Νέα

Θέλω βοήθεια...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα dimitris127
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 128
  • Εμφανίσεις 8K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
Πρακτικώς εξαρτάται απο την ηλικία σου...
Θεωρητικώς όχι......

όταν θα τα πας και συ ίσως να καταλάβεις..........

τωρα καταλαβα..

καποιοι, πηγαινοντας να παρουν τα μαλμπορο, μαθαινουν (μεταξυ αλλων) και το σεβασμο, καποιοι αλλοι μαθαινουν απλα να περιμενουν να μεγαλωσουν, για να μπορεσουν, ισως καποια στιγμη και οι ιδιοι να στειλουν τους αλλους..  :)

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
τωρα καταλαβα..

καποιοι, πηγαινοντας να παρουν τα μαλμπορο, μαθαινουν (μεταξυ αλλων) και το σεβασμο, καποιοι αλλοι μαθαινουν απλα να περιμενουν να μεγαλωσουν, για να μπορεσουν, ισως καποια στιγμη και οι ιδιοι να στειλουν τους αλλους..  :)
:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

Επισκέπτης
παντως εγω προτιμω να φερω το μαλμπορο στον περσονα τωρα που μπορω κ να του την μπω οπως λεει(κ με περνει κιολας)παρα να περιμενω να μεγαλωσω για να μου το φερουν οι αλλοι που στην δευτερη περιπτωση δεν ειναι κ σιγουρο οτι θα μου το φερουν(μπορει να το παω παλι εγω) :)

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
παντως εγω προτιμω να φερω το μαλμπορο στον περσονα τωρα που μπορω κ να του την μπω οπως λεει(κ με περνει κιολας)παρα να περιμενω να μεγαλωσω για να μου το φερουν οι αλλοι που στην δευτερη περιπτωση δεν ειναι κ σιγουρο οτι θα μου το φερουν(μπορει να το παω παλι εγω) :)
είδες που σου λεώ ότι είσαι σε καλό δρόμο νεόκοπε;;;;;;;;
:smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten:

:bounce-glasses: :bounce-glasses: :bounce-glasses: :bounce-glasses: :bounce-glasses:

OP
OP
D

dimitris127

Μέλος
Εγγρ.
25 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
0
Ειχαμε εναν στο χωριο παλια ο οποιος τον επαιζε ολη μερα και μαλιστα δημοσια. Τελικα τον κλεισαν σε τρελαδικο. Αλλα δεν νομιζω να περναγε τις 12 μαλακιες τη μερα. Οποτε μην ανησυχεις το ρεκορ σου δεν κινδυνευει. Αλλα ρε συ ποτε προλαβενεις να παιζεις και βιντεο παιχνιδια, ποδοσφαιρο και να τραβας και 12 τη μερα ? Δεν κοιμασε καθολου?

Ηρεμησε δεν ειπα οτι καθε μερα τραβαω 12 φορες ελεος και μηχανημα να ημουν θα τα εφτυνα...τεσπα τωρα παιζεται κατι με μια κοπελια οποτε ισως δω μια ασπρη μερα...ισως και οχι αναλογος αν θελει ή οχι...απο οτι εχω καταλαβει στην τελικη αμα εισαι ο εαυτος σου κερδιζεις μπορει οχι αυτη που θες αλλα δεν θα εκανε για σενα ε?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom