Επισκέπτης
ουτε καφε δε θα θελα να πιω μαζι σου νομιζω αν εισαι ετσι κ εξω...
Είπα εγώ ότι θέλω να πιω καφέ μαζί σου;;;;
Αλλά να σου πω....άμα με είχες αφεντικό στη δουλειά σου τι θα έκανες;;;; Εκεί με δέχεσαι όπως είμαι....
ουτε καφε δε θα θελα να πιω μαζι σου νομιζω αν εισαι ετσι κ εξω...
ρε καθικι...του σεντ βαλενταιν ηταν.γινε λιγο ρομαντικ.
Κοίτα....αν μια μέρα είσαι ελεύθερος και δεν έχεις καμι΄<α δουλειά.....στήσου σε μια πιάτσα ταξί και περίμενε μήπως έρθει καμιά ταξιτζού που σου αρέσει.....όταν έρθει μπες στο ταξί,πες της να σε παέι σε ένα στενό,και βγάλτε τα μάτια σας....αν θέλει ε;; Μην τη βιάσεις κιόλας....
εξηγησα πιο πανω τι θελω.Σου αρεσουνε τα πολλα χαχαχουχα?
ασχετο
μου χουνε πρηξει τα αρχιδια και οι γονεις μου....
"ειναι εξυπνος εκεινος... κοιτα τι γκομενα τραβαει...και εσυ"
ενα καρο μαλακιες... σιγα την εξυπναδα... για μενα οι μαστερ της εξυπναδας ειναι οι χακερς
και μακαρι να γινω μια μερα αν μπορεσω και δεν τα παρατησω... ειλικρινα στα αρχιδια μου οι γκομενες τοτε
εκει δε θα ειχαμε συναναστροφες.δε θα γνωριζομασταν καλα.τα τυπικα της δουλειας κ τελος.Είπα εγώ ότι θέλω να πιω καφέ μαζί σου;;;;
Αλλά να σου πω....άμα με είχες αφεντικό στη δουλειά σου τι θα έκανες;;;; Εκεί με δέχεσαι όπως είμαι....
Καλα. Δινεις κωλο?
συμφωνω απολυτα!!!!καθολου..... ολοι πλεον θεωρουν εξυπναδα το να χεις μια ωραια γκομενα
απλα ειναι η επιρροη σου πανω σε ΕΝΑΝ ανθρωπο. ;)
μου χουνε πρηξει τα αρχιδια και οι γονεις μου....
Οταν κανουν σεξ ,το ταξιμετρο θα γραφει ?
Κοίτα....αν μια μέρα είσαι ελεύθερος και δεν έχεις καμι΄<α δουλειά.....στήσου σε μια πιάτσα ταξί και περίμενε μήπως έρθει καμιά ταξιτζού που σου αρέσει.....όταν έρθει μπες στο ταξί,πες της να σε παέι σε ένα στενό,και βγάλτε τα μάτια σας....αν θέλει ε;; Μην τη βιάσεις κιόλας....
Ωραια..ομως χρειαζεται χρονος για να ανακαλυψεις τον αλλον....μπορει στην αρχη να μην δεις σε αυτον αυτα που ζητας...αλλα στην πορεια να εκπλαγεις...εξηγησα πιο πανω τι θελω.
οχι δε θελω εναν μαλακα που γελαει με ανεκδοτα γ ξανθες/σεφερλη/μιστερ μπιν και σεξιστικα αστειακια κ.α τετοιου τυπου.
Καλα. Δινεις κωλο?
Ο χακερ τυπε ειναι καποιος που διαβαζει τον κωδικα και κανει τις τροποποιησεις που θελει για να κανει την ζωη του ευκολοτερη.
Κανε και εσυ το ιδιο ωστε να μπορεις να γαμας μουνια με περισσοτερη ανεση.
Περα απο τα μπουρδελα, που και αυτα γαμανε. Αστο εξω αυτο και δουλεψε λιγο social skills να δεις ποσο θα γουσταρεις μετα.
στο 1ο -2ο ραντεβου κοβεις κινηση ρε...καταλαβαινεις πανω κατω με τι γελαει ο αλλος...Ωραια..ομως χρειαζεται χρονος για να ανακαλυψεις τον αλλον....μπορει στην αρχη να μην δεις σε αυτον αυτα που ζητας...αλλα στην πορεια να εκπλαγεις...
Καλως η κακως εχω αλλες προτεραιοτητες στη ζωη μου. Ουτε στις καφετεριες καθομαι ολη μερα ουτε ξυνω τα αρχιδια μου. Και ποτε δεν βγαινω με σκοπο να βρω γκομενα. Απλα βγαινω οταν θελω να δω κοσμο η να πιω κανενα ποτο. Η πολυκοσμια ειναι ακρως ενοχλητικη.
Απο την στιγμη που ζει στο ιδιο σπητι εχουν δικαιωμα να του πουν οτι γουσταρουν...Ώπα....ΩΠΑ....με απογοητεύεις εδώ.....οι γονείς σου,δεν έχουν ΚΑΝΕΝΑ δικαίωμα να ανακατεύονται με τα γκομενικά σου.....απαγορέψε τους το,σε παρακαλώ.... ;)
Όχι ρε....θα το κατεβάσει.....αλλά την κούρσα θα την πληρώσει κανονικά σαν κύριος... ;)
Απο την στιγμη που ζει στο ιδιο σπητι εχουν δικαιωμα να του πουν οτι γουσταρουν...
Τις περισσοτερες φορες δεν εχει δικαιωματα πανω σε αυτον κωδικα ομως ;)