Νέα

Θεσσαλονίκη αυτή την περίοδο (τραβεστί/τρανς)

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (1 μέλη και 9 επισκέπτες)

daskaloss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2012
Κριτικές
14
Like
39
Πόντοι
246

n.aleftantos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
2
Like
337
Πόντοι
36
αλε το απολυτο φετιχ γαμησι επικο με πιτογυρο  :boobies:
το φετιχ του αλεφαντου γιατρε πριν των αγωνα ειναι 2 red bull 335ml και μισο πακετο μαλμπορο γεμιστο :grin: για να ερθω στα κεντρα μου  :sunglasses:
μετα κλαινε μανουλες κυριολεκτικα και επεται νεε μου ο γυρος παντα ψωμακι και οχι με πιτα :grin:

daskaloss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2012
Κριτικές
14
Like
39
Πόντοι
246
το φετιχ του αλεφαντου γιατρε πριν των αγωνα ειναι 2 red bull 335ml και μισο πακετο μαλμπορο γεμιστο :grin: για να ερθω στα κεντρα μου  :sunglasses:
μετα κλαινε μανουλες κυριολεκτικα και επεται νεε μου ο γυρος παντα ψωμακι και οχι με πιτα :grin:

α ναι τοχουμε πει αυτο το χα ξεχασει  :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

n.aleftantos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
2
Like
337
Πόντοι
36
μανταμ τελικα πιτα η ψωμακι ηταν το γυρονι? :think: :think:

TRANS_NINA

Trans
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Like
9.101
μανταμ τελικα πιτα η ψωμακι ηταν το γυρονι? :think: :think:
πιτα γυρο κοτα ! πατατουλες ! μουσταρδουλα ! .....ε βαρεθηκα καθε μερα διατροφη ... ασε φαω και εγω κατι βρωμικο !!!  :pipa2: :pipa2: :pipa2: :cum: :cum: :cum:
τωρα λεω να κανω μια φραπεδαρα και μετα νανι και να σηκωθο αυριο το πρωι !

n.aleftantos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
2
Like
337
Πόντοι
36
πιτα γυρο κοτα ! πατατουλες ! μουσταρδουλα ! .....ε βαρεθηκα καθε μερα διατροφη ... ασε φαω και εγω κατι βρωμικο !!!  :pipa2: :pipa2: :pipa2: :cum: :cum: :cum:
τωρα λεω να κανω μια φραπεδαρα και μετα νανι και να σηκωθο αυριο το πρωι !
κοτο γυρονι χτυπησε μαικ η κυρια προς ενισχυσει του στηθους που θα το φτασεις αραγε κυρια μου?? :grin:
και τι δουλεια εχεις εσυ με τα πιτογυρα μανταμ και τους φραπεδες κανονικα ειναι η ωρα της σοκολατουχας πρωτεινης και εν συνεχεια του φρουτου σου :s&m_1: :s&m_1:

TRANS_NINA

Trans
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Like
9.101
κοτο γυρονι χτυπησε μαικ η κυρια προς ενισχυσει του στηθους που θα το φτασεις αραγε κυρια μου?? :grin:
και τι δουλεια εχεις εσυ με τα πιτογυρα μανταμ και τους φραπεδες κανονικα ειναι η ωρα της σοκολατουχας πρωτεινης και εν συνεχεια του φρουτου σου :s&m_1: :s&m_1:
δεν κοιμηθηκα ακομη απο εχθες το βραδυ θα την πεσω κατα τις 9 ..οποτε χρειαζομαι αντοχες!!

TRANS_NINA

Trans
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Like
9.101
πρεπει να μετακομισουμε γαλλια !

Συνημμένα

• xxxxxxxx.png
    xxxxxxxx.png
    106 KB · Εμφανίσεις: 20

Stories