είναι σαφές ότι ενοχελείσαι μόνον από συγκεκριμένες απόψεις / ερωτήσεις καιτις απαξιώνεις τοιουτοτρόπως!
ειδικά δε σε συνδυασμό με την δημοσίως δηλωθείσα ηλικία του νεανία παπαζόλη κάνεις αυτό που στο στρατό λέγαμε "στρώσιμο του νέου"
δεν ξέρω πως το λέγατε στη ΔΑΠ...
η απάντησή στην προσπάθεια ΕΗΔ (εθνικής & ηθικής διαπαιδαγώγησης) που αποπειράσαι δεν μπορεί παρά να είναι:
ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΠΗΔΗΞΟΥ ΙΣΙΕ!
Κατανοώ ότι μετά από τόσα χρόνια που παρίστανες τον ινστρούχτορα και τον προβοκάτορα σε σχολεία και πανεπιστήμια, νομίζεις ότι όλοι κάνουν το ίδιο..
Και τη στιγμή που με εγκαλείς που δεν τραβάω το αυτάκι στα άλλα παιδάκια λες και είμαι ο attorney general του site, παριστάνεις τον φοιτητοπατέρα- νταβατζή μην και χάσεις το πουλέν...
Κατναμοώ επίσης το τραύμα που σου έχουν αφήσει οι απανωτές πούτσες της ΔΑΠ εκεί στη Θεσσαλονίκη περί τα τέλη του 80- μέσα του '90 και πραγματικά μετανιώνω που δεν πήγα και εγώ να γραφτώ, μόνο και μόνο για ξεφτιλίζω σταλινάκια σαν εσένα...
Προτίμησα το δρόμο της αξιοπρέπειας και της ανεξαρτησίας και δεν εντάχθηκε πουθενά και ποτέ σε αντίθεση με σένα που όχι μόνο έγινες κομματόσκυλο αλλά και κόμμα του 5%...Και κερατάς και δαρμένος (ναι κούκλα μου, ο μητσάρας όχι μόνο σου ρίχνει καμια καρπαζοιά, σε απατά με τον καλύτερό σου φίλο)
Το επιλεκτικό αυτό σπάσιμο που κάνεις, είναι αηδιαστικό και με αναγκάζει και πάλι να σου θυμίσω:
ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΠΗΔΗΞΟΥ ΙΣΙΕ!
Μπας και ξελαμπικάρεις...
Κάνω σεξ πού και που και μάλιστα σε ενεργητικό ρόλο και μόνο με γυναίκες...
Κατανοώ ότι σε σοκάρει ο συντηρητισμός μας αλλά δοκίμασε καμιά φορα τη ζεστασιά και την υγρασία ενός αιδοίου, ίσως σου κάνει καλό...
ως προς τα "κριτήρια" για το δικαίωμα ψήφου αν τυχόν συνδεθούν με το iq,
τότε,
από τους εδώ παριστάμενους ελληναράδες,
σε πολλούς θα πρέπει να αφαιρεθεί και το δικαίωμα λόγου, όχι μόνον της ψήφου!
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ
Και ήταν ανάγκη να κάνεις αυτόν τον πρόλογο για να πεις αυτό μου πραγματικά θέλεις: από τους εδώ παριστάμενους ελληναράδες,
σε πολλούς θα πρέπει να αφαιρεθεί και το δικαίωμα λόγου, όχι μόνον της ψήφου!
Έτσι μπράβο...Δείξε το μίσος και το κόμπλεξ που έχει το συνάφι σου για κάθε τί που υποστηρίζει έστω και χαλαρά την Ελλάδα απέναντι σε εθνομηδενιστικά ιδεολογήματα, δείξε ότι παρά τα λογύδρια περί δημοκρατικής αριστεράς, κρύβεις μέσα σου τον κομσομόλο/ κνίτη που ονειρεύεται κατυν και σιβηρίες για τους ιδεολογικούς του έχθρούς...
Έλα, μην κρύβεσαι...
Όπως μην κρύβεις ότι πίσω από την επιμονή για να αποκτήσουν υπηκοότητα μετανάστες δεν κρύβεται τάχα μου αγάπη για την ελλάδα αφού είναι εμφανώς ότι μισείς παθολογικά ο,τιδήποτε ελληνικό αλλά τα ψηφαλάκια...
Άντε ντε, μπορεί και να ξεπεράσετε το ΛΑΟΣ στις επόμενες εκλογές αν και σου έχω νέα: Πασόκ θα ψηφίσουν και εσένα θα σε γράψουν στ' @@ τους...
Έχεις ξεφτιλιστεί σε επίπεδο επιχειρημάτων ακόμη και από άτομα με (λέμε τώρα) χαμηλότερο μορφωτικό επίπεδο...
Νομίζεις ότι επαναλαμβάνοντας ερωτήματα που έχουν ήδη απαντηθεί και με σπαμ θα καλύψεις τα χαώδη λογικά κενά στην όποια σκέψη σου και ότι στο τέλος θα σου πούμε αυτό που θελεις να ακούσεις... Κάπως έτσι έκαναν και οι ανακριτές της Σταζί...
Και ως τελευταίο καταφύγιο, ξεφτιλίζεις έναν πιτσιρικά χίλιες φορες χειρότερα απ΄' ό,τι εγώ παριστάνοντας τον νταβατζή- αυτόκληρο συνήγορο και δείχνοντάς του ότι είναι ανίκανος να υπερασπιστεί τον εαυτό του ακόμη και σε ένα ιντερνετικό φόρουμ, μπας και έχεις υποστήριξη στο σπαμ σου καθότι ακόμη και άτομα από τον αυτό ιδεολογικό χώρο με εσένα σε έχουν απομονώσει...How sad...
Ως εκ τούτου, στην ευχή σου περί πηδήματος σου απαντώ:
ΔΕΝ ΣΕ ΓΑΜΑΩ ΠΙ-ΠΙ...
Το αυτό εύχομαι και δι' υμάς...