Νέα

Θεωρείτε την γυναίκα ανώτερο ή κατώτερο είδος απο τον άνδρα.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα prokopis_proikismenos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 820
  • Εμφανίσεις 25K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
λες? τι ειναι αυτος ο φιλος ο καρδιακος? και ποσο χρονων ειναι επισης...κατσε γιατι και ο ανατολ αν δεν κανω λαθος στο κεμπριτζ ηταν....ελπιζω να μη μιλας για αυτον....χαχαχα
οχι,ο δικος μου εκανε μαστερ αρχαιολογια

erevnitis

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2006
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16
Τουλάχιστον να έχει βάψει τα νύχια........ :headbang:

Θαθελες να με βλεπεις να κανω περιτεχνο γλειφομουνι στην Μπουμπ ,αφου πρωτα της κανω μασαζ χαλαρωτικο-δυνατο και μετα αισθησιακο ?
Θαθελες να βλεπεις πως θα εκανα την Μπουμπ να χυσει με γλειφομουνι ?

Η προτιμας να παμε και οι 3 σε ενα γαλλικο εστιατοριο ?

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
οχι,ο δικος μου εκανε μαστερ αρχαιολογια

χμμμμμμμμμμμμ δε νομιζω να τον γνωριζω....δεν ειχα επαφες με ατομα απο τετοιες σχολες :2funny: αααα εκτος αν πηγαινε σε αυτα τα θεϊκα γκρικ ναιτς του πανεπιστημιου χααχχαχααχαχαχ

έχω μύτη λέμε  :2funny:

δε θέλω πουτό, χουρό θέλω  :rockon:

αμα κιρασει πουτο θα κανου και χουρο....ο τζαμπας πεθανε....πφφφφ

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Θαθελες να με βλεπεις να κανω περιτεχνο γλειφομουνι στην Μπουμπ ,αφου πρωτα της κανω μασαζ χαλαρωτικο-δυνατο και μετα αισθησιακο ?

εγω για το καλο της ορασης μου και της πνευματικης μου διαυγειας γενικοτερα προτεινω το εστιατοριο....ή και σουβλατζιδικο γουοτεβερ....

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
δεν μου κάνουνε μασάζ

και μη μου βάζεις μένταλ ίματζις με τον αβράμη σε οποιαδήποτε απόσταση, ξεράσ' λέμε

Επισκέπτης

Προτιμώ ιταλικό εστιατόριο..... :rolleyes:

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Οι χρονιες σας ταιριαζουν....Anyway....bedford κατεβαινες καμια φορα?

ειχα εναν συμφοιτητη απο κει και ειχα παει 1-2 φορες...γενικα στην αγγλια δεν γυρισα οσο ηθελα γιατι ημουν πολυ πιεσμενη....λονδινο κυριως που το ειχα κοντα...

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Ελα τυχερουλα...με ενα σμπαρο δυο τρυγωνια....γαλλικα στον ερευνητη οσο θα κανεις καμψεις με τον αβραμη πανω σου :2funny:
ουτε οι ουκαδες τετοιο καψονι....χαχαχαχα

erevnitis

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2006
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16
δεν μου κάνουνε μασάζ

και μη μου βάζεις μένταλ ίματζις με τον αβράμη σε οποιαδήποτε απόσταση, ξεράσ' λέμε

Τα ειχα παλια με μασατζου και μου εμαθε καλο μασαζ .
Επειδη ηταν μπαϊσεξουαλ η μασατζου ,μου εμαθε και καποια σημαντικα θεματα για το γλειφομουνι: Μου εμαθε να διατηρω σταθερο ρυθμο ,οταν η γυναικα ειναι στο "πλατω" και να την κανω να χυνει.
Της ειχα κανει 300 ωρες γλειφομουνι συνολικα ,περιπου .Το μεγιστο  ,τη φορα ,της ειχα κανει γλειφομουνι 1 ωρα και ενα τεταρτο και ειχε χυσει 8 φορες !Status orgasmicus !
Το μουνακι της ειχε τελεια γευση ,σαν βερυκοκο !
Δεν ηξερε Γαλλικα ομως  !

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Τα ειχα παλια με μασατζου και μου εμαθε καλο μασαζ .
Επειδη ηταν μπαϊσεξουαλ η μασατζου ,μου εμαθε και καποια σημαντικα θεματα για το γλειφομουνι: Μου εμαθε να διατρω σταθερο ρυθμο ,οταν η γυναικα ειναι στο "πλατω" και να την κανω να χυνει.
Της ειχα κανει 300 ωρες γλειφομουνι συνολικα ,περιπου .Το μεγιστο  ,τη φορα ,της ειχα κανει γλειφομουνι 1 ωρα και ενα τεταρτο και ειχε χυσει 8 φορες !Status orgasmicus !
Το μουνακι της ειχε τελεια γευση ,σαν βερυκοκο !
Δεν ηξερε Γαλλικα ομως  !

βερυκοκο? μανταρινι...μουσμουλο....τι αλλο θα ακουσω....συνηθως εδω μεσα ψαριλα λενε οτι μυριζει :2funny:
να σου πω εσενα? με ενα φιλικο μισθωμα ποσες βαρδιες τη βδομαδα μπορεις να κανεις? ακουγεται υποσχομενο :2funny:

erevnitis

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2006
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16
βερυκοκο? μανταρινι...μουσμουλο....τι αλλο θα ακουσω....συνηθως εδω μεσα ψαριλα λενε οτι μυριζει :2funny:
να σου πω εσενα? με ενα φιλικο μισθωμα ποσες βαρδιες τη βδομαδα μπορεις να κανεις? ακουγεται υποσχομενο :2funny:

Μου αρεσει απο τοτε το γλειφομουνι ,να νοιωθω τη γκομενα να συσπαται απο τον οργασμο .
Σου ειπα το προγραμμα :Χαλαρωτικο μασαζ στην αρχη ,μετα πιο δυνατο να κυκλοφορησει το αιμα .Μετα αισθησιακο ,καβλωτικο.
Στη συνεχεια καλο γλειφομουνι ,ωστε η κοπελα να χυσει 2 φορες .Μετα διεισδυση και σεξ στις στασεις που γουσταρει .
Αγκαλια και τρυφεροτητα μετα ,της σερβιρεις μαλιστα καφε και γλυκο !
Αυτο εινα το προγραμμα !
Αλλα γουσταρω την Μουμπ ,δεν με πειραζει που ειναι παχουλη ,τη θελω !
Εχω φιλο στην ΕΥΠ και θα βρω την IP της και θα την γνωρισω και θα της τον χωσω!
Με καβλωνει η πουτανα !

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775
Λιγο σας αφησαμε ρε μαλακες και κανατε τον ερευνητη ανθρωπο. Λεμε τωρα.

erevnitis

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2006
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16
Σε εχουν κανει περιγελο ρε μαλακα 4 τα ξημερωματα και μιλας.

Με το αβαταρ σου ,προσπαθεις να καβλωσεις καποιους που θελουν να γαμησουν κωλο, και να στον χωσουν .
Καλη επιτυχια στρακι !

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom