Νέα

Θεωρείτε την γυναίκα ανώτερο ή κατώτερο είδος απο τον άνδρα.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα prokopis_proikismenos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 820
  • Εμφανίσεις 25K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
ουτε καφε δε θα θελα να πιω μαζι σου νομιζω αν εισαι ετσι κ εξω...

Είπα εγώ ότι θέλω να πιω καφέ μαζί σου;;;;

Αλλά να σου πω....άμα με είχες αφεντικό στη δουλειά σου τι θα έκανες;;;; Εκεί με δέχεσαι όπως είμαι.... :birdman:

erevnitis

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2006
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16
Κοίτα....αν μια μέρα είσαι ελεύθερος και δεν έχεις καμι΄<α δουλειά.....στήσου σε μια πιάτσα ταξί και περίμενε μήπως έρθει καμιά ταξιτζού που σου αρέσει.....όταν έρθει μπες στο ταξί,πες της να σε παέι σε ένα στενό,και βγάλτε τα μάτια σας....αν θέλει ε;; Μην τη βιάσεις κιόλας.... :sunglasses:

Οταν κανουν σεξ ,το ταξιμετρο θα γραφει ?

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
Σου αρεσουνε τα πολλα χαχαχουχα?
εξηγησα πιο πανω τι θελω.
οχι δε θελω εναν μαλακα που γελαει με ανεκδοτα γ ξανθες/σεφερλη/μιστερ μπιν και σεξιστικα αστειακια κ.α τετοιου τυπου.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220

καθολου..... ολοι πλεον θεωρουν εξυπναδα το να χεις μια ωραια γκομενα

απλα ειναι η επιρροη σου πανω σε ΕΝΑΝ ανθρωπο.  ;)

αλλοι ανθρωποι τι να πουν δηλαδη? που τους κοροιδευουν και τους λενε φυτα και αλλες τετοιες μαλακιες.

γαμημενο λαιφ σταιλ  :birdman:

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775
μου χουνε πρηξει τα αρχιδια και οι γονεις μου....

"ειναι εξυπνος εκεινος... κοιτα τι γκομενα τραβαει...και εσυ"

ενα καρο μαλακιες... σιγα την εξυπναδα... για μενα οι μαστερ της εξυπναδας ειναι οι χακερς

και μακαρι να γινω μια μερα αν μπορεσω και δεν τα παρατησω... ειλικρινα στα αρχιδια μου οι γκομενες τοτε  :2funny: :2funny: :2funny:

Ο χακερ τυπε ειναι καποιος που διαβαζει τον κωδικα και κανει τις τροποποιησεις που θελει για να κανει την ζωη του ευκολοτερη.

Κανε και εσυ το ιδιο ωστε να μπορεις να γαμας μουνια με περισσοτερη ανεση.

Περα απο τα μπουρδελα, που και αυτα γαμανε. Αστο εξω αυτο και δουλεψε λιγο social skills να δεις ποσο θα γουσταρεις μετα.

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
Είπα εγώ ότι θέλω να πιω καφέ μαζί σου;;;;

Αλλά να σου πω....άμα με είχες αφεντικό στη δουλειά σου τι θα έκανες;;;; Εκεί με δέχεσαι όπως είμαι.... :birdman:
εκει δε θα ειχαμε συναναστροφες.δε θα γνωριζομασταν καλα.τα τυπικα της δουλειας κ τελος.

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
καθολου..... ολοι πλεον θεωρουν εξυπναδα το να χεις μια ωραια γκομενα

απλα ειναι η επιρροη σου πανω σε ΕΝΑΝ ανθρωπο.  ;)
συμφωνω απολυτα!!!!

ΤΟ ΑΣΧΕΤΟ ΤΟ ΕΙΠΑ ΓΤ ΕΚΑΝΕς ΠΑΡΑΘΕΣΗ ΣΕ ΜΕΝΑ.κ αυτο ηταν ασχετο με τα δικα μου λεγομενα περι εξυπναδας.

Επισκέπτης
μου χουνε πρηξει τα αρχιδια και οι γονεις μου....

Ώπα....ΩΠΑ....με απογοητεύεις εδώ.....οι γονείς σου,δεν έχουν ΚΑΝΕΝΑ δικαίωμα να ανακατεύονται με τα γκομενικά σου.....απαγορέψε τους το,σε παρακαλώ.... ;)

Οταν κανουν σεξ ,το ταξιμετρο θα γραφει ?

Όχι ρε....θα το κατεβάσει.....αλλά την κούρσα θα την πληρώσει κανονικά σαν κύριος... ;)

silvestros

Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2010
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
1
Κοίτα....αν μια μέρα είσαι ελεύθερος και δεν έχεις καμι΄<α δουλειά.....στήσου σε μια πιάτσα ταξί και περίμενε μήπως έρθει καμιά ταξιτζού που σου αρέσει.....όταν έρθει μπες στο ταξί,πες της να σε παέι σε ένα στενό,και βγάλτε τα μάτια σας....αν θέλει ε;; Μην τη βιάσεις κιόλας.... :sunglasses:

Καλως η κακως εχω αλλες προτεραιοτητες στη ζωη μου. Ουτε στις καφετεριες καθομαι ολη μερα ουτε ξυνω τα αρχιδια μου. Και ποτε δεν βγαινω με σκοπο να βρω γκομενα. Απλα βγαινω οταν θελω να δω κοσμο η να πιω κανενα ποτο. Η πολυκοσμια ειναι ακρως ενοχλητικη.

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
εξηγησα πιο πανω τι θελω.
οχι δε θελω εναν μαλακα που γελαει με ανεκδοτα γ ξανθες/σεφερλη/μιστερ μπιν και σεξιστικα αστειακια κ.α τετοιου τυπου.
Ωραια..ομως χρειαζεται χρονος για να ανακαλυψεις τον αλλον....μπορει στην αρχη να μην δεις σε αυτον αυτα που ζητας...αλλα στην πορεια να εκπλαγεις...

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Ο χακερ τυπε ειναι καποιος που διαβαζει τον κωδικα και κανει τις τροποποιησεις που θελει για να κανει την ζωη του ευκολοτερη.

Κανε και εσυ το ιδιο ωστε να μπορεις να γαμας μουνια με περισσοτερη ανεση.

Περα απο τα μπουρδελα, που και αυτα γαμανε. Αστο εξω αυτο και δουλεψε λιγο social skills να δεις ποσο θα γουσταρεις μετα.

Τις περισσοτερες φορες δεν εχει δικαιωματα πανω σε αυτον κωδικα ομως  ;)

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
Ωραια..ομως χρειαζεται χρονος για να ανακαλυψεις τον αλλον....μπορει στην αρχη να μην δεις σε αυτον αυτα που ζητας...αλλα στην πορεια να εκπλαγεις...
στο 1ο -2ο ραντεβου κοβεις κινηση ρε...καταλαβαινεις πανω κατω με τι γελαει ο αλλος...
εγω τουλαχιστον... και δε μιλαω μονο γ γκομενους.γ ανθρωπους γενικα που συναναστρεφομαι.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Καλως η κακως εχω αλλες προτεραιοτητες στη ζωη μου. Ουτε στις καφετεριες καθομαι ολη μερα ουτε ξυνω τα αρχιδια μου. Και ποτε δεν βγαινω με σκοπο να βρω γκομενα. Απλα βγαινω οταν θελω να δω κοσμο η να πιω κανενα ποτο. Η πολυκοσμια ειναι ακρως ενοχλητικη.

ρε φιλε εδω εκατσα να διαβασω κατι και μου φαγε 4-5 ωρες

ασε οι πολλες εξοδοι δεν ειναι για εμας ειναι για οσους εχουν

βολευτει στο δημοσιο η εχουν αναλαβει τις επιχειρησεις του μπαμπα

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
Ώπα....ΩΠΑ....με απογοητεύεις εδώ.....οι γονείς σου,δεν έχουν ΚΑΝΕΝΑ δικαίωμα να ανακατεύονται με τα γκομενικά σου.....απαγορέψε τους το,σε παρακαλώ.... ;)

Όχι ρε....θα το κατεβάσει.....αλλά την κούρσα θα την πληρώσει κανονικά σαν κύριος... ;)
Απο την στιγμη που ζει στο ιδιο σπητι εχουν δικαιωμα να του πουν οτι γουσταρουν...

peterk

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2006
Κριτικές
3
Like
3
Πόντοι
1
ότι κ να λέμε είναι κατα πολύ ανώτερο

Stories