TRANS_NINA
Trans
- Εγγρ.
- 7 Μαρ 2009
- Like
- 9.101
να μωρο μου !!!!υπαρχει ερωτας....
να μωρο μου !!!!υπαρχει ερωτας....
αλε το απολυτο φετιχ γαμησι επικο με πιτογυρομολις γυρισα απο gym τρωοο ενα πιτογυρο ! και στα καπακια μια φραπεδουμπα γιατι δεν εχω κοιμηθη απο εχθες !!!
το φετιχ του αλεφαντου γιατρε πριν των αγωνα ειναι 2 red bull 335ml και μισο πακετο μαλμπορο γεμιστο για να ερθω στα κεντρα μουαλε το απολυτο φετιχ γαμησι επικο με πιτογυρο
το φετιχ του αλεφαντου γιατρε πριν των αγωνα ειναι 2 red bull 335ml και μισο πακετο μαλμπορο γεμιστο για να ερθω στα κεντρα μου
μετα κλαινε μανουλες κυριολεκτικα και επεται νεε μου ο γυρος παντα ψωμακι και οχι με πιτα
μια φορα αν φας γιατρε δεν θα ξανα φας με πιτα αλεφαντος στο λεει τωραα ναι τοχουμε πει αυτο το χα ξεχασει
και χωρις τζατζικι.μια φορα αν φας γιατρε δεν θα ξανα φας με πιτα αλεφαντος στο λεει τωρα
ενοειτε χωρις παντα χτυπιτη η κοινος τυροσολατακαι χωρις τζατζικι.
ενοειτε χωρις παντα χτυπιτη η κοινος τυροσολατα
πιτα γυρο κοτα ! πατατουλες ! μουσταρδουλα ! .....ε βαρεθηκα καθε μερα διατροφη ... ασε φαω και εγω κατι βρωμικο !!!μανταμ τελικα πιτα η ψωμακι ηταν το γυρονι?
κοτο γυρονι χτυπησε μαικ η κυρια προς ενισχυσει του στηθους που θα το φτασεις αραγε κυρια μου??πιτα γυρο κοτα ! πατατουλες ! μουσταρδουλα ! .....ε βαρεθηκα καθε μερα διατροφη ... ασε φαω και εγω κατι βρωμικο !!!
τωρα λεω να κανω μια φραπεδαρα και μετα νανι και να σηκωθο αυριο το πρωι !
δεν κοιμηθηκα ακομη απο εχθες το βραδυ θα την πεσω κατα τις 9 ..οποτε χρειαζομαι αντοχες!!κοτο γυρονι χτυπησε μαικ η κυρια προς ενισχυσει του στηθους που θα το φτασεις αραγε κυρια μου??
και τι δουλεια εχεις εσυ με τα πιτογυρα μανταμ και τους φραπεδες κανονικα ειναι η ωρα της σοκολατουχας πρωτεινης και εν συνεχεια του φρουτου σου
λες να με γαλλος τελικα?πρεπει να μετακομισουμε γαλλια !
φιλια στην ξενητεμενη φιλη μου .ελπιζω η μεταναστευση να αξιζε τον κοπο
πρεπει να μετακομισουμε γαλλια !
πρεπει να μετακομισουμε γαλλια !
κριμα!!!να εισαι μακρια .....εχω κατι ορεξεις τωρα να ρουφιξο ενα μεγαλο πυραυλο !!!γαμησε τους αυτους οταν θα σου ερθω δεν θα θελεις να φυγεις απο εδω.
νινα με τρελατο σκιζω στεγνα!
ταισε με καυλά !!!νινα με τρελα