Νέα

Θέλουμε Δημοψήφισμα για τη Λαθρομετανάστευση και το θέλουμε ΤΩΡΑ!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα GrP
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 158K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Να φύγους οι παράνομοι μετανάστες απο την Ελλάδα άμεσα!

• Ναι

Ψήφοι: 97 92,4%
  • Όχι

Ψήφοι: 8 7,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    105

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.443
Πόντοι
566
και γω θα σου θυμίζω ότι είσαι μπάσταρδος έλληνας και δεν έχεις δικαίωμα να ομιλείς για τους λοιπούς εν δυνάμει μπάσταρδους έλληνες.

...και εγώ θα σου θυμίζω ότι είσαι μπάσταρδος χουντικοαριστερός, γιος πρώην δημάρχου της χούντας  :birdman:  

darkroom

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2008
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
6
Ου, ναι, τρέχοντας. Έχεις υπηρετήσει σε μονάδα με μουσουλμάνους ή σου τα λένε;

Δεν νομίζω ότι έγραψα κάτι τέτοιο. Μελλοντικό χρόνο χρησιμοποίησα.

Για πες ένα παράδειγμα τέτοιας χώρας, εκτός από την Ελλάδα του gap.

Αυτό που ξέρω για τους υπηρετούντες μουσουλμάνους είναι ότι βιώνουν στην θυτεία τους την χλεύη, την απαξίωση και τον αποκλεισμό όπως και σε κάθε συμμετοχή τους στην ελληνική κοινωνία. Η αντίδραση κατά περίπτωση είναι αναμενόμενη. Το θέμα έχει εξαντληθεί από το γνωστό δίδυμο.

Νομιμοποιήσεις έχουν κάνει όλες οι χώρες της Ευρωπαϊκής Μεσογείου, και η Ελλάδα. Πιο χαρακτηριστικό παράδειγμα η Ισπανία. Αλλά είχα στο μυαλό περισσότερο παλαιότερες εποχές με τα παραδείγματα των ελλήνων σε άλλες χώρες.

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.443
Πόντοι
566
πες μας πώς στο κάνουν οι σεναγαλέζοι λέμε, που έχεις άποψη μια και ενδιαφέρεται ο ΠάΠιας!

...στη Σενεγάλη είναι ο "γιος του πρώην δημάρχου της χούντας" ???? :2funny: :2funny: :2funny:

Ρε τι του κάνουν εκεί στην αραπιά :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1:  :fuck1: :fuck1: :fuck1:

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
Aλήθεια δεν ξέρω!!! :o
οι πολωνοι ζουν και εργαζονται στην ελλαδα απο την δεκαετια του '70, τωρα μιλαμε πλεον για τριτη γενια πλεον, ειναι οι μοναδικοι που το κρατος επιτρεπει να εχουν σχολειο για την διδασκαλια της γλωσσας τους και της ιστοριας τους, και ομως οταν μιλαμε για αποκτηση ιθαγενειας μας φερνουν για παραδειγμα τους μεταναστες απο την αφρικη[ προχθες το μεγκα] και οχι μονο, γιατι;;;;

james070

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
66
...στη Σενεγάλη είναι ο "γιος του πρώην δημάρχου της χούντας" ???? :2funny: :2funny: :2funny:

Ρε τι του κάνουν εκεί στην αραπιά :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1:  :fuck1: :fuck1: :fuck1:

όχι στη Γαλλία λέει ότι μένει, οπότε οι μαύροι με....προσόντα είναι άφθονοι!

λες απ αυτούς να τόπαθε? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66
Αυτό που ξέρω για τους υπηρετούντες μουσουλμάνους είναι ότι βιώνουν στην θυτεία τους την χλεύη, την απαξίωση και τον αποκλεισμό όπως και σε κάθε συμμετοχή τους στην ελληνική κοινωνία. Η αντίδραση κατά περίπτωση είναι αναμενόμενη. Το θέμα έχει εξαντληθεί από το γνωστό δίδυμο.

Γενικόλογα επιπέδου εκθέσεως πρώτης λυκείου. Αυτά που έζησα προσωπικά στο ΚΝ, απέχουν έτη φωτός από αυτά που γράφεις.

Εκτός από τον αποκλεισμό, αλλά συνειδητά οι μουσουλμάνοι δεν συγχρωτιζότουσαν μαζί μας. Ούτε ποτέ μας άφησαν να πλησιάσουμε καν τον θάλαμο τους. Όσοι δηλαδή έμεναν στο στρατόπεδο, γιατί οι περισσότεροι έφευγαν όποτε γουστάριζαν για να μην ξαναγυρίσουν.

Ένα βάρος για το ΕΣ είναι οι συγκεκριμένοι, και πλέον δεν υπάρχει διάθεση ούτε από την πλευρά του.

Πιο χαρακτηριστικό παράδειγμα η Ισπανία.

Για πες τι ακριβώς έγινε στην Ισπανία.
Και αν το ρίξεις στο ψάξιμο, δες και την περίπτωση της Μάλτας.

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
με το να δωσει η ελλαδα ιθαγενεια και δικαιωμα ψηφου σε 300.000 περιπου μεταναστες ποιο ακριβως προβλημα της λυνει;;;

Nikolas_ta_pinw

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Like
1
Πόντοι
6
Ναι, ενώ μόλις πάρουν την ιθαγένεια, θα τρέξουν να βγάλουν ΑΦΜ, να γραφτούν στο ΙΚΑ, να πάνε στρατό (και ειδικά οι μουσουλμάνοι με χαρά θα τα βάλουν με άλλους μουσουλμάνους), να γυρίσουν πίσω, να βρούνε μια αξιοπρεπή και έντιμη εργασία (άλλη από το να πουλάνε παράνομες τσάντες ή να δουλεύουν στην ζούλα σε οικοδομές) και φυσικά ΠΟΤΕ ξανά δεν θα στείλουν συνάλλαγμα έξω στις πατρίδες τους.

Α ναι. Και θα κοιτάξουν να νοικοκυρευτούν, με μια κοπέλα της κοινωνίας μας, για να μπορέσουν και αυτοί να συμβάλλουν στην νέα Ελλάδα που ονειρεύεται το gap και οι γύρω του.

Εσένα προσωπικά σε είχα για σοβαρό.
Η αλήθεια είναι οτι θα τρέξουν να καταγραφούν σαν έλληνες πολίτες, ασφαλώς για τα benefits που νομίζουν οτι θα χουν!και εννοείται θα πετύχουν να πάρουν υπηκοότητα ακόμα κι αν αυτή συνεπάγεται το μετέπειτα γαμήσι τους..το χουμε ξαναπει η πουτάνα καλύτερα να είναι ανεξάρτητη και στηριζόμενη απο διεθνείς κανόνες παρά να ονοματίζεται σε τέτοια δύσκολη περίοδο..
Εμένα ποσώς με νοιάζει ή με επηρεάζει.. ίδιο αγγούρι τρώω , ας το μοιραστώ κιόλας

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
Η αλήθεια είναι οτι θα τρέξουν να καταγραφούν σαν έλληνες πολίτες, ασφαλώς για τα benefits που νομίζουν οτι θα χουν!και εννοείται θα πετύχουν να πάρουν υπηκοότητα ακόμα κι αν αυτή συνεπάγεται το μετέπειτα γαμήσι τους..το χουμε ξαναπει η πουτάνα καλύτερα να είναι ανεξάρτητη και στηριζόμενη απο διεθνείς κανόνες παρά να ονοματίζεται σε τέτοια δύσκολη περίοδο..
Εμένα ποσώς με νοιάζει ή με επηρεάζει.. ίδιο αγγούρι τρώω , ας το μοιραστώ κιόλας
κοιτα, επειδη το γαμημενο το κρατος εμενα με γαμαει περισσοτερα χρονια απο αυτους, ας λυσει τα δικα μου προβληματα πρωτα και μετα ες ασχοληθει με τα δικα τους...και το ξαναλεω οι γερμανοι με τους γαλλους γιατι μας πανε πιπα κωλο το τελευταιο διαστημα;;

sexaris

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2009
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
αυτο που με ενδιαφερει ειναι να φυγουν ολοι οι μεταναστες,τις γυναικες ας τις αφησουν πισω :knockinb:

Nikolas_ta_pinw

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Like
1
Πόντοι
6

κοιτα, επειδη το γαμημενο το κρατος εμενα με γαμαει περισσοτερα χρονια απο αυτους, ας λυσει τα δικα μου προβληματα πρωτα και μετα ες ασχοληθει με τα δικα τους...και το ξαναλεω οι γερμανοι με τους γαλλους γιατι μας πανε πιπα κωλο το τελευταιο διαστημα;;
εσύ ξεκίνα να γλύφεις τον κώλο σου μόνος σου μπας και προετοιμαστείς καλύτερα

sexaris

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2009
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
επειδη ακουμε διαφορες μαλακιες για τους ελληνες μεταναστες και ειδικα για αυτους που πηγαν στη γερμανια θα πρεπει να ξερουν οτι τοτε η γερμανια ζητησε εργατικο δυναμικο και πηγαιναν ολοι ελεγχομενοι.ακομα και τωρα ξερω ανθρωπους που εχουν παει στη γερμανια για δουλεια(τους ζητησαν οχι απο μονοι τους) και ενω εχουν κανει οικογενεια εκει ουτε συζητηση για ιθαγενειες και λοιπες μαλακιες.επισης θα πρεπει να γνωριζετε οτι οποιος εχει μπει παρανομα στη χωρα η εχει παρει ή παιρνει επιδομα δεν δικαιουται ουτε υπηκοοτητα

Παρόμοια θέματα

Απαντήσεις
153
Εμφανίσεις
9K

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom