lia(1)
Trans
- Εγγρ.
- 26 Οκτ 2010
- Like
- 1.202
η προεδρος εσπασε τα ταμπου κυρια μου
για δες κι αυτο με μπεκακου μπικ μπραδερ λεμε
η προεδρος εσπασε τα ταμπου κυρια μου
οι περισσοτερες πλην Νινας ειναι αντρουα.παιδια απο τις φωτο και τα βιντεο που εβλεπα η παμελα ειναι αρκετα αντρουα η κανω λαθος??
δηλαδή η Λία είναι αντρουά...η Σόνια είναι αντρουά η Φιόνα είναι αντρουά...η Στέλλα ? το να γενικεύεις και να ισοπεδώνεις αλλά ταυτόχρονα να κάνεις εξαιρέσεις δε νομίζω ότι είναι λόγιο. Τέλος θα πώ (όπως γνωρίζεις άλλωστε) ότι η Παμ είναι απο τις αξιόλογες προτάσεις της πόλης μας.οι περισσοτερες πλην Νινας ειναι αντρουα.
+1δηλαδή η Λία είναι αντρουά...η Σόνια είναι αντρουά η Φιόνα είναι αντρουά...η Στέλλα ? το να γενικεύεις και να ισοπεδώνεις αλλά ταυτόχρονα να κάνεις εξαιρέσεις δε νομίζω ότι είναι λόγιο. Τέλος θα πώ (όπως γνωρίζεις άλλωστε) ότι η Παμ είναι απο τις αξιόλογες προτάσεις της πόλης μας.
(αντρουα)ωραια λεξη την χρησιμοποιουσαν τα παλαιοτερα χρονια οι γκει.σκεφτομαι εναν κυριο να χρησιμοποιει αυτη τη λεξη και μονο γελιο μου προκαλει διοτι κανω την εικονα αυτου που το λεει το αντιστοιχο θηλυκο ειναι το (μουτζε) αβελε κουραβελε και κουραβελτα νακαοι περισσοτερες πλην Νινας ειναι αντρουα.
την λεξη αντρουα την χρησιμοποιησε o makis 19868686 για να χαρακτηρισει μια τρανς σε ενα βιντεο την παμελα,οτι ειναι αντρουα....και εχει δικιο.εσεις οι περισσοτερες τρανς νομιζετε οτι εισται πιο ομορφες απο τις γυναικες.ενταξι μετα απο δεκαδες πλαστικες,βαψιματα στη μαπα,λιφτινγκ,σιλικονουχα βυζια και γυναικειο χτενισμα,μοιαζετε λιγο για γυναικες αλλα δεν εισται.(αντρουα)ωραια λεξη την χρησιμοποιουσαν τα παλαιοτερα χρονια οι γκει.σκεφτομαι εναν κυριο να χρησιμοποιει αυτη τη λεξη και μονο γελιο μου προκαλει διοτι κανω την εικονα αυτου που το λεει το αντιστοιχο θηλυκο ειναι το (μουτζε) αβελε κουραβελε και κουραβελτα νακα
οι μονες που ΔΕΝ ειναι αντρουα τωρα πλεον στη Θεσσαλονικη ειναι η Νινα,η Νανα και καπως η Αντιγονη που κι αυτη εχει σπασει οπως τη βλεπω
ορθιες η καθιστες?οι μονες που ΔΕΝ ειναι αντρουα τωρα πλεον στη Θεσσαλονικη ειναι η Νινα,η Νανα και καπως η Αντιγονη που κι αυτη εχει σπασει οπως τη βλεπω
ξαπλωμένεςορθιες η καθιστες?
+1Και ρε συ πάς καλά μιλάς για την ΝΑΝΑ....ΕΛΕΟΣ !!!!!!!!!!!!