mounopanos
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Μαΐ 2018
- Κριτικές
- 3
- Like
- 66
- Πόντοι
- 0
Δεν είναι κέρατο. Είναι όπως πάει η γυναίκα για τα νύχια ή κάτι τέτοιο.
Όχι ΔωριέαςΣπαρτιάτης;
ναι...Θεωρείται παρθένα αυτή που έχει γαμηθεί μόνο από κώλο; Η ερώτηση αυτή απαντάει στο ερώτημα του θέματος μας.
Τεχνικώς, ναι, δεν παραβιάστηκε ο παρθενικός υμένας...Θεωρείται παρθένα αυτή που έχει γαμηθεί μόνο από κώλο; Η ερώτηση αυτή απαντάει στο ερώτημα του θέματος μας.
Αυτα ειναι υπαρξιακα ερωτηματα που αφορουν τη δομη του συμπαντος φιλε μου…Θεωρείται παρθένα αυτή που έχει γαμηθεί μόνο από κώλο; Η ερώτηση αυτή απαντάει στο ερώτημα του θέματος μας.
κι εγώ μη παντρεμένος (σε σχέση όμως και το ίδιο το θεωρώ)...Απλά πράγματα..Πάω σε μπουρδέλα, την πέφτω σε γκόμενες,κάνω καμία μαλακία..Είναι κέρατο 100% που για μενα δεν έχει καμία αξία και για την κοπέλα μου αν το μάθει θα ειναι ότι χειρότερο..Δυστυχώς (μάλλον δυστυχώς) δεν είμαι μονογαμικός ούτε νομίζω να γίνω...Αυτα ειναι υπαρξιακα ερωτηματα που αφορουν τη δομη του συμπαντος φιλε μου…
εδω ειναι ενα νημα της σειρας να ξεπλενουμε τις ενοχες μας κατι παντρεμενοι αμαρτωλοι. (αν και δεν το βλεπω γιατι εχουνε σκασει και κατι εισαγγελεις και ριχνουν ποινες αδιακρίτως)
Το ότι θα κολλήσεις και θα το μεταφέρεις και στη δικιά σου είναι ψιλά γράμματα δηλαδή. Έρχεται σε δεύτερη μοιραΜαλακια είναι ότι πας και ξενογαμας(γενικά μιλάω), όχι αν θα κολλήσεις κάτι.
Όχι ακριβώς και θα ήταν καλύτερα να της το ζητήσεις με τρόπο.Απορία το έχω
Ξεκωλιάρα παρθένα. Ειδική κατηγορία.Θεωρείται παρθένα αυτή που έχει γαμηθεί μόνο από κώλο; Η ερώτηση αυτή απαντάει στο ερώτημα του θέματος μας.
Συμφωνώ απόλυτα !Το γαμήσι σε μπουρδέλα κλπ από δεσμώτες δεν είναι πλήρης ψυχολογική και κοινωνική απιστία, είναι μόνο φευγαλέα σωματική.
Πρακτικώς πιστεύω ναι ! Ειδικώς όμως δεν τη λες και παρθένα παρθένα ! Μάγκα , τι απορία ;! Έχεις πετύχει όντως ;Ξεκωλιάρα παρθένα. Ειδική κατηγορία.
εχω φιλο αδερφικο που ειναι μονογαμικος και παντρεμενος εδω και καιροΚαλημέρα σε όλους Μην το κάνουμε πολυσύνθετο το ζήτημα, αν κάποιος είναι πολυγαμικός απλά δεν παντρεύεται και δεν κάνει σχέσεις, ζει την ζωή του και περνάει καλά, αν κάποιος πιστεύει στην μονογαμία ψάχνει για μια κοπέλα αντίστοιχα για σχέση και αράζει μαζί της...τόσο απλά
ΑυτοΠαντρεμένος.
Ρώτα τη γυναίκα σου πως θα το πάρει?
Αν μάθει δηλ. ότι γαμας μια γκόμενα η στο μπουρδέλο?
οποτε μονογαμικός ξε μονογαμικός τον οβολον θα τον ρίξει σε καμια αγγλίδα που και που ε?εχω φιλο αδερφικο που ειναι μονογαμικος και παντρεμενος εδω και καιρο
αλλα απο το γυμνασιο θυμαμαι οποτε εβλεπε αγγλιδα να θελει να την πηδηξει.
ειχε φερει ενα σπιτι μια αγγλιδα και το εσκασε απο γλεντι για να παει να αφησει τον οβολο του
μιλαμε σαπια η τυπισσα (ακομα και για τα γουστα τα δικα μου ) αλλα αυτος μονο που ηξερε πως ηταν αγγλιδα δεν θα αντεχε να μην παει
πάντως εγω μια φορα παλιότερα που ειχα πει σε μια γκόμενα που ειχα οτι γαμησα σε μπουρδέλο,περισσοτερο την ενοιαξε μη τη κόλησα κατι παρα σαν κέρατο..απλα με εστειλε για εξετάσεις
Μετα δλδ σε κρατησε;πάντως εγω μια φορα παλιότερα που ειχα πει σε μια γκόμενα που ειχα οτι γαμησα σε μπουρδέλο,περισσοτερο την ενοιαξε μη τη κόλησα κατι παρα σαν κέρατο..απλα με εστειλε για εξετάσεις