amjik
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 61
- Like
- 43.350
- Πόντοι
- 22.785
εγώ τον / την amjik ρώτησα!
εσύ τι είσαι; ο αιβαλιώτης του/της;;;
Δέν έχω καμιά σχέση με τό γαμημένο 5% ......
εγώ τον / την amjik ρώτησα!
εσύ τι είσαι; ο αιβαλιώτης του/της;;;
εγώ είχα απαντήσει στην απορία του περί αυτού που φέρεται να είπε ο Κίσινγκερ!
επ αυτού πιάστηκες για να του την πεις!
μην το παίζεις κινέζος πάλι!
εσκορτίτσα εσύ έχεις άποψη περί του ποτε και που είπωθηκε η ρήση του Κ.;;;
ή πάλι δεύτερη φωνή κάνεις;
και μη μου πεις για τη ΝΕΜΕΣΗ!
έχει απαντηθεί αυτό!
Γενικόλογα επιπέδου εκθέσεως πρώτης λυκείου. Αυτά που έζησα προσωπικά στο ΚΝ, απέχουν έτη φωτός από αυτά που γράφεις.
Εκτός από τον αποκλεισμό, αλλά συνειδητά οι μουσουλμάνοι δεν συγχρωτιζότουσαν μαζί μας. Ούτε ποτέ μας άφησαν να πλησιάσουμε καν τον θάλαμο τους. Όσοι δηλαδή έμεναν στο στρατόπεδο, γιατί οι περισσότεροι έφευγαν όποτε γουστάριζαν για να μην ξαναγυρίσουν.
Ένα βάρος για το ΕΣ είναι οι συγκεκριμένοι, και πλέον δεν υπάρχει διάθεση ούτε από την πλευρά του.
Για πες τι ακριβώς έγινε στην Ισπανία.
Και αν το ρίξεις στο ψάξιμο, δες και την περίπτωση της Μάλτας.
σάβρα έχουν ξεφύγει τελείως τ απανθρακωμένα,
η νουδου αμα βγει θα κάνει νόμο να αφαιρεί την ιθαγένεια και θα φτιάξει κάδο ανακύκλωσης διαβατηρίων.
κλάψτε πούστρες
Υ.Γ.
οι τουρκοκύπριοι βάσει συντάγματος του κράτους της Κύπρου παίρνουν και ταυτότητα και διαβατήριο.
κλάψτε όσο θέτε πεθαμένες λούγκρες.
η πείνα που έρχεται θα μειώσει ακόμα περισσότερο το οξυγόνο στον εγκέφαλο.
για την ακριβεια η γλυκοζη και τα λιπαρα οξεα θα μειωθουν δραματικα...Υ.Γ.
η πείνα που έρχεται θα μειώσει ακόμα περισσότερο το οξυγόνο στον εγκέφαλο.
εσύ από πού το έπαθες ρε?
μάλλον απ το πολύ ξύλο που έριχναν οι πρόγονοί σου στους κομμουνιστές ε?
και τώρα τους γλείφεις ψάχνοχτας την εξιλέωση!
γλείψε όσο μπορείς! έτσι κι αλλιώς το μόνο που θα εισπράξεις απ τους υπάνθρωπους αυτούς θα είναι να σε πετάξουν σα στιμένη λεμονόκουπα ως προδότη!
βλάκα!
Υ.Γ. οι τουρκοκύπριοι ψηφίζουν στην ελληνική πλευρά ρε λαχανοντολμά?
ή έτσι τα πετάς μόνο λόγω έλλειψης οξυγόνου απ τον εγκέφαλό σου?
για την ακριβεια η γλυκοζη και τα λιπαρα οξεα θα μειωθουν δραματικα...
μη λεμε και οτι θεμε...
Περσόνα έχεις πάθει χοντρό ταράκουλο με μένα ε?
κάθε φορά τα ποστάρεις δυο-δυο!
ηρέμησε ρε αγόρι μου!
μην πάθεις και κάνα εγκεφαλικό απ την ταραχή!
Υ.Γ.Είδες πουθενά να γράφουμε για τους τουρκοκύπριους που μένουν στη Λάρνακα ή στη Λεμεσσό ρε αξεπέραστε? τι το ποστάρεις το σεντονάκι σου?
"Οι τουρκοκύπριοι εκλογείς που διαμένουν στις ελεύθερες περιοχές" λέει. Οπότε γκάριζε όσο θες! εσύ θα πάθεις έμφραγμα!
[size=14pt]Υ.Γ. οι τουρκοκύπριοι ψηφίζουν στην ελληνική πλευρά ρε λαχανοντολμά?
ή έτσι τα πετάς μόνο λόγω έλλειψης οξυγόνου απ τον εγκέφαλό σου?[/size]
[size=14pt]Υ.Γ.Είδες πουθενά να γράφουμε για τους τουρκοκύπριους που μένουν στη Λάρνακα ή στη Λεμεσσό ρε αξεπέραστε? τι το ποστάρεις το σεντονάκι σου?[/size]
"Οι τουρκοκύπριοι εκλογείς που διαμένουν στις ελεύθερες περιοχές" λέει. Οπότε γκάριζε όσο θες! εσύ θα πάθεις έμφραγμα!
έκτορα ............
Άντε περσόνα, ήρθε και η καθηστερημένη αδερφή που βρίζεις όλη μέρα να σε γλείψει να αιστανθεί άνδρας!
έβγαλε και φωτογραφία του και μας ποστάρει (χωρίς την μπατσοστολή, του την πήρε η νοσοκόμα που του έκανε τις ενέσεις)
Πες μου όμως περσονάκο (όταν πάρεις το χάπι απ την πίεση και ηρεμήσεις)!
Οι τουρκοκύπριοι που μένουν στην απάνω γειτονιά, έχουν δικαίωμα ψήφου? (γιατί να μπαινοβγαίνουν στη μεριά σου, να σου γαμάν τις γκόμενες και σένα μαζί,χωρίς να μπορείς με το κωλοδιαβατήριό σου να τους ακολουθήσεις,γίνεται! Να ψηφίζουν κιόλας μπορούν?)
Σάλτα και γαμήσου με τον τρελόμπατσο τώρα!
Άντε περσόνα, ήρθε και η καθηστερημένη αδερφή που βρίζεις όλη μέρα να σε γλείψει να αιστανθεί άνδρας!
έβγαλε και φωτογραφία του και μας ποστάρει (χωρίς την μπατσοστολή, του την πήρε η νοσοκόμα που του έκανε τις ενέσεις)
Πες μου όμως περσονάκο (όταν πάρεις το χάπι απ την πίεση και ηρεμήσεις)!
Οι τουρκοκύπριοι που μένουν στην απάνω γειτονιά, έχουν δικαίωμα ψήφου? (γιατί να μπαινοβγαίνουν στη μεριά σου, να σου γαμάν τις γκόμενες και σένα μαζί,χωρίς να μπορείς με το κωλοδιαβατήριό σου να τους ακολουθήσεις,γίνεται! Να ψηφίζουν κιόλας μπορούν?)
Σάλτα και γαμήσου με τον τρελόμπατσο τώρα!