Επισκέπτης
Η Μπουμπ ,αν ειναι οντως γυναικα ,ειναι η μονη γκομενα απο το σάϊτ που θελω να γαμησω.
Αν έχεις τέτοια διάθεση και τα καταφέρεις,θα βάλω τη φωτογραφία σου σε ΧΡΥΣΗ κορνίζα,στο σαλόνι μου....... ;)
Η Μπουμπ ,αν ειναι οντως γυναικα ,ειναι η μονη γκομενα απο το σάϊτ που θελω να γαμησω.
Αφού είναι χοντρή,ναι έχει βυζάρες......άμα πας μαζί της,είσαι ΗΡΩΑΣ
Δεν πειραζει ,μολις της ειπα οτι η πουτσα μου σηκωμενη ,αν την μετρησεις απο πανω ειναι 18,5 εκατοστα και το μεγιστο φαρδος του πουτσοκεφαλου 5 εκατοστα ,κατακαβλωσε .
Θελω να την γαμησω ,γιατι ξερει καλα γαλλικα και θα λεει γαλλικες φρασεις πανω στο γαμησι !
και εσυ αυτες τις πληροφοριες τις εχεις αντλησει απο που ακριβως?
μου αρεσει που ολοι ειστε σιγουροι για ολες εδω μεσα....πουστρακια λεει ο αλλος δε γαμαει...
Τι ωρα ξυπνας?
οριστε ?
να σου πω κοπελα μου αληθεια τωρα, εχεις ομορφουτσικο μυαλο ! αλλα......
μηπως ειδες τελικα οτι οσο καλυτερο μυαλο εχει μια γυναικα τοσο ερχεται σε επαφη με πολυ περισσοτερο ακαταλληλο περιβαλλον για τα στανταρ της ?
που ησουν αγγλια ? Συνορα σαρευ λονδινου εγω, "πρωτευουσα τζαμαικας" πανω στον ταμεση ;)
το ελληνικο αδερφατο σε ολο της το μεγαλειο. ντροπη ηταν τι μου θυμισες τωρα..
Τι ωρα ξυπνας?
Αυτές οι πληροφορίες,ίσχυαν πριν κανά χρόνο και κάτι....ίσως έχουν αλλάξει,δεν βάζω και το χέρι μου στη φωτιά.....
Ποιες χρονιες ησουν κεμπριτζ ρε μουνιτσα?
Αν έχεις τέτοια διάθεση και τα καταφέρεις,θα βάλω τη φωτογραφία σου σε ΧΡΥΣΗ κορνίζα,στο σαλόνι μου....... ;)
ποτε θα παρετε γραμμη οτι η γυναικα θελει να θαυμαζει τον αντρα που εχει διπλα της? οσο φεμινιστρια κι αν ειναι
φεμινίστρια με την αηδιαστική έννοια του όρου που ξέρουμε στην ελλάδα φαντάζομαι
γιατί όπως ξέρω εγώ μερικές φεμινίστριες, δε θα δέχονταν τίποτα λιγότερο από έναν άνθρωπο που να θαυμάζουν δίπλα τους
Πρεπει να ξερεις φιλο μου καρδιακο...ουυυυυ παλια στο τεξας....πριν 4-5 χρονια
γιατι βρε? ειναι ξινη η μπουμπιτσα?
ειναι καλο κοριτσι απο κοντα αληθεια
την αγαπω
φεμινίστρια με την αηδιαστική έννοια του όρου που ξέρουμε στην ελλάδα φαντάζομαι
γιατί όπως ξέρω εγώ μερικές φεμινίστριες, δε θα δέχονταν τίποτα λιγότερο από έναν άνθρωπο που να θαυμάζουν δίπλα τους, ακριβώς επειδή πιστεύουν στην ισότητα. και το να επιλέγεις κάποιον που θαυμάζεις δεν υποβιβάζει εσένα, κάνει αξιοθαύμαστες τις επιλογές σου.
ε αρα δεν διαφωνουμε....ή κανω λαθος?
ευχαριστω για το κομπλιμαν
κεμπριτζ ημουν αλλα νυχτοπερπατουσα συχνα λονδινο
και το κεμπριτζ ειναι και χωριο...καταλαβαινει....μια οικογενεια ειμασταν ολοι....η γειτονια μιλαει
Πρεπει να ξερεις φιλο μου καρδιακο...
τελος παντων οπως και να εχει το σχολιο μου το κερδισες με το σπαθι σου για το μυαλο που εχεις και τις αποψεις του και οτιδηποτε αλλο περισευει ;).
Cambridge ε.. και ασχολεισαι με το bourdela com ...περιεργο! τι πηγε στραβα στην πορεια καλη μου ?
τόσο ξινή που με λένε τζιβιτζιλού φιλινάδα γάμα τα
υ.γ.2 ποιος σε ενημερωσε οτι σε σχολιαζουμε??? σου ετοιμαζω προξενιο με τον ερευνητακο
τόσο ξινή που με λένε τζιβιτζιλού φιλινάδα γάμα τα