Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Ειλικρινά ήθελα να σε έβλεπα από μια μεριά ή να μου εξηγούσες το τί θα έκανες σε ταραγμένες περιόδους. Στην Επανάσταση ας πούμε. Στους Βαλκανικούς, στο Μικρασιατικό Πόλεμο.
ακομη δεν ηρθε η ανοιξη και γεμισαμε κλωναρια...φρεσκα στρακιαΚαι στο 1940 τα ίδια κάνανε τα κουμούνια στο μέτωπο. Βέβαια, εκεί δούλεψε στρατοδικείο και εκτελέστηκαν οι λιποτάκτες. Μόνο ο παππούς του ΠΠ μας γλύτωσε...
Και στο 1940 τα ίδια κάνανε τα κουμούνια στο μέτωπο. Βέβαια, εκεί δούλεψε στρατοδικείο και εκτελέστηκαν οι λιποτάκτες. Μόνο ο παππούς του ΠΠ μας γλύτωσε...
Και στο 1940 τα ίδια κάνανε τα κουμούνια στο μέτωπο. Βέβαια, εκεί δούλεψε στρατοδικείο και εκτελέστηκαν οι λιποτάκτες. Μόνο ο παππούς του ΠΠ μας γλύτωσε...
περίμενα πιο συγκεκριμένη και θαρραλέα συγνώμη,
αλλά, κάτι τέτοιο, θέλει @@.
και που να τα βρουν οι γερμανοτσολιάδες...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
μαλακα μου τα <<κουμουνια>> λοιπον απο την φυλακη που ητανε μετα απο βασανηστηρια και πολυετη φυλακιση.... ζητασαν απο μονοι τους να τους αφησουν να πανε στον αγωνα οπου θυσιαστηκαν ακομα μια φορα
ναι εισαι και κλωνος.. ναι εισαι ομως και ανιστορητος κλωνος![]()
![]()
δεν γαμαμε στρακια λεμε ρεεεεεεεεεεεε,τραβα αλλου,ανθισμενο μου μπουμπουκιΤις εκτελέσεις των λιποτακτών τις αναφέρει στο βιβλίο του ο συντ. Κατσιμήτρος ανιστόρητε.
Ηλίθιε σανίμ, είμαι μέλος του σαϊτ από το 2005.
Όχι ρε, μην το λες. Έχει βγει το όνομα του κακοιμοίρη του ππ.
Στο θέμα με το κυπριακό, έβαλε κάτι κουβέντες του κλάρα που με συγκίνησαν.
Εθνικάκι είναι κι αυτός, απλά προσπαθεί να το κρύψει...
Παρτο αλλιώς...
Μόλις βγήκαν και ήρθαν σε επαφή με το ΚΏΜΑ (δεν είναι ορθογραφικό λάθος) άρχισαν να μιλάνε για πόλεμο των ιμπεριαλιστών...
Τα αριστερά θυμήθηκαν την πατρίδα μόλις εισέβαλλαν οι εθνικοΣΟΣΙΑΛΙΣΤΕΣ στη δική τους (εσσδ)...
εθνίκια έχετε χάσει τη μπάλα...
πάτε να κρυφτείτε...
Μη ξεγελιέστε από ύπουλα και μωρά λόγια! Η λευτεριά δε χαρίζεται. Κατακτιέται!
Η κατακλείδα της διακήρυξης του "Μετώπου Εθνικής Ανεξαρτησίας", που συγκρότησε ο Αρης Βελουχιώτης, μετά τη διαφωνία του με τη "συμφωνία της Βάρκιζας" και πριν δολοφονηθεί από τους δοσίλογους - γερμανοτσολιάδες - μοναρχοφασίστες στο μεταδεκεμβριανό όργιο της φασιστικής τρομοκρατίας ...
πηγή: "65 Χρόνια: Η συμφωνία της Βάρκιζας - Το πρελούδιο του Εμφυλίου" εκδ. "Ε" - ΙΣΤΟΡΙΚΑ (σαβ. Ελευθεροτυπία)
Λαος που δεν πολεμα για την ελευθερια του ,,,δεν αξιζει ν'ναι 'λευτερος
Μάγκες έχετε πάει στο Ντουμπάϊ ? Είναι γεμάτο οικονομικούς
μετανάστες .Έχει λαθρομετανάστες ?Κι΄άν υπάρχουν ,πουθενά δεν
φαίνονται.Δέν έχει επαγγελματίες ζητιάνους μετανάστες να σου
ζητάνε με το ζόρι να σου καθαρίσουν τα τζάμια στα φανάρια ,ούτε να στην πέφτουν γιά λεφτά κάθε ώρα και στιγμή.Οι οικονομικοί μετανάστες δούλεψαν εκεί και κτίστηκε το ψηλότερο κτίριο του κόσμου .Έχουν όμως μια συγκεκριμένη μεταναστευτική πολιτική εκεί.Εδώ υπάρχειένα αλλαλούμ.Και μη μου πείτε ότι δεν χρειάζονται μετανάστες.Αυτή τη στιγμη ,αντι να υπάρχουν πάνω από 4 εργαζόμενοι γιά 1 συνταξιούχο,αντιστοιχούν 1.7 εργαζόμενοισε ένα συνταξιούχο !Θά πάρουμε σύνταξη? Χρειαζόμαστε μετανάστες για να δουλεψουν.Δεν έχουμε ανάγκη για περισσότερους ζητιάνους στα φανάρια.
Εμείς; Εσύ δεν έγραψες:
αδυνατείτε να συμφιλιωθείτε με το γεγονός ότι την αντίσταση στο φασισμό την κανανε ΟΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ με αρχηγό τον ΑΡΗ ΒΕΛΟΥΧΙΩΤΗ!!!
και αυτό αναγνωρίστηκε από το λαό, με πολιτική υποστήριξη!
γι' αυτό η δεξιά και οι αγγλοαμερικάνοι ΛΥΣΣΑΞΑΝΕ να καταστρέψουν το αριστερό κίνημα...
ξαναγκαλιάζοντας ότι φασιστικό και δωσιλογικό υπήρχε....
αδυνατείτε να συμφιλιωθείτε με το γεγονός ότι την αντίσταση στο φασισμό την κανανε ΟΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ με αρχηγό τον ΑΡΗ ΒΕΛΟΥΧΙΩΤΗ!!!
και αυτό αναγνωρίστηκε από το λαό, με πολιτική υποστήριξη!
γι' αυτό η δεξιά και οι αγγλοαμερικάνοι ΛΥΣΣΑΞΑΝΕ να καταστρέψουν το αριστερό κίνημα...
ξαναγκαλιάζοντας ότι φασιστικό και δωσιλογικό υπήρχε....
τον στρατηγο σαραφη τον ξερεις;Κατ' αρχάς δεν ξέρω κανέναν άρη βελουχιώτη. Κάποιον θανασάκη κλάρα γνωρίζω.
Που τον είχε μάλιστα ξεγράψει το ΚΚ, ως δοσίλογο.
Α, και που οι φήμες λένε ότι το σήκωνε το αμπέχονο.
(Ίσως γι' αυτό και τον έχεις σε τόση εκτίμηση).
Τώρα ποιοι λαοί αναγνώρισαν τους συμμορίτες, μάλλον θα μιλάς για τους αλβανούς, τους βούλγαρους και τους "μακεδόνες".
Γιατί αν το ΚΚ είχε υποστήριξη από έλληνες, θα κατέβαινε στις εκλογές και δεν θα ανέβαινε στο βουνό.