Νέα

Θεωρείτε την γυναίκα ανώτερο ή κατώτερο είδος απο τον άνδρα.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα prokopis_proikismenos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 820
  • Εμφανίσεις 25K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

erevnitis

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2006
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16
Αφού είναι χοντρή,ναι έχει βυζάρες......άμα πας μαζί της,είσαι ΗΡΩΑΣ :rockon:

Δεν πειραζει ,μολις της ειπα οτι η πουτσα μου σηκωμενη ,αν την μετρησεις απο πανω ειναι 18,5 εκατοστα και το μεγιστο φαρδος του πουτσοκεφαλου 5 εκατοστα ,κατακαβλωσε .
Θελω να την γαμησω ,γιατι ξερει καλα γαλλικα και θα λεει γαλλικες φρασεις πανω στο γαμησι !

Επισκέπτης
και εσυ αυτες τις πληροφοριες τις εχεις αντλησει απο που ακριβως? :)
μου αρεσει που ολοι ειστε σιγουροι για ολες εδω μεσα....πουστρακια λεει ο αλλος δε γαμαει... :2funny:

Αυτές οι πληροφορίες,ίσχυαν πριν κανά χρόνο και κάτι....ίσως έχουν αλλάξει,δεν βάζω και το χέρι μου στη φωτιά.....

Άμα έχετε πρωινή δουλειά,καλό είναι να ξυπνάτε κατά τις 11-12 το βράδυ.....ξέρω τι σας λέω..... ;)

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
οριστε ?  :huh:

να σου πω κοπελα μου αληθεια τωρα, εχεις ομορφουτσικο μυαλο ! αλλα......

μηπως ειδες τελικα οτι οσο καλυτερο μυαλο εχει μια γυναικα τοσο ερχεται σε επαφη με πολυ περισσοτερο ακαταλληλο περιβαλλον για τα στανταρ της ?

που ησουν αγγλια ? Συνορα σαρευ λονδινου εγω, "πρωτευουσα τζαμαικας" :2funny: πανω στον ταμεση  ;)

το ελληνικο αδερφατο σε ολο της το μεγαλειο. ντροπη ηταν τι μου θυμισες τωρα..

ε αρα δεν διαφωνουμε....ή κανω λαθος?
ευχαριστω για το κομπλιμαν :)

κεμπριτζ ημουν αλλα νυχτοπερπατουσα συχνα λονδινο :grin:
και το κεμπριτζ ειναι και χωριο...καταλαβαινει....μια οικογενεια ειμασταν ολοι....η γειτονια μιλαει :2funny:

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366

10 :grin: :grin: :grin: αλλα ειμαι υπναρου γμτ....δε θα ξυπναω....κοιμηθηκα το απογευμα και τωρα δε μπορω με τιποτα :P

Αυτές οι πληροφορίες,ίσχυαν πριν κανά χρόνο και κάτι....ίσως έχουν αλλάξει,δεν βάζω και το χέρι μου στη φωτιά.....

δε θελω να σου χαλασω τη φαντασιωση λοιπον :grin:
αλλωστε και εγω ενα πουστρακι ειμαι...τι ξερω απ αυτα....

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
Ποιες χρονιες ησουν κεμπριτζ ρε μουνιτσα?

erevnitis

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2006
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16
Αν έχεις τέτοια διάθεση και τα καταφέρεις,θα βάλω τη φωτογραφία σου σε ΧΡΥΣΗ κορνίζα,στο σαλόνι μου....... ;)

Να βαλεις φωτο της καβλωμενης πουτσα μου .
Θα χρησιμοποιησω και το andromedical και τον μεγεθυντη κενου ,και σε 4 μηνες θα ξεπερασει τα 20 εκατοστα .

Θα σηκωσω τα ποδια της Μπουμπ ,και θα της τον χωσω ολο βαθια .
Φοβαμαι ομως μηπως ειναι αντρας ,και τσουγκρισω σε μαυριδερα αρχιδακια !

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
να το τρομπαρεις κι ολας να μπλαβιασει οπως στις τσοντες....και να γινει τιτανοτεραστιο ανακοντα....

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
ποτε θα παρετε γραμμη οτι η γυναικα θελει να θαυμαζει τον αντρα που εχει διπλα της? οσο φεμινιστρια κι αν ειναι

φεμινίστρια με την αηδιαστική έννοια του όρου που ξέρουμε στην ελλάδα φαντάζομαι
γιατί όπως ξέρω εγώ μερικές φεμινίστριες, δε θα δέχονταν τίποτα λιγότερο από έναν άνθρωπο που να θαυμάζουν δίπλα τους, ακριβώς επειδή πιστεύουν στην ισότητα. και το να επιλέγεις κάποιον που θαυμάζεις δεν υποβιβάζει εσένα, κάνει αξιοθαύμαστες τις επιλογές σου.

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
φεμινίστρια με την αηδιαστική έννοια του όρου που ξέρουμε στην ελλάδα φαντάζομαι
γιατί όπως ξέρω εγώ μερικές φεμινίστριες, δε θα δέχονταν τίποτα λιγότερο από έναν άνθρωπο που να θαυμάζουν δίπλα τους

μουροοοοοοοοοοοοοοοοοοοο ηρθεςςςςςςςςςςςςςςς
να κιρασου πουτο????????????

υ.γ. δες τη φωτο της ντιτας με τα μαχαιρια στο θρεντ της και πες μου τι σου θυμιζουν... :2funny:
υ.γ.2 ποιος σε ενημερωσε οτι σε σχολιαζουμε??? σου ετοιμαζω προξενιο με τον ερευνητακο :grin: :grin:

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
γιατί όπως ξέρω εγώ μερικές φεμινίστριες, δε θα δέχονταν τίποτα λιγότερο από έναν άνθρωπο που να θαυμάζουν δίπλα τους, ακριβώς επειδή πιστεύουν στην ισότητα. και το να επιλέγεις κάποιον που θαυμάζεις δεν υποβιβάζει εσένα, κάνει αξιοθαύμαστες τις επιλογές σου.

α ναι να απαντησω κι ολας....ναι για αυτες μιλαω :P τις γουαναμπι φεμινιστριες....γιατι και η σιμον ντε μποβουαρ (πες το εσυ γαλλιστι να καβλωσει το παλληκαρι με το 18.5 εκ. πεος) σουφραζετα ηταν αλλα πισω απο τον σαρτρ ετρεχε και οσο την εφτυνε τοσο κολλαγε....

Pink_floyd

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Κριτικές
22
Like
644
Πόντοι
6.065
ε αρα δεν διαφωνουμε....ή κανω λαθος?
ευχαριστω για το κομπλιμαν :)

κεμπριτζ ημουν αλλα νυχτοπερπατουσα συχνα λονδινο :grin:
και το κεμπριτζ ειναι και χωριο...καταλαβαινει....μια οικογενεια ειμασταν ολοι....η γειτονια μιλαει :2funny:

τελος παντων οπως και να εχει το σχολιο μου το κερδισες με το σπαθι σου για το μυαλο που εχεις και τις αποψεις του και οτιδηποτε αλλο περισευει  ;).

Cambridge ε.. και ασχολεισαι με το bourdela com ...περιεργο! τι πηγε στραβα στην πορεια καλη μου ?

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Πρεπει να ξερεις φιλο μου καρδιακο...

λες? τι ειναι αυτος ο φιλος ο καρδιακος? και ποσο χρονων ειναι επισης...κατσε γιατι και ο ανατολ αν δεν κανω λαθος στο κεμπριτζ ηταν....ελπιζω να μη μιλας για αυτον....χαχαχα

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
τελος παντων οπως και να εχει το σχολιο μου το κερδισες με το σπαθι σου για το μυαλο που εχεις και τις αποψεις του και οτιδηποτε αλλο περισευει  ;).

Cambridge ε.. και ασχολεισαι με το bourdela com ...περιεργο! τι πηγε στραβα στην πορεια καλη μου ?

χαχαχαχαχα ο ατιμος ο γουγλης....που με εφερε εδω στα σκοτεινα μονοπατια....κατι ο καιρος της αγγλιας...κατι το πηξιμο απο το διαβασμα....κατι που σαπιζα στο πισι οταν ειχα εργασιες κτλ....κατι που γουγλισα ενω δεν θα πρεπε και μπηκα εκει που δεν επρεπε...και τσουπ να μαι :(

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
τόσο ξινή που με λένε τζιβιτζιλού φιλινάδα γάμα τα  :2funny:

αφου εισαι...πφφφφφφ...σταματα να κρυβεις την μπαισεξουαλ προσωπικοτητα σου επιτελους και αποδεξου οτι εισαι μπιφτεκου :2funny:

erevnitis

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2006
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16
τόσο ξινή που με λένε τζιβιτζιλού φιλινάδα γάμα τα  :2funny:

Τζιβιτζιλου ειναι η λεσβια !
Ωχ ,χειροτερο και απο στρακι !
Τουλαχιστον το στρακι θα παρει και μια πιπουλα !
Πουτανα Μπουμπ ,παλι με καβλωσες !

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom