γιατι να φερθεις πουστικα εσυ αν ξεκαθαριζεις και εσυ τι θες?δεν μας τα λες καλα αν ειναι δυο ανθρωποι μαζι ειναι μαζι.αυτα τα ανωριμα δεν μπορω μετα...κοιτα δεν εχεις τελειως αδικο. τους μουνοδουλους ουτε εγω τους θελω. το να με αντιμετωπιζει ομως σαν ανθρωπο ο αλλος και οχι σαν ενα κομματι κρεας δεν τον κανει μαλακα. μαλακας γινεται οταν κανει σαν σκυλακι, και τρεχει απο πισω μου κατακερματιζωντας την αξιοπρεπεια του. καταλαβενεις τι ενοω; να δειχνει ενδιαφερον και να ειναι σωστος απεναντι μου οχι ομως να γινεται γελειως. και εχω συνατισει τετοιον αντρα και στην σκεψη και μονο οτι θα του φερφω πουστικα με κανει εμενα να ντρεπομαι για τον εαυτο μου. τωρα βεβαια δεν ξερω οι αλλες γυναικες αν το βλεπουν ετσι.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Θέλω βοήθεια...
- Μέλος που άνοιξε το νήμα dimitris127
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 128
- Εμφανίσεις 8K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)
Επισκέπτης
αλλο ηδημοσια η εικονα και αλλο το κρεββατι και το σπιτι με τη γυναικα σου...μηπως τα μπλεκεις?σε αυτες που αρεσουν οι μαγκες ειναι μικρες ρε συ...ηεποχη του μπιλλια και του σταματη γαρδελη περασε χρονια τωρα....
αυτοι φλε δεν ηταν μαγκες...χαβαλεδες ηταν κ θα παραθεσω μια ιστορια
ειχα γνωρισει μια φορα εξω απο κατι μπουζουκια μια γκοεμενα κ την ειχα παρει με το αμαξι κ την ειχα παει σπιτι...
αυτη την πηρα προφανως επειδη ηταν ευαλωτη κ ανυσηχη...την ρωτησα τι ειχε μου ειπε τα κλασσικα με χωρισε ο γκομενος
αφου μου ανεπτυξε το τι ειχε γινει μου ελεγε οτι την χτυπαγε,την εβριζε,δεν την αφηνε να βγαινει απο το σπιτι,την ελεγε πουτανα επειδη φοραγε μινι κλπ...κ μου ελεγε οτι αυτον που τις εκανε ολα αυτα τον αγαπουσε....την ειπα οτι αΥΤΟ καπως αλλιως λγεται αλλα δεν το ειπα,κ την ρωτησα εαν εβρισκε εναν να της φεροταν καλα,να της μιλαει ωραια,να την αγαπαει,να ειναι τρυφερος κ τα σχετικα τι θα εκανε κ μου ειπε ΧΥΜΑ ΄΄ΘΑ ΤΟΝ ΒΑΡΙΟΜΟΥΝΑ΄΄εσεις τωρα τι καταλαβενετε?οτι ο κρις λεει χαζομαρες?η οτι δεν ειναι ετσι?
γιατι να φερθεις πουστικα εσυ αν ξεκαθαριζεις και εσυ τι θες?δεν μας τα λες καλα αν ειναι δυο ανθρωποι μαζι ειναι μαζι.αυτα τα ανωριμα δεν μπορω μετα...
αυτο λεω κι εγω. δεν ειπα οτι θα φερφω πουστικα, απλα και μονο στην ιδεα λεω.
ααααααααααααα οκ.ποσο χρονων εισαι ρε συ ευα?αυτο λεω κι εγω. δεν ειπα οτι θα φερφω πουστικα, απλα και μονο στην ιδεα λεω.
ειχα γνωρισει μια φορα εξω απο κατι μπουζουκια μια γκοεμενα κ την ειχα παρει με το αμαξι κ την ειχα παει σπιτι...
αυτη την πηρα προφανως επειδη ηταν ευαλωτη κ ανυσηχη...την ρωτησα τι ειχε μου ειπε τα κλασσικα με χωρισε ο γκομενος
αφου μου ανεπτυξε το τι ειχε γινει μου ελεγε οτι την χτυπαγα,την εβριζε,δεν την αφηνε να βγαινει απο το σπιτι,την ελεγε πουτανα επειδη φοραγε μινι κλπ...κ μου ελεγε οτι αυτον που τις εκανε ολα αυτα τον αγαπουσε....την ειπα οτι αΥΤΟ καπως αλλιως λγεται αλλα δεν το ειπα,κ την ρωτησα εαν εβρισκε εναν να της φεροταν καλα,να της μιλαει ωραια,να την αγαπαει,να ειναι τρυφερος κ τα σχετικα τι θα εκανε κ μου ειπε ΧΥΜΑ ΄΄ΘΑ ΤΟΝ ΒΑΡΙΟΜΟΥΝΑ΄΄εσεις τωρα τι καταλαβενετε?οτι ο κρις λεει χαζομαρες?η οτι δεν ειναι ετσι?
προβλημα στα μυαλα ειχε. αμα με χτυπαγε εμενα αντρας θα τις ετρωγε αυτος χειροτερα και δεν θα με ξαναεβλεπε. αγαπη ειναι αυτο ρε μουν;;; μην τρελαθουμε
ααααααααααααα οκ.ποσο χρονων εισαι ρε συ ευα?
γτ ρωτας;;;;; :- :- :- :- εχω πει μαλακιες;
οχι ρε το αντιθετο πολυ νορμαλ εισαιγτ ρωτας;;;;; :- :- :- :- εχω πει μαλακιες;
ελα ντε εσυ τι περιμενες μια που πετυχες ξεμπαρκη εξω απο μπουζουκια και ηρθε με τη μια σπιτι σου ειναι νορμαλ?προβλημα στα μυαλα ειχε. αμα με χτυπαγε εμενα αντρας θα τις ετρωγε αυτος χειροτερα και δεν θα με ξαναεβλεπε. αγαπη ειναι αυτο ρε μουν;;; μην τρελαθουμε
Επισκέπτης
προβλημα στα μυαλα ειχε. αμα με χτυπαγε εμενα αντρας θα τις ετρωγε αυτος χειροτερα και δεν θα με ξαναεβλεπε. αγαπη ειναι αυτο ρε μουν;;; μην τρελαθουμε
βασικα ευα συγνωμη που θα το πω αλλα αυτα γουσταρετε οι περισσοτερες...εαν δεν σας αρεσαν αυτοι δεν θα υπηρχαν τετοιοι οπως εαν δεν επιλεγατε μουνοδουλους παλι δεν θα υπηρχαν οποτε οτι φιλοσοφιες κ να λετε....αλλα λετε κ αλλα κανετε
CHRIS1971
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 18 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 46
- Like
- 548
- Πόντοι
- 7.065
φιλε δυστυχως οχι μονο δεν αλλαξε αλλα εχει προχωρησει τοσο υπουλα που δε φανταζεσαι.μονο που η μαγκια ηταν αλλη επι γαρδελη και αλλη τωρα.ομως το νοημα ειναι παντα το ιδιο.''αντρας'' ειναι το καθε αρσενικο αξεστο με τροπους κατω του μηδενος.για την παρτη του κανουμε τα παντα.και απο την αλλη ο σωστος ο αντρας ο αγωνιστης της ζωης,ο ανθρωπος που θελει τη συντροφικοτητα,ειναι ο μαλακας που πρεπει να κοροιδεψουμε,να κερατωσουμε,να χλευασουμε.και μη πηγαινεις μακρια.ριξε μια ματια γυρω σου.γιατι βλεπεις ολο και πιο πολλες γκομενες με αλβανους?γιατι πληρουν τα κριτηρια που ειπα παραπανω.ριξε και μια ματια και σε φιλαρακια που εχεις που εχουν μια ομορφη συμπεριφορα.μη μου πεις οτι εχουν καιτην καλυτερη αντιμετωπιση απο τη γυναικα τους γιατι θα με πιασουν τα γελια.αλλο ηδημοσια η εικονα και αλλο το κρεββατι και το σπιτι με τη γυναικα σου...μηπως τα μπλεκεις?σε αυτες που αρεσουν οι μαγκες ειναι μικρες ρε συ...ηεποχη του μπιλλια και του σταματη γαρδελη περασε χρονια τωρα....
μη νομιζεις οτι τα γραφω ολα αυτα απο το μυαλο μου.απλα εχω δει παρα πολλα.εχω δει πολλους αξιολογους αντρες,με κεφαλαια γραμματα να τιναζονται στον αερα απο μια καριολα μονο και μονο γιατι ηταν ανθρωποι,ειχαν ευαισθησιες.και εχω δει και κατι τρωκτικα,κατι υπανθρωπους που επρεπε να τους ριξουν για τροφη στους κροκοδειλους, να περνανε ζωη χαρισαμενη λογω της νεαντερταλιας συμπεριφορας τους
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
αφου μου ανεπτυξε το τι ειχε γινει μου ελεγε οτι την χτυπαγε,την εβριζε,δεν την αφηνε να βγαινει απο το σπιτι,την ελεγε πουτανα επειδη φοραγε μινι κλπ...κ μου ελεγε οτι αυτον που τις εκανε ολα αυτα τον αγαπουσε....την ειπα οτι αΥΤΟ καπως αλλιως λγεται αλλα δεν το ειπα,κ την ρωτησα εαν εβρισκε εναν να της φεροταν καλα,να της μιλαει ωραια,να την αγαπαει,να ειναι τρυφερος κ τα σχετικα τι θα εκανε κ μου ειπε ΧΥΜΑ ΄΄ΘΑ ΤΟΝ ΒΑΡΙΟΜΟΥΝΑ΄΄εσεις τωρα τι καταλαβενετε?οτι ο κρις λεει χαζομαρες?η οτι δεν ειναι ετσι?
μικρέ...... έχεις χρόνια ακόμα μπροστά σου... Το απαίδευτο σου το μυαλό διαρκώς προσπαθεί να ερμηνεύσει το ένα ή το άλλο, τούτο ή εκείνο.
Η μεγαλύτερη μαλακία που κάνουν όλοι οι πιτσιρικάδες είναι ότι προσπαθούν να προσαρμόσουν τη συμπεριφορά τους σε αυτό που άκουσαν, που τους είπε κάποιος(α), ή που έζησαν.... Οταν αποκτήσεις (το οποίο μπορεί να μη γίνει και ποτέ) δική σου αυτόκλητη προσωπικότητα θα καταλάβεις ότι κάθε φορά το κοντέρ μηδενίζει και όλα τα άλλα φιλοσοφίες, γνώμες, εμπειρίες, παπαρολογίες είναι για να περνά η ώρα......
Σταμάτα να ζεις για τους άλλους, ή όπως θέλουν οι άλλοι. Αλλιώς δεν ζεις.....
Οι αναμνήσεις και οι εμπειρίες υπάρχουν για να μας θυμίζουν ό,τι ζήσαμε, όχι για τον τρόπο που θα ζήσουμε τις επόμενες.........
οχι ρε το αντιθετο πολυ νορμαλ εισαι
α οκ μικρη ειμαι
βασικα ευα συγνωμη που θα το πω αλλα αυτα γουσταρετε οι περισσοτερες...εαν δεν σας αρεσαν αυτοι δεν θα υπηρχαν τετοιοι οπως εαν δεν επιλεγατε μουνοδουλους παλι δεν θα υπηρχαν οποτε οτι φιλοσοφιες κ να λετε....αλλα λετε κ αλλα κανετε
και παλι εχεις δικιο. ξερεις τι φταει ομως;; οτι οι περισσοτερες δεν ειναι ειλικρινεις με τον εαυτο τους. και γτ ειναι καλομαθημενες οι περισσοτερες. αμα δεν εχεις κακοπερασει και λιγο δεν μαθενεις να εκτιμας καποια πραματα
Επισκέπτης
μικρέ...... έχεις χρόνια ακόμα μπροστά σου... Το απαίδευτο σου το μυαλό διαρκώς προσπαθεί να ερμηνεύσει το ένα ή το άλλο, τούτο ή εκείνο.
Η μεγαλύτερη μαλακία που κάνουν όλοι οι πιτσιρικάδες είναι ότι προσπαθούν να προσαρμόσουν τη συμπεριφορά τους σε αυτό που άκουσαν, που τους είπε κάποιος(α), ή που έζησαν.... Οταν αποκτήσεις (το οποίο μπορεί να μη γίνει και ποτέ) δική σου αυτόκλητη προσωπικότητα θα καταλάβεις ότι κάθε φορά το κοντέρ μηδενίζει και όλα τα άλλα φιλοσοφίες, γνώμες, εμπειρίες, παπαρολογίες είναι για να περνά η ώρα......
Οι αναμνήσεις και οι εμπειρίες υπάρχουν για να μας θυμίζουν ό,τι ζήσαμε, όχι για τον τρόπο που θα ζήσουμε τις επόμενες.........
ρε συ περσονα τι προσπαθεις να μου πεις τωρα....οπως γουσταρω εχω επιλεξει να ζω οπως γουσταρω εχω επιλεξει να συμπεριφερομαι κ πιστεψε με εαν ζουσα με αυτα οπως λες που ειχα ακουσει δεν θα ημουν σε ενα σαιτ να γραφω παπαριες αλλα θα ειχα 10 γκομενες που κατ εμε θα με δουλευανε θα με κοροιδευανε κ θα με κερατωνανε...τι προσπαθεις τωρα να με προσβαλεις κ να νιωσεις ωραια μιλωντας κ παιζοντας ανετος σε εναν πιτσιρικα?
αχ ρε περσονα ποσο δικιο εχεις αυτο λεω κι εγω να κανει ο καθενας του κεφαλιου. οι συμβουλες και οι φιλοσοφιες περιτευουν
ρε συ περσονα τι προσπαθεις να μου πεις τωρα....οπως γουσταρω εχω επιλεξει να ζω οπως γουσταρω εχω επιλεξει να συμπεριφερομαι κ πιστεψε με εαν ζουσα με αυτα οπως λες που ειχα ακουσει δεν θα ημουν σε ενα σαιτ να γραφω παπαριες αλλα θα ειχα 10 γκομενες που κατ εμε θα με δουλευανε θα με κοροιδευανε κ θα με κερατωνανε...τι προσπαθεις τωρα να με προσβαλεις κ να νιωσεις ωραια μιλωντας κ παιζοντας ανετος σε εναν πιτσιρικα?
οπα μουν ηρεμια δεν σε εβρισε απλα λεει να κανεις αυτο που νιωθεις οχι αυτα που σου λενε οι αλλοι
CHRIS1971
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 18 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 46
- Like
- 548
- Πόντοι
- 7.065
επαληθευσες τα οσα λεω.και μπραβο για την ειλικρινεια σου.τωρα το''ειναι σκυλακι''ειναι ο μπαλαντερ της τραπουλας.το μεταφραζουμε οπως θελουμε οταν θελουμε.το ''ειναι σκυλακι''μπορει να σημαινει απο το οτι σε εναν αντρα αρεσει να δινεται ολκληρωτικα μεχρι του οτι δινει και τη ζωη του για παρτη σου.δυσκολα ομως αυτα να τα καταλαβετε.τετοια νοηματα ειναι πολυ δυσκολα για το επιπεδο του νου σας.αντιθετα πολυ πιο απλα ειναι τα νοηματα του στυλ παμε να ψωνισουμε η παμε στα μπουζουκια.η ρηχοτητα σε ολο της το μεγαλειο.ευγε.συνεχιστε να ζειτε στην κενοτητα,συνεχιστε να ζειτε στο ψεμμα.κοιτα δεν εχεις τελειως αδικο. τους μουνοδουλους ουτε εγω τους θελω. το να με αντιμετωπιζει ομως σαν ανθρωπο ο αλλος και οχι σαν ενα κομματι κρεας δεν τον κανει μαλακα. μαλακας γινεται οταν κανει σαν σκυλακι, και τρεχει απο πισω μου κατακερματιζωντας την αξιοπρεπεια του. καταλαβενεις τι ενοω; να δειχνει ενδιαφερον και να ειναι σωστος απεναντι μου οχι ομως να γινεται γελειως. και εχω συνατισει τετοιον αντρα και στην σκεψη και μονο οτι θα του φερφω πουστικα με κανει εμενα να ντρεπομαι για τον εαυτο μου. τωρα βεβαια δεν ξερω οι αλλες γυναικες αν το βλεπουν ετσι.
Επισκέπτης
καλα εσεις να πηγαινετε με το σταυρο στο χερι κ με συμβολο την αγαπη αλλα οταν το καυλι θα σας το βαζουν στον κωλο μην λετε τιποτα να λετε φαγουρα ειναι...
εγω νομιζω οτι εχει σημασια και τι ψαχνεις...αν ψαχνεις ενα πηδημα οκ...και παλι ομως θα μπορουσες υπο προυποθεσεις να μη ταζεις παπαριες...αν εισαι σιγουρος για εαυτο σου μεινε ετσι.αν πεις σε μια γκομενα καυλωνω να χυνουμε μαζι ολο το βραδυ και βλεπουμε θα το εκτιμησει πιο πολυ απο το να γινεις καπνος....αν ψαχνεις κατι πιο σοβαρο ε τοτε εκει δεν συζηταμε δεν παιζεις καν...αν καποιοι δεν εχουν προσωπικοτητα και τρεμουν που μιλανε σε γυναικα εχουν πολλα ψωμια να φανε ακομα....
Επισκέπτης
οπα μουν ηρεμια δεν σε εβρισε απλα λεει να κανεις αυτο που νιωθεις οχι αυτα που σου λενε οι αλλοι
ηρεμος ειμαι αλλα προσπαθει να ακυρωσει αυτο που ειπα λες κ δεν ειναι ετσι...
επαληθευσες τα οσα λεω.και μπραβο για την ειλικρινεια σου.τωρα το''ειναι σκυλακι''ειναι ο μπαλαντερ της τραπουλας.το μεταφραζουμε οπως θελουμε οταν θελουμε.το ''ειναι σκυλακι''μπορει να σημαινει απο το οτι σε εναν αντρα αρεσει να δινεται ολκληρωτικα μεχρι του οτι δινει και τη ζωη του για παρτη σου.δυσκολα ομως αυτα να τα καταλαβετε.τετοια νοηματα ειναι πολυ δυσκολα για το επιπεδο του νου σας.αντιθετα πολυ πιο απλα ειναι τα νοηματα του στυλ παμε να ψωνισουμε η παμε στα μπουζουκια.η ρηχοτητα σε ολο της το μεγαλειο.ευγε.συνεχιστε να ζειτε στην κενοτητα,συνεχιστε να ζειτε στο ψεμμα.
δεν ξερεις μεχρι που φτανουν οι ενοιες που μπορει να κατανοησει το μυαλο μου. το σκυλακι εχει μια και μονο μεταφραση. να γινεται γελιος για την παρτη μου χωρις να μας συνδεει ακομα τπτ. και δεν ειναι κακο να δεις την ζωη σου για καποιο ατομο αφου πρωτα ξερεις οτι αυτο θα εκτιμηθει και δεν θα πεσει στο κενο. αν το κανεις κι ενω ο αλλος/η δεν το εκτιμα ε τοτε το μονο που καταφερνεις ειναι να γινεσαι ρομπα χωρις λογο
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 62
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 51
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 27
- Εμφανίσεις