Νέα

Θέλουμε Δημοψήφισμα για τη Λαθρομετανάστευση και το θέλουμε ΤΩΡΑ!

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα GrP
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 159K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Να φύγους οι παράνομοι μετανάστες απο την Ελλάδα άμεσα!

  • Ναι

    Ψήφοι: 97 92,4%
  • Όχι

    Ψήφοι: 8 7,6%

  • Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    105

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Μηνύματα
18.212
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
...για να επιστρέψουμε στο θέμα μας....

«Όχι» στους μετανάστες με «ανεπαρκή προσόντα» λέει η Αυστραλία

Η Αυστραλία ανακοίνωσε τη Δευτέρα ότι θα δώσει προτεραιότητα στην αποδοχή μεταναστών που διαθέτουν ορισμένα προσόντα και πρόσθεσε ότι θα απορρίψει 20.000 αιτήσεις μετανάστευσης από εργαζόμενους με «ανεπαρκή προσόντα».

Θετικά υποδέχθηκε την κίνηση της κυβέρνησης ο μεταλλευτικός κλάδος της χώρας, οι μεγάλες εταιρείες του οποίου, όπως η BHP Billiton και η Rio Tinto, καλούνται να αντεπεξέλθουν στην αυξανόμενη ζήτηση προϊόντων τους στην κινεζική αγορά αλλά αντιμετωπίζουν πρόβλημα στην ανεύρεση εξειδικευμένων εργαζομένων.

Η αλλαγή αναμένεται να πλήξει ακόμη περισσότερο τον εκπαιδευτικό τομέα, ο οποίος αποτελεί την τρίτη μεγαλύτερη εξαγωγική βιομηχανία της χώρας με έσοδα πάνω από 13 δισεκατομμύρια δολάρια, αλλά πρόσφατα άρχισε να παραπαίει εξαιτίας της κακής δημοσιότητας που δημιούργησαν οι επιθέσεις εναντίον Ινδών σπουδαστών σε Σίδνεϊ και τη Μελβούρνη.

Πολλοί ξένοι σπουδαστές, κυρίως από χώρες της Ασίας, ζητούν άδεια εγκατάστασης στην Αυστραλία μετά από την ολοκλήρωση της μαθητείας τους σε ιδιωτικά κολέγια για επαγγέλματα όπως η κομμωτική και η εστίαση.

«Είχαμε δεκάδες χιλιάδες σπουδαστών, οι οποίοι σπούδαζαν μαγειρική, λογιστική και κομμωτική επειδή αυτά τα επαγγέλματα ήταν στη λίστα και τους εξασφάλιζαν μόνιμη παραμονή» δήλωσε ο υπουργός Μετανάστευσης Κρις Εβανς, ο οποίος διευκρίνισε ότι η εισαγωγή μεταναστών θα εστιαστεί σε εργαζόμενους στον χώρο της υγείας (γιατρούς και νοσοκόμες), καθώς και στη μηχανική και τη μεταλλευτική.

Οι αλλαγές στην Αυστραλία αντηχούν μία παρόμοια τάση στο Ηνωμένο Βασίλειο όπου έχουν ανακοινωθεί αυστηρότεροι κανόνες για την έκδοση βίζας έτσι ώστε να σταματήσει η είσοδος με φοιτητικές βίζες ατόμων, τα οποία εγγράφονται σε σύντομα εκπαιδευτικά προγράμματα με στόχο να εγκατασταθούν στην χώρα.

Ο Έβανς ανακοίνωσε ότι η κυβέρνησή του θα καταργήσει κατάλογο ειδικοτήτων, ο οποίος περιλαμβάνει 106 επαγγέλματα και θα αναθεωρήσει τις εξετάσεις που χρησιμοποιούνται για να αξιολογηθούν οι μετανάστες.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που επικαλέστηκε ο Αυστραλιανός υπουργός, πέρυσι 170.000 άτομα υπέβαλαν αίτηση για να ζήσουν μόνιμα στην Αυστραλία ως εξειδικευμένοι εργαζόμενοι αλλά υπήρχαν μόλις 108.100 θέσεις εργασίας.

Newsroom ΔΟΛ


Μερικά Σχόλια επί του άρθρου

1. Στην Αυστραλία ένα κριτήριο για την αποδοχή ή όχι των αιτήσεων μετανάστευσης από εργαζόμενους είναι τα προσόντα που διαθέτουν οι μετανάστες.

2. Στην Αυστραλία υπάρχει προγραμματισμός για τις ειδικότητες που μπορούν να καλύψουν με μετανάστες (κλάδος υγείας, μηχανική και τη μεταλλευτική).

3. Στην Αυστραλία ο αρμόδιος υπουργός γνωρίζει ακριβώς πόσοι υπέβαλαν αίτηση για να ζήσουν μόνιμα στην Αυστραλία αλλά και πόσες ήταν οι διαθέσιμες θέσεις.

Διακρίνετε μήπως κάποιες διαφορές σε σχέση με την Ελλάδα ????  

Στέκα, καλό είναι να τα γράφουμε ολόκληρα τα άρθρα.

Και κυρίως τα σημεία που αναφέρονται στους λόγους που άλλαξε η πολιτική:

In recent years, the ecucation sector has been hit by widespread allegations of shoddy practice and visa scams by migration agents and several institutions have subsequently been closed down.

 

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Μηνύματα
60.677
Like
13
Πόντοι
866
topmarquesgirlsm.jpg
εεεεεεεεεεεεετσσσιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι
 

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Μηνύματα
60.677
Like
13
Πόντοι
866
χαχαχαχα δεν μπορω αλλο  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

που να παει και στους καταρρακτες στη δραμα.. για τον νιαγαρα θα τους περασει  :rolleyes: :rolleyes:

δεν έχει ανάγκη να πάει δράμα.
τους φέρνουν τους καταρράκτες στην πόρτα του.

home delivery.

Y.Γ.
βολταίρο μην ασχολείσαι είπαμε.
ΤΟΠ ΟΦ ΔΕ ΤΑΠ.
 

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Μηνύματα
18.212
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
Στέκα μου γλυκέ στ αρχίδια μας τι κανουν οι απόγονοι της πουστοράτσας;

εδώ είμεθα μια ωραία ατμόσφαιρα.

Σωστά.

Τους φέρνεις παραδείγματα για μελέτες στην Αμερική, για την κατάσταση στην Γερμανία, για τις αμνηστίες που δόθηκαν σε λαθραίους μετανάστες στην Ισπανία και σου λένε εδώ είναι Ελλάδα (δείτε πως έχει απαντήσει πάμπολλες φορές ο Str8 σε αυτά που γράφω).

Τώρα γίνεται παράδειγμα η Αυστραλία. Ότι μας συμφέρει.

Και στο κάτω - κάτω της γραφής η Σιγκαπούρη εξακολουθεί να δέχεται μετανάστες:

www.temasekreview.com/2010/02/08/australia-cracks-down-on-skilled-migrants-even-as-singapore-continues-to-import-unskilled-foreign-workers/]Australia cracks down on skilled migrants even as Singapore continues to import unskilled foreign workers[/url]
 

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Μηνύματα
13.679
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
ρε παιδιά  :dancing:
καλό το Πήλιο,  :cheesy:
ωραία και τα γαμήσια στο χιόνι!  :boobies:
αλλά το στεκούλη  :idiot:και τα λοιπά φασιστάκια,  :uglystupid:
που φτιάξαν το νηματάκι αυτό,  :'(
για να τσιμπήσουν καμιά υπογραφουλα,  :headbang:
γιατί τα παιδεύετε;;; :s&m_1:

Κατανοώ ότι στο μικρόκοσμό σου αν η ΜΚΟ βγάλει φετφά, όλοι τουμπεκιάζετε αλλά που και που καλό είναι να γίνεται κανάς διάλογος, έστω με παρατράγουδα, να ακούγεται και η αντίθετη άποψη...
 

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Μηνύματα
22.266
Κριτικές
3
Like
1.443
Πόντοι
566
Στέκα, καλό είναι να τα γράφουμε ολόκληρα τα άρθρα.

Και κυρίως τα σημεία που αναφέρονται στους λόγους που άλλαξε η πολιτική:

In recent years, the ecucation sector has been hit by widespread allegations of shoddy practice and visa scams by migration agents and several institutions have subsequently been closed down.


Ανάφερα αυτούσιο το άρθρο από το in.gr με κάποια σχόλια στο τέλος και εσύ απαντάς με ένα άλλο άρθρο.

Με κατηγορείς για το άρθρο του in.gr για να καταλάβω.....




 
 

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Μηνύματα
11.773
Like
0
Πόντοι
166
Ακόμη με αυτό ασχολούμαστε;

ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ να διεξαχθεί οποιοδήποτε δημοψήφισμα όσες και υπογραφές να μαζευτούν από μη μέλη του Κοινοβουλίου. Η ΒΟΥΛΗ και μόνο η ΒΟΥΛΗ ως εκπρόσωπος του ΛΑΟΥ που την εξέλεξε μπορεί να το κάνει αυτό. Με δύο τρόπους:

  • [li]Να το προτείνει η Κυβέρνηση και να το στηρίξει στη ΒΟΥΛΗ η πλειοψηφία που είναι ικανή να στηρίξει μια κυβέρνηση (δηλαδή 150+1) ή[/li]
    [li]Να το προτείνουν 120 τουλάχιστον μέλη της ΒΟΥΛΗΣ και να το στηρίξουν δια της ψήφου τους τουλάχιστον 180[/li]

Ό,τι και να λένε τα μικρά κόμματα, ακόμη και η Ν.Δ με την κοινοβουλευτική δύναμη που έχει πέφτουν στο κενό. Βασικά εάν δε θέλει το Πα.Σο.Κ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΙΠΟΤΕ. ΤΕΛΟΣ!

Φυλήςυχος Πολίτης
 

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Μηνύματα
21.594
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Δηλαδή θέλεις να πεις ότι οι μισθοί στην Ελλάδα από το 1991 και μετά ας πούμε έπεφταν;
Ή στην Ισπανία για παράδειγμα;

Και αφού έπεφταν πως καταλήξαμε το "Ελληνικό Ευρώ" να είναι υπερτιμημένο κατά 10% του Γερμανικού;


Η επιχειρηματολογία περί προσφοράς και ζήτησης στην αγορά εργασίας είναι εξαιρετικά απλοϊκή γενικώς και ειδικώς στο θέμα των μεταναστών.
Διότι όταν αυξάνεται το εργατικό δυναμικό αυξάνεται και η ζήτηση για προϊόντα και υπηρεσίες οπότε έχουμε μία μεγέθυνση της οικονομίας.

Στην πραγματικότητα οι περισσότεροι οικονομολόγοι αποδέχονται ότι η μετανάστευση έχει μικρή αλλά θετική επίδρασή στους μισθούς της χώρας αποδοχής.

Μία πολύ πρόσφατη μελέτη που το αποδεικνύει είναι εδώ:

Ναι οι ρυθμοί αύξησης των μισθών σε σχέση με τους ρυθμούς αύξησης της παραγωτικότητας ήταν κατά πολύ μειωμένοι σε σχέση με προγενέστερες δεκαετίες ( ειδικά τη δεκαετία του 80).

Στην Ελλάδα η ζήτηση δεν αυξάνεται σημαντικά από τους μετανάστες, διότι τα χρήματα δεν πέφτουν στην κατανάλωση, αλλά κατά μεγάλο μέρος στέλνονται στο εξωτερικό. Η συναλλαγματική εκροή είναι τεράστια. Φυσικά πρέπει να δεις και τους εκάστοτε κλάδους. Όσο για το πως υπονομεύονται τα ασφαλιστικά κλπ δικαιώματα? Όταν υπάρχει η επιλογή της πρόσληψης "μαύρης εργασίας" για τον εργοδότη, αυτονόητο, είναι ότι στην ίδια μοίρα τίθεται και απεμπολεί τα δικαιώματά του, ή είναι πρόθυμος να τα απεμπολήσει ο κάθε ένας που προσφέρει εργασία σε αυτό τον κλάδο. Έτσι ονομαστικά μεν δεν υπάρχει υπονόμευση, αλλά πρακτικά υπάρχει.

Τώρα για το αν στην Ελλάδα γενικότερα υπάρχει αποτροπή εισροης ξένου κεφαλαίου ή όχι, δεν θα κάτσω να ασχοληθώ περαιτέρω. Νομίζω το να γίνει η Ελλάδα πιο "φιλόξενη" χώρα στο ξένο κεφάλαιο και γενικά στις νέες επενδύσεις, είναι κάτι το τόσο γνωστό που καταντά αυτονόητο.

Τώρα για μια άλλη ερώτηση που έκανες προηγουμένως, σχετικά με το αν τα πολλά ανταγωνιζόμενα κεφάλαια δρουν θετικά ή όχι. Να στο πω αλλιώς. Είναι καλύτερες οι μονοπωλιακές συνθήκες? Αν ναι γιατί? Αν όχι πάλι γιατί?


Που είδες τη μαρξιστική ανάλυση? Φυσικά δεν θα καθίσω να γράψω κανένα πόνημα εδώ σε ένα φόρουμ. Τα πράγματα πρέπει να λέγονται με απλά λόγια.

Εν κατακλείδι το ζήτημα είναι ότι μια επίδραση από ένα κοινωνικό φαινόμενο ( π.χ. μετανάστευση) δεν είναι ισοβαρής και όμοια για όλους. Για άλλες ομάδες ή τάξεις έχει θετική επίδραση, για άλλες αρνητική. Για άλλες έχει αυτή την συνέπεια, για άλλες την άλλη. Επομένως το να λαμβάνει κανείς απόλυτες θέσεις και να θέλει ντε και καλά να γίνει το ένα ή το άλλο, δείχνει ολοκληρωτικές τάσεις. Αυτά τα ζητήματα χρειάζονται διαβούλευση και διάλογο. Και όχι κορώνες, οι μεν να βλέπουν παντού και πάντα " εθνικιστικά παραληρήματα και ρατσισμούς" ή δε "προδοσίες , νέες τάξεις κλπ". Τα άμεσα συμφέροντά σας διακυβεύονται, ξεκολλάτε, πείτε για αυτά και θέστε την όποια κουβέτνα επάνω σε αυτά, για να είναι ρεαλιστική.
 

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Μηνύματα
18.212
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
Ανάφερα αυτούσιο το άρθρο από το in.gr με κάποια σχόλια στο τέλος και εσύ απαντάς με ένα άλλο άρθρο.

Με κατηγορείς για το άρθρο του in.gr για να καταλάβω.....   

Όρθον.

Νόμισα ότι το άρθρο του in.gr είναι μετάφραση και ότι είχε παραληφθεί το σημείο που ανέφερα.

Δεν υπάρχει δική σου πρόθεση στην περίπτωση αυτή.
 

pornopapos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2009
Μηνύματα
42.180
Like
34
Πόντοι
366
Κατανοώ ότι στο μικρόκοσμό σου αν η ΜΚΟ βγάλει φετφά, όλοι τουμπεκιάζετε αλλά που και που καλό είναι να γίνεται κανάς διάλογος, έστω με παρατράγουδα, να ακούγεται και η αντίθετη άποψη...

dear str8( ; )
Αν κοφτόσουνα για το διάλογο, θα την "έπεφτες" σε όσους κάνανε χιονόπιστα το παρόν νήμα!
Η επιλογή σου να την "πέσεις σε μένα, εξηγείται με δύο τρόπους:

1) ψυχιατρικά / ψυχαναλυτικά
2) επειδή δεν έχεις (ως συνήθως) τίποτε να πεις για την ουσία, κλαψομουνιάζεις για τη διαδικασία... (λέμε τώρα)...


καλές χιονοβούτες, αγκαζέ με το στεκούλη!!!

 

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Μηνύματα
13.679
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Σωστά.

Τους φέρνεις παραδείγματα για μελέτες στην Αμερική, για την κατάσταση στην Γερμανία, για τις αμνηστίες που δόθηκαν σε λαθραίους μετανάστες στην Ισπανία και σου λένε εδώ είναι Ελλάδα (δείτε πως έχει απαντήσει πάμπολλες φορές ο Str8 σε αυτά που γράφω).

Τώρα γίνεται παράδειγμα η Αυστραλία. Ότι μας συμφέρει.

Και στο κάτω - κάτω της γραφής η Σιγκαπούρη εξακολουθεί να δέχεται μετανάστες:

www.temasekreview.com/2010/02/08/australia-cracks-down-on-skilled-migrants-even-as-singapore-continues-to-import-unskilled-foreign-workers/]Australia cracks down on skilled migrants even as Singapore continues to import unskilled foreign workers[/url]

Να σου θυμίσω βολταίρο ότι αρχικά έλεγες ότι το νομοσχέδιο στην αρχική του μορφή ήταν στον ευρωπαϊκό μ.ο.
Μετά παραδέχτηκες ότι πήγε στον κοινοτικό μ.ο. μόνο ύστερα από τις ουκ ολίγες αλλαγές και αυτές κατόπιν πιέσεων...
Και φυσικά ουδέποτε εξηγησες πώς μια χώρα με πρόβλημα μετανάστευσης πάνω από τον κοινοτικό μ.ο. έχει την αυτή πολιτική με τις άλλες χώρες...

Έπειτα μου παραθέτεις μια μελέτη για τις ΗΠΑ από ένα (από τα πολλά) ινστιτούτα θεωρώντας ότι αυτήν την άποψη έχει η πλειοψηφία των οικονομολόγων...
Λίγο αυθαίρετο, n' est ce pas?

Και μου φέρνεις ως παράδειγμα μια οικονομία σαν την Ισπανική με 20% ανεργία (το θεϊκό επιχείρημα ότι κάποτε είχε 24% μόνο γέλιο προκαλεί) που ξεφούσκωσε μάλιστα απότομα...

Φυσικά καμία απάντηση για την αύξηση της μαύρης εργασίας λόγω μεταναστών, για εγκληματικότητες, υποβαθμίσεις κτλ, για το γεγονός ότι σχεδόν όλα αν όχι όλα κράτη κλείνουν σύνορα και θέτουν αυστηρούς περιορισμούς στη μετανάστευση (προφανώς δεν συμμμερίζονται την άποψη της "πλειοψηφίας των οικονομολόγων") ...

Ούτε για το άρθρο που παρέθεσα κανένα σχόλιο...
Κρίμα.
Και κάτι ακόμη: Οι μεταναστευτικές πολιτικές των κρατών, μπορούν να συσχετιστούν και να αποτελέσουν παράδειγμα (προς μίμηση ή αποφυγή)...
Το παράδειγμα της αυστραλία έχει ενδιαφέρον...

Το να λες ότι μια μελέτη για την αμερικάνικη οικονομία ισχύει και στην ελλάδα είναι κάτι τελείως διαφορετικό...

Αλήθεια, η μελέτη αυτή έλαβε υπόψη τους παράνομα εργαζόμενους κινέζους, μεξικάνους κτλ στα sweat shops για τον υπολογισμό των μισθών;


 

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Μηνύματα
11.773
Like
0
Πόντοι
166
αααααααααα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα..
το ιδιο προβλημα εχει & ο παιχτουρας..
για ρωτατον για τον ψυχιατρο του..

Εσύ ρώτα τον... Θα τον χρειαστείς διότι βλέπεις πλάτη σε μπάλα, μπάσκετ, βόλλευ...

You got a looota problems

Και πού 'σαι ακόμη
 

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Μηνύματα
22.266
Κριτικές
3
Like
1.443
Πόντοι
566
Τώρα γίνεται παράδειγμα η Αυστραλία. Ότι μας συμφέρει.

Η διαφορά είναι ότι η Αυστραλία επιλέγει μετανάστες με ειδικότητες που έχει ανάγκη(επαγγέλματα υγείας, μηχανικούς κλπ) η Ελλάδα "επιλέγει" καθαριστές τζαμιών, παράνομους μικροπωλητές και επαίτες για "παραγωγικές εργασίες" στο κέντρο της Αθήνας.

Κώδωνας κινδύνου από τον Ν.Κακλαμάνη για την κατάσταση στο κέντρο της Αθήνας

Με μελανά χρώματα περιέγραψε ο δήμαρχος Αθηναίων Νικήτας Κακλαμάνης την κατάσταση που επικρατεί στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας αναφορικά με τα φαινόμενα εγκληματικότητας και τη δημόσια υγεία.

Επίσης, ανακοίνωσε την κατασκευή πλατείας 1.300 τ.μ. πίσω από την Ομόνοια, ενώ συνεχίζονται οι αναπλάσεις σε Ψυρρή, Κεραμεικό και Μεταξουργείο.

Παρουσιάζοντας την κατάσταση που επικρατεί -σύμφωνα με τη ΝΕΤ- είπε ότι παρατηρείται έξαρση των κρουσμάτων φυματίωσης, ηπατίτιδας και AIDS.

Το πρόβλημα οξύνεται, όπως είπε, καθώς πολλοί μετανάστες εργάζονται σε συνθήκες αδήλωτης εργασίας σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος, χωρίς να διαθέτουν τα απαραίτητα βιβλιάρια υγείας.

Ο δήμαρχος αναφέρθηκε και στα άλλα προβλήματα του κέντρου, όπως την ανεξέλεγκτη πορνεία, τη διακίνηση ναρκωτικών, τη διαβίωση σε εγκαταλειμμένα κτίρια με άθλιες συνθήκες και τους άστεγους, θέματα τα οποία αναμένεται να συζητήσει την ερχόμενη εβδομάδα με την ηγεσία του υπουργείου Υγείας.

Παρουσίασε ακόμη τις προτάσεις του δήμου και τις δράσεις που έχει αναλάβει στο πλαίσιο των δυνατοτήτων που του παρέχει η νομοθεσία.

Newsroom ΔΟΛ

   
 

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Μηνύματα
13.679
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
dear str8( ; )
Αν κοφτόσουνα για το διάλογο, θα την "έπεφτες" σε όσους κάνανε χιονόπιστα το παρόν νήμα!
Η επιλογή σου να την "πέσεις σε μένα, εξηγείται με δύο τρόπους:

1) ψυχιατρικά / ψυχαναλυτικά
2) επειδή δεν έχεις (ως συνήθως) τίποτε να πεις για την ουσία, κλαψομουνιάζεις για τη διαδικασία... (λέμε τώρα)...


καλές χιονοβούτες, αγκαζέ με το στεκούλη!!!

Αγαπημένη μου μηλοπιτίτσα,

Όπως σου έχω εξηγήσει και άλλες φορές δεν είμαι attorney general της ιστοσελίδας για να τραβάω το αυτάκι στα παιδάκια που σου μιλάνε άσχημα (και δεν είναι και λίγα)...
Ίσως έχεις υπόψη σου κάποιους κυρίους που βαράνε όσους πειράζουν τις τραβέλες τους αλλά δεν ανήκω σε αυτήν την κατηγορία όποτε ζήτα αλλού προστασία.

Έγραφα και γράφω αυτά που πιστεύω...
Προφανώς δεν σου αρέσουν και καλά κάνεις...Θα ανυσηχούσα αν σου άρεσαν.

Το να λες εσύ, δημοκράτης (my ass) άνθρωπος "γιατί γίνεται διάλογος" και να βαφτίζεις αδιάκριτα "φασιστάκια" όσους τυχόν διαφώνησαν μαζί σου (και είναι πολλοί) μου είναι δύσκολο να το καταλάβω...
 

Παρόμοια θέματα

Απαντήσεις
153
Εμφανίσεις
9K

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom