Πόντοι
6
οι περισσοτερες πλην Νινας ειναι αντρουα.
δηλαδή η Λία είναι αντρουά...η Σόνια είναι αντρουά η Φιόνα είναι αντρουά...η Στέλλα ? το να γενικεύεις και να ισοπεδώνεις αλλά ταυτόχρονα να κάνεις εξαιρέσεις δε νομίζω ότι είναι λόγιο. Τέλος θα πώ (όπως γνωρίζεις άλλωστε) ότι η Παμ είναι απο τις αξιόλογες προτάσεις της πόλης μας.

n.aleftantos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
2
Like
337
Πόντοι
36
δηλαδή η Λία είναι αντρουά...η Σόνια είναι αντρουά η Φιόνα είναι αντρουά...η Στέλλα ? το να γενικεύεις και να ισοπεδώνεις αλλά ταυτόχρονα να κάνεις εξαιρέσεις δε νομίζω ότι είναι λόγιο. Τέλος θα πώ (όπως γνωρίζεις άλλωστε) ότι η Παμ είναι απο τις αξιόλογες προτάσεις της πόλης μας.
+1
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

lia(1)

Trans
Εγγρ.
26 Οκτ 2010
Like
1.202
οι περισσοτερες πλην Νινας ειναι αντρουα.
(αντρουα)ωραια λεξη την χρησιμοποιουσαν τα παλαιοτερα χρονια οι γκει.σκεφτομαι εναν κυριο να χρησιμοποιει αυτη τη λεξη και μονο γελιο μου προκαλει διοτι κανω την εικονα αυτου που το λεει  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:το αντιστοιχο θηλυκο ειναι το (μουτζε)    αβελε κουραβελε και κουραβελτα νακα

8t9k

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουλ 2011
Like
64
Πόντοι
1
ΡΕ ΠΑΙΔΕΣ ΑΝΕΒΑΙΝΩ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΜΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ ΟΙ ΝΤΑΡΝΤΑΝΕΣ ΤΡΑΝΣ ΤΙ ΛΕΕΙ Η ΑΝΤΖΥ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΝ ΓΕΝΙΚΑ

Castell

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2007
Like
58
Πόντοι
6
Θα σου απαντήσω εγώ καθώς γνωρίζω γενικά και σε καμία περίπτωση δεν τολμώ να κάνω ειδικά !!!!
Γουστάρεις την ελληνορωμαϊκή τύπε μου? Απο παλιότερες κριτικές που διάβασα αν θυμάμαι καλά απο τον Χρήστο τον κοσμικό...(που χάθηκε αυτός) έγραψε θετική κριτική...δλδ φιλότιμες προσπάθειες κτλ...όταν λες νταρντάνες θέλεις να πείς να έχουν τα κιλά τους? ή απλά το λεγόμενο νταρντανο-τράνς? εκεί έχεις αρκετές επιλογές
Δοκίμασε και την Γιώτα είναι για πολλά κυβικά απο ότι θυμάμαι...

maria sv

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Στο "μεταξυ μας" κυκλοφορουν ακομα τα γνωστα?βανεσσα κλπ?? οποιος γνωριζει...

karakapsouris

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2013
Κριτικές
2
Like
26
Πόντοι
1
(αντρουα)ωραια λεξη την χρησιμοποιουσαν τα παλαιοτερα χρονια οι γκει.σκεφτομαι εναν κυριο να χρησιμοποιει αυτη τη λεξη και μονο γελιο μου προκαλει διοτι κανω την εικονα αυτου που το λεει  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:το αντιστοιχο θηλυκο ειναι το (μουτζε)    αβελε κουραβελε και κουραβελτα νακα
την λεξη αντρουα την χρησιμοποιησε o makis 19868686 για να χαρακτηρισει μια τρανς σε ενα βιντεο την παμελα,οτι ειναι αντρουα....και εχει δικιο.εσεις οι περισσοτερες τρανς νομιζετε οτι εισται πιο ομορφες απο τις γυναικες.ενταξι μετα απο δεκαδες πλαστικες,βαψιματα στη μαπα,λιφτινγκ,σιλικονουχα βυζια και γυναικειο χτενισμα,μοιαζετε λιγο για γυναικες αλλα δεν εισται.

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.996
Πόντοι
13.755
οι μονες που ΔΕΝ ειναι αντρουα τωρα πλεον στη Θεσσαλονικη ειναι η Νινα,η Νανα και καπως η Αντιγονη που κι αυτη εχει σπασει οπως τη βλεπω

Castell

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2007
Like
58
Πόντοι
6
Και ρε συ πάς καλά μιλάς για την ΝΑΝΑ....ΕΛΕΟΣ !!!!!!!!!!!!

ALEXIA ROSSI

Trans
Εγγρ.
22 Μαρ 2013
Like
278
Castel...το  ορθιες  η  καθιστες  ηταν  χιουμορ....αν  το  καταλαβες....και  αν  διαθετεις.....

lia(1)

Trans
Εγγρ.
26 Οκτ 2010
Like
1.202
εγω ενα εχω να πω αντρουα ξεαντρουα αφου με την μεζουρα στο χερι τρεχουν μερικοι και μολις διαβασουν πχ ανδριανα 23cm τρεχουν σαν τρελες.και αφηστε τα αυτα τα αντρουα και τα κουλα σας διοτι ολες επιβιωνουν και για να επιβιωνουν καποια ατομα της πληρωνουν και δεν ειμαι εγω ειναι καποιοι απο εσας .και στη τελικη πως την θελετε τελειο θυληκο στην εμφανιση και αρσενικο στο κρεββατι αποφασιστε γιατι ολοι για πρωτη φορα θα πανε πως με κουραζει κι αυτο ταχα για την εμπειρια.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom