Boldemort
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 42
- Πόντοι
- 1.220
στα χαπατα!
τα χαπατα τι σημαινουν
στα χαπατα!
εεε...στις ηλιθιες!!!τα χαπατα τι σημαινουν
Τι χρωμα θελεις μπλε κιτρινι ασπρο?τα χαπατα τι σημαινουν
φιλε εγραψες.... δεν εχω λογια
ειναι τοσο ηλιθιες που τους λενε πεφτουλες αυτους
εσυ θα πας να κανεις καμακι αρχιδατος και τα σχετικα.... και αυτες θα σε περασουν για πεφτουλα ;)
γτ αν ερθει ο διπλωματης κ μου πει:μαναρι μου τι κορμαρα ειναι αυτη..ε θα γελαει ο κοσμος ρε φιλε...εεε...στις ηλιθιες!!!
Δεν ξερω αν πιανει να τους βριζεις καταμουτρα μπας και ξυπνησουν η οχι.
Ξερω μονο οτι τετοιοι απογοητευμενοι αντρες ειναι τρομακτικη πλειοψηφια στην κοινωνια. μορφωμενοι,αμορφωτοι,εμφανισιμοι,ασχημοι...ολοι στον ιδιο κουβα
γαμωτο. και το θεμα ειναι οτι οταν τους λεω τα αυτονοητα μου κοπανανε ενα, εσυ εισαι εμφανισιμος και γιαυτο δεν εχεις προβλημα.
Εχει γινει το Lifestyle δηλαδη ευαγγελιο . εισαι ωραιος υπαρχεις, δεν εισαι ? στον καιαδα απο μονος σου . Η απολυτη συμφωνια με την ηττα .
αν δεν εχεις φεησμπουκ...
Εχει γινει το Lifestyle δηλαδη ευαγγελιο . εισαι ωραιος υπαρχεις, δεν εισαι ? στον καιαδα απο μονος σου . Η απολυτη συμφωνια με την ηττα .
γ μενα ειναι προσον να μην εχεις.Σόρρυ.....αλλά φέις έχει και η γιαγιά μου πλέον....οπότε δεν είναι τίποτα προσόν άμα έχεις.....
Για ενα λεπτο ,φιλε Βολδεμορτ .
Οι 6 ή 7 στις 10 ελληνιδες ειναι ΜΟΝΕΣ .
Αλλα οι 3 ή 4 εχουν γκομενο .Πως τον βρηκαν τον γκομενο ?
Ολες απο το φεησμπουκ ?
γ μενα ειναι προσον να μην εχεις.
γ μενα ειναι προσον να μην εχεις.
Δεν πιανει τυπε...το εχω κανει σε δυο κολητους μου που δεν αντεχα να τους βλεπω παραδομενους στην μαγκουφια τους...και σημερα δεν μου μιλανε..Δεν ξερω αν πιανει να τους βριζεις καταμουτρα μπας και ξυπνησουν η οχι.
κ μαλιστα καλο!!!-γ μενα-!!!Α ναι....βέβαια....εσύ θες χιούμορ.....
διαφώνησε με αυτό που είπες, δεν ξέρω αν σου ξέφυγε αγκάπι
πλιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιζ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!θα φτιαξω μαι σπεις γ σενα!!!!!!!Δεν εχω, αλλα δεν σε γαμαω.
μη γενικευεις.ε ναι ρε φιλε? γιατι ποιος κανει καμακι απεξω? με δουλευεις ΧΑΧΧΑ
εδω ειμασταν στο κλαμπ και ολο το βραδυ μονο απο την δικη μας παρεα ειχανε
γινει πεσιματα... η απο φεησμπουκ λοιπον η απο φιλες της
κοβω το πουλι μου.
Τοτε ,γινε πιο κοινωνικος.ε ναι ρε φιλε? γιατι ποιος κανει καμακι απεξω? με δουλευεις ΧΑΧΧΑ
εδω ειμασταν στο κλαμπ και ολο το βραδυ μονο απο την δικη μας παρεα ειχανε
γινει πεσιματα... η απο φεησμπουκ λοιπον η απο φιλες της
κοβω το πουλι μου.