Νέα

Θέλουμε Δημοψήφισμα για τη Λαθρομετανάστευση και το θέλουμε ΤΩΡΑ!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα GrP
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 158K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Να φύγους οι παράνομοι μετανάστες απο την Ελλάδα άμεσα!

• Ναι

Ψήφοι: 97 92,4%
  • Όχι

Ψήφοι: 8 7,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    105

Επισκέπτης
To θέμα είναι η απόλυτη ψύχωση σχεδόν κάθε δεξιού,στο FB αλλάξαν ένα γκρουπ και έβαλαν αυτό ως θέμα για να φαίνονται πολλοί!!! :tooth: :tooth: :tooth:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
The Home Office responded as follows: "Our policy on an amnesty for illegal immigrants remains unchanged and is ... those here illegally should go home, not go to the front of the queue for jobs and benefits."

συγγενής μου πάντως που δούλευε νόμιμα για πολλά χρόνια στην Αγγλία πήρε χαλαρά το βρεττανικό διαβατήριο...
τα άλλα είναι για κάτι μαλάκες έλληνες που ανάλογα με τα κόμπλεξ τους και τα οικογενειακά τους προβλήματα θέλουν οι νόμοι του κράτους να ταιριάζουν στην ψυχοσύνθεσή τους

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Καλά, καλά, λες εξυπνάδες. Ως έξυπνος μόνον εξυπνάδες θα λες.

Από την μία ωρύεσαι για το οργανωμένο κράτος, τους νόμους, τις διατάξεις και από την άλλη ξέρεις όλες τις λύσεις.

Τα πρακτικά προβλήματα βέβαια, εεεεεεε, αυτά είναι για τους βλάκες όπως ο Ομπάμα:

"We are not going to ship back 12 million people, we're not going to do it as a practical matter. We would have to take all our law enforcement that we have available and we would have to use it and put people on buses, and rip families apart, and that's not who we are, that's not what America is about. So what I've proposed... is you say we're going to bring these folks out of the shadows. We're going to make them pay a fine, they are going to have to learn English, they are going to have to go to the back of the line...but they will have a pathway to citizenship over the course of 10 years."

Οι τους βλάκες του Home Office στην Αγγλία που κάθησαν και υπολόγισαν ότι κάθε χρόνο απελαύνουν περίπου 20.000 παράνομους μετανάστες (21.110 το 2008 για να ακριβολογώ, πηγή: ).
Οπότε, με αυτόν τον ρυθμό θα τους πάρει περίπου 20 χρόνια να διώξουν τους 430.000 παράνομους μετανάστες της χώρας. Μην υπολογίζοντας βέβαια όσους θα εισέλθουν στο μεσοδιάστημα.

Αλλά τι να ξέρουν τα στράκια.......

Και τι σχέση έχουν ρε φιλαράκι αυτά? Πως αυτή η κατάσταση δικαιολογεί το γεγονός ότι έδώ ντε και καλά πρέπει να παίρνεις ιθαγένεια? Και αν θες να το ξαναπάμε στον παραλληλισμό, εκεί οι παρανόμως εισελθέντες, πήραν ιθαγένεια? Δε λέμε να τους πάρεις σηκωτούς να τους πετάξεις. Αλλά δε χρειάζεται να δίνεις κίνητρα να αυξηθεί και άλλο ο πληθυσμός. Και άλλο εργατικό δυναμικό. Τη στιγμή που υπάρχει τόση ανεργία ήδη. Δεν είναι σοφό ρε παιδί μου είναι βλακεία. Επειδή κάποτε υπό κάποιες - εντελώς διαφορετικές συνθήκες- το κανε ο αμερικάνος ή ο άγγλος, ντε και καλά κάτι τέτοιο πρέπει να γίνει και σήμερα στην Ελλάδα υπό τις σημερινές συνθήκες.
Άντε με τις παπαριές σας όλοι δε ξέρετε τι λέτε, έχετε λαλήσει ρεεεεεεεεεεεεε!!!!

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
1. αρα κατα τη γνώμη σου πρέπει ναμαστε απόλυτα ευχαριστημενοι που οι Ολυμπιακοί κότισαμν μόνο όσο οι 3-4 προηγούμενοι μαζι ετσι?
2. Επίσης τα λοιπά μεγάλα έργα που έπρεπε να γίνουν(και τα οποία καθυστέρησαν εσκεμμένα για να δοθούνμ με απευθείας αναθέσεις) δε πειράζει που τα χρυσοπληρώσαμε αφου επρεπε να γίνουν?
3. τι θα πει αυτοχρηματοδότηση? αυτ'ο που γίνεται εδώ και 50 χρόνια στον εθνικό δρόμο κόρινθου -πατρών?
4. Απο τα 65 δις που δανείστηκε ο Παπαθανασίου, έχεις μήπως υπόψιν σου πόσα πήγαν για να πληρωθούν οι τόκοι και τα πανωτόκια των προηγουμένων δανείων? Επίσης τους 1.100000 δ.υ. ποια κυβέρνηση τους εγκατέστησε γνωρίζεις?

υ.γ. δεν τρωω μελομακαρονα και δεν ψωνιζω απο σιβηρια, τα γονατα μου ειναι ψιλοκομμενα αυτη την εβδομαδα λογω ουκρανικης επελασης εις την οικια μου!

1. Η μέχρι τώρα πείρα έχει δείξει ότι κάθε Ολυμπιάδα κοστίζει περισσότερο από την προηγούμενη της. Έτσι οι Ολυμπιακοί του Πεκίνουν στοίχισαν κοντά 40 δις. Και χωρίς να μετράμε το κόστος του maglev. Το οποίο βέβαια αποδεικνύει ότι όλες οι χώρες κάνουν έργα υποδομής επ΄ ευκαιρεία των Ολυμπιακών Αγώνων.
Επίσης η μέχρι τώρα πείρα έχει δείξει ότι οι Ολυμπιακοί Αγώνες συνήθως βγαίνουν εκτός προϋπολογισμού. Έχω ποστάρει παλαιότερα και τι γίνεται στο Λονδίνο.

2. Τόσο για το Ελ. Βενιζέλος όσο και για την Γέφυρα Χ. Τρικούπης οι διαγωνισμοί έγιναν το 1991 και συμβάσεις υπογράφηκαν το 1993. Ποιός κυβερνούσε τότε;;;
Αλλά πες και ποιά ακριβώς έργα δόθηκαν με απ' ευθείας ανάθεση και με ποιό κόστος.

3. Αυτοχρηματοδότηση στην περίπτωση μας είναι να ξέρεις τι μετράς. Τι έβαλε το Ελληνικό Δημόσιο, τι η ΕΕ, τι χρηματοδότησε η Ευρωπαϊκή Τράπεζα Επενδύσεων, τι έβαλε ο ιδιώτης κατασκευαστής. Και έτσι να υπολογίζεις το πραγματικό κόστος. Ψιλά γράμματα τώρα...... για όλα φταίει ο Σημίτης.

4. Έχω υπόψη μου. Οι πρωτογενείς δαπάνες ήταν 55 δισ. Ευρώ.
Εσύ έχεις υπόψη σου πόσο αυξήθηκαν οι πρωτογενείς ακριβώς δαπάνες την τελευταία 5ετία;;;
Στα τέλη του 2003 οι πρωτογενείς δαπάνες ήταν 30,46 δισ. και το 2009 παραπάνω από 55 δισ. ευρώ (τα ακριβή νούμερα δεν είναι γνωστά ακόμη).

Αποτελεί αυτό αύξηση 80% ναι ή όχι;;;;
Και ξέρεις ποιός ήταν κυβέρνηση κατά την τελευταία 5ετία;;;;

Τώρα για τους Δ.Υ. Για πες, για πες.....  Πόσους ακριβώς διόρισε το ΠΑΣΟΚ και πόσους η ΝΔ;;; Ας πούμε την τελευταία 30ετία..........

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.593
Πόντοι
4.765
το κανε ο αμερικάνος ή ο άγγλος, ντε και καλά κάτι τέτοιο πρέπει να γίνει και σήμερα στην Ελλάδα υπό τις σημερινές συνθήκες.
Γιατι κύριε ιππότα εχουμε να ζηλεψωμεν τιποτα εμεις στο Ελλαντα απο τας Αμερικας και τας Αγγλιας?Δεν είμαστε ενα και το αυτό? :2funny: :2funny:
Άντε με τις παπαριές σας όλοι δε ξέρετε τι λέτε, έχετε λαλήσει ρεεεεεεεεεεεεε!!!!
Οπως Αμερικηηηη που λεγε και η Υβετ

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
Και τι σχέση έχουν ρε φιλαράκι αυτά? Πως αυτή η κατάσταση δικαιολογεί το γεγονός ότι έδώ ντε και καλά πρέπει να παίρνεις ιθαγένεια? Και αν θες να το ξαναπάμε στον παραλληλισμό, εκεί οι παρανόμως εισελθέντες, πήραν ιθαγένεια? Δε λέμε να τους πάρεις σηκωτούς να τους πετάξεις. Αλλά δε χρειάζεται να δίνεις κίνητρα να αυξηθεί και άλλο ο πληθυσμός. Και άλλο εργατικό δυναμικό. Τη στιγμή που υπάρχει τόση ανεργία ήδη. Δεν είναι σοφό ρε παιδί μου είναι βλακεία. Επειδή κάποτε υπό κάποιες - εντελώς διαφορετικές συνθήκες- το κανε ο αμερικάνος ή ο άγγλος, ντε και καλά κάτι τέτοιο πρέπει να γίνει και σήμερα στην Ελλάδα υπό τις σημερινές συνθήκες.

Φυσικά πήραν ιθαγένεια.

Αμνηστία σημαίνει ότι παράνομοι μετανάστες γίνονται νόμιμοι.

Σε όλα τα κράτη η νόμιμη διαμονή μετανάστη για ένα χρονικό διάστημα (αλλού 5, αλλού 8, αλλού 10) και υπό ορισμένες προϋποθέσεις οδηγεί στην ιθαγένεια.

Τώρα το ποιός έχει λαλήσει είναι φανερό.

Σημείωση: Η προτεινόμενη νομοθεσία δεν δίνει υπηκοόητητα ούτε νομιμοποιεί κανέναν λαθραίο.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Φυσικά πήραν ιθαγένεια.

Σε όλα τα κράτη η νόμιμη διαμονή μετανάστη για ένα χρονικό διάστημα (αλλού 5, αλλού 8, αλλού 10) και υπό ορισμένες προϋποθέσεις οδηγεί στην ιθαγένεια.

Σημείωση: Η προτεινόμενη νομοθεσία δεν δίνει υπηκοόητητα ούτε νομιμοποιεί κανέναν λαθραίο.

A πήραν και ιθαγένεια. μάλιστα. Πόσο αυτό αντιφάσκει με το υπό προυποθέσεις. Επαναλαμβάνω φυσικά στα @@ μας αν έγινε και κάτι τέτοιο. Δε συντρέχει ουδείς λόγος να γίνει και εδώ. Η προτεινόμενη νομοθεσία όμως δίνει τη δυνατότητα σε κάποιο που θα έρθει αργότερα λαθραία, πρώτον αφού νομιμοποιηθεί ( ως έχει γίνει πολλάκις) να λάβει ιθαγένεια. Επίσης η προτεινόμενη νομοθεσία νομιμοποιεί τέκνα κάποιων που έχουν εισέλθει λάθρα.
Πες μας επιτέλους ποια αναγκαιότηα οφείλει να οδηγήσει σε αυτή τη ρύθμιση και ποια τα ωφέλη.Και μη πείτε καμιά πίπα περί ακροδεξιάς και παπάρια μάντολες γιατί θα σας πάρει και θα σας σηκώσει! Αυτά εκεί που περνάνε!!

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
συγγενής μου πάντως που δούλευε νόμιμα για πολλά χρόνια στην Αγγλία πήρε χαλαρά το βρεττανικό διαβατήριο...
τα άλλα είναι για κάτι μαλάκες έλληνες που ανάλογα με τα κόμπλεξ τους και τα οικογενειακά τους προβλήματα θέλουν οι νόμοι του κράτους να ταιριάζουν στην ψυχοσύνθεσή τους

Εμ...χμμμμμμμμμμμ...Μήπως έπαιξε ρόλο ότι ο συγγενής σου δούλευε (υποθέτω δεν καθάριζε τζάμια σε φανάρια) για πολλά χρονια ΝΟΜΙΜΑ και ήταν κοινοτικός υπήκοος;
Τα άρθρα μιλάνε για λαθραίους μη κοινοτικούς...Απλό είναι...Και η αγγλική υπηρεσία τους είπε να πάνε να γαμηθούν και ας έσκουζε ο δήμαρχος...
Βρίσε παλί τους έλληνες τώρα...

Φυσικά πήραν ιθαγένεια.

Το νομοσχέδιο θεσπίζει πιο ελαστικές προϋποθέσεις από τους αντίστοιχους νόμους της Δανίας ή της Γερμανίας...
Και φυσικά δεν καταλαβαίνω γιατί ο ισχύων κώδικας περί ιθαγένειας ήταν τόσο κακός που ήθελε ριζική αλλαγή...
Επί της αρχής συμφωνούμε αλλά δεν κατανοώ γιατί ντε και καλά η ελληνική υπηκοότητα πρέπει να γίνει λιβεριανή σημαία και ακόμη περισσότερο δεν καταλαβαίνω την πρεμούρα της κυβέρνησης...Σιγά την εκκρεμότητα ειδικά για ένα κράτος που έχει τόσα σοβαρότερα προβλήματα από το αν ο αχμεντ θα αποκαλείται έλληνας ή όχι (και κανείς δεν είπε να αποκαλεστεί, όχι όμως με 5 χρόνια διαμονής και τρεις τάξεις δημοτικού και εμμέσως, τραβώντας και τους γονείς του) .

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Τώρα για τους Δ.Υ. Για πες, για πες.....  Πόσους ακριβώς διόρισε το ΠΑΣΟΚ και πόσους η ΝΔ;;; Ας πούμε την τελευταία 30ετία..........

Φυσικά για να είναι ισότιμη η σύγκριση, πρέπει να γίνει κατ'έτος και όχι σε απόλυτους αριθμούς. Σε αυτούς όμως βάζεις συμβασιούχους και διάφορους STAGER?

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
εκει ειναι η διαφορα μας στρακο..
βαλε τα ωφελη στην σουφρα σου..
καποια πραγματα πρεπει να τα κανεις χωρις να προσδοκας κανενα οφελος..
γκεγκε???
Υ.Γ δεν σε γαμαω οσο & να μου τριβεσαι..

τι θα πει πρέπει? Άμα δε τα κάνω δηλαδή τι? Παρτε φόρα και κλάστε μου τα @@ Και εγώ θέλω να κάθομαι και να μου σκάτε κάθε μήνα ένα τάληρο. Δε σας ωφελεί αλλά πρέπει!
Σου τρίβομαι για να σκίσεις τη λουλού την περσονίτσα. Εγώ δε μπορώ είμαι σε διακοπές!

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Επί της αρχής συμφωνούμε αλλά δεν κατανοώ γιατί ντε και καλά η ελληνική υπηκοότητα πρέπει να γίνει λιβεριανή σημαία και ακόμη περισσότερο δεν καταλαβαίνω την πρεμούρα της κυβέρνησης...Σιγά την εκκρεμότητα ειδικά για ένα κράτος που έχει τόσα σοβαρότερα προβλήματα από το αν ο αχμεντ θα αποκαλείται έλληνας ή όχι (και κανείς δεν είπε να αποκαλεστεί, όχι όμως με 5 χρόνια διαμονής και τρεις τάξεις δημοτικού και εμμέσως, τραβώντας και τους γονείς του) .

Είναι πολλά. Αλλά πως θα περάσουν τόσα μέτρα έτσι ανώδυνα? Πως θα δημιουργήσουν μια νέα γενικά σκλάβων δίχως αντίσταση? Οι όποιες αντιστάσεις θα πνιγούν μέσα στη θάλασσα των νεοφερμένων. Καταλαβαίνεις ότι η έννοια του "εκλογικού κόστους" πάει περίπατο.

Βασικά με προσωπικά κριτήρια εμένα στα @@ μου! Δε πα να το κάνουν? Προσωπικά συμπαθώ πολύ περισσότερο τους αλλοδαπούς διαμένοντες εδώ από τους ιθαγενείς. Και θα κάνει καλό στη χώρα  κάτι τέτοιο, ανεξάρτητα από τον όποιο επιδιωκόμενο σκοπό εικάζουμε ότι υπάρχει. Αρκεί φυσικά να μη γίνουν και αυτοί σα τα μούτρα μας.
  Αλλά εδώ κρίνουμε το κράτος. Και το κράτος δρα μαλακιωδώς με ηλίθια κριτήρια άλλα αντί άλλων. Εδώ κρίνουμε την ηλιθιότητα του κράτους, όχι την πράξη αυτή καθαυτή.

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
Πες μας επιτέλους ποια αναγκαιότηα οφείλει να οδηγήσει σε αυτή τη ρύθμιση και ποια τα ωφέλη.

δημογραφικά είναι, όπως παλιά που φέρνανε αρβανίτες για να αποκτήσουν ξανά ζωή τα χωριά, θα γίνουμε κουνέλια λέμεεε  :rockon: :rockon: :rockon:

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
δημογραφικά είναι, όπως παλιά που φέρνανε αρβανίτες για να αποκτήσουν ξανά ζωή τα χωριά, θα γίνουμε κουνέλια λέμεεε  :rockon: :rockon: :rockon:

Aς φύγουν οι βλάχοι από την Αθήνα που μου κουβαλήθηκαν όλοι και αναζητούνε τη ντόλτσε βίτα να πάνε στα βλαχοχώρια τους να δεις πως ξανα αποκτούν ζωή τα χωριά! Αλλά τα χωράφια μαραζώνουν και κουβαλιούνται όλοι εδώ και σπρώχνονται για να μπουν στο δημόσιο. Στο μεταξύ κάνουν το ντελιβερά ή το σεκιουριτά ή τον προωθητή προιόντων από το τηλέφωνο και κλαίγονται.

Επισκέπτης
Σου τρίβομαι για να σκίσεις τη λουλού την περσονίτσα.
φαε ενα παστελι..
color]

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
Aς φύγουν οι βλάχοι από την Αθήνα που μου κουβαλήθηκαν όλοι και αναζητούνε τη ντόλτσε βίτα να πάνε στα βλαχοχώρια τους να δεις πως ξανα αποκτούν ζωή τα χωριά! Αλλά τα χωράφια μαραζώνουν και κουβαλιούνται όλοι εδώ και σπρώχνονται για να μπουν στο δημόσιο. Στο μεταξύ κάνουν το ντελιβερά ή το σεκιουριτά ή τον προωθητή προιόντων από το τηλέφωνο και κλαίγονται.

δεν εννοούσα να πάνε στα χωριά οι μετανάστες, εννοούσα πως δε θα έχουμε υπογεννητικότητα  :dancing:

Παρόμοια θέματα

Απαντήσεις
153
Εμφανίσεις
9K

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom