Νέα

Θεωρείτε την γυναίκα ανώτερο ή κατώτερο είδος απο τον άνδρα.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα prokopis_proikismenos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 820
  • Εμφανίσεις 25K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Επισκέπτης
κ μαλιστα καλο!!!-γ μενα-!!!

ξερεις ποσοι "μη ωραιοι"φαινονται στα ματια μου θεοι μονο κ μονο γ την εκπληκτικη αισθηση του χιουμορ που εχουν;γτ γ μενα αυτο το χαρακτηριστικο φανερωνει τρομερο μυαλο.

Εγώ πάλι όχι.........δε το γουστάρω καθόλου.....θέλω να είναι σοβαρός :rockon:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775
Εγώ πάλι όχι.........δε το γουστάρω καθόλου.....θέλω να είναι σοβαρός :rockon:

Σοβαρος δεν σημαινει οτι δεν εχει χιουμορ.

Ισα ισα. Καποιος που εχει αυτοσαρκασμο και αισθηση του χιουμορ ειναι απειρως πιο σοβαρος απο καποιον που παρεξηγιεται επειδη δεν μπορει να σηκωσει το μαγουλακι του να χαμογελασει.

Μην μπλεκεις την σοβαροφανεια με τη σοβαροτητα.

silvestros

Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2010
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
1
Τοτε ,γινε πιο κοινωνικος.
Πηγαινε σε συγκεντρωσεις ,συναυλιες ,εκθεσεις ,εγκαινια μαγαζιων κλπ και θα γνωριστεις με κοσμο.

Εχουμε και δουλειες, δεν μπορουμε να τρεχουμε ολη μερα σε μαλακιες για να βρουμε γκομενα. Η ζωη δεν γυρναει γυρω απο το μουνι.

inaCcessiBle

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
16

ξερεις ποσοι "μη ωραιοι"φαινονται στα ματια μου θεοι μονο κ μονο γ την εκπληκτικη αισθηση του χιουμορ που εχουν;γτ γ μενα αυτο το χαρακτηριστικο φανερωνει τρομερο μυαλο.

:thumbsup:

Επισκέπτης
εγω παλι δεν ειμαι ουτε σοβαρος.... παω προς το αυστηρο  :2funny: :2funny: :2funny:

πολλες φορες με εχουν πει αποτομο....  :-

Καλά και μένα με έχουν ρωτήσει μερικοί "Έχεις γελάσει ποτέ στη ζωή σου;"....αν εσένα σου έχουν πει κάτι τέτοιο σου βάζω 1 συν..... ;)

Σοβαρος δεν σημαινει οτι δεν εχει χιουμορ.

Ισα ισα. Καποιος που εχει αυτοσαρκασμο και αισθηση του χιουμορ ειναι απειρως πιο σοβαρος απο καποιον που παρεξηγιεται επειδη δεν μπορει να σηκωσει το μαγουλακι του να χαμογελασει.

Μην μπλεκεις την σοβαροφανεια με τη σοβαροτητα.

Τεσπα...δε το έχω πάντως..... :think:

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
εγκαίνια μαγαζιών?

έχουμε κρίση ρε

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220

για μενα παλι εξυπνος τυπος ειναι εκεινος
που μπορει μεσα σε μιση ωρα να φτιαξει ενα κωδικα
200 γραμμων που υλοποιει τον αλγοριθμο που παιζει στα ασυρματα δικτυα  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ελα ρε παιδια... ενταξει. Δεν ειναι και τοσο εξυπνος καποιος που θα ριξει ενα γκομενακι
ειναι και θεμα χημειας στην μεση και πως τον εκλαμβανει η αλλη....μην τον κανουμε και γκουρου.

Εγω θα ενιωθα πολυ εξυπνος αν ειχα φτασει στο σημειο να καταλαβαινω μεγαλα προγραμματα
χωρις να χρειαζεται να διαβασω το μανιουλ τους που εξηγουν τι υλοποιουν. :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
Εχουμε και δουλειες, δεν μπορουμε να τρεχουμε ολη μερα σε μαλακιες για να βρουμε γκομενα. Η ζωη δεν γυρναει γυρω απο το μουνι.

Κοίτα....αν μια μέρα είσαι ελεύθερος και δεν έχεις καμι΄<α δουλειά.....στήσου σε μια πιάτσα ταξί και περίμενε μήπως έρθει καμιά ταξιτζού που σου αρέσει.....όταν έρθει μπες στο ταξί,πες της να σε παέι σε ένα στενό,και βγάλτε τα μάτια σας....αν θέλει ε;; Μην τη βιάσεις κιόλας.... :sunglasses:

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
Καλά και μένα με έχουν ρωτήσει μερικοί "Έχεις γελάσει ποτέ στη ζωή σου;"....αν εσένα σου έχουν πει κάτι τέτοιο σου βάζω 1 συν..... ;)

Τεσπα...δε το έχω πάντως..... :think:
ουτε καφε δε θα θελα να πιω μαζι σου νομιζω αν εισαι ετσι κ εξω...

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
για μενα παλι εξυπνος τυπος ειναι εκεινος
που μπορει μεσα σε μιση ωρα να φτιαξει ενα κωδικα
200 γραμμων που υλοποιει τον αλγοριθμο που παιζει στα ασυρματα δικτυα  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ελα ρε παιδια... ενταξει. Δεν ειναι και τοσο εξυπνος καποιος που θα ριξει ενα γκομενακι
ειναι και θεμα χημειας στην μεση και πως τον εκλαμβανει η αλλη....μην τον κανουμε και γκουρου.

.
ασχετο

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
μου χουνε πρηξει τα αρχιδια και οι γονεις μου....

"ειναι εξυπνος εκεινος... κοιτα τι γκομενα τραβαει...και εσυ"

ενα καρο μαλακιες... σιγα την εξυπναδα... για μενα οι μαστερ της εξυπναδας ειναι οι χακερς

και μακαρι να γινω μια μερα αν μπορεσω και δεν τα παρατησω... ειλικρινα στα αρχιδια μου οι γκομενες τοτε  :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom