Νέα

Θέλουμε Δημοψήφισμα για τη Λαθρομετανάστευση και το θέλουμε ΤΩΡΑ!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα GrP
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 159K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Να φύγους οι παράνομοι μετανάστες απο την Ελλάδα άμεσα!

• Ναι

Ψήφοι: 97 92,4%
  • Όχι

Ψήφοι: 8 7,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    105

Επισκέπτης
εγώ ένα πράγμα έμαθα απ τους αλητήριους αυτούς που βρίσκονται στη βουλή τόσα χρόνια!
κόρακας κοράκου μάτια δεν βγάζει!
αλλά πέραν αυτού! υπάρχει ένας πρωθυπουργός που εκλέχτηκε με 10 πόντους διαφορά, και το μόνο που κάνει (σε προ πτώχευσης περίοδο) είναι να διαιωνίζει ένα νομοσχεδιο που μόνο μείζονος σημασία δεν είναι την τρέχουσα περίοδο. και κάποιοι (όλοι δηλ) δημοσιογράφοι ασχολούνται μ αυτό!
αυτά όλα δεν σε κάνουν να αναρωτιέσαι, τη στιγμή μάλιστα που το "βούτυρο στο ψωμί τους" είναι οι δημοσκοπήσεις του τύπου "κάθε πότε ρεύεται το δεύτερο παιδί της Μενεγάκη, και πόσο σημασία είχε αυτό στο χωρισμό της"?
τίποτα δεν γίνεται τυχαία.........
Συμφώνω αλλά μήπως 1:100 o κ.Παπανδρέου σχεδιάζει απλά να χρησιμοποιήσει και τους μετανάστες για να βγει από την κρίση η χώρα και θεωρεί οτί ώρα είναι ένα κράτος ισότητας;! :think:
Γιατί δεν είναι οι μετανάστες μόνο οι παράνομοι αλλά και άλλοι,που αν νομιμοποιηθούν θα πληρώνουν φόρο(έστω και μικρό οι περισσότεροι).

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
εγώ ένα πράγμα έμαθα απ τους αλητήριους αυτούς που βρίσκονται στη βουλή τόσα χρόνια!

κόρακας κοράκου μάτια δεν βγάζει!

αλλά πέραν αυτού! υπάρχει ένας πρωθυπουργός που εκλέχτηκε με 10 πόντους διαφορά, και το μόνο που κάνει (σε προ πτώχευσης περίοδο) είναι να διαιωνίζει ένα νομοσχεδιο που μόνο μείζονος σημασία δεν είναι την τρέχουσα περίοδο. και κάποιοι (όλοι δηλ) δημοσιογράφοι ασχολούνται μ αυτό!

αυτά όλα δεν σε κάνουν να αναρωτιέσαι, τη στιγμή μάλιστα που το "βούτυρο στο ψωμί τους" είναι οι δημοσκοπήσεις του τύπου "κάθε πότε ρεύεται το δεύτερο παιδί της Μενεγάκη, και πόσο σημασία είχε αυτό στο χωρισμό της"?

τίποτα δεν γίνεται τυχαία.........
θεωρεις τυχαιο το γεγονος οτι εμφανιζονται ουρανοκατεβατοι και οχι μονο σε διαφορα σαιτ που προμοταρουν την κυβερνητικη πολιτικη και επιτιθονται σε οποιαδηποτε αλλη αποψη;;εδω αυα που ακουγονται ειναι ηπια, αλλου να δεις....γιωργακη εσυ σουπερ σταρ.. η καινουρια παραγωγη που ανεβαινει και εντυπωσιαζει σε ολα τα σαιτ....

james070

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
66
Συμφώνω αλλά μήπως 1:100 o κ.Παπανδρέου σχεδιάζει απλά να χρησιμοποιήσει και τους μετανάστες για να βγει από την κρίση η χώρα και θεωρεί οτί ώρα είναι ένα κράτος ισότητας;! :think:
Γιατί δεν είναι οι μετανάστες μόνο οι παράνομοι αλλά και άλλοι,που αν νομιμοποιηθούν θα πληρώνουν φόρο(έστω και μικρό οι περισσότεροι).

μου φαίνεται παπαζόλη μου στον αέρα μιλάω......

και δεν είναι μόνο ο ΠΠ που δεν μπορεί να ακούσει!

καμία σχέση δεν έχει το νομοσχέδιο με τις ασφαλιστικές εισφορές των μεταναστών!

το ζόρι του είναι να προλάβει τις δημοτικές εκλογές!

(ένσημα κολάει ο οπιοσδήποτε όπως αναλυτικότατα σου εξήγησα τις προάλλες ακόμα και με την απλή βεβαίωση που λέει ότι κατέθεσε τα δικαιολογητικά του για άδεια)

τα υπόλοιπα είναι νάχαμε να λέγαμε!

Επισκέπτης
θεωρεις τυχαιο το γεγονος οτι εμφανιζονται ουρανοκατεβατοι και οχι μονο σε διαφορα σαιτ που προμοταρουν την κυβερνητικη πολιτικη και επιτιθονται σε οποιαδηποτε αλλη αποψη;;εδω αυα που ακουγονται ειναι ηπια, αλλου να δεις....γιωργακη εσυ σουπερ σταρ.. η καινουρια παραγωγη που ανεβαινει και εντυπωσιαζει σε ολα τα σαιτ....
Διαμαρτυρήθηκες κιόλας οτί σε βρίσαν αρχίζοντας πρώτος να στολίζεις,μπαγλαμάαα!!! :2funny: :2funny:

Υ.Γ.Πάνε δες πάλι το θέμα με την πρώην κ.Πρωθυπουργού και ξανα έλααα!!!! :P

james070

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
66
Μη γράφεις τέτοια και με διώξουν από επίτροπο της ενορίας!
:2funny:  :2funny:  :2funny:

τι τραγουδάρα μας έβαλες ρε αρχηγέ! :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

(ούπς! μου ξέφυγε το "αρχηγηλίκι" ποιος τον ακούει τον ΠάΠιο πάλι)! :2funny: :2funny: :2funny:

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
Διαμαρτυρήθηκες κιόλας οτί σε βρίσαν αρχίζοντας πρώτος να στολίζεις,μπαγλαμάαα!!! :2funny: :2funny:

Υ.Γ.Πάνε δες πάλι το θέμα με την πρώην κ.Προθυπουργού και ξανα έλααα!!!! :P
τι λεγαμε, τα απανταχου αριστεριζοντα χαμερπη ξαναχτυπουν........χεστηκα ρε και για τις 2,  το προβλημα σας ειναι οτι δεν τολματε να ξεφυγετε ουτε ποντο απο τη  κομματικη γραμη, θα σας κανουν ντα...

Επισκέπτης
τι λεγαμε, τα απανταχου αριστεριζοντα χαμερπη ξαναχτυπουν........χεστηκα ρε και για τις 2,  το προβλημα σας ειναι οτι δεν τολματε να ξεφυγετε ουτε ποντο απο τη  κομματικη γραμη, θα σας κανουν ντα...
Οχί το πρόβλημα δεν είναι αυτό,το πρόβλημα είναι οτί μόλις γελιοποιήθηκες έστω και ψηφιάκα!!! :dancing:

Κλαψομούνιασες οτί σε σκυλόεβρισαν και απείλησαν αλλά άρχισες πρώτος!!! ;)

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
σου θιξαμε το κομμα;;
Προσωπικά μου θίγεις την αισθητική.
Θα σε παρακαλούσα όταν είναι να κάνεις ποστ να μου στέλνεις pm για να κάνω αποσύνδεση.
Ευχαριστώ :thumbsup:

Επισκέπτης
μου φαίνεται παπαζόλη μου στον αέρα μιλάω......
δεν είναι μόνο ο ΠΠ που δεν μπορεί να ακούσει!
καμία σχέση δεν έχει το νομοσχέδιο με τις ασφαλιστικές εισφορές των μεταναστών!
το ζόρι του είναι να προλάβει τις δημοτικές εκλογές!
(ένσημα κολάει ο οπιοσδήποτε όπως αναλυτικότατα σου εξήγησα τις προάλλες ακόμα και με την απλή βεβαίωση που λέει ότι κατέθεσε τα δικαιολογητικά του για άδεια)
τα υπόλοιπα είναι νάχαμε να λέγαμε!
Αυτό πάλι τόσα χρόνια γιατί δεν το έκανε κάποια άλλη κυβέρνηση ΝΔ ή Πασόκ,του Γιωργάκη το εξυπνοπούλι περίμεναν;;; :think:
Μου φαίνεται πολύ απλοικός λόγος να ξύπνησααααν τώρα ξαφνικάααα!!! :rolleyes:

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
να μπινελικωνεις καποιον που δεν σου δινει αφορμη δεν το θεωρω οτι καλυτερο, εστω, το να με απειλουν τα αριστεριζοντα ερποντα φασιστοειδη επειδη τολμησα να θιξω καποιον του χωρου τους αν μη τι αλλο δειχνει αυτο που ηταν και θα ειναι παντα ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ, ΤΟΥς ΕΧΩ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΤΙ ΘΑ ΜΟΥ ΚΑΝΟΥΝ....

Επειδή έχεις την ψευδαίσθηση ότι ορισμένα θέματα μπορούν να περνάνε έτσι σου θυμίζω τι είπες χθες:

και μια ερωτησει γιατι με τσικγλας..ποσους εμπορους ναρκωτικων εχει χαρακτηρισει χρηστες και δεν εχουν παει φυλακη η καλη μας ψυχιατρος;;;

Αν έχεις στοιχεία θα τα παρουσιάσεις εκεί που πρέπει εν ευθέτω χρόνο.
Διαφορετικά ρώτα έναν δικηγόρο τι σημαίνει αυτό. Εξύβριση μήπως;;;;;

Και για να καταλάβεις ορισμένα πράγματα έχεις γράψει:
ΠΑΡΕ ΦΟΡΑ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΚΑΙ ΕΛΑ..........ΜΟΝΟ ΜΗΝ ΑΓΡΗΣΕΙΣ ΠΟΛΥ.. τι εγινε θιξαμε την οικογενεια του θειου βρεφους;; διαβασε ρε νουμερο τι της σερνουν για το γαληνιο θεραπευτηριο πρωτα...ειναι η οχι επικουρος της ψυχιατρικης;;πως καταφερε και εγινε;;τι σχολη ειχε τελειωσει;;ποιοι την βοηθησαν;;δωσε μια απαντηση σε ολα αυτα βλαχο και μετα μιλα...

