gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 505
- Πόντοι
- 4.906
γεια σου ρε κλωνε του αλιντι.....ολα καλα; :-*Είσαι πολύ άπειρος χρυσό μου.
Θες χιλιόμετρα μουνιού ακόμα για να αποκτήσεις άποψη για τις καριόλες.
γεια σου ρε κλωνε του αλιντι.....ολα καλα; :-*Είσαι πολύ άπειρος χρυσό μου.
Όλα καλά μωρό μου. :-*γεια σου ρε κλωνε του αλιντι.....ολα καλα; :-*
μα ακριβως γι'αυτοΜα γιατί να θες να συνάψεις σχέση μ' έναν άνθρωπο που δεν ξέρεις ούτε καν τ' όνομά του;
Δες ξανά το post μου. Έγραψα κι άλλαμα ακριβως γι'αυτο
για να τον μαθω ;)
Σε καιει μωρη παλιοκαριολα. Που να ΄ξερες τι μουνι εχω γαμησει...Είσαι πολύ άπειρος χρυσό μου.
Picker! Σαν τον παλιό, καλό καιρόΛοιπον η μοναδικη λυση ειναι:
.
.
.
Picker![]()
σωστα τα λεςΜα γιατί να θες να συνάψεις σχέση μ' έναν άνθρωπο που δεν ξέρεις ούτε καν τ' όνομά του;
Δες το αλλιώς!
Πας σε μια ταβέρνα και περνάς καλά και έρχεσαι στο κέφι όπως και το διπλανό τραπέζι και έρχεται ο καταστηματάρχης και σας κερνάει δυο μπουκάλια κρασί και περνάτε όλοι μαζί καλά. Λόγω της περίστασης ήτανε, δεν σημαίνει ότι και αλλού θα μπορούσες να είσαι φίλος με τον καταστηματάρχη ή την παρέα του διπλανού τραπεζιού.
Ομοίως και με μια πόρνη. Μπορεί τη δεδομένη στιγμή να καταφέρετε να κάνετε έρωτα. Αυτό δεν σημαίνει ότι μπορεί να επακολουθήσει οτιδήποτε άλλο, ούτε καν να επαναληφθεί το ίδιο συμβάν.
Εσένα ποια η άποψη σου πέρι'καριόλες'?Υπάρχουν?Είσαι πολύ άπειρος χρυσό μου.
αντισθενη σβηστο επιτελους....γεμισαμε θεωρητικους αναλυτες,τροτσκιστες,αναθεωρητες κλπ κλπ.....
Αν την πατήσεις εκεί θα γίνει κάτι πολύ χειρότερο απ' το να σου έκανε μία μη εκδιδόμενη το ίδιο. Καθώς τώρα έχεις να κάνεις με δύο ιδιότητες. Της πουτάνας και της πόρνης!ομως τι γινεται αν μια πορνη σου πουλησει ψευδαισθησεις οτι θελει να ειναι μαζι σου και εκτος μπουρδελου ή οτι λεει οτι σε αγαπαει ή οτι θα σταματησει τη δουλεια της για να ειστε μαζι...και στην πραξη αποδεικνυεται οτι ολα αυτα ηταν επεα πτεροεντα ?
Είσαι ειλικρινής μωρό μου.Σε τιμά αυτό.Λοιπον η μοναδικη λυση ειναι:
ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑΑΑΑ.......
Και οσο για την παρουσα φαση:
Πάω να στείλω sms στο μουνέτο που παρακαλάω εδώ και βδομάδες μπας και δω μια άσπρη μέρα...
Picker-ο παντοφλάκιας![]()
Είσαι ειλικρινής μωρό μου.Σε τιμά αυτό.
Σωστα η εμπειρια ειναι το συνοθηλευμα λαθων που κραταμε στη μνημη μαςΑν την πατήσεις εκεί θα γίνει κάτι πολύ χειρότερο απ' το να σου έκανε μία μη εκδιδόμενη το ίδιο. Καθώς τώρα έχεις να κάνεις με δύο ιδιότητες. Της πουτάνας και της πόρνης!
Εκεί είναι που μετράει η πείρα και η πονηριά στον άνθρωπο.
Γι' αυτό εξ' αλλου λέμε ότι οι γυναίκες είναι το πιπέρι της ζωής. Αν εμείς αρεσκόμαστε στο πικάντικα κατά κόρον, να μην παραπονιόμαστε μετά αν μας πονάει το στομαχάκι μας ;)
τυπωσε και μπλουζακια μανΠολυ ειλικρινης. Και ποτε δεν παρακαλαω Ελλεηνιδες, τους λεω στα ισια στη δουλεια και οπου αλλου οτι γαμαω πουτανες μερα παρα μερα. Αν δε με πιστευεις ειναι προβλημα σου.
Ακριβώς! Το να πληγώνεσαι δεν είναι κακό. Δείχνει ότι έχεις ευφυία και όχι ωμότητα.Σωστα η εμπειρια ειναι το συνοθηλευμα λαθων που κραταμε στη μνημη μας
και γω θυμαμαι καλα τα λαθη μου!
ομως αν δε σε πληγωσουν τα λαθη σου δεν θα μαθεις ποτε
Ακριβώς! Το να πληγώνεσαι δεν είναι κακό. Δείχνει ότι έχεις ευφυία και όχι ωμότητα.
Όπως είχε πει κι ο Νίτσε όμως, <<ο άντρας πρέπει να γνωρίζει να λησμονεί>>.
Οπότε αν κρατάς τις πληγές μέσα σου, πάει να πει ότι δεν κάνεις κάτι να διορθώσεις το λάθος που σε οδήγησε στο πλήγωμα. Άρα δεν προσπαθείς να γίνεις καλύτερος.
Όμως!
Ο απλήγωτος που δεν προσπαθεί να γίνει καλύτερος, καταλήγει στάσιμος.
Ο πληγωμένος που δεν προσπαθεί να γίνει καλύτερος, καταλήγει να γίνεται αυτοκαταστροφικός.
Δεν θα ξεχάσεις ποτέ την αιτία που σε πόνεσε αλλά μόνο τον πόνο καθ' αυτόν!η μνημη ειναι σαν ανοιχτη πληγη , σε ποναει
οποτε σε αναγκαζει να σκεφτεις την αιτια του πονου
για να τη θεραπευσεις και να εξελιχθεις
αν το ξεχασεις δεν θα πονας μεν αλλα εισαι καταδικασμενος να ξανακανεις το ιδιο λαθος
οντας σ'ενα φαυλο κυκλο στασιμοτητας
Δε χρειαζεται, το ξερουν πλεον ολοι και ολες στη δουλεια μου και μαλιστα επειδη υπαρχουν πολλοι εκει μεσα στη φαση τη δικη μου, εχουν απελευθερωθει κι εκεινοι και βλεπεις στα διαλειμματα 6-7 ατομα να μιλαμε για τις πουτανες και οι γκομενες απο διπλα να ακουνε κανονικα. Εχω κανει το μπουρδελο να φαινεται απολυτως mainstream.τυπωσε και μπλουζακια μαν![]()
αντε ευκαιρια να πεσει κανα γουορν και μιουτ γιατι πολυ χαλαρους σας βλεπωΡοκαβλον, αλλοιωθηκε η αρχη του thread και φαινεται σαν να το ξεκινησε ο rigormortis.![]()
Έχει σημασία ποιος το ξεκίνησε; Σημασία έχει ότι φτιάχτηκε για πάρτη σουΡοκαβλον, αλλοιωθηκε η αρχη του thread και φαινεται σαν να το ξεκινησε ο rigormortis.![]()
Έστω και άθελα έχεις γίνει ο ηγέτης τους ;)Δε χρειαζεται, το ξερουν πλεον ολοι και ολες στη δουλεια μου και μαλιστα επειδη υπαρχουν πολλοι εκει μεσα στη φαση τη δικη μου, εχουν απελευθερωθει κι εκεινοι και βλεπεις στα διαλειμματα 6-7 ατομα να μιλαμε για τις πουτανες και οι γκομενες απο διπλα να ακουνε κανονικα.![]()