Επισκέπτης
Φιλε ζεις στον ποιητικο σου κοσμο. Οι γυναικες αγαπανε αυτους που τις πληρωνουνε με αμεσο ή εμμεσο τροπο. ΟΛΕΣ πληρωνονται, ξυπνα!![]()
Αυτό που λες είναι πολύ απόλυτο κ δεν θες να δεις αυτό που εννοεί ο rigor.
Φιλε ζεις στον ποιητικο σου κοσμο. Οι γυναικες αγαπανε αυτους που τις πληρωνουνε με αμεσο ή εμμεσο τροπο. ΟΛΕΣ πληρωνονται, ξυπνα!![]()
Φιλε ζεις στον ποιητικο σου κοσμο. Οι γυναικες αγαπανε αυτους που τις πληρωνουνε με αμεσο ή εμμεσο τροπο. ΟΛΕΣ πληρωνονται, ξυπνα!
εσυ να ξυπνησειςΦιλε ζεις στον ποιητικο σου κοσμο. Οι γυναικες αγαπανε αυτους που τις πληρωνουνε με αμεσο ή εμμεσο τροπο. ΟΛΕΣ πληρωνονται, ξυπνα!
Το εκλαμβάνω ως κράτα την λοιπόν ;)αν την αλλαξεις , ειδοποιησε με να την βαλω εγω για υπογραφη
πολλες πορνες ειναι και πουτανες , η δουλεια της πορνης τις κανει να μαθαινουν να γινονται πουτανες , κρατανε την αξιοπρεπεια τους οσες δεν κοροιδευουν τον πελατη με ψεμματα
Δεκαέξι χρόνια στα μπουρδέλα και 400 τόσες πόρνες μου έχουν δείξει ότι γενικά δεν ερωτοτροπείς απλά πας για να ξεκαυλώσεις.δεν υπαρχει ερωτας σε μπουρδελο , ερωτευεσαι μια επι χρημασι κατασκευασμενη ψευδαισθηση
αν ικανοποιεισαι εχοντας ψευδαισθησεις τοτε με γεια σου και χαρα σου
το συναισθημα ΔΕΝ αγοραζεται , αγοραζεται μονο το σαρκικο σεξ
σιχαινομαι να κανω Ερωτα με μια που πληρωνεται
σεξ επι χρημασι κανω πολυ συχνα
Γιατρέ μου,εσυ να ξυπνησεις
ενταξει ειπαμε υπαρχει το απεχθες φαινομενο της ελεηνιδας
αλλα δεν ανοιγουν ολες τα ποδια τους οταν τις πληρωνεις
υπαρχει και αξιοπρεπεια
δεν ειναι αρρωστη ολη η κοινωνια
Το γαμήσατε πάλι το thread...
![]()
![]()
![]()
και μετα λες πως δεν εισαι αγαπουλης, εισαι χειροτερος απο τον κλασσικο μαλακα νεοελληνα καληνυχτακια που κοροιδευεις, αφου αυτος τουλαχιστον αγαπουλιαζει μετα απο συνεχες πρεσαρισμα της γκομενας, εσυ αγαπουλιαζεις απο μονος σου
![]()
εσυ να ξυπνησεις
ενταξει ειπαμε υπαρχει το απεχθες φαινομενο της ελεηνιδας
αλλα δεν ανοιγουν ολες τα ποδια τους οταν τις πληρωνεις
υπαρχει και αξιοπρεπεια
δεν ειναι αρρωστη ολη η κοινωνια
Picker και λοιποί η κατάσταση δεν είναι άσπρο μαύρο.
Ανοίξτε ένα θρεντάκια θεωρητικής πουτανολογίας, προκειμένου να εκτίθενται οι απόψεις και να εκτονώνονται οι συναισθηματικά φορτισμένοι.
Picker και λοιποί η κατάσταση δεν είναι άσπρο μαύρο.
Ανοίξτε ένα θρεντάκια θεωρητικής πουτανολογίας, προκειμένου να εκτίθενται οι απόψεις και να εκτονώνονται οι συναισθηματικά φορτισμένοι.
Πολλές φορές όμως, η καύλα της γυναίκας προέρχεται από κάλυψη των αναγκών της, οπότε αν αυτή ανάγκη είναι τα λεφτά μπορεί να την οδηγήσει και να γουστάρει να νιώσει μαζί σου την καύλα.
Γιατρέ μου,
λαικίζεις!
Δείγμα μοναδικό της αρρώστιας της κοινωνίας μας,
είναι η ύπαρξη πουτάνων;
Αν και ήμαστε![]()
θα σας διακτινιζει ο αντισθενης;Εδώ θα μεταφερόμαστε όποτε γαμούμε το νήμα της ενημέρωσης![]()
Την πορνη την αγαπας οπως και να 'χει, γιατι σου δινει το σωμα της. Αμα εισαι ΑΝΤΡΑΣ αρκει μια γυναικα να σου δωσει το σωμα της για να την αγαπησεις.
Άρα μπορεί να υπάρξει έρωτας και σ' ένα μπουρδέλο ;)οντως υπαρχει και αυτο το φαινομενο
Μην γαμείς αυτό το νήμα γιατί θα πρέπει να φτιάξω και άλλο μετά που να μεταφέρονται αυτοί που γαμούνε το νήμα αυτών που γαμούν την ημερήσια ενημέρωση...θα σας διακτινιζει ο αντισθενης;![]()
καλα......φαε μια αναφορα τωρα του νηματος για να παει κι αυτο απατο....![]()
Αμα εισαι ΑΝΤΡΑΣ αρκει μια γυναικα να σου δωσει το σωμα της για να την αγαπησεις.
Όντως! Εδώ είναι που τα μπλέκει και τα κάνει μαντάρα μου φαίνεται...Γιατι μπλεκεις το σεξ με την αγαπη? Τι σχεση εχει το ενα με το αλλο![]()
Άρα μπορεί να υπάρξει έρωτας και σ' ένα μπουρδέλο ;)
Αυτό που λες είναι αγάπη.αλλα δεν συνειδητοποιουν και οι δυο πλευρες εξ αρχης, τι ερωτευεται ο καθενας
ο ερωτας θελει αποκλειστικοτητα
θελει να θεωρεις τον αλλο σαν ενα κομματι του εαυτου σου
σαν τον ιδιο σου τον εαυτο , να πονας οταν ποναει
δεν ξερω ποσοι θα ηθελαν "το κομματι του εαυτου τους" να επιδιωκει να
πηδιεται με οποιον βρωμιαρη δωσει 20 ευρω
Αηδια