Νέα

Θεωρητική πουτανολογία!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα rigormortis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 707
  • Εμφανίσεις 56K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
λοιπον θα πω την αποψη μου..
αρχικα θα ηθελα να πω πως ΔΕΝ εχω σχεση!!
λοιπον επειδη οι γυναικες δεν ειναι σαν εμας και ουτε και εμεις σαν αυτες οι αποψεις μας ειναι διαφορετικες!!
1ον αμα πεις σε μια κοπελα οτι γαμας πουτανες και να μην σε κραξει μεσα στο μυαλο της δεν θα σε καταλαβει οπως και εσυ δεν την καταλαβαινεις σε ΠΟΛΛΑ πραγματα.. ποσο μαλλον να καταλαβει οτι εχεις κοπελα την αγαπας και παρολα αυτα γαμας πουτανες για ζωωδης λογους!!!! οποτε οπως σε πολλες περιπτωσεις στην ζωη μας λεμε ψεματα..
2ον αμα γαμησει ενας παντρεμενος μια γκομενα αλλη, αυτο δεν παει να πει οτι δεν αγαπαει την κοπελα του... το αντιθετο ισχυει σχεδον παντα!!!
3ον η γυναικα θελει σε μεγαλο βαθμο ασφαλεια απο τον αντρα για αυτο τον λογο γοητευεται απο καποιον που ειναι μουρη στον χωρο του ή που εχει φραγκα. δεν το κανει για τα λεφτα τον γουσταρει, γιατι καθε ανθρωπος πρεσβεβει οχι μονο τον χαρακτηρα του και την εμφανιση του αλλα και τα φραγκα του ή το κοινωνικο του στατους
4ον εννοειτε οτι πλεων υπαρχουν απειρα πουτανακια που κανουν για τα φραγκα τα παντα αλλα αμα εισαι τυχαιρος βρισκεις και σωστες κοπελες που μπορει να σε αγαπησουν πραγματικα!!!

5ον οσο για τον φιλο πικερ πιστευω οτι εχει προβλημα και πρεπει να δει καποιον ειδικο γιατι η ζωη ειναι μικρη και αμα φαει τα νιατα του σε αυτες τις ηλιθιες αποψεις θα φτασει μια μερα που θα καταλαβει οτι αφησε την μια και μοναδικη ζωη του να περασει απλα απο μπροστα του..
και φιλε (και δεν το λεω ειρωνικα) αμα εχεις απογοητευτει απο τις γυναικες, πρεπει να ξαναπροσπαθησεις και να πλησιαζεις αλλου ειδους γυναικες και θα βρεις και εσυ αυτη που σου ταιριαζει...
6ον οι πουτανες ειναι: α) ΛΥΣΗ ΑΝΑΓΚΗΣ ΑΜΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΓΚΟΜΕΝΑ Β)ΕΝΑΛΑΚΤΙΚΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ΜΟΥΝΙ Γ)ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ Δ)ΤΡΟΠΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΟΥΜΕ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΟΤΑΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΙΚΡΟΙ Ε)ΤΡΟΠΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΒΙΤΣΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΙΣ ΚΟΠΕΛΕΣ ΜΑΣ ΣΤ)ΤΡΟΠΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΓΑΜΑΜΕ ΜΟΥΝΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΑ ΒΡΙΣΚΟΥΜΕ ΕΞΩ Ζ).... ΚΤΛ

αλλα προς θεου μην δουλευουμε τους εαυτους μας δεν ειναι τιποτα παραπανω!!!!!

τυπε τι θα πει επιλογη και οχι αναγκη? τοτε γιατι παει?..
Δεν σε καταλαβαίνω εδώ  :-
Πες ότι δεν είναι ο Picker απ' αυτούς που γαμούν πόρνες από επιλογή, σημαίνει ότι δεν υπάρχουν παιδιά που πραγματικά γουστάρουν να γαμούν πόρνες για ποικιλία και καθαρή απόλαυση; Ή μήπως απλά εννοείς ότι ένα τέτοιο παιδί δεν θα μπορούσε να έχει φιλοσοφία παρόμοια με του Picker;
  εγραφα το παραπανω ποστ και δεν ειδα τα δικα σας..
διαβαστε αυτο το ποστ και στο 5 και 6 πιστευω σας καλυπτω για τις αποψεις μου πανω στα μπουρδελα
εγω αυτη την στιγμη παω στις πουτανες επειδη δεν εχω γκομενα και επειδη με αυτες δεν με νοιαζει τι θα πουν και μπορω να κανω και τα βιτσια μου και να μην με νοιζει αν παρεξηγηθουν!!!!

εσυ πιρκαυλε αν βρεις μια κοπελα και δεν σου δινει κωλο τι θα κανεις?? δεν θα τον βρεις αλλου??

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
533
Like
77.452
Πόντοι
41.129
επισκεψη εχτες στο φ134 στην μαρια την ιταλιδα ωρα 1900 ενω εξω εριχνε καταιγιδα...πολυ ωραιος καιρος ο βροχινος για να γαμας. το μαγαζι αδειο,την μαρια την εχω ξανατιμησει 3-4 φορες και με θυμοταν,πολυ καλη στις υπηρεσιες και με μεγαλη ανεση χρονου 20+λεπτο χωρις καμμια εξωτερικη ενοχληση ..τελικα αμα καποια κοπελα σε μαθει σου φερεται καλα

Επισκέπτης
λοιπον θα πω την αποψη μου..
αρχικα θα ηθελα να πω πως ΔΕΝ εχω σχεση!!
λοιπον επειδη οι γυναικες δεν ειναι σαν εμας και ουτε και εμεις σαν αυτες οι αποψεις μας ειναι διαφορετικες!!
1ον αμα πεις σε μια κοπελα οτι γαμας πουτανες και να μην σε κραξει μεσα στο μυαλο της δεν θα σε καταλαβει οπως και εσυ δεν την καταλαβαινεις σε ΠΟΛΛΑ πραγματα.. ποσο μαλλον να καταλαβει οτι εχεις κοπελα την αγαπας και παρολα αυτα γαμας πουτανες για ζωωδης λογους!!!! οποτε οπως σε πολλες περιπτωσεις στην ζωη μας λεμε ψεματα..
2ον αμα γαμησει ενας παντρεμενος μια γκομενα αλλη, αυτο δεν παει να πει οτι δεν αγαπαει την κοπελα του... το αντιθετο ισχυει σχεδον παντα!!!
3ον η γυναικα θελει σε μεγαλο βαθμο ασφαλεια απο τον αντρα για αυτο τον λογο γοητευεται απο καποιον που ειναι μουρη στον χωρο του ή που εχει φραγκα. δεν το κανει για τα λεφτα τον γουσταρει, γιατι καθε ανθρωπος πρεσβεβει οχι μονο τον χαρακτηρα του και την εμφανιση του αλλα και τα φραγκα του ή το κοινωνικο του στατους
4ον εννοειτε οτι πλεων υπαρχουν απειρα πουτανακια που κανουν για τα φραγκα τα παντα αλλα αμα εισαι τυχαιρος βρισκεις και σωστες κοπελες που μπορει να σε αγαπησουν πραγματικα!!!

5ον οσο για τον φιλο πικερ πιστευω οτι εχει προβλημα και πρεπει να δει καποιον ειδικο γιατι η ζωη ειναι μικρη και αμα φαει τα νιατα του σε αυτες τις ηλιθιες αποψεις θα φτασει μια μερα που θα καταλαβει οτι αφησε την μια και μοναδικη ζωη του να περασει απλα απο μπροστα του..
και φιλε (και δεν το λεω ειρωνικα) αμα εχεις απογοητευτει απο τις γυναικες, πρεπει να ξαναπροσπαθησεις και να πλησιαζεις αλλου ειδους γυναικες και θα βρεις και εσυ αυτη που σου ταιριαζει...
6ον οι πουτανες ειναι: α) ΛΥΣΗ ΑΝΑΓΚΗΣ ΑΜΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΓΚΟΜΕΝΑ Β)ΕΝΑΛΑΚΤΙΚΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ΜΟΥΝΙ Γ)ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ Δ)ΤΡΟΠΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΟΥΜΕ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΟΤΑΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΙΚΡΟΙ Ε)ΤΡΟΠΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΒΙΤΣΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΙΣ ΚΟΠΕΛΕΣ ΜΑΣ ΣΤ)ΤΡΟΠΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΓΑΜΑΜΕ ΜΟΥΝΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΑ ΒΡΙΣΚΟΥΜΕ ΕΞΩ Ζ).... ΚΤΛ

αλλα προς θεου μην δουλευουμε τους εαυτους μας δεν ειναι τιποτα παραπανω!!!!!
  εγραφα το παραπανω ποστ και δεν ειδα τα δικα σας..
διαβαστε αυτο το ποστ και στο 5 και 6 πιστευω σας καλυπτω για τις αποψεις μου πανω στα μπουρδελα
εγω αυτη την στιγμη παω στις πουτανες επειδη δεν εχω γκομενα και επειδη με αυτες δεν με νοιαζει τι θα πουν και μπορω να κανω και τα βιτσια μου και να μην με νοιζει αν παρεξηγηθουν!!!!

εσυ πιρκαυλε αν βρεις μια κοπελα και δεν σου δινει κωλο τι θα κανεις?? δεν θα τον βρεις αλλου??

Ελεος! Ποση λαμογια μπορει να υπαρχει πια? Ειναι φοβερο το οτι υπαρχουν ανθρωποι που πιστευουν οτι το να κοροιδευεις τους αλλους ειναι κατι απολυτα φυσιολογικο.  :think:

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246
Ελεος! Ποση λαμογια μπορει να υπαρχει πια? Ειναι φοβερο το οτι υπαρχουν ανθρωποι που πιστευουν οτι το να κοροιδευεις τους αλλους ειναι κατι απολυτα φυσιολογικο.  :think:
:headbang2:

Επισκέπτης
1ον ειμαι στην ιδια φαση με εσενα δηλαδη ΜΠΑΚΟΥΡΙ απλα επειδη εχει τυχει να ειχα στην ζωη μου κοπελες (οχι πολλες) μπορω να ξερω πως το να κανεις ΕΡΩΤΑ με μια κοπελα που σε αγαπαει ειναι 1000000% καλυτερο απο το καλυτερο γαμησι σε μπουρδελο..
2ον εγω εχω δουλεψει αλλους οχι τον εαυτο μου σαν εσενα!!!

Επισκέπτης
1ον ειμαι στην ιδια φαση με εσενα δηλαδη ΜΠΑΚΟΥΡΙ απλα επειδη εχει τυχει να ειχα στην ζωη μου κοπελες (οχι πολλες) μπορω να ξερω πως το να κανεις ΕΡΩΤΑ με μια κοπελα που σε αγαπαει ειναι 1000000% καλυτερο απο το καλυτερο γαμησι σε μπουρδελο..
2ον εγω εχω δουλεψει αλλους οχι τον εαυτο μου σαν εσενα!!!

Φιλε εισαι ελεεινος... Η γκομενα σου σε αγαπαει επειδη δεν ξερει τι κανεις πισω απο την πλατη της. Τι να την κανεις τετοια αγαπη? Για τα σκουπιδια ειναι! Αγαπη ειναι να ξερει ο ενας για τον αλλον τα παντα, οχι να κλανεις πατατες μη μαθει η γυναικα σου τι λαμογιο εισαι!

Ελεος ρεεε!  :rockon:

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
533
Like
77.452
Πόντοι
41.129
παιδες θα σας πω κατι και οποιος μπορει να το καταλαβει καλως!!! με τις πουτανες κανουμε σεξ, με τις κοπελες μας κανουμε ερωτα, μια πουτανα δε θα σου πει πανω στο γαμησι σε αγαπω ουτε η κοπελα σου τη στιγμη που θα κανετε ερωτα θα σου πει κατουρα με ρε πουστη.......κανω ερωτα με την κοπελα μου αλλα μερικες φορες θελω και το σεξ

Επισκέπτης
Πω ρε πουστη... Τι καθομαι και ασχολουμαι με τετοια ατομα!  :uglystupid:

ΥΓ: Σοβαρα τωρα, η Ελλαδα γι' αυτο εφτασε στον πατο, επειδη ο μεσος Ελληνας σκεφτεται ετσι. Δεν ειναι μονο στις σχεσεις, ειναι παντου. Και το χειροτερο ειναι οτι δεν μπορει να καταλαβει οτι αυτο το πραγμα ειναι λαθος. Σου λεει: "Aφου ολοι ετσι το κανουν, θα το κανω κι εγω. Αφου μπορω να κοροιδεψω τη γκομενα μου, το κρατος κτλ. θα το κανω ελπιζοντας οτι δεν θα με πιασουν". Δυστυχως γι' αυτο φτασαμε στον πατο και τωρα μας χλευαζουν!

Επισκέπτης
ο πικερ ξερει πολυ καλα τι λεει οταν κραζει κατι ζωα παντρεμενους που τρεχουν να γαμησουν στα μπουρδελα κρυφα απο τη γυναικουλα τους :s&m_2: :s&m_2:
Το να θέλει ένας παντρεμένος που έχει ρουτινιάσει, να βάλει λίγη ποικιλομορφία στην ερωτική του ζωή, είναι εντελώς ανθρώπινο. Θα μου πεις γιατί παντρεύτηκε; Ε αυτό είναι πιθανόν λάθος αλλά υπόκειται σε άλλη συζήτηση.
Τα λαμόγια λοιπόν, δεν είναι οι παντρεμένοι που ξενοπηδάνε, αλλά οι παντρεμένοι που ενώ ξενοπηδάνε λένε ότι αγαπούν τη γυναίκα τους.
Τους πρώτους τους καταλαβαίνω, τους δεύτερους τους απεχθάνομαι επειδή είναι ψεύτες!

Επισκέπτης
Φίλε Florian διαφωνώ ως επί το πλείστον μ' αυτά που λες αλλά λόγω του ότι είμαι στη δουλειά θα αφήσω την ανάλυση για αργότερα εάν δεν με καλύψει κάποιος άλλος.
Πάντως, έχεις παρεξηγήσει αυτά που λέει ο Picker σε μεγάλο βαθμό.
Τώρα για την ερώτηση προς τα 'μενα απλά θα σου απαντήσω ότι δεν είμαι σίγουρος πλέον αν θέλω να κάνω σχέση.
Στα 31 μου και μετά από κάποιες σχέσεις με μία απ' αυτών δίχρονη, δεν βλέπω να την έχω μεγάλη ανάγκη. Και μην νομίζεις ότι είμαι κανένας δύσμορφος ή κανένας χαμένος. Τουναντίον θα έλεγα.
Πάντως, θεωρητικά μιλώντας, το να κάνω σχέση με μία που δεν ικανοποιεί τις βασικές σεξουαλικές μου ανάγκες, είναι σαν να είμαι κρεατοφάγος και βγαίνω για φαΐ σε εστιατόριο για vegeterian.
Οπότε δεν θα ψάξω κώλο αλλού, αλλά στην ίδια μου τη σχέση (πάντα θεωρητικά).

Rythm

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
παιδες θα σας πω κατι και οποιος μπορει να το καταλαβει καλως!!! με τις πουτανες κανουμε σεξ, με τις κοπελες μας κανουμε ερωτα, μια πουτανα δε θα σου πει πανω στο γαμησι σε αγαπω ουτε η κοπελα σου τη στιγμη που θα κανετε ερωτα θα σου πει κατουρα με ρε πουστη.......κανω ερωτα με την κοπελα μου αλλα μερικες φορες θελω και το σεξ

Οτι πιο ωραιο ειναι να μπορεις να κανεις με τον ιδιο ανθρωπο και ερωτα και σεξ και ανωμαλιες και οτι σου καπνισει....Αυτο που λες μου θυμιζει τις δικαιολογιες τυπου "δεν  μπορω να ζητησω πιπα απο τη γυναικα μου επειδη την σεβομαι και ειναι η μανα των παιδιων μου γι'αυτο παω σε πουτανες".......    :jerking:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Αυτοι ειναι οι χειροτεροι τυποι. Ειναι τα ιδια λαμογια που εφεραν την Ελλαδα ως εδω, που κλεβουν απο οπου μπορουν, που δεν πληρωνουν τους φορους τους, που ζουνε μεσα στην πονηρια, το βολεμα και το ψεμα. Ειναι οι τυποι οι γλοιωδεις με τους οποιους δεν θα εκανα παρεα ποτε. Χιλιες φορες να ειμαι φιλος με ενα τυπο που εχει γκομενα και ειναι πιστος ή τουλαχιστον ειλικρινης μαζι της παρα με αυτες τις πουστοκοτες που πανε με πουτανες πισω απο την πλατη των ηλιθιων γυναικων τους και νομιζουν οτι κατι κανουν. Κοτουλες!  :sunglasses:

ακριβως... εχει δικιο ο πικερ
οταν εχουν τετοια πλεονεκτικη συμπεριφορα
με τις γκομενες θα ειναι απληστοι και σε ολα τα αλλα...

μουνοπανα μεγαλα..

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
533
Like
77.452
Πόντοι
41.129
Οτι πιο ωραιο ειναι να μπορεις να κανεις με τον ιδιο ανθρωπο και ερωτα και σεξ και ανωμαλιες και οτι σου καπνισει....Αυτο που λες μου θυμιζει τις δικαιολογιες τυπου "δεν  μπορω να ζητησω πιπα απο τη γυναικα μου επειδη την σεβομαι και ειναι η μανα των παιδιων μου γι'αυτο παω σε πουτανες".......     :jerking:

πιπα σιγουρα δεν ντρεπομαι να της ζητησω,αλλα η  αληθεια ειναι οτι  επειδη την σεβομαι και ειναι σοβαρη κοπελα και οχι καμμια που την γνωρισα σε μπαρ και μετα την πηδηξα,δεν μπορω να της φερθω σαν πουτανα στο κρεββατι..

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
κλειστε το ρε το θρεντ....χορτασαμε μαλακιες....

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Παντως φιλος που οποτε του ελεγα να βγουμε εφερνε και την γκομενα μαζι
πλεον εχει φαει κλασιμο απο εμενα... το εκανε 1,2,3,4..... 5 φορες
αρκετα. Αν ο αλλος ειναι τοσο εγωιστης να παει να γαμηθει  ;)

στο κλασιμο... αστον να αναρωτιεται γιατι δεν τον παιρνεις πια τηλεφωνο
ή γιατι δεν σε βρισκει... μονο ετσι βαζουν (αν θελουν να βαλουν μυαλο)
ουτε τσακωμοι ουτε τιποτα... μια ηρεμη και οριστικη διακοπη των σχεσεων

αντε με το καθε μαλακιστηρι

Rythm

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
πιπα σιγουρα δεν ντρεπομαι να της ζητησω,αλλα η  αληθεια ειναι οτι  επειδη την σεβομαι και ειναι σοβαρη κοπελα και οχι καμμια που την γνωρισα σε μπαρ και μετα την πηδηξα,δεν μπορω να της φερθω σαν πουτανα στο κρεββατι..

Ηλιθιες προκαταληψεις.....Και γιατι μια σοβαρη κοπελα να μη θελει να περναει καλα στο κρεβατι???????Η μηπως οι πουτανες ειναι κατωτερες απο τη δικια σου?????

Επισκέπτης

Και επειδη τη σεβεσαι τοσο πολυ, αφου την καληνυχτησεις πας και γαμας κωλους ιεροδουλων... Ρε μαλακα πως γινεται να υπαρχουν τετοια ατομα?  :uglystupid:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom