Νέα

Θεούσα και κρυφή σχέση

• Μέλος που άνοιξε το νήμα cyclist
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 17
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

cyclist

Μέλος
Εγγρ.
22 Σεπ 2014
Like
0
Πόντοι
1
Έχω πάθει μια κωμικοτραγική πλάκα με μια γυναίκα που δεν είχα προσέξει αρχικά τα συμπτώματα. Στην αρχή γνωριμία μηνύματα μέσω facebook και μου έστελνε ένα αγγελάκι λέει να με φυλάει και να με προσέχει, λέω ευαίσθητη και με έφτιαχνε αυτό. Μετά με την γνωριμία άρχισα να καταλαβαίνω ότι είχε κόλλημα με τις εκκλησίες. Και τι έγινε λέω κάθε άνθρωπος ελεύθερος είναι, αλλά το πράγμα άρχισε να παρατραβάει! Σε ότι κάνουμε υπάρχει ο Θεός και ο Χριστός στην μέση!  Και δεν λέω στο σεξ που εντάξει τα Θεέ μου Χριστέ μου Παναγίτσα μου δίνουν και παίρνουν... Λέω ακόμα και στα απλά, παράδειγμα πάω κάπου, να προσέχεις ο Θεός και η Παναγία μαζί σου.  ή Καλημέρα σήμερα είναι της Κασσιανής.... Σε όλα έχει λόγο ο Θεός!!! Και μιλάμε για παντρεμένη με παιδάκια....

enduro

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Like
15.855
Πόντοι
3.656
Έχω πάθει μια κωμικοτραγική πλάκα με μια γυναίκα που δεν είχα προσέξει αρχικά τα συμπτώματα. Στην αρχή γνωριμία μηνύματα μέσω facebook και μου έστελνε ένα αγγελάκι λέει να με φυλάει και να με προσέχει, λέω ευαίσθητη και με έφτιαχνε αυτό. Μετά με την γνωριμία άρχισα να καταλαβαίνω ότι είχε κόλλημα με τις εκκλησίες. Και τι έγινε λέω κάθε άνθρωπος ελεύθερος είναι, αλλά το πράγμα άρχισε να παρατραβάει! Σε ότι κάνουμε υπάρχει ο Θεός και ο Χριστός στην μέση!   Και δεν λέω στο σεξ που εντάξει τα Θεέ μου Χριστέ μου Παναγίτσα μου δίνουν και παίρνουν... Λέω ακόμα και στα απλά, παράδειγμα πάω κάπου, να προσέχεις ο Θεός και η Παναγία μαζί σου.  ή Καλημέρα σήμερα είναι της Κασσιανής.... Σε όλα έχει λόγο ο Θεός!!! Και μιλάμε για παντρεμένη με παιδάκια....

τυπε δηλαδη την ωρα που κανει πιπα,λιβανιζει;  :S

sotis25

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2009
Κριτικές
6
Like
502
Πόντοι
306
παντρεμένη με παιδιά και θεούσα......αλλά ο γκόμενος δεν ειναι αμαρτία  :knockinb: Πόρνες όλες!!!!!!! :grin:

Erotiaris26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2011
Κριτικές
57
Like
173
Πόντοι
376
Εδώ ταιριάζει απόλυτα το " σκύψε ευλογημένη"  :2funny:

orelotsip

Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2015
Like
1
Πόντοι
0
οι θεουσες είναι οι μεγαλύτερες κρυφοπληγιτσες :s&m_3:

OP
OP
cyclist

cyclist

Μέλος
Εγγρ.
22 Σεπ 2014
Like
0
Πόντοι
1
Έχω καταλήξει ότι μάλλον το έχει ρίξει στη θρησκεία για να "λυτρώνεται" από τις αμαρτίες. Πάντως το καλό είναι ότι είναι καλόψυχος άνθρωπος...

Tsarkitis

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2015
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16
Έχω καταλήξει ότι μάλλον το έχει ρίξει στη θρησκεία για να "λυτρώνεται" από τις αμαρτίες. Πάντως το καλό είναι ότι είναι καλόψυχος άνθρωπος...

Οι ένοχοι που έχουν κάποια συνείδηση και αίσθηση καλού και κακού πάνε στην εκκλησία για να λυτρωθούν. Οι ασυνείδητοι γαϊδούρια ειναι, στα αρχίδια τους, δε καταλαβαίνουν απο αυτά. Χριστό ομως! :2funny: :2funny: :2funny:

orelotsip

Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2015
Like
1
Πόντοι
0
ένας φίλος είχε μια τέτοια, μετά από πρωκτικό είχε πάει στο πνευματικό της για εξομολόγηση  :rockon:

kkaramich2015

Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2015
Κριτικές
6
Like
3
Πόντοι
0
Βασικά είναι ψευτοθεούσα. Οι 100% θεούσες τον παίρνουν μόνο όταν είναι να κάνουν παιδί. Κατά τα άλλα ούτε μαλακία.

mariath

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2009
Κριτικές
6
Like
146
Πόντοι
16
http://[URL unfurl="true"]www.espressonews.gr/sites/default/files/field/image/11f96gh88963.jpg[/img[/URL]]

Μούναρος!

jstar

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2010
Like
14
Πόντοι
16
Έχω πάθει μια κωμικοτραγική πλάκα με μια γυναίκα που δεν είχα προσέξει αρχικά τα συμπτώματα. Στην αρχή γνωριμία μηνύματα μέσω facebook και μου έστελνε ένα αγγελάκι λέει να με φυλάει και να με προσέχει, λέω ευαίσθητη και με έφτιαχνε αυτό. Μετά με την γνωριμία άρχισα να καταλαβαίνω ότι είχε κόλλημα με τις εκκλησίες. Και τι έγινε λέω κάθε άνθρωπος ελεύθερος είναι, αλλά το πράγμα άρχισε να παρατραβάει! Σε ότι κάνουμε υπάρχει ο Θεός και ο Χριστός στην μέση!   Και δεν λέω στο σεξ που εντάξει τα Θεέ μου Χριστέ μου Παναγίτσα μου δίνουν και παίρνουν... Λέω ακόμα και στα απλά, παράδειγμα πάω κάπου, να προσέχεις ο Θεός και η Παναγία μαζί σου.  ή Καλημέρα σήμερα είναι της Κασσιανής.... Σε όλα έχει λόγο ο Θεός!!! Και μιλάμε για παντρεμένη με παιδάκια....
χωρις πλακα οι μεγαλυτερες βρωμιαρες,μακραν οι πιο ΞΕΚΩΛΙΑΡΕΣ ειναι αυτες οι θεουσες..
τα καλυτερα γαμισια σε αυτες τα εριχνα..

pokahontas

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2008
Κριτικές
16
Like
1.923
Πόντοι
4.655
ΟΚ, πιστευει στον Χριστο κλπ. εχει αμαρτανει στο παρελθον και λεει δε γαμιεται? Αφου στη κολαση θα παω ας το διασκεδασω τωρα. Η' λεει δε γαμιεται, θα μαστιγωθω στο σπιτι ας κανω οτι γουσταρω

Π

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom