Νέα

Θεωρείτε την γυναίκα ανώτερο ή κατώτερο είδος απο τον άνδρα.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα prokopis_proikismenos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 820
  • Εμφανίσεις 25K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
Γιατί έχεις πρόβλημα με τις απεργίες;;; Πόδια δεν έχεις;;;; :headbang:

Λουκ.....ποια η γνώμη σου για τους άνδρες που πάνε μεγάλες αποστάσεις με τα πόδια;;;;; :birdman:
δε το χω σκεφτει ποτε...μου δωσες τροφη γ σκεψη ομως...
τωρα που θα βλεπω γκρευζ ανατομυ κ χαου αι μετ γιορ μαδερ θα το σκεφτω.

erevnitis

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2006
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16
αχαχαχαχ εκεί τη βγάζεις το χειμώνα που δεν έχει ρωσίδες στην ερμού?
α ρε ερευνητή  :rockon:

Ελα στη Θεολογικη ,μια μερα ,να σε κερασω καφε !
Και αν εχεις βυζαρες οντως ,φυσικες οχι σιλικον βαλλεϋ ,κερασε με μια ισπανικη !

Επισκέπτης
δε το χω σκεφτει ποτε...μου δωσες τροφη γ σκεψη ομως...
τωρα που θα βλεπω γκρευζ ανατομυ κ χαου αι μετ γιορ μαδερ θα το σκεφτω.

Έτσι ήμουν και γω σήμερα.....24+ ώρες άυπνος,αλλά περπατούσα γύρω στις 3-4 ώρες με ένα μονοώρο διάλειμα ενδιάμεσα....και ήμουν ακόμα σέξυ.....οπότε ποιος το γαμάει το χιούμορ..... :birdman: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
My chemical romance ruined my future expectations in women... :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
Sinnerman................

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
Καβλωσε η μουνα σου αστα αυτα  :2funny:
φευγω!!παω να αυνανιστω.... με τον σλοαν...
Eric-Dane-eric-dane-2890523-800-600.jpg

:cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum:

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
κ μαλιστα καλο!!!-γ μενα-!!!

ξερεις ποσοι "μη ωραιοι"φαινονται στα ματια μου θεοι μονο κ μονο γ την εκπληκτικη αισθηση του χιουμορ που εχουν;γτ γ μενα αυτο το χαρακτηριστικο φανερωνει τρομερο μυαλο.

:rockon: :rockon: :rockon:
ποτε δεν καταλαβα γιατι υποτιμουν τοσο πολυ το θεμα χιουμορ/εξυπναδας οι αντρες....ποτε δε μου αρεσαν οι "γκομενοι"....

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Σοβαρος δεν σημαινει οτι δεν εχει χιουμορ.

Ισα ισα. Καποιος που εχει αυτοσαρκασμο και αισθηση του χιουμορ ειναι απειρως πιο σοβαρος απο καποιον που παρεξηγιεται επειδη δεν μπορει να σηκωσει το μαγουλακι του να χαμογελασει.

Μην μπλεκεις την σοβαροφανεια με τη σοβαροτητα.

πεθαινω για σοβαρους μπλαζε τυπους που πετανε μια θανατηφορα ατακα τη στιγμη που πρεπει...γενικα οι μπλαζε τυποι που ανηκουν στην κατηγορια που ονομαζουμε "gentlemen" με την κανονικη εννοια του ορου ομως οχι τη μοντερνα γλυκαναλατη....

peterk

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2006
Κριτικές
3
Like
3
Πόντοι
1
βαλτε ένα poll να αποφασίσουμε

Επισκέπτης
:rockon: :rockon: :rockon:
ποτε δεν καταλαβα γιατι υποτιμουν τοσο πολυ το θεμα χιουμορ/εξυπναδας οι αντρες....ποτε δε μου αρεσαν οι "γκομενοι"....

ΟΚ....να είναι ο άλλος 70 χρονών ΑΠΟ ΕΠΑΡΧΙΑ (το τονίζω αυτό) χοντρός με γυαλιά και καράφλα....αλλά να έχει χιούμορ...... :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

φευγω!!παω να αυνανιστω.... με τον σλοαν...
Eric-Dane-eric-dane-2890523-800-600.jpg

:cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum:

Χάλιας είναι

Επισκέπτης
πεθαινω για σοβαρους μπλαζε τυπους που πετανε μια θανατηφορα ατακα τη στιγμη που πρεπει...γενικα οι μπλαζε τυποι που ανηκουν στην κατηγορια που ονομαζουμε "gentlemen" με την κανονικη εννοια του ορου ομως οχι τη μοντερνα γλυκαναλατη....

Και γω τζέντλεμαν είμαι....αλλά δε φοράω ημίψηλο, κουστούμι και δεν κρατάω μπαστούνι....τι κερδίζω;

erevnitis

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2006
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16

Εχει τετοιους τυπους στη Μ.Βρεττανια .
Το κακο ομως ειναι οτι δεν ειναι ιδιαιτερα φανατικοι αντρες....

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
Υπαρχουνε και καμια δυο σωστες εδω μεσα... :rockon:

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Εχει τετοιους τυπους στη Μ.Βρεττανια .
Το κακο ομως ειναι οτι δεν ειναι ιδιαιτερα φανατικοι αντρες....

αυτο το λενε οι καγκουροελληναρες απο την ανω ραχουλα :)

και εν πασει περιπτωσει διαβαζω ενα καρο μλκιες τοση ωρα....ποτε θα παρετε γραμμη οτι η γυναικα θελει να θαυμαζει τον αντρα που εχει διπλα της? οσο φεμινιστρια κι αν ειναι ή το παιζει αυτο θελει μεσα της....
και ενας αντρας που μιλαει σωστα, εχει γνωσεις, εχει χιουμορ και γενικοτερα δειχνει/ειναι επιβλητικος σοβαρος ή με κυρος, ικανος να βασιστεις επανω τουειναι ενας αντρας που θαυμαζεις....συγκρινεται αυτος με εναν που το επιτευγμα του ειναι το ζελε στο μαλλι, η μαγκια κλανια, το τουπε , το βρισιδι , το αμαξι που καιει οσο ενα μηνιατικο, τα κουστουμια και η κουτοπονηρια για να το παιξει γκομενος?
καποια πραγματα οσο κι αν προχωραει η τεχνολογια θελοντας ή μη παραμενουν αρχετυπικα....

ενας αντρας τον οποιο θαυμαζει μια γυναικα, θα την πεσει οταν πρεπει σε αυτην που πρεπει οχι σαν ξελιγωμενος σε οτιδηποτε εχει βυζια και περπαταει...και οταν φαει πιτα δεν τρεχει καστανο....εαν παλι φανει τυχερος και του κατσει θα το κρατησει για τον εαυτο του δεν θα το διαλαλησει σαν κοκορακι....απλοι κανονες κυριων :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom