Νέα

Θέλουμε Δημοψήφισμα για τη Λαθρομετανάστευση και το θέλουμε ΤΩΡΑ!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα GrP
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 159K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Να φύγους οι παράνομοι μετανάστες απο την Ελλάδα άμεσα!

• Ναι

Ψήφοι: 97 92,4%
  • Όχι

Ψήφοι: 8 7,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    105

james070

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
66
είναι σαφής κατεύθυνση από τη ΛΕΣΧΗ ΜΠΙΛΝΤΕΡΜΠΕΡΓΚ, και το ΥΠΕΡΠΕΡΑΝ (ΕΛ κλπ)!!!!
αλλά από πού είναι η κατεύθυνση πανέξυπνε δημοκράτη?

ξέρεις?

μάλλον όχι!

τούβλο!

Επισκέπτης
Ααα ομολογώ εμένα ο James τουλάχιστον δεν με έχει βρίσει!!! :cheesy:

james070

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
66
Εχείς μια δικιά σου οπτική πραγμάτων πάντως!!! :grin:
Δεν μου λες γράφουν και την καθημερινή τίποτα βρωμοεβραίοι του κ.Σόρος;! :cheesy: :think:
Οι δημοσκοπήσεις είναι σίγουρα λίγες ή εσύ δεν θες να δεις κάποιες;! :rolleyes:
Ωραία δημοσκόπηση για τα πάντα λοιπόν:επαναφορά θανατοικής ποινής,πόλεμος με την Τουρκία/Αλβανία/Σκόπια/Βουλγαρία,ψήφος στις γυναίκες,ο Ρουβάς ξανα στην Eurovision κτλ....
Κάθε μέρα ας ρίχνουμε και ένα δημοψήφισμα!!!

ξέρεις εσύ φιλαράκι μου αν έχει γίνει κάποιο δημοψήφισμα στην Ελλάδα?

και πότε?

ξέρεις?

james070

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
66
Ααα ομολογώ εμένα ο James τουλάχιστον δεν με έχει βρίσει!!! :cheesy:
εγώ δεν έχω βρίσει κανέναν ρε!

(καλά, 2-3 τσογλανάκια μόνο, αλλά για ευτελείς λόγους)

το μόνο μαλάκα που χρειάζεται μόνο βρίσιμο είναι αυτός!

αυτός που βρίζει τους πάντες και τους χαρακτηρίζει φασίστες θεωρώντας ότι έτσι μειώνει τα επιχειρήματά τους και αυξάνει τα,ανύπαρκτα, δικά του!

ΟΥΣΤ! βρωμόΠαΠια! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

παπαπαπααππαπα! :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης

και πότε?

ξέρεις?
Ουφ προς στιγμήν νόμιζα θα τονίζεις οτί έγραψα δημοσκόπηση αντί δημοψήφισμααα!!!
Δημοψήφισμα πότε έγινε τελευταία φορά δεν ξέρω,θα ήθελα να μάθω(παίζει να ήμουν και αγέννητο :grin:).....
Ωστόσο νομίζω μέσα από έρευνες και δημοσκοπήσεις βλέπουν και λαμβάνουν υπόψην την γνώμη της πλειοψηφίας!!!

memosan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2006
Like
4
Πόντοι
166

και πότε?

ξέρεις?
προκαταβολικα τα απορριπτει ρε,
σου λεει απο το να προκυψει κανα δημοψηφισμα για τον Ρουβα στη Γιουροβιζιον (αληθεια, ο λαος δεν εχει λογο για το που σπαταλα τα λεφτα του η ΕΡΤ?) καλυτερα να τα καταργησουμε ολα για ναχουμε το κεφαλι μας ησυχο!!!

Παπαζολη, στις δημοκρατιες, εκτος απο εκτακτα γεγονοτα, τα δημοψηφισματα δε γινονται καθε μερα ξερεις! Μαζι με τις εκλογες γινονται!! Αρα δεν τιθεται θεμα επιπλεον κοστους η προ-δημοψηφισματικης περιοδου! το πιασες?

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Δεν μου λες γράφουν και την καθημερινή τίποτα βρωμοεβραίοι του κ.Σόρος;! :cheesy: :think:

Κοίτα να δεις τσουτσέκι...
Επειδή δεν ξέρεις ούτε εμένα ούτε το όποιο κοινωνικό, θρησκευτικό κτλ υπόβαθρο, τη στάμπα του αντισημίτη θα προσέχεις πάρα πολύ που την κολλάς...

Αν κάποιοι γραφικοί της ακροδεξιάς επικαλούνται σόρος και σιωνιστικές μαλακίες, δεν σου δίδει ΚΑΝΕΝΑ δικαίωμα να πετάς τις βρωμίτσες σου...
Consider yourself warned.

memosan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2006
Like
4
Πόντοι
166
Επειδή δεν ξέρεις ούτε εμένα ούτε το όποιο κοινωνικό, θρησκευτικό κτλ υπόβαθρο, τη στάμπα του αντισημίτη θα προσέχεις πάρα πολύ που την κολλάς...

Αν κάποιοι γραφικοί της ακροδεξιάς επικαλούνται σόρος και σιωνιστικές μαλακίες, δεν σου δίδει ΚΑΝΕΝΑ δικαίωμα να πετάς τις βρωμίτσες σου...
πσσσσσσσ

αστραψε και βροντηξε λεμε!!!

Επισκέπτης

Καλά ενταξεί κύριε συγγνώμη,ήταν black χιούμορ λανθασμένο.
Ωστόσο έχετε θεωρίες.....

on the road

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2009
Like
1
Πόντοι
66

ειναι ωραιο να σε βλέπω να χανεις την αυτοκυριαρχία σου.

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Καλά ενταξεί κύριε συγγνώμη,ήταν black χιούμορ λανθασμένο.
Ωστόσο έχετε θεωρίες.....

Δεκτή η συγνώμη...

Ωστόσο ποιοι έχουμε θεωρίες;
Ειλικρινά, θα ήθελα να μάθω...
Και φυσικά εφόσον χρησιμοποιείς 1ο πληθυντικό, σημαίνει ότι και εγώ έχω υιοθετήσει αυτές τις θεωρίες...
Διαφορετικά γενικεύεις και συκοφαντείς όποτε σε βλέπω και για 2ο συγνώμη...

ειναι ωραιο να σε βλέπω να χανεις την αυτοκυριαρχία σου.

Ακόμη και τότε όμως παραμένω κόσμιος, δεν μπορείς να πεις!  ;)

Επισκέπτης
Ωστόσο ποιοι έχουμε θεωρίες;
Ειλικρινά, θα ήθελα να μάθω...
Και φυσικά εφόσον χρησιμοποιείς 1ο πληθυντικό, σημαίνει ότι και εγώ έχω υιοθετήσει αυτές τις θεωρίες...
Διαφορετικά γενικεύεις και συκοφαντείς όποτε σε βλέπω και για 2ο συγνώμη...
Ακόμη και τότε όμως παραμένω κόσμιος, δεν μπορείς να πεις!  ;)
Τα λάθη μου τα αναγνωρίζω πάντα.
Εχείς/ετε,λάθος ταχύτητας πιθανόν:
΄΄Είπαμε...Θα πληγωνόταν ο Πάσχος αν έβαζαν άλλο τίτλο...
Απομόνωσαν ένα εύρημα για να δώσουν τίτλο και κάνουν την πάπια για τα λοιπά ευρήματα.
Τυπική τακτική προπαγάνδας.
Δεν ξέρω αν είναι ιδέα μου αλλά δεν έχω δει και πολλές δημοσκοπήσεις για το θέμα...
Γιατιιιιιιιιιιιιι;΄΄
Το θεωρώ θεωρίες,παντού μιλάνε για το μεταναστευτίκο και παρουσίαζουν ουκ ολίγες έρευνες και γνώμες θετικές/αρνητικές.

Επισκέπτης
ΠΑΝΤΟΥ...οταν χθες τολμησα να αμφισβητησω την τις ικανοτητες και την αξιοκρατικη ανοδο της γυναικας του λαλιωτη αρχισαν τα μπινελικια και οι απειλες για αστυνομιες, μηνυσεις κ.λπ. οι ιδιοι που λοιδορουσαν και εβριζαν την γυναικα του καραμαλη [ στα 'ρχιδια μου και για τις δυο]
Μπινελίκια δεν είδα παραπάνω από τα συνηθισμένα εθιμοτυπικά που ανταλλάσονται!!! :cheesy:
Αστυνομίες και μηνύσεις πάντα μπορούν να παίξουν,το νετ δεν είναι τόσο ανώνυμο όσο πιστεύουν κάποιοι.

Υ.Γ.Απορώ πως ακόμα δεν έχω βρίσει ποτέ κανένα nick εδώ μέσα;! :huh:

james070

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
66
Τα λάθη μου τα αναγνωρίζω πάντα.
Εχείς/ετε,λάθος ταχύτητας πιθανόν:
΄΄Είπαμε...Θα πληγωνόταν ο Πάσχος αν έβαζαν άλλο τίτλο...
Απομόνωσαν ένα εύρημα για να δώσουν τίτλο και κάνουν την πάπια για τα λοιπά ευρήματα.
Τυπική τακτική προπαγάνδας.
Δεν ξέρω αν είναι ιδέα μου αλλά δεν έχω δει και πολλές δημοσκοπήσεις για το θέμα...
Γιατιιιιιιιιιιιιι;΄΄
Το θεωρώ θεωρίες,παντού μιλάνε για το μεταναστευτίκο και παρουσίαζουν ουκ ολίγες έρευνες και γνώμες θετικές/αρνητικές.
αυτό είναι το τυρί!

τη φάκα τη βλέπεις? :think:

Επισκέπτης
αυτό είναι το τυρί!

τη φάκα τη βλέπεις? :think:
Koίτα εφόνον μιλανε και εκπρόσωποι αντίθετων φωνών φάκα δεν βλέπω και δεν υπάρχει.
Αν είχαν βήμα μόνο οι Τσυριζαλιοι/Κνίτες/Πασόκοι ναι θα υπήρχε όχιμ φάκα αλλά ναρκοπέδιο!!!

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
Μπινελίκια δεν είδα παραπάνω από τα συνηθισμένα εθιμοτυπικά που ανταλλάσονται!!! :cheesy:
Αστυνομίες και μηνύσεις πάντα μπορούν να παίξουν,το νετ δεν είναι τόσο ανώνυμο όσο πιστεύουν κάποιοι.
να μπινελικωνεις καποιον που δεν σου δινει αφορμη δεν το θεωρω οτι καλυτερο, εστω, το να με απειλουν τα αριστεριζοντα ερποντα φασιστοειδη επειδη τολμησα να θιξω καποιον του χωρου τους αν μη τι αλλο δειχνει αυτο που ηταν και θα ειναι παντα ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ, ΤΟΥς ΕΧΩ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΤΙ ΘΑ ΜΟΥ ΚΑΝΟΥΝ....

on the road

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2009
Like
1
Πόντοι
66
να μπινελικωνεις καποιον που δεν σου δινει αφορμη δεν το θεωρω οτι καλυτερο, εστω, το να με απειλουν τα αριστεριζοντα ερποντα φασιστοειδη επειδη τολμησα να θιξω καποιον του χωρου τους αν μη τι αλλο δειχνει αυτο που ηταν και θα ειναι παντα ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ, ΤΟΥς ΕΧΩ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΤΙ ΘΑ ΜΟΥ ΚΑΝΟΥΝ....

ευτυχως που εισαι κι εσυ βρε παιδακι μου κι αποκτα το φορουμ καποιοα ποιοτητα (με σημιτική προφορα η τελευταια λεξη)

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
θεμα χρόνου να κυλήσεις...

να φωνάξω τον αχαχουχα να δουμε ποσο θα αντεξεις?

You bitch!  :s&m_2:

Αφού ξέρεις ότι τα βασανιστήρια απαγορευονται από τη Συνθήκη της Γενεύης! Έως και τον ΓΟΚ θα παραβίαζε κάτι τέτοιο!

james070

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
66
Koίτα εφόνον μιλανε και εκπρόσωποι αντίθετων φωνών φάκα δεν βλέπω και δεν υπάρχει.
Αν είχαν βήμα μόνο οι Τσυριζαλιοι/Κνίτες/Πασόκοι ναι θα υπήρχε όχιμ φάκα αλλά ναρκοπέδιο!!!
εγώ ένα πράγμα έμαθα απ τους αλητήριους αυτούς που βρίσκονται στη βουλή τόσα χρόνια!

κόρακας κοράκου μάτια δεν βγάζει!

αλλά πέραν αυτού! υπάρχει ένας πρωθυπουργός που εκλέχτηκε με 10 πόντους διαφορά, και το μόνο που κάνει (σε προ πτώχευσης περίοδο) είναι να διαιωνίζει ένα νομοσχεδιο που μόνο μείζονος σημασία δεν είναι την τρέχουσα περίοδο. και κάποιοι (όλοι δηλ) δημοσιογράφοι ασχολούνται μ αυτό!

αυτά όλα δεν σε κάνουν να αναρωτιέσαι, τη στιγμή μάλιστα που το "βούτυρο στο ψωμί τους" είναι οι δημοσκοπήσεις του τύπου "κάθε πότε ρεύεται το δεύτερο παιδί της Μενεγάκη, και πόσο σημασία είχε αυτό στο χωρισμό της"?

τίποτα δεν γίνεται τυχαία.........

Παρόμοια θέματα

Απαντήσεις
153
Εμφανίσεις
9K

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom