αν έλεγα "α" θα ήμουν "παρασυρομενος απο το ανθελληνικο σου (μου) μενος δε θα'χες (χα) τη στοιχειωδη λογικη και θα παρεκκλινες (-α) απο την πολιτικη γραμμη που τοσο πιστα ακολουθεις (-ω)."
τώρα που είπα "β" ο χίτμαν λέει : "αποδειχτηκες (-α) καλο φανταρακι ομως"
ο φανατισμός του χίτμαν συνίσταται στο ότι ακόμη και αν συμφωνήσει ο "αντίπαλος" μαζί του και πάλι θα πρέπει αυτός (ο αντίπαλος) να απαξιωθεί!
για τον φανατικό δεν υπάρχουν απόψεις που "πρέπει ν' αλλάξουν", αλλά αντίπαλοι που "πρέπει να εξαλειφθούν"!
με την παραπάνω τοποθέτηση, ο χίτμαν αναδεικνύεται "φανατικότερος" του ασπρούλη!
και σ' ανώτερα!!!
πραγματικα ειναι αρκετα μονοδιαστατη η δομη της σκεψης σου....
θαρρεις και ολα πρεπει να καταληγουν σε μια καποια εκδηλωση φασισμου,ρατσισμου,κομμουνισμου και αλλων εκφρασεων βιας...
το ποστ που παρεθεσες σου εξηγει με απλα ελληνικα για ποιο λογο σε καλεσα και εγω με τη σειρα μου να απαντησεις στο ερωτημα του ασπρου(η απαντηση του οποιου ηταν προφανεστατη αφου <<υ.γ.2.το αντιλαμβανεσαι και εσυ πως το οτι παραδεχτηκες πως τα στρατευματα κατοχης ειναι παρανομα στο νησι ειναι κατι το οποιο συντασσεται με τις στοιχειωδεις αρχες του διεθνους δικαιου...δεν ειναι τοσο απλο να στηριξεις το αντιστοιχο αντεπιχειρημα.>>)..ηθελα να μετρησω καποια πραγματα για το νικ ΠΠ και να βγαλω καποια συμπερασματα..παραδεχομαι παρολαυτα πως το ποστ μπορουσε να χαρακτηριστει και απαξιωτικο ως ενα βαθμο....
οι συνεχεις χαρακτηρισμοι και τα αλλα περι <<εξαλειψης των αντιπαλων>> εντασσονται στο γνωστο κυνηγι φαντασματων στο οποιο επιδιδεσαι εδω και καιρο..
προσωπικα δεν προκειται να ασχοληθω σοβαρα ξανα με το νικ ΠΠ,αφου διαπιστωνω οτι το μονο που το ενδιαφερει ειναι να πετα λασπη στους συνομιλητες με τους οποιους διαφωνει ιδεολογικα......τωρα τελευταια μαλιστα εχει αρχισει να παρεκτρεπεται και να υιοθετει συμπεριφορες αλλων μελων που κινουνται στον ιδιο ιδεολογικο χωρο με αυτο' αναζητωντας ισως καποιους συμμαχους στις λεκτικες μαχες που λαμβανουν χωρα στο φορουμ..
πραγματικα λυπηρο.