Άρχισε να ψάχνεις που είναι το Γαλήνιο Θεραπευτήριο και πως θα αποδείξεις ότι η Κα Οικονόμου - Λαλιώτη είχε επαγγελματική σχέση με αυτό.

Άρχισε να ψάχνεις.

Έχεις λίγο χρόνο, αλλά όχι πολύ.

james070

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
66
Οχί το πρόβλημα δεν είναι αυτό,το πρόβλημα είναι οτί μόλις γελιοποιήθηκες έστω και ψηφιάκα!!! :dancing:

Κλαψομούνιασες οτί σε σκυλόεβρισαν και απείλησαν αλλά άρχισες πρώτος!!! ;)

παπαζόλη, σόρι κιόλας αγόρι μου αλλά εδώ μέσα τουλάχιζτον εγώ μπινελίκι και βρισίδι έμαθα απ τα αριστερά στοιχεία!

δεν μπορώ να ξεχάσω τις πούστικες ειρωνίες σαν απάντηση στη δική μου ευγένεια, απ τον Πουστρόπαπιο!

ούτε μπορώ να παραβλέψω τα συνεχόμενα σπαμ με φωτογραφίες τραβεστί και τα νικ κάποιων δεξιών, αντί για απάντηση!

και δεν το έκανε μόνο ένας!

αν πας στην εποχή των εκλογών (που ευτυχώς δεν είχα καμία ανάμειξη με πολιτική) θα δεις ποιοι είναι εκείνοι που αρχίζουν πάντα τα μπινελίκια και τις βρισιές!

οπότε η μαλακίαση περί ποιος αρχίζει δεν φτουράει!

όλοι το ξέρουμε!

Επισκέπτης
παπαζόλη, σόρι κιόλας αγόρι μου αλλά εδώ μέσα τουλάχιζτον εγώ μπινελίκι και βρισίδι έμαθα απ τα αριστερά στοιχεία!
δεν μπορώ να ξεχάσω τις πούστικες ειρωνίες σαν απάντηση στη δική μου ευγένεια, απ τον Πουστρόπαπιο!
ούτε μπορώ να παραβλέψω τα συνεχόμενα σπαμ με φωτογραφίες τραβεστί και τα νικ κάποιων δεξιών, αντί για απάντηση!
και δεν το έκανε μόνο ένας!
αν πας στην εποχή των εκλογών (που ευτυχώς δεν είχα καμία ανάμειξη με πολιτική) θα δεις ποιοι είναι εκείνοι που αρχίζουν πάντα τα μπινελίκια και τις βρισιές!
οπότε η μαλακίαση περί ποιος αρχίζει δεν φτουράει!
όλοι το ξέρουμε!
Αμέσως έστησες λαικό δικαστήριοο!!!  :grin:
Για αυτήν την περίπτωση μίλησα,τον πλε άστον είναι ειδική περίπτωση,ούτε αριστερός/ούτε δεξιός!!! :cheesy:
Αν το πιάσεις από την αρχή η ιστορία με τον ΠΠ αρχίζει από την υπερασπισή του και αυτόματα έτσι λανθασμένα ταυτίση του στην κοινωνία των gay!!! ;)
Aρχίζει να μας επηρέαζει άτιμα το λιώσιμοοοο,μην το κάνουμε ζωή το site έλεος!!! :headbang:

james070

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
66
Αμέσως έστησες λαικό δικαστήριοο!!!  :grin:
Για αυτήν την περίπτωση μίλησα,τον πλε άστον είναι ειδική περίπτωση,ούτε αριστερός/ούτε δεξιός!!! :cheesy:
Αν το πιάσεις από την αρχή η ιστορία με τον ΠΠ αρχίζει από την υπερασπισή του και αυτόματα έτσι λανθασμένα ταυτίση του στην κοινωνία των gay!!! ;)
Aρχίζει να μας επηρέαζει άτιμα το λιώσιμοοοο,μην το κάνουμε ζωή το site έλεος!!! :headbang:
γιατί ρε?

πλάκα έχει!

τι φοβάσαι δηλ, μήπως και σε επηρεάσει όπως αυτούς που είδαν το αβατάρ?

(αλήθεια ο πλε πού είναι? λές να είναι ένας απ αυτούς που εννοουσε ο βολταίρος στο χθεσινό θρεντ της νατάσσας?)

Παρόμοια θέματα

Απαντήσεις
153
Εμφανίσεις
9K

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom