Sexyjoanna
Call-Girl
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2021
- Κριτικές
- 1
- Like
- 166.693
Γεια σου καλέ μου φίλε..ήρθα να διαβασω απόψεις..
Τελευταία τροποποίηση:
Εδώ όλοι είναι φαν του Θάνου Ασκητή που έλεγε "να πλένετε το πέος σας"Γεια σου καλέ μου φίλε..ήρθα να διαβασω απόψεις..
Μπέρδεψες τους Ζαν...μάλλον σε Ζαν Πωλ Βαν Νταμ μυρίζει το μέσο μέλος του σαη.Φίλε νηματοθέτη το μέσο μέλος στο σάη έχει φυσική οσμή ζαν πολ γκωτιέ...
Μυθική ανάρτηση...Όντως έκλασα στο γέλιο αλλά και κυριολεκτικώς.
Σοβαρά;;Δεν έχω πολυ παρακολουθήσει Ασκητή!Με το πλύσιμο μόνο,σωστη δουλειά δεν γίνεται ..θέλει και εξετάσεις συχνά ένα άτομο ενεργό στο σεξ...ειδικα με πολλαπλους συντρόφους...Εγώ πχ ως εργαζόμενη αλλά και ως άτομο κομπλεξικό με καθαριότητα/υγιεινή, κάνω συχνότατα εξετάσεις!!!Εδώ όλοι είναι φαν του Θάνου Ασκητή που έλεγε "να πλένετε το πέος σας"
Αυτο ακριβως ρε φιλε.. θεωρουν οτι το μπανιο αρκει.. Πχ θελουν φιλακια κ γλυφοκωλια.. Για την ηπατητιδα, την φυματιωση μαλλον δεν τους εχει μιλησει κανεις.. Κ φυσικα κανεις δεν εχει κανει ποτε παρασιτολογικες εξετασεις,εκτος κ αν κανουν επαγγελμα που το απαιτει. Κ επειδη καποιο ρωτουσαν, εκει στοχευε το ποστ.. Στο ΑΝ ποτε κανετε εξετασεις για να προσεχετε τον εαυτο σας κ φυσικα τους οικειους σας. Καλημερα σ ολουςΗ καθαριότητα ειναι το Α και το Ω. Και δν μιλαω μονο για μπανιο και τα σχετικά, τα θεωρω αυτονοητα και θελω να πιστεύω ότι ειναι.
Οταν αλλαζεις πολλούς ερωτικούς συντρόφους ειτε μιλαμε για αγοραιο ερωτα ειτε οχι, καλο ειναι να κανουμε εξετάσεις. Και καλο ειναι να μην περιμένουμε καποιο σύμπτωμα για να ψαχτουμε. Καμια φορα μπορεί να κουβαλαμε κάτι χωρις να νιώθουμε καποια ενοχληση.
Παρασιτολογικες ουτε εγω εχω κανει. Αλλα εξετάσεις για σμν κανω, παροτι νεος στον χωρο.Αυτο ακριβως ρε φιλε.. θεωρουν οτι το μπανιο αρκει.. Πχ θελουν φιλακια κ γλυφοκωλια.. Για την ηπατητιδα, την φυματιωση μαλλον δεν τους εχει μιλησει κανεις.. Κ φυσικα κανεις δεν εχει κανει ποτε παρασιτολογικες εξετασεις,εκτος κ αν κανουν επαγγελμα που το απαιτει. Κ επειδη καποιο ρωτουσαν, εκει στοχευε το ποστ.. Στο ΑΝ ποτε κανετε εξετασεις για να προσεχετε τον εαυτο σας κ φυσικα τους οικειους σας. Καλημερα σ ολους
ετσι ακριβως.. γιατι σκεφτομαστε κ σεβομαστε πρωτα τον εαυτο μας κ μετα κ το ατομο που ερχομαστε σ επαφηΣοβαρά;;Δεν έχω πολυ παρακολουθήσει Ασκητή!Με το πλύσιμο μόνο,σωστη δουλειά δεν γίνεται ..θέλει και εξετάσεις συχνά ένα άτομο ενεργό στο σεξ...ειδικα με πολλαπλους συντρόφους...Εγώ πχ ως εργαζόμενη αλλά και ως άτομο κομπλεξικό με καθαριότητα/υγιεινή, κάνω συχνότατα εξετάσεις!!!
Αν εξαιρεσεις καποιους που χαβαλεδιαζουμε ελπιζω ν ακουστουν κ σοβαρες αποψειςΓεια σου καλέ μου φίλε..ήρθα να διαβασω απόψεις..
εδω θα διαφωνησω καλη μου φιλη.. γενικο ειναι το θεμα.. οπως διαβαζω απο καποιους κ ορθως αλλα με λαθος υφος ζητουν καθαριοτητα κ υγιεινη οφειλουν να την παρεχουν κ οι ιδιοι,, κ οχι μ ενα απλο τον επλυνα τον λουτσο μουΛοιπόν μπήκα να υποστηρίξω τον νηματοθετη(ιδιαιτέρως συμπαθής προς εμέ) και να διαβάσω απόψεις,εξάλλου μου αρέσουν διαφορά θέματα εδώ μέσα ,δεν παραμένω μόνο στο νήμα μου!
Το θέμα εδω ομως ,είναι αντρικό και έτσι θα παραμείνει..!
Καλή συνέχεια boys!
εδω θα διαφωνησω καλη μου φιλη.. γενικο ειναι το θεμα.. οπως διαβαζω απο καποιους κ ορθως αλλα με λαθος υφος ζητουν καθαριοτητα κ υγιεινη οφειλουν να την παρεχουν κ οι ιδιοι,, κ οχι μ ενα απλο τον επλυνα τον λουτσο μου
Πάντα και παντού.Ζητατε καθαριοτητα απο τα κοριτσια κ να τηρουν καποα θεματα.. εμεις ομως ποσο καθαροι κ τσεκαρισμενοι ειμαστε?
Ποτε εκανες υελευταια φορα εξετασεις για ΣΜΝ κ παρασιτολογικες? ή εστω μια θωρακος ?Πάντα και παντού.
κ να προσθεσω για τις μασχαλες.. δεν βαζουμε αποσμητικο ανευ μπανιου.. Γιατι παιζουν κ αυταΠολύ σημαντική η καθαριότητα, βασικό στοιχείο και ένδειξη σεβασμου προς τον εαυτό μας πρωτίστως ... καθαριότητα όμως παντού ( και στις μασχάλες !!!!! )
Ας κάνουμε quote τους λατρεμένους Ημιζ " καλά δεν τους μίλησε κανείς για το Rexona?!? "Πολύ σημαντική η καθαριότητα, βασικό στοιχείο και ένδειξη σεβασμου προς τον εαυτό μας πρωτίστως ... καθαριότητα όμως παντού ( και στις μασχάλες !!!!! )