Νέα

Θεωρητική πουτανολογία!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα rigormortis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 707
  • Εμφανίσεις 56K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Ρε συ εδω η αλλη στη δουλεια μου λεει οτι κανει σεξ με το φιλο της 2-3 φορες το μηνα γιατι δεν υπαρχει χωρος αλλα ορκιζεται οτι αυτος δεν παει ποτε με πουτανες. Αμα τον δεις αυτον ειναι ενα γομαρι που εχει τριχες μεχρι και στα αυτια, βρωμαει τεστοστερονη ο τυπος.

Ζουνε τελειως στον κοσμο τους οι γκομενες, ειναι για γελια πραγματικα!  :2funny:
Γιατι το λες με τοση βεβαιοτητα αυτο ?
Υπαρχουν αγορια και κοριτσια που ειναι συγκρατεις στις επιθυμιες τους οταν υπαρχει αποσταση στο ζευγαρι
Αυτο ειναι η βασικη εννοια της ΠΙΣΤΗΣ.... και πανω σε αυτη η σχεση εχει θεμελια.
Χαλιναγωγεις τις επιθυμιες προς χαρην του ανθρωπου σου.

Επισκέπτης
τι θες να κανουν κι αυτες...ετσι τις μεγαλωσαν οι μαλακισμενες οι μαναδες τους κι οι ελληναρες κωλοβλαχοι πατεραδες τους

ας ερθουμε και λιγο στη θεση τους...
Ε και τι να κάνουμε τώρα; Να τις συμπονούμε χτυπώντας τες φιλικά στην πλάτη και να απέχουμε από το σεξ ως ένδειξη συμπαράστασης;
Για τα πάντα υπάρχουν κάποιοι λόγοι. Κρίμα για πάρτη τους.

Επισκέπτης
Αυτες συνηθως, ειναι αυτες που δεν ξερουν τι θελουν και εντυπωσιαζονται με το καθε τι....
Υπαρχει ομως και η κατηγορια των ανεκπληρωτων επιθυμιων μεσω καποιου εσωτερικου προβληματος στην σχεση

αυτε ειναι οι περισσοτερες,ειναι η γυναικεια εκδοση της ελληνικης ελλεινης νοοτροπιας που περιγραφει ο πικερ
καλέ μου συμφωνώ οτι πολλές γυναίκες είναι αυτής της νοοτροπίας αλλά και πολλοί άντρες.δε βλέπεις τί λέει αυτός ο ντρξξξ πώς τον λένε?

Επισκέπτης
Υπαρχουν αγορια και κοριτσια που ειναι συγκρατεις στις επιθυμιες τους οταν υπαρχει αποσταση στο ζευγαρι
Αυτο ειναι η βασικη εννοια της ΠΙΣΤΗΣ.... και πανω σε αυτη η σχεση εχει θεμελια.
ρε Μήτσο μετά εγώ φταίω που σου τη λέω?

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246
συμφωνω...

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366

Επισκέπτης
παιδες θα σας πω κατι και οποιος μπορει να το καταλαβει καλως!!! με τις πουτανες κανουμε σεξ, με τις κοπελες μας κανουμε ερωτα, μια πουτανα δε θα σου πει πανω στο γαμησι σε αγαπω ουτε η κοπελα σου τη στιγμη που θα κανετε ερωτα θα σου πει κατουρα με ρε πουστη.......κανω ερωτα με την κοπελα μου αλλα μερικες φορες θελω και το σεξ
το εθεσες με πολυ πιο λιγα λογια απο εμενα πολυ σωστα...

Πω ρε πουστη... Τι καθομαι και ασχολουμαι με τετοια ατομα!  :uglystupid:
και σου ξανακανω μια ερωτηση αν πας σε ενα ψυχιατρο που πρεπει να σε κοιταξει για μια δουλεια (πχ δημοσιο) θα του πεις τις αποψεις σου ή θα κανεις την παπια??? πιστευεις οτι θα σε αφησει να φυγεις???

οσο για τον φιλο ροκβλον φιλε ολοι εχουμε περασει ακυρες φασεις σε σχεσεις αλλα αυτο δεν παει να πει οτι θα σταματησω να ψαχνω..

με το να πω οτι γαμαω πουτανες και δεν θελω να εχω κοπελα ειναι σαν να λεω οτι τραβαω μαλακια απο επιλογη και δεν θελω να γαμησω ΠΟΤΕ..

και τελος για την απιστια για εμενα η πουτανα δεν ειναι απιστια και προσωπικα εγω διαχωριζω πολυ καλα στο μυαλο μου ποια κοπελα αγαπαω και ποια ΠΟΥΤΑΝΑ γαμαω χωρις συναισθημα..

κατι ασχετο, ποσοι απο εσας εχετε κανει σχεση καποια στιγμη της ζωης σας...
γιατι με μερικα που διαβαζω νομιζω οτι πρωτα πρεπει να περασετε απο αυτο το σταδιο και μετα να κρινεται..

υ.γ. σορρυ για την καθυστερημενη απαντηση αλλα ειμαι στη δουλεια και δεν μπορω να γραφω συνεχεια....

OP
OP
rigormortis

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.100
Πόντοι
20.605
Εγω δεν εχω καμια αυταπατη μαγκα μου, απλα καμια φορα υπερβαλλω λιγο για να περναει και η ωρα.  ;)
oσο εισαι χαρουμενος , δεν υπαρχει προβλημα για μενα

προσωπικα δεν θα συμβιβαζομουν με τοσο ευκολη χαροποιηση  ;)

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Florian1986

απο τον εργοδοτη σου να το ζητησεις
το συγγνωμη οχι απο εμας.  :2funny:

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246
Δεν θελω να το πιστευω αυτο αν και βλεπω πολλα...
οι δυο μεγαλες κατηγοριες γυναικων(κατω των 30 βεβαια και πριν τη φαση που κανουν οικογενεια) στην ελλαδα ειναι

1)αυτες που ειπα που ειναι οι περισσοτερες

2)αυτες που βρισκουν σπανια γκομενο και οταν χωριζουν μενουν και χρονια αγαμητες μεχρι να τον ξεπερασουν και τις γνωριζεις μονο μεσω κοινης παρεας και περναει καιρος να σε εμπιστευτουν

OP
OP
rigormortis

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.100
Πόντοι
20.605
προσωπικα εγω διαχωριζω πολυ καλα στο μυαλο μου ποια κοπελα αγαπαω και ποια ΠΟΥΤΑΝΑ γαμαω χωρις συναισθημα..
προσθετω οτι δεν μπορει να υπαρξει συναισθημα ενω ταυτοχρονα η αλλη εργαζεται ως πορνη
ειναι αντιφατικες εννοιες

Επισκέπτης
βρε αγόρι μου πριν υπάρξει πίστη πρέπει να υπάρχει επικοινωνία και ταύτιση επιθυμιών.άμα η άλλη είναι ανέραστη,ανοργασμική και ο σύντροφος της απλά το υπομένει στο όνομα της πίστης τότε άστα να πάνε.

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
οι δυο μεγαλες κατηγοριες γυναικων(κατω των 30 βεβαια και πριν τη φαση που κανουν οικογενεια) στην ελλαδα ειναι

1)αυτες που ειπα που ειναι οι περισσοτερες

2)αυτες που βρισκουν σπανια γκομενο και οταν χωριζουν μενουν και χρονια αγαμητες μεχρι να τον ξεπερασουν και τις γνωριζεις μονο μεσω κοινης παρεας και περναει καιρος να σε εμπιστευτουν
Σωστο.

Επισκέπτης
και σου ξανακανω μια ερωτηση αν πας σε ενα ψυχιατρο που πρεπει να σε κοιταξει για μια δουλεια (πχ δημοσιο) θα του πεις τις αποψεις σου ή θα κανεις την παπια??? πιστευεις οτι θα σε αφησει να φυγεις???

Φιλε εγω δεν συμβιβαζομαι, αυτα που λεω εδω τα λεω παντου. Να το ξερεις!  :sunglasses:

Εγγρ.
20 Νοε 2010
Like
19
Πόντοι
166
βρε αγόρι μου πριν υπάρξει πίστη πρέπει να υπάρχει επικοινωνία και ταύτιση επιθυμιών.άμα η άλλη είναι ανέραστη,ανοργασμική και ο σύντροφος της απλά το υπομένει στο όνομα της πίστης τότε άστα να πάνε.

νς καυλα <3  :smitten: :smitten: :rockon:

Επισκέπτης
προσθετω οτι δεν μπορει να υπαρξει συναισθημα ενω ταυτοχρονα η αλλη εργαζεται ως πορνη
ειναι αντιφατικες εννοιες
εχω και εγω εμπειρια απο πουτανα που μου πουλησε αισθημα αλλα ευτυχως δεν την πιστεψα ποτε!!!!

και ειχα και την τυχη να γνωρισω μια πουτανα που πραγματικα με γουσταρε σαν φιλο και μαλιστα μιλαγαμε και συχνα στο τηλεφωνο μεχρι να φυγει για τσεχια και μετα αλλαξε τηλεφωνο και την εχασα..

υ.γ. την συγκεκριμενη ενω μιλαγαμε που και που ειχα να την γαμησω 2χρονια!!!!!! ΝΤΝΣΑ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom