Νέα

Θέλουμε Δημοψήφισμα για τη Λαθρομετανάστευση και το θέλουμε ΤΩΡΑ!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα GrP
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 160K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Να φύγους οι παράνομοι μετανάστες απο την Ελλάδα άμεσα!

• Ναι

Ψήφοι: 97 92,4%
  • Όχι

Ψήφοι: 8 7,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    105

Επισκέπτης
φασίστες ο μισός σχεδόν ελληνικός λαός?

ποιός μισός ρε ? πας καλά ?

το 30% είναι ο μισός πληθυσμός ? (ή το 40%)...

και από που το φασιστάκος που μου σούρνετε από προχθές?

να σου παραθέσω βουλευτές κ μέλη της ΝΔ...που είναι πιο φασίστες κ απ'τον Καρατζαφέρη ?

που έχουν πορεία ως βασιλόφρονες,χουντικοί...κ δεν μαζεύεται ?

.................

έλα να κάνουμε κανένα μπάνιο...να ξυπνάμε το πρωί...

****δεν θα το συνεχίσω ότι κ να απαντήσεις...τους γράφω στα @@ μου όλους τους....κ τους γαμάω όσο ΔΕΝ μπορώ...μαζί με το τσίρκο/θίασο που ονομάζουν ελλάδα...

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
Δεν είναι όλοι οι νουδούληδες φασίστες,αλλά αυτοί που είναι ξεπερνούν τα χρυσαύγουλα..
πες μας και για τα τσιπρακια..ειναι αναρχικοι αυτοι ή απλα αριστεροι του σαλονιου?
υ.γ.παντως η αναλυση του εκλογικου σωματος με νβαση το κομμα που ψηφιζει ειναι τουλαχιστον ανοητη..
εδω υπαρχουν ατομα που ψηφιζουν πα(κι)σοκ ελεω του αριστερου τους παρελθοντος... :2funny: :2funny:

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366

να σου παραθέσω βουλευτές κ μέλη της ΝΔ...που είναι πιο φασίστες κ απ'τον Καρατζαφέρη ?

που έχουν πορεία ως βασιλόφρονες,χουντικοί...κ δεν μαζεύεται ?

.................

έλα να κάνουμε κανένα μπάνιο...να ξυπνάμε το πρωί...

****δεν θα το συνεχίσω ότι κ να απαντήσεις...τους γράφω στα @@ μου όλους τους....κ τους γαμάω όσο ΔΕΝ μπορώ...μαζί με το τσίρκο/θίασο που ονομάζουν ελλάδα...

συγχαρητηρια κυριε...μολις αποκτησατε και σεις το δικο σας κοπροσκυλο που θα δαγκωνει τα παπουτσια  :headbang:

james070

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
66

ρε συ με 30% κάνεις κυβέρνηση?μη κοιτάς το Σεπτέμβρη.Γενικά μιλάμε....40-45% είναι, σχεδόν ο μισός.Αλλά τέσπα, είναι πάααρα πολλοί για να χαρακτηρίζονται φασίστες.εκεί το πόιντ μου.

κι εγώ μια απ τα ίδια!

και αν δεις και στα πολιτικά θρεντ των εκλογών ούτε καν πόσταρα κάτι, τη στιγμή που όλοι οι "ανεξάρτητοι" εδώ μέσα πλακωνόταν στο ξύλο με τους άλλους!

ειλικρινά χέστηκα και για τους βρωμιάρηδες-κλεφταράδες πολιτικούς και για το μπουρδελάκι που φτιάξανε.Να το χαίρονται τώρα που θα το έχουν για να ξεχαρμανιάζουν οι κάθε λογής ευρωπέη και ασιάτες που θα το ελέγχουν.

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.899
Πόντοι
22.785
Το πιο βαθύ καζάνι της Κόλασης φυλάγεται γιά αυτόν
που σε περιόδους κρίσης αποφεύγει να επιλέξει στρατόπεδο......

james070

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
66
συγχαρητηρια κυριε...μολις αποκτησατε και σεις το δικο σας κοπροσκυλο που θα δαγκωνει τα παπουτσια  :headbang:
εσύ τράβα βγάλε τις φωτό του γκόμενού σου που έβαλες στο πουστροθρεντ και μη μου ξύνεσαι άλλο.

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.337
Πόντοι
8.645
ρε συ με 30% κάνεις κυβέρνηση?μη κοιτάς το Σεπτέμβρη.Γενικά μιλάμε....40-45% είναι, σχεδόν ο μισός.Αλλά τέσπα, είναι πάααρα πολλοί για να χαρακτηρίζονται φασίστες.εκεί το πόιντ μου.
Την αποχή πού τη βάζεις; (μη μας πεις!)

Επισκέπτης
πες μας και για τα τσιπρακια..ειναι αναρχικοι αυτοι ή απλα αριστεροι του σαλονιου?
Δε με απασχολεί το συγκεκριμένο είδος.
Κατά την προσωπική μου γνώμη αυτός ο χώρος της αριστεράς είχε κατά το παρελθόν αλλά και αυτή τη στιγμή που μιλάμε πολύ πιο αξιόλογα στελέχη..

james070

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
66
Δε χρειάζεται..το βλεπουμε ήδη.
σε μένα αναφέρεσαι?

πες μου μια "φασιστική" μου θέση,
για τη δημοκρατία,
για την ελληνική κυριαρχία,
για μετανάστες,

.....για ότι θες.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
εσύ τράβα βγάλε τις φωτό του γκόμενού σου που έβαλες στο πουστροθρεντ και μη μου ξύνεσαι άλλο.

γαμησου ρε κοπριτη πια. κλοτσια και πανω απο το φραχτη.

ΜΕΙΝΕ ΕΚΕΙ

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Απαντήσεις
153
Εμφανίσεις
9K

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom