Νέα

Θέλουμε Δημοψήφισμα για τη Λαθρομετανάστευση και το θέλουμε ΤΩΡΑ!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα GrP
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 160K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Να φύγους οι παράνομοι μετανάστες απο την Ελλάδα άμεσα!

• Ναι

Ψήφοι: 97 92,4%
  • Όχι

Ψήφοι: 8 7,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    105

james070

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
66

ρε μαλάκα δεν σου είπαν εσένα οι άλλοι να μη μου μιλάς?

μάλλον δε σούρθε το πμ ε?

θα βρίζει την τύχη του ο πουστρόνα που δεν πέταξε το περιστέρι απ το μαντρί του! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

(για να σου φύγει η απορία, μήπως και έχασες επεισόδια, οι παρατρεχάμενοι δικηγόροι και οι υπεύθυνοι δημόσιοι υπάλληλοι των περιφεριών θα κερδίσουν! δε σου λέω όμως ποιου κόμματος είναι αυτοί γιατί είμαι μεν συκοφάντης αλλά είμαι και σπασαρχίδης)

κάτσε στη γωνιά σου αμίλητος τώρα γιατί δεν γουστάρω να σε μπαγλαρώσουν αύριο!

και ποιος θα σε σώσει? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
ρε μαλάκα δεν σου είπαν εσένα οι άλλοι να μη μου μιλάς?

μάλλον δε σούρθε το πμ ε?

θα βρίζει την τύχη του ο πουστρόνα που δεν πέταξε το περιστέρι απ το μαντρί του! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

(για να σου φύγει η απορία, μήπως και έχασες επεισόδια, οι παρατρεχάμενοι δικηγόροι και οι υπεύθυνοι δημόσιοι υπάλληλοι των περιφεριών θα κερδίσουν! δε σου λέω όμως ποιου κόμματος είναι αυτοί γιατί είμαι μεν συκοφάντης αλλά είμαι και σπασαρχίδης)

κάτσε στη γωνιά σου αμίλητος τώρα γιατί δεν γουστάρω να σε μπαγλαρώσουν αύριο!

και ποιος θα σε σώσει? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
εισαι λιγος για να παιξω πιγκ-πονγκ μαζι σου ρε..
ποσες φορες θα στο πω???
τραβηξου με τον παπαζολη μεχρι να σκασει η παπια..

james070

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
66
Εχείς κολλήσει!!! :cheesy:

Η εκμεταλλευση φυσικά πάντα για όλους από παντου παίζει!!!
Αλλά οτί θα ψηφίζουν,εκλέγονται,μπορούν να δουλέψουν δημόσιο,θα έχουν ασφαλεία και γενικά θα υπάρχουν σαν πολίτες δεν είναι τίποτα!!!

εσύ πάλι κολλάς στην επιφάνεια και δεν κοιτάς την βαθύτερη ουσία της σαπίλας του συστήματος, αλλά και την υποκρισία του!

άκουσες ότι μόνο 250.000(αν δεν κάνω λάθος) έχουν τις προϋποθέσεις!

οι υπόλοιποι ΓΙΑΤΙ δεν τις έχουν?

τουλάχιστον 1εκ αλβανοί μένουν εδώ για πάνω από 10-15 χρόνια!

γιατί δεν έχουν τις προϋποθέσεις? μήπως επειδή δεν έχουν στα χέρια τους τις απαιτούμενες άδειες παραμονής που χρειάζεται?(χωρίς να φταίνε οι ίδιοι βέβαια σ αυτό-αλλά μόνο το μπουρδελάκι που κάποιος τους καταράστηκε να επιλέξουν σαν την επόμενη πατρίδα τους)

james070

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
66
εισαι λιγος για να παιξω πιγκ-πονγκ μαζι σου ρε..
ποσες φορες θα στο πω???
τραβηξου με τον παπαζολη μεχρι να σκασει η παπια..

τι πιγκ πογκ να παίξεις ρε μαλέα και συ!

εδώ ο πουστρόνας-περσόνας με καμιά δεκαριά παρατρεχάμενους σαλιάρηδες έφαγε τις πούτσες της ζωής του!

άσε και σε πάω εσένα (λίγο όμως, μια και ακόμα περιμένω για κείνη τη βομβίτσα στο αγαπημένο μου κτήριο)

υ.γ.ρε μαλάκα μια και χειρίζεσαι την ελληνική σωστά πώς γράφεται το κτήριο? με η ή με ι?κτίριο?

και τα 2 σωστά μου κάνουν!

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
εσύ πάλι κολλάς στην επιφάνεια και δεν κοιτάς την βαθύτερη ουσία της σαπίλας του συστήματος, αλλά και την υποκρισία του!

γιατί δεν έχουν τις προϋποθέσεις? μήπως επειδή δεν έχουν στα χέρια τους τις απαιτούμενες άδειες παραμονής που χρειάζεται?(χωρίς να φταίνε οι ίδιοι βέβαια σ αυτό-αλλά μόνο το μπουρδελάκι που κάποιος τους καταράστηκε να επιλέξουν σαν την επόμενη πατρίδα τους)
αυτο το ψευδο milf η υφυπουργος ειπε αποψε οτι ειναι 660.000 αυτοι που δικαιουνται ιθαγενειας, αλλα ποιος απο αυτους θα μεινει εδω οταν η ιθαγενεια αποτελει διαβατηριο για ΟΛΑ τα κρατη της ε.ε;;

Επισκέπτης
Για κάποιους παίζει και αυτό ναι,κάποιοι έχουν εγκληματίσει οπότε χ,κάποιοι δεν έχουν τα απαραίτητα χρόνια,κάποιοι δεν εχούν τα κρητήρια γνώσης Ελληνικού πολιτισμού(ιστορία και γλώσσα).
Εχείς λίγο λάθος τα νούμερα,850.000 είναι όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα.
660.000 νομίζω και εγώ εχούν προυποθέσεις!!! :think:

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
Για κάποιους παίζει και αυτό ναι,κάποιοι έχουν εγκληματίσει οπότε χ,κάποιοι δεν έχουν τα απαραίτητα χρόνια,κάποιοι δεν εχούν τα κρητήρια γνώσης Ελληνικού πολιτισμού(ιστορία και γλώσσα).
  μαλλον κατι δεν ξερεις καλα, τοσοι ειναι οι νομιμοι, με τους λαθραιους πανω απο 1.5εκ, με στοιχεια του κρατους..

james070

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
66
αυτο το ψευδο milf η υφυπουργος ειπε αποψε οτι ειναι 660.000 αυτοι που δικαιουνται ιθαγενειας, αλλα ποιος απο αυτους θα μεινει εδω οταν η ιθαγενεια αποτελει διαβατηριο για ΟΛΑ τα κρατη της ε.ε;;

φίλε δεν ξέρω! έχω χάσει τη μπάλα! πολλά σάιτ γράφουν αυτό που λες!

άλλα λένε 500.000, άλλα 250!

σάμπως και ξέρουν? πώς να βγάλουν νούμερο δηλ?

υπάρχει καμιά μηχανοργάνωση σ αυτό το μπουρδέλο?

Αλλά εμένα άλλο πράγμα μου την έχει δώσει τόσο καιρό με την ιστορία αυτή!

έχουν κολλήσει όλοι με την ιθαγένεια και τις προϋποθέσεις!

Μα αυτή ρε γαμώ τα επικοινωνιακά παιχνίδια τους μέσα, θα την έπαιρναν έτσι κι αλλιώς! Δεν χρειάζονταν τόσο καιρό τόσο πρήξιμο!!!!

Το θέμα είναι: μπορεί κάνας πανέξυπνος που είναι στη βουλή να μου εξασγαλίσει ότι όποιος κυκλοφορεί στο δρόμο έχει χαρτιά και είναι νόμιμος?Ιθαγένεια ή άδεια παραμονής χέστηκα!Αφού ήρθαν θα μείνουν!Κι αφού δεν μπορούμε να φυλλάξουμε την πορτα μας, θα έρθουν!

Μπορεί κάποιος όμως να μου εξασφαλίσει ότι θα ξέρω πως ο κάθε σκουρόχρωμος που κυκλοφορεί δεν καταζητείται στη χώρα του για 12 δολοφονίες και 25 ληστείες και βιασμούς ανηλίκων?

πολλά θέλω ε?

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Μπορεί κάποιος όμως να μου εξασφαλίσει ότι θα ξέρω πως ο κάθε σκουρόχρωμος που κυκλοφορεί δεν καταζητείται στη χώρα του για 12 δολοφονίες και 25 ληστείες και βιασμούς ανηλίκων?

πολλά θέλω ε?

Ασφαλώς και θέλεις πολλά!
Αφού θα έχει συστατική επιστολή από μέλη μκο, θέλεις και ποινικό μητρώο από τη χώρα του;

Άσε που θα σου πει ότι ναι μεν έσφαξε στο γόνατο τον κολλητό του αλλά το έκανε για ιδεολογικούς λόγους (του γαμούσε την κατσίκα) και ότι είναι πολιτικός πρόσφυγας...

Επισκέπτης
Μα αυτή ρε γαμώ τα επικοινωνιακά παιχνίδια τους μέσα, θα την έπαιρναν έτσι κι αλλιώς! Δεν χρειάζονταν τόσο καιρό τόσο πρήξιμο!!!!
Το θέμα είναι: μπορεί κάνας πανέξυπνος που είναι στη βουλή να μου εξασγαλίσει ότι όποιος κυκλοφορεί στο δρόμο έχει χαρτιά και είναι νόμιμος?Ιθαγένεια ή άδεια παραμονής χέστηκα!Αφού ήρθαν θα μείνουν!Κι αφού δεν μπορούμε να φυλλάξουμε την πορτα μας, θα έρθουν!
πολλά θέλω ε?
Ρε συ για εγκληματίες-φυγάδες υπάρχει διεθνής ενημέρωση,επιπλέον ότι έκανε δεν σημαίνει 100% οτί θα το ξανα κάνει.

james070

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
66
660.000 νομίζω και εγώ εχούν προυποθέσεις!!! :think:

2 άκυρα να σου επισημάνω!

1ον ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΞΕΤΑΖΕΙ αν γνωρίζουν γλώσσα και ιστορία! το γράφει ο νόμος αλλά δεν εφαρμόζεται!

2ον Οι αλβανοί είναι από μόνοι τους πάνω από 1 εκ. Βάλε και τους υπόλοιπους φτάνουμε σ αυτό που είπε ο αιγέας.

όποιος μπορέσει να βρεί επίσημο νούμερο καρδίζει μαστίχα! (+30% σίγουρα μια και το κωλοχανείο μας δεν ξέρει πόσους δημόσιους υπάλληλους πληρώνει-θα ξέρει πόσους ξένους έχουμε ΑΚΡΙΒΩΣ?)

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166

πολλά θέλω ε?
ΚΑΝΕΝΑΣ....ειπαμε ειμαστε πολυπολιτισμικοι....

james070

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
66
Ασφαλώς και θέλεις πολλά!
Αφού θα έχει συστατική επιστολή από μέλη μκο, θέλεις και ποινικό μητρώο από τη χώρα του;

Άσε που θα σου πει ότι ναι μεν έσφαξε στο γόνατο τον κολλητό του αλλά το έκανε για ιδεολογικούς λόγους (του γαμούσε την κατσίκα) και ότι είναι πολιτικός πρόσφυγας...
διαβασμένοι έρχονται πλέον ε?

λες να είδαν άλτερ? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
2 άκυρα να σου επισημάνω!
1ον ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΞΕΤΑΖΕΙ αν γνωρίζουν γλώσσα και ιστορία! το γράφει ο νόμος αλλά δεν εφαρμόζεται!
2ον Οι αλβανοί είναι από μόνοι τους πάνω από 1 εκ. Βάλε και τους υπόλοιπους φτάνουμε σ αυτό που είπε ο αιγέας.
όποιος μπορέσει να βρεί επίσημο νούμερο καρδίζει μαστίχα! (+30% σίγουρα μια και το κωλοχανείο μας δεν ξέρει πόσους δημόσιους υπάλληλους πληρώνει-θα ξέρει πόσους ξένους έχουμε ΑΚΡΙΒΩΣ?)
Το 1το πώς το ξέρεις;;; :think:
Είχα ψάξει στο νετ και είχα βρει 850.000,ερευνά πριν 4-6 μήνες,τώρα μπορεί να φτάσαμε και τα 2.000.000 τι να πω πια,δεν ξέρω!!! :S

james070

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
66
Ρε συ για εγκληματίες-φυγάδες υπάρχει διεθνής ενημέρωση,επιπλέον ότι έκανε δεν σημαίνει 100% οτί θα το ξανα κάνει.
τι υπάρχει?

ρε παπαζόλη! μην τα πετάς ετσι ρε! δεν είμαστε σε αμερικάνικη αστυνομική σειρά!
στην Ελλάντα είμαστε!

(πολύ "νόμος και τάξη" βλέπεις ε?)

χαχαχαχαχαχαχα!

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
κακό είναι αυτό?  :rockon:
εσυ το θεωρεις καλο;;οταν θα σε τσουβαλιαζουν οταν κατεβαινεις απο το αεροπλανο στο εξωτερικο μετα ελα να μου πεις, και μην μου πεις οχι γιατι το εχω δει με τα ματια μου στην γερμανια πως φερονται οι γερμανοι σε οσουν πατανε το ποδι τους στην γερμανια και ειναι καπως σκουροι, δε πα εχουν διαβατηριο απο οπου θες...

Επισκέπτης
τι υπάρχει?
ρε παπαζόλη! μην τα πετάς ετσι ρε! δεν είμαστε σε αμερικάνικη αστυνομική σειρά!
στην Ελλάντα είμαστε!
(πολύ "νόμος και τάξη" βλέπεις ε?)
χαχαχαχαχαχαχα!
Εχώ θα έλεγα ναι Ελλάδα είμαστε όχι Βραζιλία ή Νιγηρία!!! ;)

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Απαντήσεις
153
Εμφανίσεις
9K

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom