hitman21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Απρ 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 13
- Πόντοι
- 166
δε λες παλι καλα που χασαμε λιγο τη βελβι και τον πατερ?Πότε θα σταματήσεις να εκτοξεύεις ανοησίες με ρυθμό καλάσνικοφ;
δε λες παλι καλα που χασαμε λιγο τη βελβι και τον πατερ?Πότε θα σταματήσεις να εκτοξεύεις ανοησίες με ρυθμό καλάσνικοφ;
1/ οταν το θρυλικο καλασνικοφ σου κανει κολονοσκοπηση1Πότε θα σταματήσεις να εκτοξεύεις ανοησίες με ρυθμό καλάσνικοφ;
2Γράψε καμια κρτική για τραβέλια και άσε το διάλογο να γίνεται χωρίς τις αφόρητες ανοησίες σου...
3Και που' σαι...
Τα pm κομμένα.
δε λες παλι καλα που χασαμε λιγο τη βελβι και τον πατερ?
Σου κάνει κόρτε δροσερό αγόρι?
λοιπον για να τελειωνουμε εγω ειμαι σιγουρος για τον ανδρισμο μου!! εσυ μαλλον ψαχνεσαι ακομα ;)
3/ το πμ ηταν για να συγκρατησεις τα προβατα σου... στον εμετικο διαλογο που ειχαν ανοιξει
ουτε αυτο δεν καταφερες ωραιος γιδοβοσκος εισαι
οταν σου εστειλα το πμ νομιζες οτι θελω να κανω κατασταση??
δεν γαμαω στρακια ρε
Δυστυχώς ο κτηνώδης ερωτισμός μου έχει και αρνητικές συνέπειες!
Ασφαλώς και είσαι σίγουρος- δεν έχεις καθόλου!
ΔΕν έχω πρόβατα ή άλλα κατοικίδια...
Αν εσύ έχεις πειραματιστεί με ζώα (κανά χαμστεράκι ας πούμε) δεν μας κάνει όλους κτηνοβάτες...
Και ασφαλώς και δεν γαμάς στράκια- σε γαμάνε αυτά!
Α, μην ξεχάσεις να πληρώσεις τα royalties στον Πλε για τη χρήση της αγαπημένης του φράσης...Ή αν δεν έχεις λεφτά, προσπάθησε να είσαι πρωτότυπος.
Επειδή το θέμα το ξεσκίσαμε τελικά, εγώ αναφέρθηκα απλά στην παραδοσιακή φυσική του γυμνασίου με το παράδειγμα των συγκοινωνούντων δοχείων.
Λοιπόν αν ένα δοχείο με υγρό έχει διάμετρο 1 μ. και ύψος επίσης 1 μ. και το φέρουμε σε "συγκοινωνία" με κάποιο άλλο που έχει διάμετρο 10 εκ. (δηλ. 100 φορές μικρότερη επιφάνεια) και ύψος επίσης 10 εκ. τότε μετά την συγκοινωνία το ύψος των δυο δοχείων θα εξισωθεί αλλά στο επίπεδο (περίπου) του μεγάλου το οποίο θα πέσει λιγώτερο από 1 εκ. ενώ αντίθετα του μικρού θα ανέβει σχεδόν 90!!
Αντίστοιχα αν αφήσουμε ελεύθερους 1 δισ. εξαθλιωμένους να "συγκοινωνήσουν" σε μια χώρα 10.000.000 τότε το βιοτικό επίπεδο ΟΛΩΝ θα εξισωθεί με αυτό των εξαθλιωμένων!!!
Αυτό το απλό προσπαθούσα να πω με την αναφορά μου στην φυσική του γυμνασίου...
ένα ακόμα πυροτέχνημα λοιπόν, όλη η θεωρητικολογία;
Ότι ΔΕΝ σου αρέσει το προσπερνάς με ελαφριά πηδηματάκια!
Στην προηγούμενη σελίδα "κράζω" την ιδεολογία σου ως προς το θεωρητικό της υπόβαθρο τουλάχιστον (αντιγράφοντας το στυλ του "Αντι-Ντύριγκ" του δικού σου!) και δεν θεώρησες υποχρέωσή σου να την υπερασπιστείς;
Τόση ανασφάλεια νοιώθεις πλέον κι εσύ, για όσες ανοησίες θεωρούσες "θέσφατα" έως λίγα χρόνια πριν;
πως λοιπόν η επιστήμη θα ασχολείται με την ανθρώπινη κοινωνία;
ο "ντετερμινισμός" θάφτηκε ....
η "αποδόμηση" θάφτηκε ....
ποια "μοντελάκια" προτείνετε;
και επειδη με νευριασες πολυ πριν φυγω να σου δειξω κατι str81977
επειδη ο υπολοιπος κοσμος εμαθε τι ρατσιστικο γουρουνι εισαι σου εστειλε ενα μυνημα
τόσο κακό είναι να μιλάει ο λαός?
ο λαος μίλησε στις 4/10 και εκ τοτε το κεφάλι του στον τοίχο...
θα μου πεις το χτυπάει 30 χρόνια τώρα...αλλά τί σημασία έχει???
πως δεν έχει ρε σύ.. αποδεικνύεται ότι είμασε χοντροκέφαλοι...
Πολύ ευγενικό σε κόβω...ντρέπεσαι να πείς...ΜΑΛΑΚΕΣ???
θα σου βάλω πιπέρι εσένα στο στόμα παλιόπαιδο...
σήμερα με έχουν πιάσει τα ψυχο-ευγενικο-ρομαντικο-πλακωτικά μου γαμώ την πουτάνα μου μέσα....
πως λοιπόν η επιστήμη θα ασχολείται με την ανθρώπινη κοινωνία;
ο "ντετερμινισμός" θάφτηκε ....
η "αποδόμηση" θάφτηκε ....
ποια "μοντελάκια" προτείνετε;
Η επιστήμη (της κοινωνιολογίας) θα ασχολείται με την ανθρώπινη κοινωνία (που είναι η δουλειά της), βασιζόμενη σε δόκιμες και ισχύουσες θεωρίες της φυσικής και της φιλοσοφίας!
Δεν θα "αναστήσουμε" το ντετερμινισμό διότι έτσι "βολεύει", ίνα αποδειχθεί τι ρηθέν υπό Μαρξ του προφήτου, πως "έτσι κι αλλιώς η γή θα γίνει κόκκινη" διότι πρόκειται "περί ιστορικής αναγκαιότητος"!! :o :o
Παρεπιπτόντως αν θες απαντάς αν, κατά την γνώμη σου, η Ελλάδα "χωράει" ΟΛΟΥΣ όσους από το 1 δις εξαθλιωμένους του κόσμου θέλουν να "φιλοξενηθούν" σ' αυτήν!