Νέα

Θεωρητική πουτανολογία!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα rigormortis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 707
  • Εμφανίσεις 56K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
OP
OP
rigormortis

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.100
Πόντοι
20.605
Δεν θα ξεχάσεις ποτέ την αιτία που σε πόνεσε αλλά μόνο τον πόνο καθ' αυτόν!
Αν για παράδειγμα μία γυναίκα σε απατήσει θα πονέσεις.
Αν καταφέρεις να την ξεχάσεις, δεν σημαίνει ότι θα ξεχάσεις την απιστία της αλλά δεν θα πονάς πλέον εξαιτίας της.
Αν το καταφέρεις και φύγει ο πόνος, η πείρα θα είναι ασπίδα απέναντι στις επόμενες.
Αν δεν καταφέρεις να φύγει ο πόνος, η πείρα θα είναι εμπόδιο απέναντι στις επόμενες.
μονο η κατανοηση επουλωνει μια πληγη και την χαρασσει στην μνημη αποτελωντας την εμπειρια σου
η οποια θα σε οδηγει στο μελλον ,
ειναι σα να εχει κομματια παρελθοντος στο μελλον σου

ειμαι πιο πολυ του Σωκρατη σ'αυτο το θεμα οτι "ουδεις κακος εκων"
δηλαδη η πορνη που ειναι και πουτανα , ή η ερωμενη που σε απατησε
δεν ειναι κακια , απλα επραξε συμφωνα με μια αναγκαιοτητα

στο χερι σου ειναι αν θα ξανακανεις στο μελλον
τα λαθη του παρελθοντος , ανακυκλωνοντας τα ιδια και τα ιδια
ή θα εξελιχθεις κανοντας καινουρια μεν αλλα...λαθη δε !

Επισκέπτης
μονο η κατανοηση επουλωνει μια πληγη και την χαρασσει στην μνημη αποτελωντας την εμπειρια σου
η οποια θα σε οδηγει στο μελλον ,
ειναι σα να εχει κομματια παρελθοντος στο μελλον σου

ειμαι πιο πολυ του Σωκρατη σ'αυτο το θεμα οτι "ουδεις κακος εκων"
δηλαδη η πορνη που ειναι και πουτανα , ή η ερωμενη που σε απατησε
δεν ειναι κακια , απλα επραξε συμφωνα με μια αναγκαιοτητα

στο χερι σου ειναι αν θα ξανακανεις στο μελλον
τα λαθη του παρελθοντος , ανακυκλωνοντας τα ιδια και τα ιδια
ή θα εξελιχθεις κανοντας καινουρια μεν αλλα...λαθη δε !
Εγώ είμαι πιο πολύ με τον Νίτσε που απαιχθάνεται τον Σωκράτη.
Προσωπικά πιστεύω ότι κανείς δεν είναι κακός εξ' αρχής, αλλά πολλοί οδηγούνται στην κακία για διάφορους λόγους και αν περάσουν και τα χρόνια είναι δύσκολο να αλλάξουν αυτοί οι πολλοί!
Κακή δεν είναι απαραίτητα, μπορεί να είσαι εσύ κακός και να αναγκάστηκε να το κάνει φερ' ειπείν. Η πουτανιά, όμως, όσο αναγκαία και να είναι για την επιβίωση κάποιων γυναικών, είναι ίσως από τα μεγαλύτερα αρνητικά/κακά χαρακτηριστικά τους.
Ότι είναι στο χέρι σου είναι, αλλά αν ξανακάνεις τα ίδια πάει να πει ότι παρ' όλες τις εμπειρίες σου αντί πείρα συγκέντρωσες επιπολαιότητα.

Επισκέπτης
Και κάπου εδώ έφθασε η ώρα να σας καληνυχτήσω!
Καλά τα 'παμε και σήμερα... στο επανειδείν ;)

OP
OP
rigormortis

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.100
Πόντοι
20.605
Εγώ είμαι πιο πολύ με τον Νίτσε που απαιχθάνεται τον Σωκράτη.
Προσωπικά πιστεύω ότι κανείς δεν είναι κακός εξ' αρχής, αλλά πολλοί οδηγούνται στην κακία για διάφορους λόγους και αν περάσουν και τα χρόνια είναι δύσκολο να αλλάξουν αυτοί οι πολλοί!
Κακή δεν είναι απαραίτητα, μπορεί να είσαι εσύ κακός και να αναγκάστηκε να το κάνει φερ' ειπείν. Η πουτανιά, όμως, όσο αναγκαία και να είναι για την επιβίωση κάποιων γυναικών, είναι ίσως από τα μεγαλύτερα αρνητικά/κακά χαρακτηριστικά τους.
καλα τα λες

ειχα πει οτι το επαγγελμα της πορνης τους διαμορφωνει το χαρακτηρα
ειναι κατι σαν ενα καλουπι που μετατρεπει ενα ασχηματιστο υλικο σε κατι σχηματισμενο με συγκεκριμενα χαρακτηριστικα

παρολαυτα εγω δεν κραταω κακια ,
πιστευω οτι ολοι πραττουν συμφωνα με μια φυσικη αναγκαιοτητα
(οὐδὲν ἄνευ φύσιος γίγνεται)

Ότι είναι στο χέρι σου είναι, αλλά αν ξανακάνεις τα ίδια πάει να πει ότι παρ' όλες τις εμπειρίες σου αντί πείρα συγκέντρωσες επιπολαιότητα.
ειναι απλα η ληθη

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Πολυ ειλικρινης. Και ποτε δεν παρακαλαω Ελλεηνιδες, τους λεω στα ισια στη δουλεια και οπου αλλου οτι γαμαω πουτανες μερα παρα μερα. Αν δε με πιστευεις ειναι προβλημα σου.

Καλα αυτο με την δουλεια

και τι δεν θα εκανα για να ειμαι μπροστα...

μην σου πω οτι πληρωνω κιολας για να δω τετοιο θεαμα..

πλακα πλακα μπορει ο πικερ να εχει αρπάξει λιγο και να ειναι τρελαμενος
αλλα αυτα που λεει (οχι φυσικα σε τοσο υπερβολικο βαθμο που τα έχει αναπτυξει )
δεν έχουν λανθασμένη βάση.

Οσους γνωστους μου εχω που εχουν σχεση πανω απο 1 χρονο παει τελειωσε...
γινανε παντοφλακηδες και φουστανακηδες και εχουν και εξαφανιστει και τα παντα ολα
πιστευω πως ειναι η μερα με την νυχτα ενας φιλος σου εργενης με εναν δεσμευμενο...
δυστυχως μαγκες... οσο και αν θελουμε να δειχνουμε ανετοι και καλα "ασε το παιδι αγαπαει"
αυτη ειναι η μαυρη αληθεια.

Η αλιντισσα εχει λαθος εδω επειδη την αγριεψαν τα τρελαμενα λογια του τυπου πικερ
παντοφλακιας δεν ειναι ο εργενης αλλα οποιος εχει σχεση και δεν υπαρχουν εξαιρεσεις
παρα ελαχιστες....

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246
Καλα αυτο με την δουλεια

και τι δεν θα εκανα για να ειμαι μπροστα...

μην σου πω οτι πληρωνω κιολας για να δω τετοιο θεαμα..

πλακα πλακα μπορει ο πικερ να εχει αρπάξει λιγο και να ειναι τρελαμενος
αλλα αυτα που λεει (οχι φυσικα σε τοσο υπερβολικο βαθμο που τα έχει αναπτυξει )
δεν έχουν λανθασμένη βάση.

Οσους γνωστους μου εχω που εχουν σχεση πανω απο 1 χρονο παει τελειωσε...
γινανε παντφολακηδες και φουστανακηδες και εχουν και εξαφανιστει και τα παντα ολα
πιστευω πως ειναι η μερα με την νυχτα ενας φιλος σου εργενης με εναν δεσμευμενο...
δυστυχως μαγκες... οσο και αν θελουμε να δειχνουμε ανετοι και καλα "ασε το παιδι αγαπαει"
αυτη ειναι η μαυρη αληθεια
πες και για το καμακι

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
πες και για το καμακι

Ειπα... πριν 1 βδομαδα...
ειπα επισης πως οτι ειχα να πω το ειπα
για να βοηθησω αλλους! ΕΓω εχω σταματησει εδω και κανα χρονο
να κανω καμακια και τετοια... βαριεμαι θεωρω πως υπάρχουν πολυ
σοβαροτερα πραγματα να ασχοληθει καποιος.

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246
Ειπα... πριν 1 βδομαδα...
ειπα επισης πως οτι ειχα να πω το ειπα
για να βοηθησω αλλους! ΕΓω εχω σταματησει εδω και κανα χρονο
να κανω καμακια και τετοια... βαριεμαι θεωρω πως υπάρχουν πολυ
σοβαροτερα πραγματα να ασχοληθει καποιος.
ναι.να λεει για το καμακι :2funny: :2funny: :2funny:

sebastian2

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουν 2011
Κριτικές
23
Like
6
Πόντοι
11
θα συμφωνησω με τον boltemort και εγω απο προσωπικη εμπειρια καθαρα και μονο απλα θα προσθεσω οτι ενας φιλος μου απο τοτε που εκανε σχεση εξαφανιστηκε στην κυριολεξια στην κοσμαρα του :idiot: :idiot:οπως τα λεει φουστανακηδες ειναι ολοι!!!! για να μην πω και πουστανακηδες!!:rolleyes: :rolleyes: και μη χειροτερα!!!! :headbang: :headbang: τι αλλο να πει κανεις πια δηλαδη??τα πραγματα μιλανε απο μονα τους οταν ο αλλος σε κλανει για μια γκομενα και μονο και γινεται της παντοφλας ε τοτε βραστα!! αστα να πανε στο διαλο λεμε :jerking: :jerking: και ο πικερ δεν εχει καθολου αδικο οτι η καθε γυναικα καταβαθος ψαχνει καποιον που θα μπορει να τις παρεχει τα περισσοτερα και να αισθανεται σιγουρη στο πλαι του με οτι αυτο συνεπαγεται ο αντρας θετει τον εαυτο του απεναντι σε ενα γνωστικο προβλημα στην ουσια τελικα οι γυναικες ειναι αυτες που επιλεγουν και αποφασιζουν ας μην κρυβομαστε πισω απο το δαχτυλο μας

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
θα συμφωνησω με τον boltemort και εγω απο προσωπικη εμπειρια καθαρα και μονο απλα θα προσθεσω οτι ενας φιλος μου απο τοτε που εκανε σχεση εξαφανιστηκε στην κυριολεξια στην κοσμαρα του :idiot: :idiot:οπως τα λεει φουστανακηδες ειναι ολοι!!!! για να μην πω και πουστανακηδες!!:rolleyes: :rolleyes: και μη χειροτερα!!!! :headbang: :headbang: τι αλλο να πει κανεις πια δηλαδη??τα πραγματα μιλανε απο μονα τους οταν ο αλλος σε κλανει για μια γκομενα και μονο και γινεται της παντοφλας ε τοτε βραστα!! αστα να πανε στο διαλο λεμε :jerking: :jerking: και ο πικερ δεν εχει καθολου αδικο οτι η καθε γυναικα καταβαθος ψαχνει καποιον που θα μπορει να τις παρεχει τα περισσοτερα και να αισθανεται σιγουρη στο πλαι του με οτι αυτο συνεπαγεται ο αντρας θετει τον εαυτο του απεναντι σε ενα γνωστικο προβλημα στην ουσια τελικα οι γυναικες ειναι αυτες που επιλεγουν και αποφασιζουν ας μην κρυβομαστε πισω απο το δαχτυλο μας

Καλα τυπε εσυ εισαι και απαιτητικος , το να μας κλασει για την γκομενα
ειναι δεδομενο... δηλαδη πως το σκεφτεσαι??? Να του πει η άλλη παμε αποψε εξω και
να της πει οχι για να ερθει με σενα? χαχαχαχα αυτο ξεχασε το... εδω λεμε οτι συνεχεια
βγαινουν και φερνουν και τις γκομενες τους μαζι... απο τους 4 που ειχα και ειχαν σχεση
μονο οι 2 δεν το εκαναν... βεβαια ο ενας ειτε δεν εφερνε και αυτη μαζι ηταν ενα και το αυτο
με το να την εφερνε γιατι ειτε θα ηταν σπασμενος , ειτε θα κοιτουσε συνεχεια το κινητο του , ειτε θα μιλουσε για αυτη... οποτε 3 στους 4... ο ενας καπως σωζει την κατασταση και ειναι κυριλε..
δηλαδη θα βγει μαζι σου και δεν θα στην σπασει... συνεπως ενα ποσοστο 3/4 * 100 = 75% και πιστευω αμα βαζαμε και παραπανω τοσο θα εμενε 70-80%

Δεν εχω προβλημα με τους μαγκες γιατι ειναι επιλογη μου το να μην θελω να μπλεξω με καποια
αν ηθελα αυριο κιολας θα ειχα μπλεξει... αλλα ρε φιλε τουλαχιστον μην καθεσαι και λες ενα καρο μαλακιες οτι σε κοροιδευουν και σε λενε αρραβωνιασμενο μετα οι αλλοι , αφου ΟΛΟ με την αρρηβωνιαρα βγαινεις δεν βγαινεις και ποτε μονος αδικο εχουν δηλαδη  :headbang: :headbang: :headbang: οταν σε κραζουν

μαλακες απλα , σε κατι τετοιους δεν τσακωνεσαι απλα τους ριχνεις ενα κλασιμο κ τελειωσε
οποτε τους χρειαστεις εχεις κρατησει ανοιχτη πορτα στο μελλον. Κατα τα αλλα κλασιμο μην κανετε καμια υποχωρηση σε στυλ "ας βγω και εγω μαζι μα 1 - 2φορες θα την φερει" μαλακιες! ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΘΑ ΤΗΝ ΦΕΡΝΕΙ ετσι ειναι ο μουνοδουλιστικος χαρακτηρας τους. Ειναι ζωα δεν καταλαβαινουν... μονο να γαμανε και να περνανε καλα οι ιδιοι ολοι οι αλλοι στα αρχιδια τους. Καμια υποχωρηση ειναι χαμενος κοπος μιλαω εκ πειρας.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
ολοκληρη εκθεση βγηκε γαμω την αναλυτικη μου σκεψη γαμω

προλογος - κυριως θεμα - επιλογος ... οχι αστεια  :2funny: :2funny: :2funny:

sebastian2

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουν 2011
Κριτικές
23
Like
6
Πόντοι
11
ολοκληρη εκθεση βγηκε γαμω την αναλυτικη μου σκεψη γαμω

προλογος - κυριως θεμα - επιλογος ... οχι αστεια  :2funny: :2funny: :2funny:
:2funny: :2funny: ωραιος τυπε ετσι ειναι τα πραγματα  :rockon: :rockon: δεν ειναι οτι ειμαι απαιτητικος αλλα ρε πουστη μου αν εγκαταλειπεις τους φιλους σου για μια γκομενα ε τοτε προφανως δειχνει οτι ποτε δεν εκτιμησες στα αληθεια τους αλλους αλλα τους εκανες παρεα απο αναγκη η δεν ξερω εγω γιατι αλλο στα αρχιδια μου απο κει και περα δε θα κατσω να βαλω σε κανενα μυαλο αλλα αμα δω κανεναν μαλακα απο ολους αυτους να πηγαινουν στα μπουρδελα και κατα τα αλλα παντοφλακηδες και καληνυχτακηδες θα τον αρχισω στις σφαλιαρες μα την παναγια αντε γιατι γεμισε ο κοσμος απο ενα καρο ηλιθιους :headbang: :headbang: ελεος πια!!!! :S ο πικερ ξερει πολυ καλα τι λεει οταν κραζει κατι ζωα παντρεμενους που τρεχουν να γαμησουν στα μπουρδελα κρυφα απο τη γυναικουλα τους :s&m_2: :s&m_2:

Επισκέπτης
ο πικερ ξερει πολυ καλα τι λεει οταν κραζει κατι ζωα παντρεμενους που τρεχουν να γαμησουν στα μπουρδελα κρυφα απο τη γυναικουλα τους :s&m_2: :s&m_2:

Αυτοι ειναι οι χειροτεροι τυποι. Ειναι τα ιδια λαμογια που εφεραν την Ελλαδα ως εδω, που κλεβουν απο οπου μπορουν, που δεν πληρωνουν τους φορους τους, που ζουνε μεσα στην πονηρια, το βολεμα και το ψεμα. Ειναι οι τυποι οι γλοιωδεις με τους οποιους δεν θα εκανα παρεα ποτε. Χιλιες φορες να ειμαι φιλος με ενα τυπο που εχει γκομενα και ειναι πιστος ή τουλαχιστον ειλικρινης μαζι της παρα με αυτες τις πουστοκοτες που πανε με πουτανες πισω απο την πλατη των ηλιθιων γυναικων τους και νομιζουν οτι κατι κανουν. Κοτουλες!  :sunglasses:

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246
Αυτοι ειναι οι χειροτεροι τυποι. Ειναι τα ιδια λαμογια που εφεραν την Ελλαδα ως εδω, που κλεβουν απο οπου μπορουν, που δεν πληρωνουν τους φορους τους, που ζουνε μεσα στην πονηρια, το βολεμα και το ψεμα. Ειναι οι τυποι οι γλοιωδεις με τους οποιους δεν θα εκανα παρεα ποτε. Χιλιες φορες να ειμαι φιλος με ενα τυπο που εχει γκομενα και ειναι πιστος ή τουλαχιστον ειλικρινης μαζι της παρα με αυτες τις πουστοκοτες που πανε με πουτανες πισω απο την πλατη των ηλιθιων γυναικων τους και νομιζουν οτι κατι κανουν. Κοτουλες!  :sunglasses:
:headbang2:

Επισκέπτης
ακομα δεν με πειθεις οτι δεν θα ηθελες να εισαι σαν αυτους και δεν μπορεις..

σαν και αυτους δεν εννοω παντρεμενος αλλα να γαμας πουτανες απο επιλογη και οχι απο ΑΝΑΓΚΗ!!!!!

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166

σαν και αυτους δεν εννοω παντρεμενος αλλα να γαμας πουτανες απο επιλογη και οχι απο ΑΝΑΓΚΗ!!!!!
τυπε τι θα πει επιλογη και οχι αναγκη? τοτε γιατι παει?..

Επισκέπτης

Δεν σε καταλαβαίνω εδώ  :-
Πες ότι δεν είναι ο Picker απ' αυτούς που γαμούν πόρνες από επιλογή, σημαίνει ότι δεν υπάρχουν παιδιά που πραγματικά γουστάρουν να γαμούν πόρνες για ποικιλία και καθαρή απόλαυση; Ή μήπως απλά εννοείς ότι ένα τέτοιο παιδί δεν θα μπορούσε να έχει φιλοσοφία παρόμοια με του Picker;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom