Νέα

Θέλουμε Δημοψήφισμα για τη Λαθρομετανάστευση και το θέλουμε ΤΩΡΑ!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα GrP
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 158K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Να φύγους οι παράνομοι μετανάστες απο την Ελλάδα άμεσα!

• Ναι

Ψήφοι: 97 92,4%
  • Όχι

Ψήφοι: 8 7,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    105

Επισκέπτης
Τι σχέση έχει το ένα με το άλλο ρεεεεε?! Για τους παρανομούντες έλληνες υπάρχουν νόμοι σαφείς που ορίζουν τις ποινές! Άιντε σε ζάλισε ο Σκόκο λέμεεεεε!!!!
αμα σε παρω παρτουζιτσα με τον περσονα θα σου φυγει ο νταλκας..
κανονισε πριν επιστρεψει στο γαμωνησο..

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
αμα σε παρω παρτουζιτσα με τον περσονα θα σου φυγει ο νταλκας..
κανονισε πριν επιστρεψει στο γαμωνησο..

Η παρτούζα του Σκόκο και του Τζιμπούρ καλή? + 5 ΚΛΑΑΑΑΨΤΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!! ( Αμάν ξεφύγαμε! Θα μας την πέσουν οι μοντεράτορες!)

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Λες ανοησίες.

Αμνηστίες σε παράνομους μετανάστες δόθηκαν στην Ισπανία, Πορτογαλία, Ιταλία.

Και στις ΗΠΑ.

Περισσότερες από μία φορά σε όλες αυτές τις χώρες.

Η Ιταλία έχει και "ακρο"δεξιά στην κυβέρνηση και "αναγακτισμένους πολίτες" σε ρόλους πολιτοφυλακών...
Και που και που ταϊζει και τα ψαράκια της αδριατικής ξέρεις πως...

Η ισπανία του αρχίβλακα έχει 20% ανεργία...

Και στις ΗΠΑ το immigration control γάμεί και δέρνει...
Που και που κάνουν καμια καλή πράξη - ψήφοι ισπανόφωνων είναι αυτοί.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Να σε πήγε ε !!! Δεν είμαι σα τον πλέζουρα, και στράκια τακτοποιώ!!Μου χαλάς τη συνταγή πάντως τώρα που δε διαφωνείς! Κάντο λίγο πικάντικο κ εσύ μορέ!

τελικά ακόμα δεν κατάλαβα.
στην πούτσα μου ή στου πλέ την πούτσα κωλοτρίβεσαι;

Επειδή πάντως έχω πρεσίζ και σέβας δίνω προτεραιότητα στο θεσμό του σάιτ.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866

ααααααααααααααααααααααααχχααχχαχααχαχαχαχαχαχαχαχαχα

πόσο νομίζιες ότι είναι στο μπουρδέλο σου ρε;
όσα σου λεει ο ΟΑΕΔ;
ααααααααααααααααααααααααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαααχχα

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
τελικά ακόμα δεν κατάλαβα.
στην πούτσα μου ή στου πλέ την πούτσα κωλοτρίβεσαι;

Επειδή πάντως έχω πρεσίζ και σέβας δίνω προτεραιότητα στο θεσμό του σάιτ.

΄Ψάχνω να τακτοποιήσω κάνα στράκι γιατί ξεμείναμε από πουτανάκια! Ά ρε άτιμη κρίση! Άμα έρθουν και αφγανοπάκια, χάνουνε το μονοπώλιο να σας τακτοποιούμε μόνοι! Δε θέλουμε παρέα!

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
ααααααααααααααααααααααααχχααχχαχααχαχαχαχαχαχαχαχαχα

πόσο νομίζιες ότι είναι στο μπουρδέλο σου ρε;
όσα σου λεει ο ΟΑΕΔ;
ααααααααααααααααααααααααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαααχχα

Ο γκιόργκο είναι πιο προχωρημένος από τον παπατέρο ρε! Εμείς θα την φτάσουμε 40% με μεταγραφές!

Επισκέπτης
στο βημα της κυριακης ο φρημαν εξηγει επακριβως την μαλακια των ισπανων που αντεγραψαν τις χαλαρες εργατικες σχεσεις των αμερικανων..
τραβα βρεστο,διαβασετο & μετα πεσε στην πρεζα..
το γιατι,θα το καταλαβεις οταν διαβασεις το αρθρο..

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
΄Ψάχνω να τακτοποιήσω κάνα στράκι γιατί ξεμείναμε από πουτανάκια! Ά ρε άτιμη κρίση! Άμα έρθουν και αφγανοπάκια, χάνουνε το μονοπώλιο να σας τακτοποιούμε μόνοι! Δε θέλουμε παρέα!

σήμερα πήγα το αυτοκίνητο για πλύσιμο....

αφγανοπάκηδες το επλυναν.
πλερώνω και ετοιμάζομαι να δώσω πλεζούρικο πουρμπουάρ.......
τελειώσες του λέω όλο ευγένεια;
ναι με λέει (με ύφος "άντε γαμήσου ρε μαλάκα")

έλληνες τους καταντήσατε κι αυτούς.
Γλίτωσα και το κωλομπαροποτάκι απ τα νεύρα μου........

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Ο γκιόργκο είναι πιο προχωρημένος από τον παπατέρο ρε! Εμείς θα την φτάσουμε 40% με μεταγραφές!

έχετε φτάσει ήδη με το πλέιστέισιον του Κώστα. Αλλιώς που να χτυπάς τον κώλο σου κάτω δεν μπορείς να αυξήσεις το έλλειμμα σε 12%.......

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386

Για αυτό σου λέω. Θες να αυγατίσει το είδος?

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
εγω το πλενω μονος μου..δεν αφηνω πακια να απλωσουν χερι επανω του!! :2funny: :2funny: :dancing:

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
Και στις ΗΠΑ το immigration control γάμεί και δέρνει...
Που και που κάνουν καμια καλή πράξη - ψήφοι ισπανόφωνων είναι αυτοί.

Ναι, για αυτό υπάρχουν από 12 έως 20 εκατομμύρια παράνομοι μετανάστες. Τελευταίας εσοδείας. Και αυξάνονται καθημερινά. Φθάνουν μέ καράβια, μέσα σε φορτηγά, μέσα από τούνελ, κάτω από το τείχος, κολυμπώντας τον Ρίο Γκράντε, κάτω από τα άγρυπνα μάτια των drones.

Σου θυμίζω ότι από προεκλογικά (τελευταίες εκλογές) το μέτρο υποστήριζαν και οι δύο υποψήφιοι.

Επίσης πολύ πρόσφατα:
www.workpermit.com/news/2009-03-11/uk/london-mayor-calls-for-uk-immigration-amnesty.htm]London Mayor calls for UK Immigration Amnesty[/url]

Και αυτός βλάκας συντηρητικός κατά την γνώμη σου θα είναι.........

(Επίσης: Immigration Control ούτε λέγεται ούτε λέγονταν ποτέ η αρμόδια υπηρεσία. )

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
Λες ανοησίες. Και επειδή το έκαναν? Παράδειγμα προς μίμηση είναι?

Καλά, καλά, λες εξυπνάδες. Ως έξυπνος μόνον εξυπνάδες θα λες.

Από την μία ωρύεσαι για το οργανωμένο κράτος, τους νόμους, τις διατάξεις και από την άλλη ξέρεις όλες τις λύσεις.

Τα πρακτικά προβλήματα βέβαια, εεεεεεε, αυτά είναι για τους βλάκες όπως ο Ομπάμα:

"We are not going to ship back 12 million people, we're not going to do it as a practical matter. We would have to take all our law enforcement that we have available and we would have to use it and put people on buses, and rip families apart, and that's not who we are, that's not what America is about. So what I've proposed... is you say we're going to bring these folks out of the shadows. We're going to make them pay a fine, they are going to have to learn English, they are going to have to go to the back of the line...but they will have a pathway to citizenship over the course of 10 years."

Οι τους βλάκες του Home Office στην Αγγλία που κάθησαν και υπολόγισαν ότι κάθε χρόνο απελαύνουν περίπου 20.000 παράνομους μετανάστες (21.110 το 2008 για να ακριβολογώ, πηγή: ).
Οπότε, με αυτόν τον ρυθμό θα τους πάρει περίπου 20 χρόνια να διώξουν τους 430.000 παράνομους μετανάστες της χώρας. Μην υπολογίζοντας βέβαια όσους θα εισέλθουν στο μεσοδιάστημα.

Αλλά τι να ξέρουν τα στράκια.......

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Ναι, για αυτό υπάρχουν από 12 έως 20 εκατομμύρια παράνομοι μετανάστες. Τελευταίας εσοδείας. Και αυξάνονται καθημερινά. Φθάνουν μέ καράβια, μέσα σε φορτηγά, μέσα από τούνελ, κάτω από το τείχος, κολυμπώντας τον Ρίο Γκράντε, κάτω από τα άγρυπνα μάτια των drones.

Σου θυμίζω ότι από προεκλογικά (τελευταίες εκλογές) το μέτρο υποστήριζαν και οι δύο υποψήφιοι.

Επίσης πολύ πρόσφατα:
www.workpermit.com/news/2009-03-11/uk/london-mayor-calls-for-uk-immigration-amnesty.htm]London Mayor calls for UK Immigration Amnesty[/url]

Και αυτός βλάκας συντηρητικός κατά την γνώμη σου θα είναι.........

(Επίσης: Immigration Control ούτε λέγεται ούτε λέγονταν ποτέ η αρμόδια υπηρεσία. )

Μπορεί να ψάχνει για ψηφοφόρους...Ωστόσο, άλλο αμνηστία άλλο χορήγηση υπηκοότητας...
Πάντως η αρμόδια υπηρεσία του απάντησε όπως αρμόζει σε έναν υπήκοο της βασίλισσας: The Home Office responded as follows: "Our policy on an amnesty for illegal immigrants remains unchanged and is ... those here illegally should go home, not go to the front of the queue for jobs and benefits."

Για το immigration control είχα υπόψη μου αυτό: που είναι παραστρατιωτική πολιτοφυλακή...
Η υπηρεσία είναι αν και μετά την 9/11 έχουν μπερδέψει ολίγον τα μπούτια τους με τις υπηρεσίες...

memosan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2006
Like
4
Πόντοι
166
Εγώ μια χαρά είμαι, εσύ είσαι καλάάάάάάάάά;;;;;;

1) Είπες ότι το κόστος των Ολυμπιακών του 2004 ήταν όσο ΟΛΩΝ των προηγουμένων. Μετά στην πρόσθεση όμως τα χρειάστηκες. Ανέφερες μόνον το κόστος των δύο προηγουμένων. Οι υπόλοιποι που είναι;;;

2) Μετά άρχισες να προσθέτεις το κόστος του Ελ. Βενιζέλος και της γέφυρας Χ. Τρικούπης. Τίποτε άλλο;;;
Και το αεροδρόμιο και η γέφυρα ήταν απούτως αναγκαία έργα.
Βέβαια εσύ ισχυρίζεσαι ότι στα Σπάτα πέφτει ομίχλη. Όταν πριν 2 εβδομάδες έγινε μπάχαλο στην Ευρώπη και ήταν κλειστά τα μισά αεροδρόμια της το Ελ. Βενιζέλος δούλευε μια χαρά.
Τώρα όταν υπολογίσεις τις στατιστικές για το πόσες μέρες το χρόνο κλείνουν τα αεροδρόμια μην ξεχάσεις να βάλεις αυτές τις ημέρες.
Για να έχουμε λοιπόν το καλό ρώτημα:
Ερώτηση 2Α) Πόσες ημέρες τον χρόνο έμεινε φέτος κλειστό ή είχε καθυστέρηση το Ελ. Βενιζέλος και πόσες τα κυριώτερα αεροδρόμια της Ευρώπης.

και επίσης αν σου φαίνεται υψηλό το κόστος των Σπάτων για πες μας:
Ερώτηση 2Β) Πόσο υπολογίζεις το κόστος της Τανάγρας (όλων των υποδομών συμπεριλαμβανομένων).

Και μια που είμαστε εδώ να σου θυμήσω ότι η Γέφυρα Χ. Τρικούπης έγινε με αυτοχρηματοδότηση.
Επομένως μην την υπολογίζεις στα λοιπά κόστη που έτσι και αλλοιώς τελείως αυθαίρετα προσθέτεις. Είπαμε, σιγά μην βάλεις και την Διώρυγα της Κορίνθου.

Τώρα για το ότι δεν αξιοποιήθηκαν τα Ολυμπιακά Ακίνητα ποιός φταίει;;;;;
Το ΠΑΣΟΚ;;;;;
Πας καλά ρε ή σε πείραξαν τα μελομακάρονα;;;;;

3) Έχεις καμία συναίσθηση των αριθμών που αναφέρεις;;;
Καταλαβαίνεις τι λες;;;;

Το κόστος των Ολυμπιακών Αγώνων ήταν 11,3 δισ. Ευρώ συνυπολογίζοντας όλες τις γραμμές όπου αναγράφηκαν δαπάνες όπως αναφέρονταν στην εισηγητική έκθεση του προϋπολογισμού του 2005.

Ξέρεις πόσα δανειστήκαμε το 2009;;;;;;

Έχεις συναίσθηση ότι δανειστήκαμε 67 δισ. Ευρώ από τα οποία μόνον τα 2 δισ. δανείστηκε η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ. Άμα αφαιρέσεις από το 67 το 2 πόσο μένει; Μήπως 65 δις;;;;

Καταλαβαίνεις ότι ο Παπαθανασίου και οι λοιποί καραγκιόζηδες της Νέας Δημοκρατίας δανείστηκαν ΜΟΝΟΝ ΤΟ 2009 5,8 ΦΟΡΕΣ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΤΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑΔΑΣ ΤΟΥ 2004;;;;;;

Καταλαβαίνεις για τι νούμερα μιλάμε;;;;
Σχεδόν 6 Ολυμπιακούς του 2004 μας φόρτωσε η ΝΔ μόνον το 2009.
Και εσύ μας λες για το πόσο κόστισαν οι Ολυμπιακοί πριν από 5 χρόνια.......

Ρεεεεεε, μήπως βούτηξες σήμερα για να πιάσεις τον σταυρό και εκτός από το ότι σου πάγωσαν τα @@ σταμάτησε να λειτουργεί και ο εγκέφαλος;;;;
1. αρα κατα τη γνώμη σου πρέπει ναμαστε απόλυτα ευχαριστημενοι που οι Ολυμπιακοί κότισαμν μόνο όσο οι 3-4 προηγούμενοι μαζι ετσι?
2. Επίσης τα λοιπά μεγάλα έργα που έπρεπε να γίνουν(και τα οποία καθυστέρησαν εσκεμμένα για να δοθούνμ με απευθείας αναθέσεις) δε πειράζει που τα χρυσοπληρώσαμε αφου επρεπε να γίνουν?
3. τι θα πει αυτοχρηματοδότηση? αυτ'ο που γίνεται εδώ και 50 χρόνια στον εθνικό δρόμο κόρινθου -πατρών?
4. Απο τα 65 δις που δανείστηκε ο Παπαθανασίου, έχεις μήπως υπόψιν σου πόσα πήγαν για να πληρωθούν οι τόκοι και τα πανωτόκια των προηγουμένων δανείων? Επίσης τους 1.100000 δ.υ. ποια κυβέρνηση τους εγκατέστησε γνωρίζεις?

υ.γ. δεν τρωω μελομακαρονα και δεν ψωνιζω απο σιβηρια, τα γονατα μου ειναι ψιλοκομμενα αυτη την εβδομαδα λογω ουκρανικης επελασης εις την οικια μου!

φυστικης

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2010
Like
0
Πόντοι
0
αυτοι που υπερασπιζονται την νομιμοποιηση των λαθρομεταναστων ειναι οσοι αριστερουληδες θελουν να εξασφαλισουν τους πραγματικους πατεραδες τους!  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Παρόμοια θέματα

Απαντήσεις
153
Εμφανίσεις
9K

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom