αναμεσα σε δυο σοβαρα ατομα αν δεν υπαρχεις διαλογος ουτε ενα γαμησακι δεν θα απολαυσουν ποτε..ελεος ρε σεις με το ναγινεις σκυλακι η σκυλιτσα...πολιτισμενοι ανθρωποι ειμαστε η αν δεν ειμαστε προσπαθουμε...διαλογος σεβασμος κατανοηση και αμοιβαιες υποχωρησεις αν ξερετε τι σημαινει....επαληθευσες τα οσα λεω.και μπραβο για την ειλικρινεια σου.τωρα το''ειναι σκυλακι''ειναι ο μπαλαντερ της τραπουλας.το μεταφραζουμε οπως θελουμε οταν θελουμε.το ''ειναι σκυλακι''μπορει να σημαινει απο το οτι σε εναν αντρα αρεσει να δινεται ολκληρωτικα μεχρι του οτι δινει και τη ζωη του για παρτη σου.δυσκολα ομως αυτα να τα καταλαβετε.τετοια νοηματα ειναι πολυ δυσκολα για το επιπεδο του νου σας.αντιθετα πολυ πιο απλα ειναι τα νοηματα του στυλ παμε να ψωνισουμε η παμε στα μπουζουκια.η ρηχοτητα σε ολο της το μεγαλειο.ευγε.συνεχιστε να ζειτε στην κενοτητα,συνεχιστε να ζειτε στο ψεμμα.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Θέλω βοήθεια...
- Μέλος που άνοιξε το νήμα dimitris127
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 128
- Εμφανίσεις 8K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
εγω νομιζω οτι εχει σημασια και τι ψαχνεις...αν ψαχνεις ενα πηδημα οκ...και παλι ομως θα μπορουσες υπο προυποθεσεις να μη ταζεις παπαριες...αν εισαι σιγουρος για εαυτο σου μεινε ετσι.αν πεις σε μια γκομενα καυλωνω να χυνουμε μαζι ολο το βραδυ και βλεπουμε θα το εκτιμησει πιο πολυ απο το να γινεις καπνος....αν ψαχνεις κατι πιο σοβαρο ε τοτε εκει δεν συζηταμε δεν παιζεις καν...αν καποιοι δεν εχουν προσωπικοτητα και τρεμουν που μιλανε σε γυναικα εχουν πολλα ψωμια να φανε ακομα....
+10000000000
Chevalier Fidèle
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 1 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 304
- Πόντοι
- 386
δεν ξερεις μεχρι που φτανουν οι ενοιες που μπορει να κατανοησει το μυαλο μου. το σκυλακι εχει μια και μονο μεταφραση. να γινεται γελιος για την παρτη μου χωρις να μας συνδεει ακομα τπτ. και δεν ειναι κακο να δεις την ζωη σου για καποιο ατομο αφου πρωτα ξερεις οτι αυτο θα εκτιμηθει και δεν θα πεσει στο κενο. αν το κανεις κι ενω ο αλλος/η δεν το εκτιμα ε τοτε το μονο που καταφερνεις ειναι να γινεσαι ρομπα χωρις λογο
όταν σας συνδέει όμως?
όταν σας συνδέει όμως?
αλλο τοτε. τοτε μπορει εγω πρωτη να κανω αυτα που λες. και εχω κατι και την μαλακια να γινω το σκυλακι καποιου. οσο ζουμε μαθενουμε.
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
οπα μουν ηρεμια δεν σε εβρισε απλα λεει να κανεις αυτο που νιωθεις οχι αυτα που σου λενε οι αλλοι
Είδες πώς τον "κατάντησαν";;;;;;;;;;;; Αυτός κάνει όπως ισχυρίζεται ό,τι θέλει, αλλά όταν του λέει κάποιος να το κάνει παραξηγιέται......
Ε ρε γαμημένη ελληνική κοινωνία με τα ταμπού(ρλα) και τις ηθικολογίες σου........
Μη αυτό μη εκείνο μη το άλλο μη γιατί δεν πρέπει........
Στο τέλος ο πιστιρικάς κάνει τη μαλακία, λέει ότι κάνει ότι θέλει αλλά τελικά τη μαλακία την κάνει από την πολλή καταπίεση και πλύση εγκεφάλου........
Υ.Γ.
Πού σαι μικρέ που σου χω και αδυναμία γιατί μου θυμίζεις τον εαυτό μου π.Χ. όταν ήμουν νιός........
Τη μαλακία δεν την έκανες όταν μας παράθεσες την ιστορία με την γκόμενα από τα μπουζούκια.... τη μαλακία την έκανες όταν τη φόρτωσες και της έδωσες σημασία σ αυτά που σου είπε..........
οποιος πει οτι εγω ειμαι σκληρος σκληρη η δεν την παταω δεν τη πατησα ποτε ειναι μεγαλο φαντασμα....αλλο τοτε. τοτε μπορει εγω πρωτη να κανω αυτα που λες. και εχω κατι και την μαλακια να γινω το σκυλακι καποιου. οσο ζουμε μαθενουμε.
giorgospapa
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 39
- Πόντοι
- 2.157
να λεγαμε κατι και για τους μεγαλους που δινουν συμβουλες στους μικρους ????
το πα και εγω με αλλο τροπο αλλα .....Είδες πώς τον "κατάντησαν";;;;;;;;;;;; Αυτός κάνει όπως ισχυρίζεται ό,τι θέλει, αλλά όταν του λέει κάποιος να το κάνει παραξηγιέται......
Ε ρε γαμημένη ελληνική κοινωνία με τα ταμπού(ρλα) και τις ηθικολογίες σου........
Μη αυτό μη εκείνο μη το άλλο μη γιατί δεν πρέπει........
Στο τέλος ο πιστιρικάς κάνει τη μαλακία, λέει ότι κάνει ότι θέλει αλλά τελικά τη μαλακία την κάνει από την πολλή καταπίεση και πλύση εγκεφάλου........
Υ.Γ.
Πού σαι μικρέ που σου χω και αδυναμία γιατί μου θυμίζεις τον εαυτό μου π.Χ. όταν ήμουν νιός........
Τη μαλακία δεν την έκανες όταν μας παράθεσες την ιστορία με την γκόμενα από τα μπουζούκια.... τη μαλακία την έκανες όταν τη φόρτωσες και της έδωσες σημασία σ αυτά που σου είπε..........
CHRIS1971
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 18 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 46
- Like
- 548
- Πόντοι
- 7.065
σου ξαναειπα οτι αυτα που γραφω δεν αποτελουν επιθεση στο προσωπο σου μια που δε σε γνωριζω προσωπικα.απλα επισημαινω πραματα,γεγονοτα και καταστασεις που συμβαινουν καθημερινα.χαιρομαι που συμφωνησες μαζι μου στις διαπιστωσεις μου και ειλικρινα ευχομαι αυτος ο τροπος σκεψης να αλλαξει.επειδη ομως δε το βλεπω οσο περνα ο χρονος τοσο οι δια προσωπικες μας σχεσεις θα γινονται πιο ψευτικες και τοσο η ζωη που θα ζουμε θα γινεται ολο και πιο φτηνηδεν ξερεις μεχρι που φτανουν οι ενοιες που μπορει να κατανοησει το μυαλο μου. το σκυλακι εχει μια και μονο μεταφραση. να γινεται γελιος για την παρτη μου χωρις να μας συνδεει ακομα τπτ. και δεν ειναι κακο να δεις την ζωη σου για καποιο ατομο αφου πρωτα ξερεις οτι αυτο θα εκτιμηθει και δεν θα πεσει στο κενο. αν το κανεις κι ενω ο αλλος/η δεν το εκτιμα ε τοτε το μονο που καταφερνεις ειναι να γινεσαι ρομπα χωρις λογο
να παραθεσουμε ποσες μαλακιες καναμε πατερ για να φτασουμε εδω που μαστε τωρα????ουυυυυυυυυυυυυυυυ αν δεν παθεις δεν θα μαθεις.....να λεγαμε κατι και για τους μεγαλους που δινουν συμβουλες στους μικρους ????
Επισκέπτης
περσονα τα ξερω αυτα....κ εγω δεν καθομαι να ασχολουμαι για γκομενους κ τα σχετικα...αλλα 5 η ωρα την νυχτα επρεπε λες να βγαλω την πουτσα κ να την παω στα τουρκοβουνια να την παλαμαριασω επιτο που ε?
μου ειπε 5 μαλακιες ειπα κ εγω 5 για να ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ τι τυπος ειμαι ΑΥΤΟ....δεν ημουν κ η εξομολογιστρα της....
εχω σε πληροφορω ειμαι απολυτα ικανοποιημενος απο αυτα που κανω εστω κ εαν για σενα ειναι τιποτα εστω κ εαν για σενα ειναι παραμυθια μουφες,τα ακουω απο αλλους η ειναι φιδια...διακιωμα σου να λες οτι κανω μαλακιες αλλα κ διακιαωμα μου να θεωρω μαλακια να δινω τον εαυτο μου σε λαθος ανθρωπους
σου ξαναειπα οτι αυτα που γραφω δεν αποτελουν επιθεση στο προσωπο σου μια που δε σε γνωριζω προσωπικα.απλα επισημαινω πραματα,γεγονοτα και καταστασεις που συμβαινουν καθημερινα.χαιρομαι που συμφωνησες μαζι μου στις διαπιστωσεις μου και ειλικρινα ευχομαι αυτος ο τροπος σκεψης να αλλαξει.επειδη ομως δε το βλεπω οσο περνα ο χρονος τοσο οι δια προσωπικες μας σχεσεις θα γινονται πιο ψευτικες και τοσο η ζωη που θα ζουμε θα γινεται ολο και πιο φτηνη
ισως αν και ως απιστευτα ρομαντικη θελω να πιστευω οτι καθενας φτιαχνει την ζωη του και τις σχεσεις
τεσπα την κανω παντως παω να δωσω μαθημα γεια χαρα σε ολους
Επισκέπτης
κ κατι αλλο για ΄΄την σημασια΄΄ που λες...ισως ειναι μαλακια αλλα μετα αναρωτιεστε οι περισσοτεροι γιατι μας λενε κομπλεξικους...τι παει να πει σημασια?ανθρωπος δεν ειναι?τι ειναι κρεας?αυτη μπορει να με θεωρει μαλακα τιγκιταγκα κ τα ρεστα...ΤΗΝ ΕΧΩ ΓΡΑΜΕΝΝΗ ΣΤΑ ΠΑΠΑΡΙΑ ΜΟΥ...δεν με ενδιεφερει η γνωμη της θα εκφραζομαι κ θα συμπεριφερομαι ΟΠΩΣ ΓΟΥΣΤΑΡΩ Κ ΑΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΝΕ ολες
giorgospapa
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 39
- Πόντοι
- 2.157
οχι δε λεω αυτο κρις.να παραθεσουμε ποσες μαλακιες καναμε πατερ για να φτασουμε εδω που μαστε τωρα????ουυυυυυυυυυυυυυυυ αν δεν παθεις δεν θα μαθεις.....
λεω για το υφος που εχουμε οι ''μεγαλοι'' προς τους ''μικρους'' του τυπου: ''..και πού σαι μικρε ?? τραβα φερε μου και δυο camel....''
Επισκέπτης
οχι δε λεω αυτο κρις.
πατερ τους μπερδεψες νομιζω
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
άρη..........να παραθεσουμε ποσες μαλακιες καναμε πατερ για να φτασουμε εδω που μαστε τωρα????ουυυυυυυυυυυυυυυυ αν δεν παθεις δεν θα μαθεις.....
δεν μπορείς να βάλεις στο μυαλό ενός πιτσιρικά αυτά που έχεις τώρα.... Γιατί πολύ απλά τις ίδιες μαλακίες έλεγες και συ στην ηλικία του.......
Ο μουνίλας είναι σε καλό δρόμο.. Εχει αίσθημα, τσαμπουκά και κάνει λάθη. Την πέφτει σε μεγάλους, τους ζητάει το λόγο, τα χώνει... Ετσι γουστάρω τον πιτσιρικά.... Οχι
"Ναι μαμά, Ναι μπαμπά".......
Κάποια στιγμή θα καταλάβει αυτά που και εμείς καταλάβαμε. Εκεί είναι όμως όλο το ζουμί.....
ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ.. Γιατί υπάρχουν άλλοι που στα 50 τους είναι όπως στα 15......
Αυτό είναι η κατάντια..... Ο μουνίλας και ο κάθε μουνίλας είναι η ελπίδα.... Ζει και εμένα αυτό μου αρκεί... Ακόμα και εάν ζει πολλά πράγματα λάθος. Εκεί είναι η μαγκιά.... Να το βρεις και να το διορθώσεις μόνος σου.
Κάθε πράμα στον καιρό του κι ο Κολιός τον Αύγουστο.....
Αμα βλέπω κάναν 50άρη στα μπουζόύκια να καμαρώνει για την πιπίνω που έχει δίπλα του βάζω τα γέλια γιατί ξέρω ότι ως μουνίλας ούτε να βαρέσει μαλακία δεν ήξερε...........
Επισκέπτης
ειδες ομως αυτο ειναι το λαθος σου...λες για τον 50αρη...ξερεις εαν θα φτασεις στα 50 κ θα εισαι κ εσυ σαν τον 50αρη με το πιπινι?εμενα με κατηγορεις γιατι δεν ειμαι στην θεση σου(του 35)εσυ πως ξερεις τον 50αρη?ολοι πολλα λεμε κ εγω δεν θα ηθελα να ημουν σαν τον 50αρη με τα πιπινια αλλα ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ οτι δεν θα γινεις ετσι?
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
λεω για το υφος που εχουμε οι ''μεγαλοι'' προς τους ''μικρους'' του τυπου: ''..και πού σαι μικρε ?? τραβα φερε μου και δυο camel....''
δεν είναι κακό...... Και γω κάποτε πήγαινα μαλμπορο σε μεγαλύτερους... Ετσι έμαθα....
Αμα μάθεις να μη σέβεσαι τίποτα, έρχεται η ώρα που όταν θέλεις να σε σεβαστούν σε γράφουν στ αρχίδια τους....
Η ζωή κάνει κύκλους... Ανάλαβε το ρόλο σου και να τον χαίρεσαι όσο διαρκει...
Το λάθος δεν είναι να είσαι 20 και να πηγαίνεις τσιγάρα στον 20άρη...
Είναι να είσαι 50 και να πηγαίνεις τσιγάρα στην 20άρα..........
Με πιάνεεεεεεεειιιιιιςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
giorgospapa
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 39
- Πόντοι
- 2.157
θεωρητικώς ή πρακτικώςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς ????????????????????????????????????????Με πιάνεεεεεεεειιιιιιςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
ρε δεν είμαι σίγουρος εάν αύριο θα υπάρχω....ειδες ομως αυτο ειναι το λαθος σου...λες για τον 50αρη...ξερεις εαν θα φτασεις στα 50 κ θα εισαι κ εσυ σαν τον 50αρη με το πιπινι?εμενα με κατηγορεις γιατι δεν ειμαι στην θεση σου(του 35)εσυ πως ξερεις τον 50αρη?ολοι πολλα λεμε κ εγω δεν θα ηθελα να ημουν σαν τον 50αρη με τα πιπινια αλλα ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ οτι δεν θα γινεις ετσι?
Τις προυποθέσεις δημιουργώ...... Και μάλλον αφού στα 35 μου δεν έγινα όπως οι 35άρηδες που κορόιδευα στα 20 μου, μάλλον είμια σε καλό δρόμο... Ακόμα και αν δε φτάσω ποτέ εκεί.....
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 62
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 51
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 27
- Εμφανίσεις