Νέα

Θεωρητική πουτανολογία!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα rigormortis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 707
  • Εμφανίσεις 56K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Είσαι πολύ άπειρος χρυσό μου.
Θες χιλιόμετρα μουνιού ακόμα για να αποκτήσεις άποψη για τις καριόλες.
Σε καιει μωρη παλιοκαριολα. Που να ΄ξερες τι μουνι εχω γαμησει...  :rockon:

Λοιπον η μοναδικη λυση ειναι:

ΟΛΕΣ ΣΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΣΤΑ 18 ΤΟΥΣ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑΠΕΙΝΩΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΞΙΑ ΤΟΥΣ. ΜΕΤΑ ΘΑ ΤΙΣ ΒΛΕΠΕΙΣ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΚΑΙ ΘΑ ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ ΠΩΣ ΕΧΟΥΝ ΤΑΠΕΙΝΩΘΕΙ. ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΝΑ ΝΙΩΘΕΙ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΑΠΕΙΝΩΜΕΝΗ!

Και οσο για την παρουσα φαση:

ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΑΞΙΑ ΣΤΙΣ ΕΛΛΕΗΝΙΔΕΣ, ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΥΤΕ ΚΟΠΛΙΜΕΝΤΟ. ΑΜΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΚΑΛΟ ΜΟΥΝΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΟ ΚΟΙΤΑΜΕ ΠΡΟΣΤΥΧΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΛΕΜΕ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ. ΓΑΜΑΜΕ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΜΕΡΑ ΠΑΡΑ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΜΕ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΣΤΑΓΜΟ!

Picker  :sunglasses:

OP
OP
rigormortis

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.100
Πόντοι
20.605
Μα γιατί να θες να συνάψεις σχέση μ' έναν άνθρωπο που δεν ξέρεις ούτε καν τ' όνομά του;
Δες το αλλιώς!
Πας σε μια ταβέρνα και περνάς καλά και έρχεσαι στο κέφι όπως και το διπλανό τραπέζι και έρχεται ο καταστηματάρχης και σας κερνάει δυο μπουκάλια κρασί και περνάτε όλοι μαζί καλά. Λόγω της περίστασης ήτανε, δεν σημαίνει ότι και αλλού θα μπορούσες να είσαι φίλος με τον καταστηματάρχη ή την παρέα του διπλανού τραπεζιού.
Ομοίως και με μια πόρνη. Μπορεί τη δεδομένη στιγμή να καταφέρετε να κάνετε έρωτα. Αυτό δεν σημαίνει ότι μπορεί να επακολουθήσει οτιδήποτε άλλο, ούτε καν να επαναληφθεί το ίδιο συμβάν.
σωστα τα λες

οταν κατι στιγμιαιο εγκλωβιζεται στη μνημη , απαθανατιζεται

ομως τι γινεται αν μια πορνη σου πουλησει ψευδαισθησεις οτι θελει να ειναι μαζι σου και εκτος μπουρδελου ή οτι λεει οτι σε αγαπαει ή οτι θα σταματησει τη δουλεια της για να ειστε μαζι...και στην πραξη αποδεικνυεται οτι ολα αυτα ηταν επεα πτεροεντα ?

Ημουν στην πλανη μου τοσο καιρο

γι'αυτο συνειδητοποιησα την αληθεια της υπογραφης σου

cleitone13

Μέλος
Εγγρ.
20 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Είσαι πολύ άπειρος χρυσό μου.
Θες χιλιόμετρα μουνιού ακόμα για να αποκτήσεις άποψη για τις καριόλες.
Εσένα ποια η άποψη σου πέρι'καριόλες'?Υπάρχουν?
Ποια θα χαρακτήριζες ως καριόλα? :think:

Επισκέπτης
αντισθενη σβηστο επιτελους....γεμισαμε θεωρητικους αναλυτες,τροτσκιστες,αναθεωρητες κλπ κλπ.....

Άσε τους ανθρώπουν να εκφραστούνε.
Αν δε θες μην τα διαβάζεις.
Εδω δεν είναι οφ τόπικ.

Επισκέπτης
ομως τι γινεται αν μια πορνη σου πουλησει ψευδαισθησεις οτι θελει να ειναι μαζι σου και εκτος μπουρδελου ή οτι λεει οτι σε αγαπαει ή οτι θα σταματησει τη δουλεια της για να ειστε μαζι...και στην πραξη αποδεικνυεται οτι ολα αυτα ηταν επεα πτεροεντα ?
Αν την πατήσεις εκεί θα γίνει κάτι πολύ χειρότερο απ' το να σου έκανε μία μη εκδιδόμενη το ίδιο. Καθώς τώρα έχεις να κάνεις με δύο ιδιότητες. Της πουτάνας και της πόρνης!
Εκεί είναι που μετράει η πείρα και η πονηριά στον άνθρωπο.
Γι' αυτό εξ' αλλου λέμε ότι οι γυναίκες είναι το πιπέρι της ζωής. Αν εμείς αρεσκόμαστε στο πικάντικα κατά κόρον, να μην παραπονιόμαστε μετά αν μας πονάει το στομαχάκι μας ;)

Αλιντισσα

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2011
Κριτικές
2
Like
15
Πόντοι
16
Λοιπον η μοναδικη λυση ειναι:

ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑΑΑΑ.......

Και οσο για την παρουσα φαση:
Πάω να στείλω sms στο μουνέτο που παρακαλάω εδώ και βδομάδες μπας και δω μια άσπρη μέρα...

Picker-ο παντοφλάκιας  :sunglasses:
Είσαι ειλικρινής μωρό μου.Σε τιμά αυτό.

Επισκέπτης
Είσαι ειλικρινής μωρό μου.Σε τιμά αυτό.

Πολυ ειλικρινης. Και ποτε δεν παρακαλαω Ελλεηνιδες, τους λεω στα ισια στη δουλεια και οπου αλλου οτι γαμαω πουτανες μερα παρα μερα. Αν δε με πιστευεις ειναι προβλημα σου.

OP
OP
rigormortis

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.100
Πόντοι
20.605
Αν την πατήσεις εκεί θα γίνει κάτι πολύ χειρότερο απ' το να σου έκανε μία μη εκδιδόμενη το ίδιο. Καθώς τώρα έχεις να κάνεις με δύο ιδιότητες. Της πουτάνας και της πόρνης!
Εκεί είναι που μετράει η πείρα και η πονηριά στον άνθρωπο.
Γι' αυτό εξ' αλλου λέμε ότι οι γυναίκες είναι το πιπέρι της ζωής. Αν εμείς αρεσκόμαστε στο πικάντικα κατά κόρον, να μην παραπονιόμαστε μετά αν μας πονάει το στομαχάκι μας ;)
Σωστα η εμπειρια ειναι το συνοθηλευμα λαθων που κραταμε στη μνημη μας

και γω θυμαμαι καλα τα λαθη μου!

ομως αν δε σε πληγωσουν τα λαθη σου δεν θα μαθεις ποτε

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246
Πολυ ειλικρινης. Και ποτε δεν παρακαλαω Ελλεηνιδες, τους λεω στα ισια στη δουλεια και οπου αλλου οτι γαμαω πουτανες μερα παρα μερα. Αν δε με πιστευεις ειναι προβλημα σου.
τυπωσε και μπλουζακια μαν :grin:

Επισκέπτης
Σωστα η εμπειρια ειναι το συνοθηλευμα λαθων που κραταμε στη μνημη μας

και γω θυμαμαι καλα τα λαθη μου!

ομως αν δε σε πληγωσουν τα λαθη σου δεν θα μαθεις ποτε
Ακριβώς! Το να πληγώνεσαι δεν είναι κακό. Δείχνει ότι έχεις ευφυία και όχι ωμότητα.
Όπως είχε πει κι ο Νίτσε όμως, <<ο άντρας πρέπει να γνωρίζει να λησμονεί>>.
Οπότε αν κρατάς τις πληγές μέσα σου, πάει να πει ότι δεν κάνεις κάτι να διορθώσεις το λάθος που σε οδήγησε στο πλήγωμα. Άρα δεν προσπαθείς να γίνεις καλύτερος.
Όμως!
Ο απλήγωτος που δεν προσπαθεί να γίνει καλύτερος, καταλήγει στάσιμος.
Ο πληγωμένος που δεν προσπαθεί να γίνει καλύτερος, καταλήγει να γίνεται αυτοκαταστροφικός.
Αν καταφέρεις να γίνεις καλύτερος τελικά, πάει να πει ότι έχεις καταφέρει να επουλώσεις τις πληγές σου και σου μένει πλέον μόνο η πείρα!

OP
OP
rigormortis

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.100
Πόντοι
20.605
Ακριβώς! Το να πληγώνεσαι δεν είναι κακό. Δείχνει ότι έχεις ευφυία και όχι ωμότητα.
Όπως είχε πει κι ο Νίτσε όμως, <<ο άντρας πρέπει να γνωρίζει να λησμονεί>>.
Οπότε αν κρατάς τις πληγές μέσα σου, πάει να πει ότι δεν κάνεις κάτι να διορθώσεις το λάθος που σε οδήγησε στο πλήγωμα. Άρα δεν προσπαθείς να γίνεις καλύτερος.
Όμως!
Ο απλήγωτος που δεν προσπαθεί να γίνει καλύτερος, καταλήγει στάσιμος.
Ο πληγωμένος που δεν προσπαθεί να γίνει καλύτερος, καταλήγει να γίνεται αυτοκαταστροφικός.

η μνημη ειναι σαν ανοιχτη πληγη , σε ποναει
οποτε σε αναγκαζει να σκεφτεις την αιτια του πονου
για να τη θεραπευσεις και να εξελιχθεις

αν το ξεχασεις δεν θα πονας μεν αλλα εισαι καταδικασμενος να ξανακανεις το ιδιο λαθος
οντας σ'ενα φαυλο κυκλο στασιμοτητας

Επισκέπτης
η μνημη ειναι σαν ανοιχτη πληγη , σε ποναει
οποτε σε αναγκαζει να σκεφτεις την αιτια του πονου
για να τη θεραπευσεις και να εξελιχθεις

αν το ξεχασεις δεν θα πονας μεν αλλα εισαι καταδικασμενος να ξανακανεις το ιδιο λαθος
οντας σ'ενα φαυλο κυκλο στασιμοτητας
Δεν θα ξεχάσεις ποτέ την αιτία που σε πόνεσε αλλά μόνο τον πόνο καθ' αυτόν!
Αν για παράδειγμα μία γυναίκα σε απατήσει θα πονέσεις.
Αν καταφέρεις να την ξεχάσεις, δεν σημαίνει ότι θα ξεχάσεις την απιστία της αλλά δεν θα πονάς πλέον εξαιτίας της.
Αν το καταφέρεις και φύγει ο πόνος, η πείρα θα είναι ασπίδα απέναντι στις επόμενες.
Αν δεν καταφέρεις να φύγει ο πόνος, η πείρα θα είναι εμπόδιο απέναντι στις επόμενες.

Επισκέπτης
Ροκαβλον, αλλοιωθηκε η αρχη του thread και φαινεται σαν να το ξεκινησε ο rigormortis.  :huh:

τυπωσε και μπλουζακια μαν :grin:
Δε χρειαζεται, το ξερουν πλεον ολοι και ολες στη δουλεια μου και μαλιστα επειδη υπαρχουν πολλοι εκει μεσα στη φαση τη δικη μου, εχουν απελευθερωθει κι εκεινοι και βλεπεις στα διαλειμματα 6-7 ατομα να μιλαμε για τις πουτανες και οι γκομενες απο διπλα να ακουνε κανονικα. Εχω κανει το μπουρδελο να φαινεται απολυτως mainstream. :grin:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
Ροκαβλον, αλλοιωθηκε η αρχη του thread και φαινεται σαν να το ξεκινησε ο rigormortis.  :huh:
αντε ευκαιρια να πεσει κανα γουορν και μιουτ γιατι πολυ χαλαρους σας βλεπω :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
Έχει σημασία ποιος το ξεκίνησε; Σημασία έχει ότι φτιάχτηκε για πάρτη σου :grin:
Απλά ο Αντισθένης μετέφερε ολόκληρη τη συζήτησή μας από την ημερήσια ενημέρωση εδώ.

Δε χρειαζεται, το ξερουν πλεον ολοι και ολες στη δουλεια μου και μαλιστα επειδη υπαρχουν πολλοι εκει μεσα στη φαση τη δικη μου, εχουν απελευθερωθει κι εκεινοι και βλεπεις στα διαλειμματα 6-7 ατομα να μιλαμε για τις πουτανες και οι γκομενες απο διπλα να ακουνε κανονικα.  :grin:
Έστω και άθελα έχεις γίνει ο ηγέτης τους ;)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom