Νέα

Θεωρητική πουτανολογία!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα rigormortis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 707
  • Εμφανίσεις 56K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Επισκέπτης
πιπα σιγουρα δεν ντρεπομαι να της ζητησω,αλλα η  αληθεια ειναι οτι  επειδη την σεβομαι και ειναι σοβαρη κοπελα και οχι καμμια που την γνωρισα σε μπαρ και μετα την πηδηξα,δεν μπορω να της φερθω σαν πουτανα στο κρεββατι..
Λες και υπάρχει μεγαλύτερη μορφή ασέβειας από την κοροϊδία...

σε ευχαριστω πολυ δικε μου...δεν το ηξερα...
Ε τότε γιατί είσαι ακόμα σ' ένα thread για το οποίο ζητάς να κλείσει; :think:

Επισκέπτης
παιδες θα σας πω κατι και οποιος μπορει να το καταλαβει καλως!!! με τις πουτανες κανουμε σεξ, με τις κοπελες μας κανουμε ερωτα, μια πουτανα δε θα σου πει πανω στο γαμησι σε αγαπω ουτε η κοπελα σου τη στιγμη που θα κανετε ερωτα θα σου πει κατουρα με ρε πουστη.......κανω ερωτα με την κοπελα μου αλλα μερικες φορες θελω και το σεξ
Ψηλέ,
αν δεν την κατουρήσεις εσύ,
θα ψάχνει πάντα αυτόν...
που θα την κατουρήσει. ;)

Επισκέπτης

Το φοβερο ομως ξερεις ποιο ειναι? Το ποσο ηλιθιες ειναι οι γκομενες! Στην Ελλαδα οι μισοι τουλαχιστον που εχουν γκομενα πανε με πουτανες αλλα οι γκομενες θα σου πουν: "O δικος μου ποτε! Μονο μια φορα ειχε παει οταν ηταν 18!" Και μονο οταν σκεφτομαι ποσο ηλιθιες ειναι οι γυναικες ξενερωνω και το βρισκω εντελως ανουσιο να τους δωσω την παραμικρη αξια φλερταροντας τες. Μιλαμε για τρομερη ηλιθιοτητα!

Επισκέπτης
παιδες θα σας πω κατι και οποιος μπορει να το καταλαβει καλως!!! με τις πουτανες κανουμε σεξ, με τις κοπελες μας κανουμε ερωτα, μια πουτανα δε θα σου πει πανω στο γαμησι σε αγαπω ουτε η κοπελα σου τη στιγμη που θα κανετε ερωτα θα σου πει κατουρα με ρε πουστη.......κανω ερωτα με την κοπελα μου αλλα μερικες φορες θελω και το σεξ

Το φοβερο ομως ξερεις ποιο ειναι? Το ποσο ηλιθιες ειναι οι γκομενες! Στην Ελλαδα οι μισοι τουλαχιστον που εχουν γκομενα πανε με πουτανες αλλα οι γκομενες θα σου πουν: "O δικος μου ποτε! Μονο μια φορα ειχε παει οταν ηταν 18!" Και μονο οταν σκεφτομαι ποσο ηλιθιες ειναι οι γυναικες ξενερωνω και το βρισκω εντελως ανουσιο να τους δωσω την παραμικρη αξια φλερταροντας τες. Μιλαμε για τρομερη ηλιθιοτητα!
δεν είναι μόνο οι γκόμενες ηλίθιες....

Επισκέπτης
Εδώ ρε Picker τρεις στις τέσσερις νέες ελληνίδες, έχουν να κάνουν σεξ από ένα έως δύο χρόνια κι εσύ ψάχνεις να βρεις την ηλιθιότητα σε λεπτομέρειες; Τις έχει πάρει η μπάλα και σαν μιμητικά όντα που είναι θα συνεχίσει η κάθε μία να παραδειγματίζεται από την ηλιθιότητα της άλλης για πολλά, πολλά χρόνια ακόμα.

Κι εδω γινεται  :sunglasses:

Οπως πολυ σωστα ειπες (μου 'χει τυχει) ειναι θεμα τυχης και συγκυριων.
Σχεδόν τα πάντα έτσι δεν είναι;

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
533
Like
77.452
Πόντοι
41.129
Λες και υπάρχει μεγαλύτερη μορφή ασέβειας από την κοροϊδία...
Ε τότε γιατί είσαι ακόμα σ' ένα thread για το οποίο ζητάς να κλείσει; :think:

μηπως δεν ειναι ασεβεια να φερεσαι στην κοπελα σου οπως σε μια πουτανα?

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246
νταξει εγω δε συμφωνω οτι ειναι γενικα τοσο ηλιθιες οι γκομενες

πιστευω ξερουν τι γινεται .υπαρχουν βεβαια κι αυτες που λες...

εγω σε ολες το λεγα οτι πηγαινα σε πουτανες,δεν ειδα καμια να χαλιεται ουσιαστικα...ξερουν τι παιζει...ισα ισα αν πεις σε μερικες οτι εχεις να γαμησεις ενα χρονο επειδη δεν ειχες σχεση και δε γουσταρεις να πας σε πουτανες θα σε πουν και μαλακα και φλωρο...

απλα οι περισσοτερες γκομενες ειναι το ιδιο ελλεινες με τους ελληναρες που περιγραφεις...δηλαδη μπορει να χουν σχεση,να λενε οτι αγαπανε το γκομενο τους και να πηδιουνται απο δω κι απο κει

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246
Εδώ ρε Picker τρεις στις τέσσερις νέες ελληνίδες, έχουν να κάνουν σεξ από ένα έως δύο χρόνια 
τι θες να κανουν κι αυτες...ετσι τις μεγαλωσαν οι μαλακισμενες οι μαναδες τους κι οι ελληναρες κωλοβλαχοι πατεραδες τους

ας ερθουμε και λιγο στη θεση τους...

OP
OP
rigormortis

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.100
Πόντοι
20.605
Ελεος! Ποση λαμογια μπορει να υπαρχει πια? Ειναι φοβερο το οτι υπαρχουν ανθρωποι που πιστευουν οτι το να κοροιδευεις τους αλλους ειναι κατι απολυτα φυσιολογικο.  :think:
και συ εισαι ενα θυμα αυτης της κοροιδιας
σε κοροιδευουν οι πουτανες και ζεις χαρουμενος
στην αυταπατη σου

Επισκέπτης
Εδώ ρε Picker τρεις στις τέσσερις νέες ελληνίδες, έχουν να κάνουν σεξ από ένα έως δύο χρόνια κι εσύ ψάχνεις να βρεις την ηλιθιότητα σε λεπτομέρειες; Τις έχει πάρει η μπάλα και σαν μιμητικά όντα που είναι θα συνεχίσει η κάθε μία να παραδειγματίζεται από την ηλιθιότητα της άλλης για πολλά, πολλά χρόνια ακόμα.
Σχεδόν τα πάντα έτσι δεν είναι;

Ρε συ εδω η αλλη στη δουλεια μου λεει οτι κανει σεξ με το φιλο της 2-3 φορες το μηνα γιατι δεν υπαρχει χωρος αλλα ορκιζεται οτι αυτος δεν παει ποτε με πουτανες. Αμα τον δεις αυτον ειναι ενα γομαρι που εχει τριχες μεχρι και στα αυτια, βρωμαει τεστοστερονη ο τυπος.

Ζουνε τελειως στον κοσμο τους οι γκομενες, ειναι για γελια πραγματικα!  :2funny:

Επισκέπτης
και συ εισαι ενα θυμα αυτης της κοροιδιας
σε κοροιδευουν οι πουτανες και ζεις χαρουμενος
στην αυταπατη σου

Εγω δεν εχω καμια αυταπατη μαγκα μου, απλα καμια φορα υπερβαλλω λιγο για να περναει και η ωρα.  ;)

maximilian

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2009
Like
34
Πόντοι
16
Παλικάρια μη ντρέπεστε να ζητήσετε πράγματα από τις γυναίκες ,γκόμενές σας στο κρεβάτι.
9 στις 10 φορές θα συμφωνήσουν. Επίσης υπάρχουν πολύ χειρότερα πράγματα σε μία σχέση από ένα ανούσιο πήδημα σε μια πόρνη. Και κάτι άλλο. Μην υποτιμάτε τις γυναίκες. Είναι πολύ πιο πονηρές απ’ ότι νομίζετε.

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
νταξει εγω δε συμφωνω οτι ειναι γενικα τοσο ηλιθιες οι γκομενες
Σωστη η αποψη σου, ανδρες και γυναικες ειναι στα ιδια, ας μην τσουβαλιαζουμε

πιστευω ξερουν τι γινεται .υπαρχουν βεβαια κι αυτες που λες...

εγω σε ολες το λεγα οτι πηγαινα σε πουτανες,δεν ειδα καμια να χαλιεται ουσιαστικα...ξερουν τι παιζει...ισα ισα αν πεις σε μερικες οτι εχεις να γαμησεις ενα χρονο επειδη δεν ειχες σχεση και δε γουσταρεις να πας σε πουτανες θα σε πουν και μαλακα και φλωρο... ξεχασες και το ''αδελφη''

απλα οι περισσοτερες γκομενες ειναι το ιδιο ελλεινες με τους ελληναρες που περιγραφεις...δηλαδη μπορει να χουν σχεση,να λενε οτι αγαπανε το γκομενο τους και να πηδιουνται απο δω κι απο κει Αυτες συνηθως, ειναι αυτες που δεν ξερουν τι θελουν και εντυπωσιαζονται με το καθε τι....
Υπαρχει ομως και η κατηγορια των ανεκπληρωτων επιθυμιων μεσω καποιου εσωτερικου προβληματος στην σχεση

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246
Αυτες συνηθως, ειναι αυτες που δεν ξερουν τι θελουν και εντυπωσιαζονται με το καθε τι....
Υπαρχει ομως και η κατηγορια των ανεκπληρωτων επιθυμιων μεσω καποιου εσωτερικου προβληματος στην σχεση

αυτε ειναι οι περισσοτερες,ειναι η γυναικεια εκδοση της ελληνικης ελλεινης νοοτροπιας που περιγραφει ο πικερ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom