mounitsa
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Οκτ 2006
- Like
- 13
- Πόντοι
- 366
Υπαρχουνε και καμια δυο σωστες εδω μεσα...
θενξ μπειμπι
Υπαρχουνε και καμια δυο σωστες εδω μεσα...
Εσυ και η βιλμα,οι υπολοιπες ολο ξυνηλα ειναι....καπως διαφερει η λουκι,,,θενξ μπειμπι
Ναι ολη η βαρβατηλα εχει μαζευτει εδω στην ελλαδα...
Εσυ και η βιλμα,οι υπολοιπες ολο ξυνηλα ειναι....καπως διαφερει η λουκι,,,
γιατι βρε? ειναι ξινη η μπουμπιτσα?
ειναι καλο κοριτσι απο κοντα αληθεια
την αγαπω
Εχει οντως βυζαρες ?
Καταρχην εκανες μεγα σφαλμα που συγκρινες τον ελτον τζον με τους σαβουροπουστηδες ελληνες...αγαπημενος μου τραγουδιστης,που σεβεται τον εαυτο του,και ειναι αξιοπρεπεστατος..ασε και τους ειδα στην αγγλια τους απελευθερωμενους γκει συμπατριωτες μου....ο πιο γκει αγγλος...ο ελτον τζον ο ιδιος μη σου πω ηταν πιο σοβαρος και κυκλοφορισημος απο τους "φουστα-μπλουζα" δικους μας...οι πιο κραγμενοι γκει που ειχα γνωρισει ηταν ελληνες-τουρκοι-αιγυπτιοι-ασιατες και γενικοτερα καταπιεσμενοι πουριτανοι θρησκοληπτοι λαοι....
Εσυ και η βιλμα,οι υπολοιπες ολο ξυνηλα ειναι....καπως διαφερει η λουκι,,,
Καταρχην εκανες μεγα σφαλμα που συγκρινες τον ελτον τζον με τους σαβουροπουστηδες ελληνες...αγαπημενος μου τραγουδιστης,που σεβεται τον εαυτο του,και ειναι αξιοπρεπεστατος..
Οκ δεν εχω γνωμη για την μπουμπ,δεν εχω νταραβεριστει με ποστ μαζι της...γιατι βρε? ειναι ξινη η μπουμπιτσα?
ειναι καλο κοριτσι απο κοντα αληθεια
την αγαπω
και σενα σε ενδιαφερει αυτο ακριβως επειδη....?
Πάντως η Μουνίτσα έχει μεγάλη απήχηση....στο μπουρδελιάρικο κοινό....αυτό που οφείλεται;;;
Εχει βυζαρες η Μπουμπ ,ναι ή οχι ?
Η ιδια υπαινισσσεται ,πως εχει .
Ξερει καλα γαλλικα ,παντως !
Ειναι ανοιχτομυαλη,δεν ειναι μεσα σε καλουπια..Πάντως η Μουνίτσα έχει μεγάλη απήχηση....στο μπουρδελιάρικο κοινό....αυτό που οφείλεται;;;
Εχει βυζαρες η Μπουμπ ,ναι ή οχι ?
Η ιδια υπαινισσσεται ,πως εχει .
Ξερει καλα γαλλικα ,παντως !
σε μενα το λες? μια χαρα ειναι ο ελτον...απλα ειναι ο πιο διασημος εκκεντρικος αγγλος γκει
Η Μπουμπ ,αν ειναι οντως γυναικα ,ειναι η μονη γκομενα απο το σάϊτ που θελω να γαμησω.και σενα σε ενδιαφερει αυτο ακριβως επειδη....?
Ειναι ανοιχτομυαλη,δεν ειναι μεσα σε καλουπια..
Αφού είναι χοντρή,ναι έχει βυζάρες......άμα πας μαζί της,είσαι ΗΡΩΑΣ
Και καλά κάνει......μόνο άμα είσαι εκκεντρικός πας μπροστά....αλλιώς είσαι ένα με το σωρό
ασε και τους ειδα στην αγγλια τους απελευθερωμενους γκει συμπατριωτες μου....ο πιο γκει αγγλος...ο ελτον τζον ο ιδιος μη σου πω ηταν πιο σοβαρος και κυκλοφορισημος απο τους "φουστα-μπλουζα" δικους μας...οι πιο κραγμενοι γκει που ειχα γνωρισει ηταν ελληνες-τουρκοι-αιγυπτιοι-ασιατες και γενικοτερα καταπιεσμενοι πουριτανοι θρησκοληπτοι λαοι....
Τι ωρα ξυπνας?ειμαι ασυγκρατητη απλως
kαι μαλλον ανεργη απο αυριο γιατι εχει παει 3 και εγω ακομα δε νυσταζω....