Νέα

Θέλουμε Δημοψήφισμα για τη Λαθρομετανάστευση και το θέλουμε ΤΩΡΑ!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα GrP
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 159K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Να φύγους οι παράνομοι μετανάστες απο την Ελλάδα άμεσα!

• Ναι

Ψήφοι: 97 92,4%
  • Όχι

Ψήφοι: 8 7,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    105

memosan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2006
Like
4
Πόντοι
166
καλώς το φυλήσυχο!

μπα!!!

κακό σκυλί ψόφο δεν έχει! :s&m_2:

εδώ οι άλλοι ήταν σίγουροι ότι ΠΠ = Λίλα(ς) (tr)  :uglystupid:
και κάνανε τη σχετική διασπορά προπαγάνδας  :idiot: και δε μάσησε ο ΠΠ, :s&m_1:
με τον Ισιούλη  :dancing: θα μασήσει;

απλώς θεωρώ ανήθικο τέτοιο επιλεκτικό πέσιμο!

η δική σας υγεία πως έχει :grin: ;
τελικα, η ανθελληνικη σεχτα που ειναι κρυμμενη πισω απο την εταιρεια με διακριτικο τιτλο ΠορνοΠαπος εδειξε το αληθινο της προσωπο!!!

Οχι μονο χρησιμοποιωντας απειλες και πιεσεις στους διαχειριστες της ιστοσελιδας καταφερε το προτωφανες! Να ξεμιουταριστει το νικ ΠΠος ΠΑΡΟΤΙ ΕΙΧΕ ΠΑΡΑΒΙΑΣΕΙ ΡΗΤΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥΣ ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ ΚΑΙ ΔΙΧΩΣ ΚΑΝ ΝΑ ΜΠΕΙ ΣΤΟΝ ΚΟΠΟ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΜΕΣΑ ΘΙΓΟΜΕΝΟ!

Αληθεια, γιατι ειναι τοσο σημαντικο το νικ ΠΠος για σας συνωμοτες του διαδικτυου?

Αληθεια, ποσο δημοκρατες ειστε οταν δεν αναγνωριζετε ουτε τους κανονισμους που διεπουν ενα ΙΔΙΩΤΙΚΟ χωρο οπως το παρον σαϊτ?ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΒΑΙΝΕΤΕ ΚΑΤ'ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΟΙΚΕΙΩΘΕΛΩΣ?

Αληθεια, ποιος ο λογος που δεν μπορειτε να δεχθειτε την ΔΙΚΑΙΗ τιμωρια που σας επιβληθηκε? Οι κανονισμοι δεν ισχυουν για σας κρετινοι? 'Η θα χανόταν ο κόσμος αμα συνεχίζατε την προπαγάνδα σας με κάποιο άλλο νικ?

Βεβαια η δημοκρατικοτητα τους(των ΠΠων) εφτασε στο σημειο ΝΑ ΑΠΑΙΤΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΦΕΡΝΟΥΝ ΤΗ ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΤΩΝ ΜΥΝΗΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ προφανως για να μην υπενθιμιζεται στους λοιπους χρηστες η ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΗ δραση του νικ ΠΠος!

Περα απο τον γνωστο φασισμο που σας διακατεχει, περασατε πλεον και στο επιπεδο της ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑΣ, της ΦΙΜΩΣΗΣ ΤΩΝ ΑΛΗΘΙΝΩΝ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΩΝ!

Γελοια υποκειμενα
φασιστοειδη
υπανθρωποι
προπαγανδιστες
υπαλληλισκοι
γκαμπαιλισκοι
αντιδημοκρατες
σκουληκια
αμορφωτοι
ανεντιμοι
αναξιοπρεπεις
γραικύλοι

κοιταχτε τα μουτρα σας στον καθρεπτη και φτυστε τα μονοι σας! Ουτε το σαλιο μου δε σας αξιζει!

Ελπιζω οι υπολοιποι να εχουν ηδη καταλαβει τι ρολο βαραει η ομαδα που ειναι κρυμενη πισω απο το νικ ΠΠος!!!
Το ολοκληρωτικό ξεβράκωμά τους είναι πλέον γεγονός!

Υ.Γ. αν για οποιοδηποτε λογο σβηστει το παρον μυνημα, μα τω θεο θα κανω 10 κλωνους και θα το ποσταρω 100 φορες καθε μερα! Ειμαι πολυ περίεργος να μάθω τι πιέσεις ασκεί το νικ ΠΠος στους διαχειριστές και φέρονται με αυτό τον τρόπο!

pouranger

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Δεκ 2007
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
1.290
Λέντζος βεβαίως..
Από τότε που έκοψα το βραδυνό φαγητό τρώω που και που γράμματα από τα posts..

Γεια  σου  γκάγκαρε .
Τί κάνουμε ?
Για ρίξε  μικρά  ενημέρωση  διότι  τώρα  μπήκα  μέσα  και είμαι  από παϊδάκι  στη  Μαγκουφάνα .

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
Γεια  σου  γκάγκαρε .
Τί κάνουμε ?
Για ρίξε  μικρά  ενημέρωση  διότι  τώρα  μπήκα  μέσα   και είμαι  από παϊδάκι  στη  Μαγκουφάνα .

Εγώ δεν ξέρω τίποτε.

Είμαι από το Δρουγούτι.

pouranger

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Δεκ 2007
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
1.290
Εσύ  ρε  βλαχοδήμαρχε  από  τη  Φθία  από  που  και ως  που  γκάγκαρος ?
επειδή  πήγες  μια  Αμέρικα
Γαμώ  το μπρούκλυν μου  μέσα ?

Υ.Γ .

Στο  Δρουγούτι  κοντά στο Μετρό και στο Τράμ  μένεις ?

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
Φθιώτιδαι Θήβαι παρακαλώ.

pouranger

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Δεκ 2007
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
1.290
Αρε  το Δρουγούτι 
Μετρό Τραμ !

Βλάχοι  , πού  ειναι  το Δρουγούτι ?

Επισκέπτης
Γεια  σου  γκάγκαρε .
Τί κάνουμε ?
Για ρίξε  μικρά  ενημέρωση  διότι  τώρα  μπήκα  μέσα   και είμαι  από παϊδάκι  στη  Μαγκουφάνα .

Γεια σου και σένα ιθαγενή του Βατραχονησίου..
Τίποτα ιδιαίτερο σήμερα..με το φιρδημίγδη παίζουμε για να περνάει η ώρα.
Έχει καλό παϊδάκι η Μαγκουφάνα??

Το Δρουγούτι κάπου κοντά στην Ακρόπολη πέφτει σίγουρα, στου Μακρυγιάννη νομίζω..

Επισκέπτης
Κατανοώ ότι μετά από τόσα χρόνια που παρίστανες τον ινστρούχτορα και τον προβοκάτορα σε σχολεία και πανεπιστήμια, νομίζεις ότι όλοι κάνουν το ίδιο..
Και τη στιγμή που με εγκαλείς που δεν τραβάω το αυτάκι στα άλλα παιδάκια λες και είμαι ο attorney general του site, παριστάνεις τον φοιτητοπατέρα- νταβατζή μην και χάσεις το πουλέν...

Κατναμοώ επίσης το τραύμα που σου έχουν αφήσει οι απανωτές πούτσες της ΔΑΠ εκεί στη Θεσσαλονίκη περί τα τέλη του 80- μέσα του '90 και πραγματικά μετανιώνω που δεν πήγα και εγώ να γραφτώ, μόνο και μόνο για ξεφτιλίζω σταλινάκια σαν εσένα...
Προτίμησα το δρόμο της αξιοπρέπειας και της ανεξαρτησίας και δεν εντάχθηκε πουθενά και ποτέ σε αντίθεση με σένα που όχι μόνο έγινες κομματόσκυλο αλλά και κόμμα του 5%...Και κερατάς και δαρμένος (ναι κούκλα μου, ο μητσάρας όχι μόνο σου ρίχνει καμια καρπαζοιά, σε απατά με τον καλύτερό σου φίλο)

Κάνω σεξ πού και που και μάλιστα σε ενεργητικό ρόλο και μόνο με γυναίκες...
Κατανοώ ότι σε σοκάρει ο συντηρητισμός μας αλλά δοκίμασε καμιά φορα τη ζεστασιά και την υγρασία ενός αιδοίου, ίσως σου κάνει καλό...

Έχεις ξεφτιλιστεί σε επίπεδο επιχειρημάτων ακόμη και από άτομα με (λέμε τώρα) χαμηλότερο μορφωτικό επίπεδο...

Και ως τελευταίο καταφύγιο, ξεφτιλίζεις έναν πιτσιρικά χίλιες φορες χειρότερα απ΄' ό,τι εγώ παριστάνοντας τον νταβατζή- αυτόκληρο συνήγορο και δείχνοντάς του ότι είναι ανίκανος να υπερασπιστεί τον εαυτό του ακόμη και σε ένα ιντερνετικό φόρουμ,μπας και έχεις υποστήριξη στο σπαμ σου καθότι ακόμη και άτομα από τον αυτό ιδεολογικό χώρο με εσένα σε έχουν απομονώσει...How sad...
Μα να μην σου φαίνεται οτί δεν υπήρξες ποτές Δαπ!!! :2funny: :2funny: :2funny:
Η σεξουαλική ρατσιστική επίθεση που χρησιμοποιείς εσύ και άλλοι εναντιόν πολλών φανερώνει αρνητικά στοιχεία,δεν θα στα αναλύσω γιατί είναι αυτονόητα πιστεύω.
Τα δε δικά σου επιχειρήματα είναι πάντα κορυφαία και του ΠΠ στερούνται τρομάρα σου.
Επίσης αν νομίζεις οτί ο οποιοσδήποτε μπορεί να ξεφτυλιστεί σε ένα site σαν αυτό που βρισκόμαστε με την ανωνυμία να ενυπάρχει και οτί το κατάφερες κιόλας με εμένα μάλλον είσαι κάπως εκτός τόπου και χρόνου,δεν απάντησα γιατί απλά σε αγνόησα!!!
Τελός και εμένα μου φαίνεται οτί για κάποιον λόγω έχεις αποκτήσει εμπάθεια απεναντί μου και πιστευώ λόγω ιδεολογίας,απόδειξη οτί και η boomb είπε τα ίδια και έκανες διάλογο δεν πήγες απλά να την μειώσεις όπως με την περιπτωσή μου(μπορεί πάντα να φταίει οτί η boomb είναι κοπέλα και είσαι κύριος με τα φουστάνια :cheesy:),ελπίζω να λανθάνω.
Τα σέβη μου και το απεριόριστο θαυμασμό μου!!!  

Επισκέπτης
Κάνω σεξ πού και που και μάλιστα σε ενεργητικό ρόλο και μόνο με γυναίκες...
Κατανοώ ότι σε σοκάρει ο συντηρητισμός μας αλλά δοκίμασε καμιά φορα τη ζεστασιά και την υγρασία ενός αιδοίου, ίσως σου κάνει καλό...

τι να γαμησει ρε...
το μονο που μπορει να κανει σε ενα αοιδοιο ο ΠΠ ειναι κλειδεροκτομη :2funny: :2funny:
μεχρι εκει φτανει η αρρωστημενη φαντασια του

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
κι εγώ ελπίζω να μην "είναι κύριος με τα φουστάνια" γιατί θα τα πάρω...

θέλω να πιστεύω ότι κάτι τον ενοχλεί στο ύφος σου, παπαζολ  :think:

Επισκέπτης
Μα να μην σου φαίνεται οτί δεν υπήρξες ποτές Δαπ!!! :2funny: :2funny: :2funny:
Η σεξουαλική ρατσιστική επίθεση που χρησιμοποιείς εσύ και άλλοι εναντιόν πολλών φανερώνει αρνητικά στοιχεία,δεν θα στα αναλύσω γιατί είναι αυτονόητα πιστεύω.
Τα δε δικά σου επιχειρήματα είναι πάντα κορυφαία και του ΠΠ στερούνται τρομάρα σου.
Επίσης αν νομίζεις οτί ο οποιοσδήποτε μπορεί να ξεφτυλιστεί σε ένα site σαν αυτό που βρισκόμαστε με την ανωνυμία να ενυπάρχει και οτί το κατάφερες κιόλας με εμένα μάλλον είσαι κάπως εκτός τόπου και χρόνου,δεν απάντησα γιατί απλά σε αγνόησα!!!
Τελός και εμένα μου φαίνεται οτί για κάποιον λόγω έχεις αποκτήσει εμπάθεια απεναντί μου και πιστευώ λόγω ιδεολογίας,απόδειξη οτί και η boomb είπε τα ίδια και έκανες διάλογο δεν πήγες απλά να την μειώσεις όπως με την περιπτωσή μου(μπορεί πάντα να φταίει οτί η boomb είναι κοπέλα και είσαι κύριος με τα φουστάνια :cheesy:),ελπίζω να λανθάνω.
Τα σέβη μου και το απεριόριστο θαυμασμό μου!!! 

απλως μαλακας εισαι εσυ.
Μαλακισμενο πιτσιρικι που  χωρις να σκεφτεται καν χαφτει οτι ανθελληνικη προπαγανδα παιζει στην πιατσα της σχολης του.Λιγο η μαλακια σου λιγο η αντιδραστικοτητα σου σαν νεος γινεσαι απλα αστειος και ενοχλητικος ενιοτε μ τις ατοπες παρεμβασεις σου

pouranger

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Δεκ 2007
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
1.290
Κάτσε  να  βάλω  λίγο  Ζαμπέτα  που  ήτανε  και Γκάγκαρος

Και δούλεψε και στο Μπαρουτάδικο

Επισκέπτης
κι εγώ ελπίζω να μην "είναι κύριος με τα φουστάνια" γιατί θα τα πάρω...

θέλω να πιστεύω ότι κάτι τον ενοχλεί στο ύφος σου, παπαζολ  :think:

σιγα μην κλασεις και να τα παρεις :2funny:
Και εσυ μαλακισμενη εισαι απλα με λιγοτερο μαλακισμενο υφος :2funny:

Παρόμοια θέματα

Απαντήσεις
153
Εμφανίσεις
9K

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom