james070
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 4
- Like
- 8
- Πόντοι
- 66
αλλά από πού είναι η κατεύθυνση πανέξυπνε δημοκράτη?είναι σαφής κατεύθυνση από τη ΛΕΣΧΗ ΜΠΙΛΝΤΕΡΜΠΕΡΓΚ, και το ΥΠΕΡΠΕΡΑΝ (ΕΛ κλπ)!!!!
ξέρεις?
μάλλον όχι!
τούβλο!
αλλά από πού είναι η κατεύθυνση πανέξυπνε δημοκράτη?είναι σαφής κατεύθυνση από τη ΛΕΣΧΗ ΜΠΙΛΝΤΕΡΜΠΕΡΓΚ, και το ΥΠΕΡΠΕΡΑΝ (ΕΛ κλπ)!!!!
Εχείς μια δικιά σου οπτική πραγμάτων πάντως!!!
Δεν μου λες γράφουν και την καθημερινή τίποτα βρωμοεβραίοι του κ.Σόρος;!
Οι δημοσκοπήσεις είναι σίγουρα λίγες ή εσύ δεν θες να δεις κάποιες;!
Ωραία δημοσκόπηση για τα πάντα λοιπόν:επαναφορά θανατοικής ποινής,πόλεμος με την Τουρκία/Αλβανία/Σκόπια/Βουλγαρία,ψήφος στις γυναίκες,ο Ρουβάς ξανα στην Eurovision κτλ....
Κάθε μέρα ας ρίχνουμε και ένα δημοψήφισμα!!!
εγώ δεν έχω βρίσει κανέναν ρε!Ααα ομολογώ εμένα ο James τουλάχιστον δεν με έχει βρίσει!!!
Ουφ προς στιγμήν νόμιζα θα τονίζεις οτί έγραψα δημοσκόπηση αντί δημοψήφισμααα!!!ξέρεις εσύ φιλαράκι μου αν έχει γίνει κάποιο δημοψήφισμα στην Ελλάδα?
και πότε?
ξέρεις?
προκαταβολικα τα απορριπτει ρε,ξέρεις εσύ φιλαράκι μου αν έχει γίνει κάποιο δημοψήφισμα στην Ελλάδα?
και πότε?
ξέρεις?
Δεν μου λες γράφουν και την καθημερινή τίποτα βρωμοεβραίοι του κ.Σόρος;!
πσσσσσσσΚοίτα να δεις τσουτσέκι...
Επειδή δεν ξέρεις ούτε εμένα ούτε το όποιο κοινωνικό, θρησκευτικό κτλ υπόβαθρο, τη στάμπα του αντισημίτη θα προσέχεις πάρα πολύ που την κολλάς...
Αν κάποιοι γραφικοί της ακροδεξιάς επικαλούνται σόρος και σιωνιστικές μαλακίες, δεν σου δίδει ΚΑΝΕΝΑ δικαίωμα να πετάς τις βρωμίτσες σου...
Consider yourself warned.
Καλά ενταξεί κύριε συγγνώμη,ήταν black χιούμορ λανθασμένο.Κοίτα να δεις τσουτσέκι...
Επειδή δεν ξέρεις ούτε εμένα ούτε το όποιο κοινωνικό, θρησκευτικό κτλ υπόβαθρο, τη στάμπα του αντισημίτη θα προσέχεις πάρα πολύ που την κολλάς...
Αν κάποιοι γραφικοί της ακροδεξιάς επικαλούνται σόρος και σιωνιστικές μαλακίες, δεν σου δίδει ΚΑΝΕΝΑ δικαίωμα να πετάς τις βρωμίτσες σου...
Κοίτα να δεις τσουτσέκι...
Καλά ενταξεί κύριε συγγνώμη,ήταν black χιούμορ λανθασμένο.
Ωστόσο έχετε θεωρίες.....
ειναι ωραιο να σε βλέπω να χανεις την αυτοκυριαρχία σου.
Ακόμη και τότε όμως παραμένω κόσμιος, δεν μπορείς να πεις! ;)
Τα λάθη μου τα αναγνωρίζω πάντα.Ωστόσο ποιοι έχουμε θεωρίες;
Ειλικρινά, θα ήθελα να μάθω...
Και φυσικά εφόσον χρησιμοποιείς 1ο πληθυντικό, σημαίνει ότι και εγώ έχω υιοθετήσει αυτές τις θεωρίες...
Διαφορετικά γενικεύεις και συκοφαντείς όποτε σε βλέπω και για 2ο συγνώμη...
Ακόμη και τότε όμως παραμένω κόσμιος, δεν μπορείς να πεις! ;)
Μπινελίκια δεν είδα παραπάνω από τα συνηθισμένα εθιμοτυπικά που ανταλλάσονται!!!ΠΑΝΤΟΥ...οταν χθες τολμησα να αμφισβητησω την τις ικανοτητες και την αξιοκρατικη ανοδο της γυναικας του λαλιωτη αρχισαν τα μπινελικια και οι απειλες για αστυνομιες, μηνυσεις κ.λπ. οι ιδιοι που λοιδορουσαν και εβριζαν την γυναικα του καραμαλη [ στα 'ρχιδια μου και για τις δυο]
αυτό είναι το τυρί!Τα λάθη μου τα αναγνωρίζω πάντα.
Εχείς/ετε,λάθος ταχύτητας πιθανόν:
΄΄Είπαμε...Θα πληγωνόταν ο Πάσχος αν έβαζαν άλλο τίτλο...
Απομόνωσαν ένα εύρημα για να δώσουν τίτλο και κάνουν την πάπια για τα λοιπά ευρήματα.
Τυπική τακτική προπαγάνδας.
Δεν ξέρω αν είναι ιδέα μου αλλά δεν έχω δει και πολλές δημοσκοπήσεις για το θέμα...
Γιατιιιιιιιιιιιιι;΄΄
Το θεωρώ θεωρίες,παντού μιλάνε για το μεταναστευτίκο και παρουσίαζουν ουκ ολίγες έρευνες και γνώμες θετικές/αρνητικές.
Koίτα εφόνον μιλανε και εκπρόσωποι αντίθετων φωνών φάκα δεν βλέπω και δεν υπάρχει.αυτό είναι το τυρί!
τη φάκα τη βλέπεις?
να μπινελικωνεις καποιον που δεν σου δινει αφορμη δεν το θεωρω οτι καλυτερο, εστω, το να με απειλουν τα αριστεριζοντα ερποντα φασιστοειδη επειδη τολμησα να θιξω καποιον του χωρου τους αν μη τι αλλο δειχνει αυτο που ηταν και θα ειναι παντα ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ, ΤΟΥς ΕΧΩ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΤΙ ΘΑ ΜΟΥ ΚΑΝΟΥΝ....Μπινελίκια δεν είδα παραπάνω από τα συνηθισμένα εθιμοτυπικά που ανταλλάσονται!!!
Αστυνομίες και μηνύσεις πάντα μπορούν να παίξουν,το νετ δεν είναι τόσο ανώνυμο όσο πιστεύουν κάποιοι.
να μπινελικωνεις καποιον που δεν σου δινει αφορμη δεν το θεωρω οτι καλυτερο, εστω, το να με απειλουν τα αριστεριζοντα ερποντα φασιστοειδη επειδη τολμησα να θιξω καποιον του χωρου τους αν μη τι αλλο δειχνει αυτο που ηταν και θα ειναι παντα ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ, ΤΟΥς ΕΧΩ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΤΙ ΘΑ ΜΟΥ ΚΑΝΟΥΝ....
θεμα χρόνου να κυλήσεις...
να φωνάξω τον αχαχουχα να δουμε ποσο θα αντεξεις?
εγώ ένα πράγμα έμαθα απ τους αλητήριους αυτούς που βρίσκονται στη βουλή τόσα χρόνια!Koίτα εφόνον μιλανε και εκπρόσωποι αντίθετων φωνών φάκα δεν βλέπω και δεν υπάρχει.
Αν είχαν βήμα μόνο οι Τσυριζαλιοι/Κνίτες/Πασόκοι ναι θα υπήρχε όχιμ φάκα αλλά ναρκοπέδιο!!!