Νέα

Θεωρείτε την γυναίκα ανώτερο ή κατώτερο είδος απο τον άνδρα.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα prokopis_proikismenos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 820
  • Εμφανίσεις 25K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Ναι ολη η βαρβατηλα εχει μαζευτει εδω στην ελλαδα...

ασε και τους ειδα στην αγγλια τους απελευθερωμενους γκει συμπατριωτες μου....ο πιο γκει αγγλος...ο ελτον τζον ο ιδιος μη σου πω ηταν πιο σοβαρος και κυκλοφορισημος απο τους "φουστα-μπλουζα" δικους μας...οι πιο κραγμενοι γκει που ειχα γνωρισει ηταν ελληνες-τουρκοι-αιγυπτιοι-ασιατες και γενικοτερα καταπιεσμενοι πουριτανοι θρησκοληπτοι λαοι....

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
ασε και τους ειδα στην αγγλια τους απελευθερωμενους γκει συμπατριωτες μου....ο πιο γκει αγγλος...ο ελτον τζον ο ιδιος μη σου πω ηταν πιο σοβαρος και κυκλοφορισημος απο τους "φουστα-μπλουζα" δικους μας...οι πιο κραγμενοι γκει που ειχα γνωρισει ηταν ελληνες-τουρκοι-αιγυπτιοι-ασιατες και γενικοτερα καταπιεσμενοι πουριτανοι θρησκοληπτοι λαοι....
Καταρχην εκανες μεγα σφαλμα που συγκρινες τον ελτον τζον με τους σαβουροπουστηδες ελληνες...αγαπημενος μου τραγουδιστης,που σεβεται τον εαυτο του,και ειναι αξιοπρεπεστατος..

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Καταρχην εκανες μεγα σφαλμα που συγκρινες τον ελτον τζον με τους σαβουροπουστηδες ελληνες...αγαπημενος μου τραγουδιστης,που σεβεται τον εαυτο του,και ειναι αξιοπρεπεστατος..

σε μενα το λες? μια χαρα ειναι ο ελτον...απλα ειναι ο πιο διασημος εκκεντρικος αγγλος γκει :P
βαλε κατω τωρα τους δικους μας "διασημους" γκει και κανε τις αναγωγες σου που λεει και ο περσονακος :P

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Εχει βυζαρες η Μπουμπ ,ναι ή οχι ?
Η ιδια υπαινισσσεται ,πως εχει .
Ξερει καλα γαλλικα ,παντως !

αν το υπαινισσεται ρωτα την ιδια τοτε :)
Ναι την ομιλει καλα τη γαλλικη :grin:
και μεις μεταξυ μας γαλλικα μιλαμε :)
γουσταρουμε το γαλλιστι....

Επισκέπτης
Εχει βυζαρες η Μπουμπ ,ναι ή οχι ?
Η ιδια υπαινισσσεται ,πως εχει .
Ξερει καλα γαλλικα ,παντως !

Αφού είναι χοντρή,ναι έχει βυζάρες......άμα πας μαζί της,είσαι ΗΡΩΑΣ :rockon:

σε μενα το λες? μια χαρα ειναι ο ελτον...απλα ειναι ο πιο διασημος εκκεντρικος αγγλος γκει :P

Και καλά κάνει......μόνο άμα είσαι εκκεντρικός πας μπροστά....αλλιώς είσαι ένα με το σωρό

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Αφού είναι χοντρή,ναι έχει βυζάρες......άμα πας μαζί της,είσαι ΗΡΩΑΣ :rockon:

Και καλά κάνει......μόνο άμα είσαι εκκεντρικός πας μπροστά....αλλιώς είσαι ένα με το σωρό

και εσυ αυτες τις πληροφοριες τις εχεις αντλησει απο που ακριβως? :)
μου αρεσει που ολοι ειστε σιγουροι για ολες εδω μεσα....πουστρακια λεει ο αλλος δε γαμαει... :2funny:

Pink_floyd

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Κριτικές
22
Like
644
Πόντοι
6.065

οριστε ?  :huh:

να σου πω κοπελα μου αληθεια τωρα, εχεις ομορφουτσικο μυαλο ! αλλα......

μηπως ειδες τελικα οτι οσο καλυτερο μυαλο εχει μια γυναικα τοσο ερχεται σε επαφη με πολυ περισσοτερο ακαταλληλο περιβαλλον για τα στανταρ της ?

που ησουν αγγλια ? Συνορα σαρευ λονδινου εγω, "πρωτευουσα τζαμαικας" :2funny: πανω στον ταμεση  ;)

το ελληνικο αδερφατο σε ολο της το μεγαλειο. ντροπη ηταν τι μου θυμισες τωρα..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom