Επισκέπτης
Κλάψε μειονεκτικέ με την fake πουτσάρα !
Ενταξει...στρατηγε Ανεμε
Κλάψε μειονεκτικέ με την fake πουτσάρα !
Κλάψε λέμε !
Μην ασχολεισαι ρε...αν και η αναφορα σε νυχτες κρυσταλλων κατι μου θυμιζει...
κοινό πολιτιστικό υπόστρωμα της ελληνικής ακροδεξιάς !
με ειδες να σχολιαζω ονομασια αγραμματε σταζιερη?εισαι καποιο ειδος εποπτη τηρησης και χρησης "εθνικώς ορθών" <<ονομασιων>> ή αλλος ενας ανθελληνας φασιστομαλακας?
Εγω να κλαιω ρε ηλιθιε?
Εσυ αρχισες να κομπαζεις για τα αλματα σου και να απειλεις οτι να προσεχε γιατι μπορει να γινει δεκτο το αιτημα σου να βρεθουμε και κατι τετοια.
Ε και σου λεω
Ελα ρε μαλακα να μου κανεις τον μαγκα και τον εξυπνο απο κοντα.
Μεχρι τοτε δεν εισαι και εσυ παρα ενα σκουπιδι που αβανταρει τον ενα και τον αλλο ανθελληνα λογω του ιστορικου της οικογενειας του.
επιδοκιμαζει??...με αυτα, και κατι γεν(ν)ιεσαι...χανετε ποντους ως εθνικοφρων...το σωστο ειναι ετσι.
Την λεξη ανθελληνας τουλαχιστον μην την χρησιμοποιεις εσυ και το σιναφι σου.
Ειναι το λιγοτερο αστειο καποιος που αρνειται εννοιες οπως εθνος κτλ και επιδοκιμαζει την αυξηση εδαφους μας να μιλαει για "ανθελληνισμο"
Λευκε δεν ειναι ΠΠ ο πουρεηντζερ, μη τον παρασερνεις σε ιδια λογομαχια.
Και σεβασμος στο μπεργκιν, τιμης ενεκεν ;)
επιδοκιμαζει??...με αυτα, και κατι γεν(ν)ιεσαι...χανετε ποντους ως εθνικοφρων...
ΟΚ το κόβω και εγώΛευκε δεν ειναι ΠΠ ο πουρεηντζερ, μη τον παρασερνεις σε ιδια λογομαχια.
Και σεβασμος στο μπεργκιν, τιμης ενεκεν ;)
Την λεξη ανθελληνας τουλαχιστον μην την χρησιμοποιεις εσυ και το σιναφι σου.το σωστο ειναι ετσι.
Την λεξη ανθελληνας τουλαχιστον μην την χρησιμοποιεις εσυ και το σιναφι σου.
Ειναι το λιγοτερο αστειο καποιος που αρνειται εννοιες οπως εθνος κτλ και επιδοκιμαζει την αυξηση εδαφους μας να μιλαει για "ανθελληνισμο"
κοινό πολιτιστικό υπόστρωμα της ελληνικής ακροδεξιάς !
ΟΚ το κόβω και εγώ
Ρε whitey να σουνα ο Ασλανίδης να σου έβγαζα το καπέλο !
σε ποια τάξη είσαι πιτσιρίκο;
μπήκες στο λύκειο;
με ειδες να σχολιαζω ονομασια αγραμματε σταζιερη?
με ειδες να σχολιαζω ονομασια αγραμματε σταζιερη?
Μπασταρδε?...Προφανως η αιματωσις του τεραστιου αβαταριανου μοριου σας, καθιστα αδυνατη την αιματωσις του εγκεφαλου σας...ειχα ξαναπει μπασταρδε...
και ο μακρυγιαννης αγραμματος ηταν αλλα κατι ανθελληνες σαν του λογου σου τους περνουσε απο φωτια και σιδερο
Αλλά και τις άκρα-αριστεράς ή της σκέτης αριστεράς με σπουδαιες επιδοσης που πραγματικα τις θαυμαζω.....εχουν χαρη φαντασια και πουτανιά... αντίθετα με αυτες τις ακροδεξιάς που είναι πληκτικές και μονότονες