Νέα

Θέλω βοήθεια...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα dimitris127
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 128
  • Εμφανίσεις 8K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

ari1973

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2007
Κριτικές
4
Like
2
Πόντοι
16
καλα και αυτο τα πολυ κακα αγορια δεν μου αρεσουν. αλλα κυριως συναισθηματικα.
το πηγα αλλου εγω..τ συναισθηματικο ειναι αναλογα με τον καθενα μας ευα...καλο το σεξ αλλα οσο ευκολα ειναι να ερωτευτεις καποιον τοσο δυσκολο ειναι να τον αγαπησεις με τα ελατωμματα του...

evabb

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
16
το πηγα αλλου εγω..τ συναισθηματικο ειναι αναλογα με τον καθενα μας ευα...καλο το σεξ αλλα οσο ευκολα ειναι να ερωτευτεις καποιον τοσο δυσκολο ειναι να τον αγαπησεις με τα ελατωμματα του...

ναι αλλα ξερεις κατι. προτιμω να ξερω οτι ο αλλος θελει μονο ενα one night stand και να ειναι ξεκαθαρος μαζι μου και στην συμπεριφορα του παρα να μου ταζει λαγους και πετραχειλια και να την πατησω. οταν δεν ξερω τι γινεται σε συναισθηματικο επιπεδο βραχυκυκλωνω.  δεν υπαρχει σιγουρια οτι ειναι η το ενα η το αλλο οποτε να και η ανασφαλεια

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
ναι αλλα ξερεις κατι. προτιμω να ξερω οτι ο αλλος θελει μονο ενα one night stand και να ειναι ξεκαθαρος μαζι μου και στην συμπεριφορα του παρα να μου ταζει λαγους και πετραχειλια και να την πατησω. οταν δεν ξερω τι γινεται σε συναισθηματικο επιπεδο βραχυκυκλωνω.  δεν υπαρχει σιγουρια οτι ειναι η το ενα η το αλλο οποτε να και η ανασφαλεια
τοτε ευα να κυκλοφορουμε μ ενα ιδιωτικο συμφωνητικο στην κωλοτσεπη..  :rolleyes:

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
φυσικά καταλαβαίνετε τι περιεχόμενο έχουν λέξεις όπως "ανασφάλεια, να μαι σίγουρη", σημαίνει ότι δε μπορώ να τον έχω σήκω σήκω-κάτσε κάτσε και υπό τις διαταγές μου :idiot:

evabb

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
16
τοτε ευα να κυκλοφορουμε μ ενα ιδιωτικο συμφωνητικο στην κωλοτσεπη..  :rolleyes:

οχι και συνφωνιτικο. αλλα στην συμπεριφορα του να μου δειχνει τι θελει. αν ενδιαφερεται καθαρα και μονο για το σεξ δεν ειναι αναγκη να μου πουλησει ροματζο. οχι δλδ οτι πλεον τσιμπαω. και καταλαβενω τι θες να πεις οτι δεν ξερεις πως θα ερθουν τα πραματα μετα και συμφωνω. απλα μαλακιες του τυπου την μια μερα ειμαι γλυκος και καλος και την αλλη κανω το βαρυ πεπονι και δεν παιρνω τηλ, δεν τις αντεχω.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
χαχαχα τι να πω παντως με την σωστη τεχνικη μια γυναικα εχει την δυνατοτητα να τελειωσει πολλες φορες χωρις να την τρεχουν την αλλη μερα στο νοσοκομειο
αυτό εξαρτάται από πολλά πράγματα. Ενα από αυτά και πολύ σημαντικό είναι η ανατομία του πέους και του αιδοίου...... Εχω τύχει σε γυναίκα (με την ίδια τεχνική και βάθος διείσδυσης) να παραμιλάει από συνεχείς και κλειτοριδικούς και κολπικούς οργασμούς και άλλη που έβαλε τα κλάματα απ τον πόνο και τελειώσαμε το παραμύθι εκεί....

Οποιον μαλάκα ακούω ότι όλες τις γαμάει τέλεια, είναι γαμιάς, σκίστης και όλα τα λοιπά, το πιθανότερο είναι να σκίζει διαρκώς την χούφτα του και να λέει και καμμιά μαλακία να περνά η ώρα.......

evabb

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
16
φυσικά καταλαβαίνετε τι περιεχόμενο έχουν λέξεις όπως "ανασφάλεια, να μαι σίγουρη", σημαίνει ότι δε μπορώ να τον έχω σήκω σήκω-κάτσε κάτσε και υπό τις διαταγές μου :idiot:

οχι δεν ενοω αυτο διαβασε τι γραφω πρωτα, δεν κανω αυτο που δεν θελω να μου κανουν

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157

evabb

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
16
αυτό εξαρτάται από πολλά πράγματα. Ενα από αυτά και πολύ σημαντικό είναι η ανατομία του πέους και του αιδοίου...... Εχω τύχει σε γυναίκα (με την ίδια τεχνική και βάθος διείσδυσης) να παραμιλάει από συνεχείς και κλειτοριδικούς και κολπικούς οργασμούς και άλλη που έβαλε τα κλάματα απ τον πόνο και τελειώσαμε το παραμύθι εκεί....

Οποιον μαλάκα ακούω ότι όλες τις γαμάει τέλεια, είναι γαμιάς, σκίστης και όλα τα λοιπά, το πιθανότερο είναι να σκίζει διαρκώς την χούφτα του και να λέει και καμμιά μαλακία να περνά η ώρα.......

σωστοςςςςςςςςςςςςςςςςςςς ειναι και θεμα και πως ταιριαζουν τα γουστα επισης

evabb

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
16
εννοεις οτι δεν θελεις να σε γαμησουν ????

χαχαχαχα οχι βρε δεν θελω να  με εχουν σηκω σηκω κατσε κατσε, να με γαμησουν θελω. το μυαλο να μην μου γαμαν με παιδιαστικα πραματα δεν θελω  :2funny:

ari1973

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2007
Κριτικές
4
Like
2
Πόντοι
16

το μεγεθος του κολπου μιας γυναικας απο μια αλλη σαφως διαφερει..οπως και για μας...και φυσικα παιζει ρολο και αν ειναι χαλαρη....

CHRIS1971

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Κριτικές
46
Like
548
Πόντοι
7.065
οχι και συνφωνιτικο. αλλα στην συμπεριφορα του να μου δειχνει τι θελει. αν ενδιαφερεται καθαρα και μονο για το σεξ δεν ειναι αναγκη να μου πουλησει ροματζο. οχι δλδ οτι πλεον τσιμπαω. και καταλαβενω τι θες να πεις οτι δεν ξερεις πως θα ερθουν τα πραματα μετα και συμφωνω. απλα μαλακιες του τυπου την μια μερα ειμαι γλυκος και καλος και την αλλη κανω το βαρυ πεπονι και δεν παιρνω τηλ, δεν τις αντεχω.
ευα χωρις να χω τιποτε μαζι σου προσωπικο θα σου πω οτι αυτου του ειδους τις''μαγκικες συμπεριφορες''τις δημιουργουν οι ιδιες οι γυναικες.για πες μου με το χερι στην καρδια τι εκτιμηση εχουν οι γυναικες για εναν αντρα που ειναι ευγενικος και με λεπτοτητα?απολυτως καμμια.να μη σου πω οτι μπορει να του βγαλουν και καμια ταμπελα οτι ειναι κρυφοπουστης.οταν ομως το παιζει ''μαγκας και καραμπουζουκλης''τοτε ειναι''αντρας''βεβαια επειδη στη ζωη ολα εδω πληρωνονται, μακροπροθεσμα οι εν λογω κυριες καταλαβαινουν οτι η μαλακισμενη σκεψη τους και τα στερεοτυπα που ειχαν τις οδηγησαν σε αδιεξοδο.και τοτε ειναι που αρχιζουν τα ψυχολογικα και οι ψυχαναλυσεις και τα ψυχοφαρμακα.μη λοιπον διαμαρτυρεστε για κατι που εσεις το δημιουργειτε.μαθετε να αναλαμβανετε τις ευθυνες σας και τα λαθη που προκυπτουν απο αυτες

ari1973

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2007
Κριτικές
4
Like
2
Πόντοι
16
χαχαχαχα οχι βρε δεν θελω να  με εχουν σηκω σηκω κατσε κατσε, να με γαμησουν θελω. το μυαλο να μην μου γαμαν με παιδιαστικα πραματα δεν θελω  :2funny:
εννοεις με σπασαρχιδιες να μη σου γαμανε το μυαλο...γιατι να σου καυλωνουν τη σκεψη σαφως και σ αρεσει.... ;)

Επισκέπτης
Δεν νομιζω οτι θα το πιστεψεις αλλα θα το πω...8 ωρες συνεχομενες...κατεχω το ρεκορ Η υπηρχε κανας ακομα μεγαλυτερος μακακας απο εμενα??? :grin:

Α και το ρεκορ μου σε φορες ανα μερα ειναι 12...λιγες ε? :2funny:

Ειχαμε εναν στο χωριο παλια ο οποιος τον επαιζε ολη μερα και μαλιστα δημοσια. Τελικα τον κλεισαν σε τρελαδικο. Αλλα δεν νομιζω να περναγε τις 12 μαλακιες τη μερα. Οποτε μην ανησυχεις το ρεκορ σου δεν κινδυνευει. Αλλα ρε συ ποτε προλαβενεις να παιζεις και βιντεο παιχνιδια, ποδοσφαιρο και να τραβας και 12 τη μερα ? Δεν κοιμασε καθολου?

ari1973

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2007
Κριτικές
4
Like
2
Πόντοι
16
ευα χωρις να χω τιποτε μαζι σου προσωπικο θα σου πω οτι αυτου του ειδους τις''μαγκικες συμπεριφορες''τις δημιουργουν οι ιδιες οι γυναικες.για πες μου με το χερι στην καρδια τι εκτιμηση εχουν οι γυναικες για εναν αντρα που ειναι ευγενικος και με λεπτοτητα?απολυτως καμμια.να μη σου πω οτι μπορει να του βγαλουν και καμια ταμπελα οτι ειναι κρυφοπουστης.οταν ομως το παιζει ''μαγκας και καραμπουζουκλης''τοτε ειναι''αντρας''βεβαια επειδη στη ζωη ολα εδω πληρωνονται, μακροπροθεσμα οι εν λογω κυριες καταλαβαινουν οτι η μαλακισμενη σκεψη τους και τα στερεοτυπα που ειχαν τις οδηγησαν σε αδιεξοδο.και τοτε ειναι που αρχιζουν τα ψυχολογικα και οι ψυχαναλυσεις και τα ψυχοφαρμακα.μη λοιπον διαμαρτυρεστε για κατι που εσεις το δημιουργειτε.μαθετε να αναλαμβανετε τις ευθυνες σας και τα λαθη που προκυπτουν απο αυτες
αλλο ηδημοσια η εικονα και αλλο το κρεββατι και το σπιτι με τη γυναικα σου...μηπως τα μπλεκεις?σε αυτες που αρεσουν οι μαγκες ειναι μικρες ρε συ...ηεποχη του μπιλλια και του σταματη γαρδελη περασε χρονια τωρα....

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386

χαχα ε τα χουνε  πει και τόοοοοοσοι άλλοι. Αλλά η στρατηγική τους και η διπλωματία τους είναι άξιες προσοχής και μελέτης, για σεμινάριο. Στην αρχή είναι τα "αθώα θύματα'' που ο κακός μαντράχαλος θέλει να τα μαγαρίσει και να τα παρατήσει σα μαραμένα κρίνα. Αλλά φτάνουν μετά στο σημείο να τους ζητάνε άδεια ακομη και για το κατούρημα.Τους μιλάνε απότομα και χυδαία, ενώ οι άντρακλές μας στέκουν προσοχή σα φανταράκια που τους κάνει επιθεώρηση ο στρατηγός. Όλα αυτά τα υπομένουν με καρτερία και υπομένουν με καρτερία και εγκράτεια, γιατί έχουν να κάνουν με ευαίσθητα πλασματάκια που θα πληγωθούν συναισθηματικά έτσι και ο μαντράχαλος φαλλοκράτης πάει να πάρει τσιγάρα χωρίς προηγουμένως να έχει αποδώσει πλήρη αναφορά και μετά πλήρη απολογισμό των πεπραγμένων. Αλλά πρέπει πάση θυσία να διατηρηθεί η παράδοση και η επιταγή του έθνους και της κοινωνίας που λέει ότι ντε και καλά 'πρέπει να έχεις γκόμενα".

evabb

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
16

κοιτα δεν εχεις τελειως αδικο. τους μουνοδουλους ουτε εγω τους θελω. το να με αντιμετωπιζει ομως σαν ανθρωπο ο αλλος και οχι σαν ενα κομματι κρεας δεν τον κανει μαλακα. μαλακας γινεται οταν κανει σαν σκυλακι, και τρεχει απο πισω μου κατακερματιζωντας την αξιοπρεπεια του. καταλαβενεις τι ενοω; να δειχνει ενδιαφερον και να ειναι σωστος απεναντι μου οχι ομως να γινεται γελειως. και εχω συνατισει τετοιον αντρα και στην σκεψη και μονο οτι θα του φερφω πουστικα με κανει εμενα να ντρεπομαι για τον εαυτο μου. τωρα βεβαια δεν ξερω οι αλλες γυναικες αν το βλεπουν ετσι.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom